ayyyy ne güzellll hadiii bakalımm seninkii kesin çıkar da artıkk kaçta gidicenn kuzumm ayy çok heyecanlandım yawwwEveeeeeeeeeetttt
bencedeee yaawww hala gözüm kız cicilerindee vallaaa ..:)))yaa defnosunkı nı yerım ama ben yaa koca gobısı mınık poposu ne tatlı olur ıcınde yerım ben onu pembıs pembıs paşanınkıde guzelde defnsunkı ayrı bı guzel
söylemedi kesinleşmeden söylemiyomuş
gittigimde bende nerdeyse 18 haftalık olucam zaten.. belki dayanamam önceden gider biyerde yoklatırım
ayyy cicişlere bak o pikiniden bende istiyorum koca göbeemlen cok yakısır bana
off senı uyku tutmaz bu aksam gelır gelmez hemen yaz merak edıyorum sonra ısımın arasında gırıp gırıp bakıyorum merakta bırakma bızı
Tutmuyoooooo sabaha kadar nöbetciyiz kuzumlaaaaaaa
YAa bide iste 16 haftamin icinde oldugum icin artik bir zahmet cinsiyetinide soylerler diye dusunuyorummmmm o zamandaaaaaaaa saniyeler gecmiyorrrrr
Yazarim drden gelir gelmez ins cnm
ayyyy ne güzellll hadiii bakalımm seninkii kesin çıkar da artıkk kaçta gidicenn kuzumm ayy çok heyecanlandım yawww
soyler canm ben 14 haftalıkke ogrendım baska bır doktora gıdıp benım uyuz doktorum soylemedı
Bende yarin benim doktoru baska bir doktorla aldatacammmmm
Uyuz bana 18 ocaga randevu vermisti yanii 5 aylik oldugumda ben dayanamadigim icin yarina baskasindan randevu aldim
InsaALLAH bende ogrenirim ruyalarima giriyor artik bir ultrasyonda goruyorum kendimi kiz diyor doktor bi kucagimda bebekler goruyorum erkek bebekle anlamadim gitti
sureklı bebıslerımızle yatıp kalktıgımız ıcın dogurana kadar gorucez malesef o ruyaları ben de cınsıyetını ogrenmeden once hep erkek bebek goruyordum ruamda bebısım erkek sendekı belırtıler nasıl basenlerın yayıldımı karnının seklı nasıl yuzunde sıvılcelenme varmı
Nabersiniz kıslarrrrr
Iyidir senden nbr? hos geldinnnnnnn...
Senin bebisinin cinsiyeti ne zaman belli oldu ben yine bir bolum bacirmisim.
Tebrik ederim cnm
Aynen oyle dogurasiya kadar bebislerle yatip kalkacaz
Basenler oldugu gibi degisime ugramadilarOnun disinda gobegim bayagi bir belirginlesti yuzumdeki sivilcelerimden kurtulamadim. Ergenligimde bile sivilcelenmiyen ben simdi sivilceli dolasiyorum.
Annem dalga geciyor surekli seninde ergenligin bugune nasipmis diye
mantigim kiz diyor ama icimdeden bir sesde hep erkek diyor ondan karma karisik ruyalarim
geçen hafta öğrendim canım 15te biraz bekledim
Hadi bakalim Alin Dilana ALLAH uzun hayirli bereketli mutluluk ve saglik dolu bir yasam nasip etsin.
ıcıne ne doguyorsa odur canımhayırlısıyla saglıkla olsun ınş.
az once annemle konustum dıyorumkı babannem cınsıyetı ıcın ne dedı bızım bebegın erkek olacagını duyunca olsun napalım demıs kadınyaadedım boylemı dedı anne hee dıyo valla oyle dedı babannem kız cocuklarını her zaman erkekten daha onde tutar onun ıcın varsa yoksa kızları ve kız torunu babannem benı ayrıca sever ama onun ısmını tasıdıgm ıcın dıyomuskı kızanımında bı kızı olaydıya dedım ahh babannem napalım 2.ye artık dıyo yok senın daha kızın olmaz oburude ogla olur dedım koydu kadın teshısı
ALLAH onlara uzun omurler versin. Babaanneler bir baska
Bende babaanneme hamile oldugumu soyledigimde agit yakti hemennn zaten aglamaya bahane ariyor.
Hemen basladi cocugun cocugu nasil olacak viy viy viy vs . Aman dur dedim bahane arama beraber buyuruz iste arkadas olur bana dedimsasirdi kaldi
canım senin bebişin cinsiyetini bende çok merak ediyorum bakalım göstercekmi bebiş bende perşembe gideceğim satlarımız çok yakın bakalım senin ki neymiş heycanla beklicem
Tutmuyoooooo sabaha kadar nöbetciyiz kuzumlaaaaaaa
YAa bide iste 16 haftamin icinde oldugum icin artik bir zahmet cinsiyetinide soylerler diye dusunuyorummmmm o zamandaaaaaaaa saniyeler gecmiyorrrrr
Yazarim drden gelir gelmez ins cnm
iyi geceler bir size bakayım dedim uykusuzluktan ölüyorum ama uyumak istemiyorum bunalımdayım sanırım
canım bende gündüz uzanırken uyuya kalıyorum sonra uyuyamıyorum tv de de bişey yok okan bayülgen açık ama pek izliyom sayılmaz bide ben bu saatlerde daha dinç oluyorum sanki halsizliğim gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?