2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bizim bir akrabamız 8 ay öğrenemedi cinsiyetini. bebek göstermiyormuş.
bende bundan korkuyorum haftaya kontrolde bakacak doktor ama göremezse diye çok korkuyorum

ben sana bişey söylim mii bu bıcırık varya daha şimdiden sizinle oyun oynuyoo çok fenaaaaa 17.hafta da az değil yanii.O bacaklarını varya öpücen öpücennnn bidaha öpücen.He bi de totosu vardııı onu da ısırcan banane bananeee

valla ezmoce cim oyun oynuo smdiden bizimle.cekecegimiz mi var ne??buara kizlar bn hic hissetmiyorum hareketlerini arada sizlama oldugu oluyr ama gecen aksam uzandim yataga sirt ustu gobegime esimle bi baktik resmen karnim atiodu:))

vay vayyy iyi ses verdine göre iyisin seni yememiş...

iyiyim cnm..
geceleri çalışıp gündüzleri dinlendik ondan

bursayı çok severimmmm
En çok iskenderini ve tabi köftesini

Subayevlerindeyim ben keçiören bel. Bağlı

bursa yı ben de sevdim cnm.. hele baharda çok daha güzel oluyor.. gündüz uludağ da mangal piknik yapıp akşam çayı sahilde içmenin keyfi bambaşka...
ama ank ya alışınca insan bursa sıkabiliyor :44::44:

subayevlerini bilmem mi evlenirken ordan ev bakmıştık.. eski püskü bahçe katına acayip fiyatlar istemişti emlakçı kaçtık ordan..
başbakan orda oturuyo diye napmışlar fiyatları
gerçi hem temiz hem de nezih bi semt orası ayrı tabe :))
daha önce demirlibahçe de oturuyodum..
şimdi benim de aklımda 2 yer var.. ya subayevlerine bakıcaz ya da çankaya ilker dikmen tarafları..
internetten bakınıyorum şimdilik

valla ezmoce cim oyun oynuo smdiden bizimle.cekecegimiz mi var ne??buara kizlar bn hic hissetmiyorum hareketlerini arada sizlama oldugu oluyr ama gecen aksam uzandim yataga sirt ustu gobegime esimle bi baktik resmen karnim atiodu:))

öyle dedin de aklıma geldi.ben karnıma bakıyodum geçenlerde kalp gibi atıyo ayy dedim minikimin kalbimimi atıyo yoksa eşimin karnını bi açtım onunkide atıyo meğer kendi kalbimimiz ritmiymiş.Ama geçen akşam bana pıt yaptı tam elimin altında idi ayyy bi mutlu oldumm bi mutlu oldumm kiii.Ama daha sonra hiç olmadı elim hep göbişimdedir benim evde uzanırken uyurken.Artık böyle alışkanlık oldu.Umarım sende hissedersin çok faklı bi duygu yaa

maşallah cnm senin adına sevindim keşke cinsiyette belli olsaydı ne güzel olurdu...şimdi nezmana gel dedi?

cnım bna şu zamn gel git diyen yok ben kafama gre takılıyorum 1 ay sonra burdaki ardahandaki dr giderim artık...

cicimm tekrar ankarayamı gidiyosuunnn

amin canım öyle zor geldi ki. asıl akşam eve gidince koyacak bana...

alışıyorsun canım sonra ayrılmak öyle zor geliyor ki sabah evde bi posta ağladım bak bebeğini üzme diyooo annecim ... sonra terminalde otobüse bindi hareket etti başladım yine ağlamaya ...bu sefer eşim üzme bebeğimizi diyoo... sanki anlamıyomu ki bebeğim içimin acıdığını eve gidip doya doya ağlamak istiyorummmm.....

8 ay mıııı
nası sabredilir o kadarrrrr

evet canım ben de duyduğumda çok şaşırdım herkes çok şaşırıyor ama göstermeyince bebik yapacak bir şey yok.

bir tanıdığımızın oğluda irlandalı biriyle evli.irlandada da doğunca görüyormuşsun daha önceden kesinlikle öğrenmiyorlarmış. böyle adetleri varmış. dayanan böylede dayanıyor ama ben meraklıyımdır sabredemem çatlarım

aynen cnm çok zor valla iyiki annem burdayken oldu...kaynana ile görümce ile olucak iş değil...ama sanada asansörlü tavsiye ederim eşyalarıma bişi olmadı.

evt zuzum.. kocişim mutlu diil burda.. adam ne bursa yı sevdi ne de çalıştığı kurumu
anası babası ank da yaa.. onu bahane edemiyo tabee ille de genel müdürlük de çalışıcam diyoo.. tabi o da ank da.. bi taşla iki kuş vuracak güya..
kaynanamlar da bayram havasında taşınıyoruz diye..
ben ilk başta çok direndim ama baktım adam mutsuz.. iyi bare dedim.. gerçi uzuuuun bi süre yalvarttım adamı
evlenirken anamlara yakın olalım diye tutturmuştu.. onlarla aramızda 10dk mesafe vardı.. canıma okudular o yakınlıkta..
şimdi eşim, ank nın neresinden istersen orda ev tutarız diyoo.. ben de kaynanaya 2 otobüslük mesafe ayarladım.. o kadar uzak olacak yanee..
kafasına göre atlayıp gelemeyecek.. zırt pırt gelin diyemeyecek.. o komşu bu akraba geliyo demiycekk
inşallah tabii :))

ağlamamaya çalış cnm.. sen üzüldükçe bebiş hissedip rahatsız olur.. biliyorum zor ama napalım çaresiziz işte bu konuda

oyhh iyi ki irlanda da diiliz walla biz bu sabırsızlıkla çatlardık meraktan

aynen cnm çok zor valla iyiki annem burdayken oldu...kaynana ile görümce ile olucak iş değil...ama sanada asansörlü tavsiye ederim eşyalarıma bişi olmadı.

haklısın cnm.. azcık paraya kıyıp asansörlü sağlam bi nakliyeci bulmak lazım.. yoksa eşyaların canına okuyolarr

günaydın kızlarrr
bende gidicem bugün doktora 15,50de çatlıcam meraktan sağlık durumu çok şükür iyi ya göstermezse sıpa çok meraktayım ben yaaa

sende gidiyosun yaa ben yine ağlayımmm tam kendime arkadaş buldum derken oda gidiyoo zaten gözümde ağırmaya başladı ağlamaktannn

sende gidiyosun yaa ben yine ağlayımmm tam kendime arkadaş buldum derken oda gidiyoo zaten gözümde ağırmaya başladı ağlamaktannn

ağlama zuzum walla ben de ağlarım bak susturamazsın sonra beni

sevinç le leyla var bursadan.. üçünüz alışverişlere çıkıp beni kıskandırırsınız
ama ben gitmeden dördümüz buluşalım şööle göbüşleri tokuşturalım

Tatlım herşey bi yana inşallah Ankarada daha da mutlu olursunuz.Senin ailen nerede???

Son düzenleme:

Slm Canim, Ben topikler arasi gezerken senin mesajini okudum.Azerbaycanda oldugunu belirtmissin. Ben de Temmuz annesiyim, ve Bakudeyim. Cok merak ettim, hangi dokora nereye gidiyorsun, memnun musun....
Ben burda bir kac yere gittim ama memnun kalmadim, basima gelmedik kalmadi diyebilirim :)

Yakinda turkiyeye gidip 3 lu tarama yaptirip tekrar bakuye gelecem, dogum burda olacak insallah..
Senin bana tavsiye edebilecegin guvenilir bir doktor var mi...
Ben ozel mesaj yazamiyorum, ama sen bana ozel mesaj yazabilirsen cok sevinirim, tabii insallah bu mesajimi gorursen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…