2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sorarim INSALLAAAAAAAH cuma gunu. Paylasirim sizlerle.

Ilk uc ay bebek anneden beslenmiyor diye okuyorum netten filan dogru mu bu acaba? o yuzden kilo kaybinin cok bir onemi yokmus ilk uc ay boyunca diye biliyorum.

Esracım cuma günüüü hayırlı haberler alırsın umarım cnm...öyle diyolarrr cnm ....zaten şu 3 ay geçse kendi adıma mutlu olcam çok zira bu halsizlik beni mahfediyoo dinlenmek de mümkün değill....

Hos geldin cnmm, olsun annesi azicik kapris olacak tabiii kizinin.

Rubetten haber yok sadece dustugunu biliyoruz ama insaALLAH kotu birsey yoktur.

Borzodan haber yok simdilik, Doktora mi gitti?

Sen nasilsin, nasil geciyor hamislik?

Sorarim INSALLAAAAAAAH cuma gunu. Paylasirim sizlerle.

Ilk uc ay bebek anneden beslenmiyor diye okuyorum netten filan dogru mu bu acaba? o yuzden kilo kaybinin cok bir onemi yokmus ilk uc ay boyunca diye biliyorum.

tamam canım. // evet ben de öyle biliyorum. zaten vitamin takviyesine de daha başlamadım, ilerki haftalarda.

Hos geldin cnmm, olsun annesi azicik kapris olacak tabiii kizinin.

Rubetten haber yok sadece dustugunu biliyoruz ama insaALLAH kotu birsey yoktur.

Borzodan haber yok simdilik, Doktora mi gitti?

Sen nasilsin, nasil geciyor hamislik?

Borzo gidicekti dr a bugün ilk görcekti bebişini kısmetse..valla cnm benim kızım 2 yaşında ve bu ara dediğim gibi çıldır modunda normalde çok yaramaz değildir ama çoştu bu günlerde...kızımda çok rahat bi hamilelik geçirmiştim bunda epey zorlanıyorum bulantı halsizlik bir arada....ama işte yaa sabır diyerek geçiyoo şu 3 ay tamamlansa daha da 1,5 ay var nerdeyse ama....
Rubetten ii haberler alırız umarım...

tamam canım. // evet ben de öyle biliyorum. zaten vitamin takviyesine de daha başlamadım, ilerki haftalarda.

ranacım bikaç kilo sorun olmaz diye biliyorum bende kızımda ilk 3 ay 1,5 kilo vermiştim ama 5. aydan sonra özellikle pat die alıyosun o yüzden dikkkat bide kilosu az olanlar daha çok kilo almaya müsait oluyolarr ben kızımda 13 kiloyla doğuma girdim ama dediği gibi 5. aydan sonra hele 7 den sonra uçmuştum yanii

Esracım cuma günüüü hayırlı haberler alırsın umarım cnm...öyle diyolarrr cnm ....zaten şu 3 ay geçse kendi adıma mutlu olcam çok zira bu halsizlik beni mahfediyoo dinlenmek de mümkün değill....

Aynen ben de. daha bir hafta öncesine kadar tatlılar yiyodum sürekli. şimdi ama hiç bişey istemiyo canım. // canım kreşe gitmiyomu kızın? evet, şimdi onun da kaprisleri başlar.

Randevumuz 4 saat sonra. Dr ofisinden guzel haberler veririm sizlere InsaAllah. Hem heyecanliyim, hem mutluyum, hem endiseliyim, bi suru yogun duygular bir arada.
Sende bozma moralini cnm. Allah'tan cumaya vermisler, yalnizca 2 gun bekleyeceksin. Haftaya falan gel deselerdi, zaman bi turlu gecmek bilmezdi

Aynen ben de. daha bir hafta öncesine kadar tatlılar yiyodum sürekli. şimdi ama hiç bişey istemiyo canım. // canım kreşe gitmiyomu kızın? evet, şimdi onun da kaprisleri başlar.

yok cnm daha 2 yaşında diye vermek istemedikk yeni daha çişe alıştırdım 1 ay falan oldu kıyamadık hoş zaten çalışmadığımdan yarım gün verecektim eee benim kzım zaten 9 larda kalkıyoo orası 7,30 da başlıyoo 12 de bırakıyolar pek bana yaramadı da bide bu beiş bize baya bi süpriz oldu ben kzım 3 yaşından sonra istiyodum ama işte kısmet bu zamanaymış...bide sürekli yuvalardan hastalık haberleri geliyoo açıkçası korkuyorum da...

InsaALLAH hayirli haberlerle gelir Borza.

Cnm kizina soylediniz mi kardesinin olacagini?

InsaALLAH hayirlisiyla su uc aylari atlatiriz bende cok istiyorum tabiki riskler bitmiyor ama en onemli donemi atlatmis oluyoruz.

Canım kiloyu hiç dert etmiyorum inan ki. çünki benim vücudum kolay kilo almaz. kilo vermeye müsait. annem de öyle. genetik tabi biraz da. // ama 13 kilo normalmiş. çok değil ki.

sen nerdesin cnm..hayırlı haberler alırsın inşallahhh endişelerini kovala kafandan güzel şeyler düşünnn....

Gunler geciyor ama son saatler gecmiyor demi?

insaALLAH guzel haberlerle gelirsin cnm. Moralim ister istemez bozuldu ama cok takmamaya calisiyorum dedigin gibi iki gun sonra sadece

InsaALLAH hayirli haberlerle gelir Borza.

Cnm kizina soylediniz mi kardesinin olacagini?

InsaALLAH hayirlisiyla su uc aylari atlatiriz bende cok istiyorum tabiki riskler bitmiyor ama en onemli donemi atlatmis oluyoruz.

söyledik cnm bilmiyorum tepkimi ama sürekli sarılmaya çalışıyoo yada öpmeye çalışıyoo normaldede zaten sıcak bi bebektir ama bu günlerde daha da bi düşkün oldu sanrıım bişeylerin iice farkındaa...

Gunler geciyor ama son saatler gecmiyor demi?

insaALLAH guzel haberlerle gelirsin cnm. Moralim ister istemez bozuldu ama cok takmamaya calisiyorum dedigin gibi iki gun sonra sadece

cnm bozma hiç moraliniii herşeyin hayırlısı belki ufaklık 2 gün sonra daha güzel poz vercek sana ....hep iyi düşünmeye çalışalım daha öyle çok meraklı zamanlar olucak kii onlar doğana kadar ve işte o zmn bitti derken başlangıç olcak meraklı zamanlara....

Birazcik gec gordum cnm kusura bakma. InsaALLAH hayirli haberlerle gelecegim cnmmm dualarinizi eksik etmeyin olur mu?

El ele atlatacaz ilk uc aylari sonrada bi bakmisiz hazirandayizzz insaALLAH

Kızlar ben çıkıyorum artık. akşama yemek yapcam. siz de kendinize dikkat edin. yarın görüşürüz. öptüm

Soylediyseniz bu davranislar coooooook normal. Bizim dusunduklerimizden daha fazlasini biliyorlar bucurler.

Hem bir sevinc vardir kardesim olacak diye hemde korku vardir simdi onda

Haklisin olumlu dusunmek lazim vardir bundada bir hayir insaALLAH.

Hakikkatten naasil gececek yaaa 9 ay bilmiyorummmmm bir an evvel gelse. Ben randevu gunlerime kadar gunleri ozellikle son saatlerimi geciremiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…