2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

heheheh o da iyiymiş
men etek istiremmm, emme nasıl gelip alıram bilmirem

buraya gelip almaya gerek yok hepsi turkiyeden gelio zaten bnde turk parasiyla 50 ytl ye aldim ama dedim onlarada bn izmirde kemraltina gitseydm bu pantolonu 20 ytl ye bile alirdim hic bilemedin 30

kuzum geçmiş olsun.. taşınmak zor iş ama kurtulmuşsun.. yakında beni de bekliyor taşınma telaşı.. hem de şehirlerarası.. rabbim kolaylık versin artık

günaydın güzel anneler

günaydın cnm

heheheh o da iyiymiş
men etek istiremmm, emme nasıl gelip alıram bilmirem

canımm sen ankara da mıydın?? ben mi yanlış hatırlıyorum :26::26::26::26:

11 ocağa kadar beklemek zorundamısın ki? 14 hafta olmuş öğrenirsin nasıl göremedi be...

hayatım ben bebeğimi ikili tarama testi yaptığımda bi gördüm o da bundan tam iki hafta önceydi.geçen hafta sonuçları almaya gittim görmedim sadece sonuçları söyledi.O zaman bana ocak 11 de gel dedi.Dolayısıyla bi hesaplim dur. heh 5.5 hafta görmicem.bunun iki haftası gitti geriye 3,5 hafta kaldı hee demek ben de yakında terelelli olcam nolamazz kaldıramammmm bunuu.Yok yok bu haftasonu gidicem eşime de dedim tamam dedi.ozaman görürüz yani herlade galuba sanursammm.Görürüz ya bananeee görmeliyimm nayırrr

ayyyy hamşile pantolonları o kadr rahat ki ben dogum yaptıktan sonra falan hep gydim eşofman gibi

11 ocağa kadar beklemek zorundamısın ki? 14 hafta olmuş öğrenirsin nasıl göremedi be...

bnm 16 hafta 4 gunluktu goremedi be canm.bagdas kurdu goztermedi bnmkisi.bakalim sn oglan dedin dunuun de kiz hanginizinki dogru cikicak ck yakinda dogumdan snra gorucez Insallah

canım ya hamile kıyafetleri normalin üzerinde fiyat olarak zaten yapabilecek birşey yok alıyoruz mecburen

öyle de bu resmen sömürgecilik
ayıp diil mi yawwss... normalde en fazla 50 edecek elbiseye 180 diyolar..
zaten sadece hamişken giyilecek sonra sakla bi daha olursa diye..
o kadar para vermem walla.. markasız falan uygun fiyatlı elbise tunik bulurum.. altına da tayt aldım mı çizmelerle botlarla çok şık olur
biraz daa beklemem gerekicek ama napalım artık

nasılsınıızz? ne var ne yok
işe gitmek öyle gözümde büyüyorkiii anlatamam gidip rapormu alsam die aklımdan geçiriyorum 1 haftalık şööylee bir güzeel yatsam evimde çok özledim evimii

tatlım aynen hiç gelesim yok işe şunun şurası 3 aydır çalışmaya başladım ama hiç istemiyorummmmm

Günaydınnn kızlar umarım keyifler iyidir ..... Benim canım sıkkın bugün sabah 7 de annemi İstanbul'a yolculadımm...Öyle garib oldum ki

haklısınnn......

ivet çok doğru hatırlıyosun cicim

ben önceden ank da oturuyodum.. 1 senedir falan da bursadayım cnm.. 1 aya kadar tekrar ank ya taşınıcam
sen neresindesin???

Günaydınnn kızlar umarım keyifler iyidir ..... Benim canım sıkkın bugün sabah 7 de annemi İstanbul'a yolculadımm...Öyle garib oldum ki

günaydın zuzum...
oyy kıyamam ben sana.. Analı zuzu, anneciğinden ayrılmışş...
Allah kavuştursun cnm...

ya kıyamam sana ben.Ben de annemleri gönderirken çok kötü oluyorum hep.Ama napalım canları sağolsun artık idare edicez.Telefonla falan konuşuyorum ben hergünn.Hep ananesi napıyo diyo bende selamı var diyorum üzme canım kendini.

hahahhh aynen öyle cnm.. bi hafta hasret giderdik..
kaçırır mıyım paris fırsatını.. tam bi hafta ordaydım
tam olarak konuştuğumuz gibi.. verdiğin taktikler bir bir uygulandı kuzum

vay vayyy iyi ses verdine göre iyisin seni yememiş...

eee bnm halim de gulunmucek gibi degil tabik..sn burda anons et cok merak ediyorum artk gitsem de gorsem dye.al maasi git doktora 17.haftada olsun neymis efendim bebis badas kurmus oturuomus o ufacik cirpicik bacaklarina bakmadan bagdas kurup gostermiomus.kendi bilir bnde artk nezaman gosterrse ozamana gorurum:))

kızlar bana hamile kıyafeti için daha erken geliyor ben daha önce 1 beden büyük jeanim vardı zayıflayınca giymiyordum. artık onu çıkardım giyiyorum.
birde tayt tunik acaip rahat bir şey. tam hamilelere göre hemde şık. bu ara eşortman bu büyük jeanim ve tayt tunik giyiyorum. eşortmanlada şık olabiliyorum. o yüzden şimdilik almayı düşünmüyorum hamile kıyafeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…