2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

avatarımdaki resim oğlumun ultrason resmi kendi resmide var bende

ben bişeyler söylemek istiyorum sana.Muhakkak ki oğluşunu unutamıyorsundur.Elbette sana kimse unut yeni günler var artık önüne bak diyemez ama şu bi gerçekki Hilma şuan sen hamişsin ve bi bebğin daha olucak Allahın izniyle ve inş. bu sefer sağlıkla dünyaya gelir ve sağlıkla ömrüne devam eder.Şuan konsantre olmalısın bu bebişine kendine eski günleri sürekli yaşatırsan bu seninle beraber bebişini de etkiler bunu biliyosundur.Ya inan varya bunları yazmak bile benim de zoruma gidiyo ama karnındaki bebiş de annesinin mutsuz olmasını ister mi sence?Elimizden gelen bişeyler olsa keşke.Ama pek bişeyde gelmiyo elden.Bizim bile ne olacağımız belli değil.Allahım sen bizi ve bebeğimizi koru yarabbim

tatlımmmm çok sağolll

kızlarr yaaa arada okuyorum ama çok üzüldümm her gece dua edyorummm hem bebeğimee hem hepimizinn bebeğinee allahım korusun hepisini..tatdir allahtan umarımmm gitmezzz bebişlerimiz....

kızlar bende bişey sorucam ya
sımdı ben ınternette yaptıgım tum hesaplamalarda
8+6 cıkıyorum
dogum tarıhıde 7 haziran
zaten doktorda bana 7 haziran dedı
ama gun olarak onun söylemesine göree
ilk gittiğide 5 +5 tim
simdi 8+2 olmuş oluyorum
hangisi dogru anlamadım

size tek bi uyarı ileri haftalar aylar için bebeğiniz eger dönmez ise çok çok dikaktli olun

benim ilk kizimda 39. haftada donmedi ve kanalada inmedi sezaryanlar aldilar Birsey olmadi Allaha sukur
seni normal dogumami zorladilar. genelde bebek donmeyince sezaryan yapiyorlar riske girmemek icin. bir de ben
tek bebek kaybin var saniyordum ikizmiydi?

Hilmacımmm arkadaşla aynı fikrdeyimmm tabii ki bilemem yaşamadım ama allahım sana bi hediye daha vermiş ne güzel kiii buna versin o güzell ömrüüü

tatlım değişebiliyoo sanırım erken yada geç döllenme muhabbetine ...ben şu an 7+6 olmam lazım ama geçen cuma giitttiğimde dr bana 6 haftalık olarak hesap yapalım dedi....

tatlımmmm çok sağolll
rica ederim.

canim o hesaplamalar cokta onemli degil zaten hepsi tahmini tarihi veriyor yani 2 hafta oncede olabilir
sonrada. 7 haziran diyorsa senin araligin mayis 25-haziran 15 gibi birsey olur. yani net tarihi kimse bilemez
zaten 38. haftaya gelelim ay bugun ay yarin diye geciremicez gunleri :)

aynen sana katılıyorum.Bende ilk öğrendiğimde son adet tarhinden hesapladılar bende herkese 8.ayımdayım dedim.Dün gittim dokotra bu seferde 1.5 aylık ancak dedi.Şaşkınımmm Sordum neden böyle dedi geç döllenme olabilir şuan bunları düşünme.3hafta sonra gidicem doktora ozaman netleştireceğini söyledi.Bakalım artık ya.

elimden geleni yapıorum

canım 37. haftamda hareketlerini hissetmiyorum diye hemen gittim dr..38. haftada dönmezse zaten sezeryan olacaktım.. gittiğimde kalbi yavaş atıyordu dr ultrasonla baktı kordonu dolamış hemen sezeryan dedi ve karnım açıldıgında bi kaç ayrıntıda fark edildi yavrum tam 3 kez kordonu dolamış ve çekiştrmiş hem bogazını sıkmış hemde çok çekiştirdiğinden kordondaki damarın birini yırtmış ve kanamaya başlamış kanlı suyuda yutmuş bunları getirdiği eksiler yavrum fazla yaşayamadı 3 gün dayandı yogun bakımda kaldı daha fazla ayrıntıyıda anlatıp üzmeyeyim sizleri. ikiz değil canım başka bi arkadaşla karıştırdılar sanırım

aynen benim de öyle tatlım hatta ben döllendiğim tarihi bile biliyorum desemmm 29 eylül sata bakarsan 8 eylül aradaki farka bak :)))

aynen benim de öyle tatlım hatta ben döllendiğim tarihi bile biliyorum desemmm 29 eylül sata bakarsan 8 eylül aradaki farka bak :)))

wowwww araya bi beiş bile sıkıştırabiliriz:)):):) ya niye böle oluyo valla ben bişey anlamadım ki zaten ilk öğrendiğimde de ben yine yanlış biliyomusum sat göre imiş ben satin son günü sanmıştımo bile yanlıştı ayyyy bebişimi yollarda mı doğurucam tarihi bile belli değil:):)

tatlım değişebiliyoo sanırım erken yada geç döllenme muhabbetine ...ben şu an 7+6 olmam lazım ama geçen cuma giitttiğimde dr bana 6 haftalık olarak hesap yapalım dedi....
su gec döllenme muhabbetınıde bı turlu anlamadım
hep bahsi gecıyorda bi araştırım bari

yok canım zaten dogum ıcın dusunmuyorum o cok erken
ona bakcak olsan sezeryan olr buyuk ıhtımal
hazırandan oncede olur ama bılemeyiz o yuzden haziran diyoruz tabii
ben su anda tam olarak ne kadar demeliyim onu merak ediyorumda o yuzden
araştırırken falanda ona göre takip etmek istiyorum
insanınd akafası karısıyor degılmı
bende iki kere gittim doktoraa
2.de bişey demedi
1.de 5+5 cıktı dedı
ama o zaman kucukmus kese falan bana söylememiş
2. gittiğimde su anda hersey normal gecne sefer kucuktu aslında dedı
ama gun söylemedı bende sormayı unuttum
artık haftaya gıtttıgımde ögreneyım bende bari

bana göre sat çok saçma ne öyle sanki regl i başladığında hamilemiyiz ki bak sonra böyle işin içinden çıkamazlar yok 8.hafta yok 6 hafta ki bana göre 6 hafta dediğinde bile bebiş 4 haftadır benimleydi..... neyse bu konular bizi aşar ....

Kızlar ben yavaştan kaçarımmmm herkese iyi akşamlar çok yazmayın heee sonra okurken canım çıkıyoooo

aynen şu geç döllenmeyi de benimde araştırmam lazım. bana kese ile ilgili küçük büyük falan demedi çok güzel tutunmuş aman allah bozmasın dedi.Aman allah bozmasın 3 hafta sonra gidicem bakalım artık ozaaman keisnleşecekmiş.

hhahahah
doğru dıyorsun okuması cok zor oluyorrr
iyi akşamlar

rubetttttt nerdesinnn ?
sesin cıkmıyiiiiii
iyimisin merak ettimm
düşmüşsün bide

Anladm canim. basin sagolsun yiyecek ekmegi yokmus
Allah simdikine uzun omur versin.
bundan sonra yuzunu guldursun.

maşallah canım
banada 1 ay sonra gel dedı
ama artık baska doktora gidiceğim için
haftaya başlcam bakalım bu doktor ne dicek

slm kızlar geçmiş okudum ne kadar çok muhabbet olmuş 2 gün gelmedim

gurbetgüzeli beni de ekler misin listeye cnm

29 ağustos son adet tarihi tahmin doğum 05 haziran 2012 26 yaşındayım inş bir sorun çıkma normal doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…