2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben şu gebelik testini becremedim sanırım..
idrarın içine düştü olduğu gibi biraz içinde kaldı sonra çıkardım maxs çizgisine kadar koydum içine 5 dakkka falan kaldı baktım 1 çizgi net çıkmış ikinciyi pek göremedim zaten ıslanmış kabarmış iyice sizce yanlış nerede?
bu arada adetim 2 gün geçti

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bugünnnn inanın size yetieşemiyorum bi günde 50 60 sayfa ilerliyo hepsini okuyamadığım için geride kaldım hep ranacım cnm doktoramı gidicektin merak ettim şimdi hayrolsun önemli bişeymi var cnmm?

o renk neydi öle ya=))) amanınn ben okuyamadım söz bi daha yazmıcam onla hehe=)

Canım başka bi test al yap bence. İçine düşürmüşsün çünkü idrarın. oysa ki 3-4 damla yetiyo. // adetin de daha iki gün gecikmiş, ikinci çizgi biraz silik olabilir. bir kaç gün daha bekle, yada sağlık ocağına git, kan sayımı yaptır.

Herkese merhaba :) 2gundur bisi paylasamadim sizlerle. Yazilarida takip etmeye calistim ama daha hepsi bitmedi. Bende birazdan dr'a gidecegim. Ilk ultrasonumuz. Cok heyecanliyim :)

canım 62 kiloyum manisadanım

Merhaba Esracım. Nasılsın? evet, gittim. çok iyiyim. bebişin pıtpıtlarını gördüm )) Sevinçliyim. // sen naptın? gittinmi? sonuç ne?

Cok sevindim canim senin adina insaALLAH hep boyle saglikli olur bebisin.

Benim moralimmm cok bozuk, sabah esimle nasil bir heycanla gidiyoz doktora anlatamam... Bi gittik doktor acil ameliyata girmis diger doktor hasta olmus onun yerine gitmek durumunda kalmis. Asistani vardi onuda ben kabul etmedim cunku birsey bildigi yok hayatimdada gormedigim biri ustelikte erkek.

Cuma gunune tekrar randevu aldim. InsaALLAH bu sefer hersey yolunda olur.

Nulasede bugun kontrole gidecekti girdi mi? yazdi mi birseyler? haberiniz var mi?

Rubete ne olmus yaa?? cok korkuyorum onun icin.

:)))posta posta yazıyorum yaşım 26..bu arada az önce doktorumla konuştum kasık ağrıların olması normal dedi.bebğin var olduğuna işarettir dedi hcg değerlerimde çok iyimiş.şimdi progeseteron ilacı troid ilacım ve folik asit ve vitamin olarak elevit içiyorum.

Canım hoşgeldin. // evet kontrole gittim bugün, pıtpıtları görmeye. ve şükür gördüm. içim rahatladı valla. sen nasılsın canım? ya ben bide 46 kiloya düşmüşüm, hiç bişey yiyemiyorum meyve dışında. Normal kilom 53 tü.

Cnm en iyisi kan testi yaptirmak ama eger suan gec kaldiysan onun icin bence eczaneye gidip tekrar guvenilir bir test alip yapman.

Sabahki idrarla yapmak zorunda degilsin.

Herkese merhaba :) 2gundur bisi paylasamadim sizlerle. Yazilarida takip etmeye calistim ama daha hepsi bitmedi. Bende birazdan dr'a gidecegim. Ilk ultrasonumuz. Cok heyecanliyim :)

Canimmmmmmm hos geldin... Kalbimden geciyordunnnn tamda.

Aynen dedigin gibi bir giriyorum sayfa 100'deyken 200 olmus....

Henuz gitmedin mi doktora? insaALLAH hersey guzel gececek cnm.

Benimde bugun randevum vardi ama doktorum olmadigi icin geri dondum (asistani vardi) cuma gunune aldim tekrar bir randevu.

Rana ayni durum bendede mevcut bugun en cok sormak istedigim soru aslinda buydu doktoruma bebege bir zarari var mi diye yani istem disi kilo vermenin.

Sen sordun mu?

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım. gelince yaz o.k?

Saol canım, inşallah hepimizin bebeği sağlıklı olsun. // yaa, üzüldüm. neyse ki bayramdan öncesine gün alabilmişsin. cumaya bişey kalmadı. // evet ya Rubet düştü diye okudum. Denizin kızı yazmıştı. Başka bi bilgim de yok ((

Rana ayni durum bendede mevcut bugun en cok sormak istedigim soru aslinda buydu doktoruma bebege bir zarari var mi diye yani istem disi kilo vermenin.

Sen sordun mu?

Ben yemek yiyemediğimi söyledim doktora. o da ne yiyebiliyosun diye sordu. meyve sebze dedim. tamam onları bol ye dedi. bide yoğurt ye dedi. ama sen de doktoruna bi sor canım. bakalım o ne diyo.

InsaLLAH kotu bir durum yoktur. ALLAH korusun her daim onlari ve hepimizi.

Kızlarrr kızımdan çok bakamıyorum buraya bugünlerde o da iicene çıldırdıı sürekli bi isyan halinde yarım saat bile uyutamadım nasıl dinlencem ben yawwww....
Kelebekcim çok sevindim cnm şimdii nasıl merakla geçicektir bu bayram sana....
Rubetten haberi olan var mı kızlarrr....
Borzo dr dan döndümü
Ne çok soru sordummmm dimii

Ben yemek yiyemediğimi söyledim doktora. o da ne yiyebiliyosun diye sordu. meyve sebze dedim. tamam onları bol ye dedi. bide yoğurt ye dedi. ama sen de doktoruna bi sor canım. bakalım o ne diyo.

Sorarim INSALLAAAAAAAH cuma gunu. Paylasirim sizlerle.

Ilk uc ay bebek anneden beslenmiyor diye okuyorum netten filan dogru mu bu acaba? o yuzden kilo kaybinin cok bir onemi yokmus ilk uc ay boyunca diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…