2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eveeeeeeeeeetttt
ayyyy ne güzellll hadiii bakalımm seninkii kesin çıkar da artıkk kaçta gidicenn kuzumm ayy çok heyecanlandım yawww
yaa defnosunkı nı yerım ama ben yaa koca gobısı mınık poposu ne tatlı olur ıcınde yerım ben onu pembıs pembıs paşanınkıde guzelde defnsunkı ayrı bı guzel
bencedeee yaawww hala gözüm kız cicilerindee vallaaa ..:)))

sormaa bendee çok yalandımmm bunaa ama maleseff yok kuşum büyük bedeni yoksa hep ana kız takılcazz benim adam iice delirdin dioo bu yaştan sonraa dallı güllü

off senı uyku tutmaz bu aksam gelır gelmez hemen yaz merak edıyorum sonra ısımın arasında gırıp gırıp bakıyorum merakta bırakma bızı

Tutmuyoooooo sabaha kadar nöbetciyiz kuzumlaaaaaaa

YAa bide iste 16 haftamin icinde oldugum icin artik bir zahmet cinsiyetinide soylerler diye dusunuyorummmmm o zamandaaaaaaaa saniyeler gecmiyorrrrr

Yazarim drden gelir gelmez ins cnm

YAa bide iste 16 haftamin icinde oldugum icin artik bir zahmet cinsiyetinide soylerler diye dusunuyorummmmm o zamandaaaaaaaa saniyeler gecmiyorrrrr

soyler canm ben 14 haftalıkke ogrendım baska bır doktora gıdıp benım uyuz doktorum soylemedı

ayyyy ne güzellll hadiii bakalımm seninkii kesin çıkar da artıkk kaçta gidicenn kuzumm ayy çok heyecanlandım yawww

SAbah 8:45'de

Heycanimm sevincim o kadar buyukki sanada transfer ettim sanirimmmmmm

Yaa asil ben Nulsasaya sasirdim yani 4 hafta once demistim 21'de gidecegimi nasil unutmamis sastim kaldim.

Demin yazmis bana "yarin doktora gideceksin heycan var mi" diye ahada boyle kaldimm ==>

soyler canm ben 14 haftalıkke ogrendım baska bır doktora gıdıp benım uyuz doktorum soylemedı

Bende yarin benim doktoru baska bir doktorla aldatacammmmm

Uyuz bana 18 ocaga randevu vermisti yanii 5 aylik oldugumda ben dayanamadigim icin yarina baskasindan randevu aldim

InsaALLAH bende ogrenirim ruyalarima giriyor artik bir ultrasyonda goruyorum kendimi kiz diyor doktor bi kucagimda bebekler goruyorum erkek bebekle anlamadim gitti

sureklı bebıslerımızle yatıp kalktıgımız ıcın dogurana kadar gorucez malesef o ruyaları ben de cınsıyetını ogrenmeden once hep erkek bebek goruyordum ruamda bebısım erkek sendekı belırtıler nasıl basenlerın yayıldımı karnının seklı nasıl yuzunde sıvılcelenme varmı

Aynen oyle dogurasiya kadar bebislerle yatip kalkacaz

Basenler oldugu gibi degisime ugramadilar Onun disinda gobegim bayagi bir belirginlesti yuzumdeki sivilcelerimden kurtulamadim. Ergenligimde bile sivilcelenmiyen ben simdi sivilceli dolasiyorum.

Annem dalga geciyor surekli seninde ergenligin bugune nasipmis diye

mantigim kiz diyor ama icimdeden bir sesde hep erkek diyor ondan karma karisik ruyalarim

ıcıne ne doguyorsa odur canım hayırlısıyla saglıkla olsun ınş.

az once annemle konustum dıyorumkı babannem cınsıyetı ıcın ne dedı bızım bebegın erkek olacagını duyunca olsun napalım demıs kadınyaa dedım boylemı dedı anne hee dıyo valla oyle dedı babannem kız cocuklarını her zaman erkekten daha onde tutar onun ıcın varsa yoksa kızları ve kız torunu babannem benı ayrıca sever ama onun ısmını tasıdıgm ıcın dıyomuskı kızanımında bı kızı olaydıya dedım ahh babannem napalım 2.ye artık dıyo yok senın daha kızın olmaz oburude ogla olur dedım koydu kadın teshısı

ALLAH onlara uzun omurler versin. Babaanneler bir baska

Bende babaanneme hamile oldugumu soyledigimde agit yakti hemennn zaten aglamaya bahane ariyor.

Hemen basladi cocugun cocugu nasil olacak viy viy viy vs . Aman dur dedim bahane arama beraber buyuruz iste arkadas olur bana dedim sasirdi kaldi

canım senin bebişin cinsiyetini bende çok merak ediyorum bakalım göstercekmi bebiş bende perşembe gideceğim satlarımız çok yakın bakalım senin ki neymiş heycanla beklicem

canım senin bebişin cinsiyetini bende çok merak ediyorum bakalım göstercekmi bebiş bende perşembe gideceğim satlarımız çok yakın bakalım senin ki neymiş heycanla beklicem

Ikimizinde ayni haftada ve gunde ilerliyoruz.

Bende cok merak ediyorum cnm insaALLAH senin bebis gosterir persembe gunude mujdeli haberi verirsin bizlere.

Yarin haberdar ederim insaALLAH

iyi geceler bir size bakayım dedim uykusuzluktan ölüyorum ama uyumak istemiyorum bunalımdayım sanırım

ayyy ne güzelllllllllll hadi hayırlısı gönlünden geçen olsun inş.

iyi geceler bir size bakayım dedim uykusuzluktan ölüyorum ama uyumak istemiyorum bunalımdayım sanırım

canım bende gündüz uzanırken uyuya kalıyorum sonra uyuyamıyorum tv de de bişey yok okan bayülgen açık ama pek izliyom sayılmaz bide ben bu saatlerde daha dinç oluyorum sanki halsizliğim gidiyor

canım bende gündüz uzanırken uyuya kalıyorum sonra uyuyamıyorum tv de de bişey yok okan bayülgen açık ama pek izliyom sayılmaz bide ben bu saatlerde daha dinç oluyorum sanki halsizliğim gidiyor

evet ya geceler gündüzler karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…