bende bi hamiş elbisesi beğendim 180 tl etiketi görünce kaçtım mağazadan
canım ya hamile kıyafetleri normalin üzerinde fiyat olarak zaten yapabilecek birşey yok alıyoruz mecburen
heheheh o da iyiymiş
men etek istiremmm, emme nasıl gelip alıram bilmirem
Miray sana cevap yazdım ama fark etmedin galiba...Bebek odası yapacakmıydın sen?
hımm yardım etti kaynanatör önce darıldı aramadım die sonra açtım tel taşınyom dedim annemle biz giriştik işlere oda geldi ama işe yaradımı dersen miray şunu bura koy şuna uzuan diye diye beni yordu boyu kısa mutfağa girdik herşeyi ben yaptım nerdeyse uzanmaktan belim çıktı...kendisi ancak makineyi doldurdu bana bide boşalttı yerleştirmesiydi..yatak odalardı annem koşturdu...sonra salonu topladı...bütün işleri biz yaptık diğer gün kaynanatör görümcemde hasta olmuş...görümcem kızıyor ne gerek varmış fenedim 2 güne sığdırcak ee annem ben yaparım gece 11 e kadar diyince oda kalmak istedi sonra hasta oldu işte bu kadın böyle...oğlkuna telde de naz yaptı hasta oldum bilmem ne diye...
eşyaları asansörlü tutmuştum nakliyeyei taşıması kolay oldu onlar herşeyi topladılar yerleştirmesini biz yaptık cnm...öyle olmasa diğer türlü mahfolurduk...geçen hafta izinliydim yaptık işte...perde masrafı çıktı şimdi onları yaptıryorum...
günaydın güzel anneler
heheheh o da iyiymiş
men etek istiremmm, emme nasıl gelip alıram bilmirem
11 ocağa kadar beklemek zorundamısın ki? 14 hafta olmuş öğrenirsin nasıl göremedi be...
canımm sen ankara da mıydın?? ben mi yanlış hatırlıyorum :26::26::26::26:
11 ocağa kadar beklemek zorundamısın ki? 14 hafta olmuş öğrenirsin nasıl göremedi be...
canım ya hamile kıyafetleri normalin üzerinde fiyat olarak zaten yapabilecek birşey yok alıyoruz mecburen
nasılsınıızz? ne var ne yok
işe gitmek öyle gözümde büyüyorkiii anlatamam gidip rapormu alsam die aklımdan geçiriyorum 1 haftalık şööylee bir güzeel yatsam evimde çok özledim evimii
bnm 16 hafta 4 gunluktu goremedi be canm.bagdas kurdu goztermedi bnmkisi.bakalim sn oglan dedin dunuun de kiz hanginizinki dogru cikicak ck yakinda dogumdan snra gorucez Insallah
ayyyy hamşile pantolonları o kadr rahat ki ben dogum yaptıktan sonra falan hep gydim eşofman gibi
öyle de bu resmen sömürgecilik
ayıp diil mi yawwss... normalde en fazla 50 edecek elbiseye 180 diyolar..
zaten sadece hamişken giyilecek sonra sakla bi daha olursa diye..
o kadar para vermem walla.. markasız falan uygun fiyatlı elbise tunik bulurum.. altına da tayt aldım mı çizmelerle botlarla çok şık olur
biraz daa beklemem gerekicek ama napalım artık
ivet çok doğru hatırlıyosun cicim
Günaydınnn kızlar umarım keyifler iyidir ..... Benim canım sıkkın bugün sabah 7 de annemi İstanbul'a yolculadımm...Öyle garib oldum ki
Günaydınnn kızlar umarım keyifler iyidir ..... Benim canım sıkkın bugün sabah 7 de annemi İstanbul'a yolculadımm...Öyle garib oldum ki
hahahhh aynen öyle cnm.. bi hafta hasret giderdik..
kaçırır mıyım paris fırsatını.. tam bi hafta ordaydım
tam olarak konuştuğumuz gibi.. verdiğin taktikler bir bir uygulandı kuzum
ben önceden ank da oturuyodum.. 1 senedir falan da bursadayım cnm.. 1 aya kadar tekrar ank ya taşınıcam
Sen neresindesin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?