Sorarim INSALLAAAAAAAH cuma gunu. Paylasirim sizlerle.
Ilk uc ay bebek anneden beslenmiyor diye okuyorum netten filan dogru mu bu acaba? o yuzden kilo kaybinin cok bir onemi yokmus ilk uc ay boyunca diye biliyorum.
Kızlarrr kızımdan çok bakamıyorum buraya bugünlerde o da iicene çıldırdıı sürekli bi isyan halinde yarım saat bile uyutamadım nasıl dinlencem ben yawwww....
Kelebekcim çok sevindim cnm şimdii nasıl merakla geçicektir bu bayram sana....
Rubetten haberi olan var mı kızlarrr....
Borzo dr dan döndümü
Ne çok soru sordummmm dimii
Sorarim INSALLAAAAAAAH cuma gunu. Paylasirim sizlerle.
Ilk uc ay bebek anneden beslenmiyor diye okuyorum netten filan dogru mu bu acaba? o yuzden kilo kaybinin cok bir onemi yokmus ilk uc ay boyunca diye biliyorum.
Hos geldin cnmm, olsun annesi azicik kapris olacak tabiii kizinin.
Rubetten haber yok sadece dustugunu biliyoruz ama insaALLAH kotu birsey yoktur.
Borzodan haber yok simdilik, Doktora mi gitti?
Sen nasilsin, nasil geciyor hamislik?
tamam canım. // evet ben de öyle biliyorum. zaten vitamin takviyesine de daha başlamadım, ilerki haftalarda.
Esracım cuma günüüü hayırlı haberler alırsın umarım cnm...öyle diyolarrr cnm ....zaten şu 3 ay geçse kendi adıma mutlu olcam çok zira bu halsizlik beni mahfediyoo dinlenmek de mümkün değill....
Canimmmmmmm hos geldin... Kalbimden geciyordunnnn tamda.
Aynen dedigin gibi bir giriyorum sayfa 100'deyken 200 olmus....
Henuz gitmedin mi doktora? insaALLAH hersey guzel gececek cnm.
Benimde bugun randevum vardi ama doktorum olmadigi icin geri dondum (asistani vardi) cuma gunune aldim tekrar bir randevu.
Aynen ben de. daha bir hafta öncesine kadar tatlılar yiyodum sürekli. şimdi ama hiç bişey istemiyo canım. // canım kreşe gitmiyomu kızın? evet, şimdi onun da kaprisleri başlar.
Borzo gidicekti dr a bugün ilk görcekti bebişini kısmetse..valla cnm benim kızım 2 yaşında ve bu ara dediğim gibi çıldır modunda normalde çok yaramaz değildir ama çoştu bu günlerde...kızımda çok rahat bi hamilelik geçirmiştim bunda epey zorlanıyorum bulantı halsizlik bir arada....ama işte yaa sabır diyerek geçiyoo şu 3 ay tamamlansa daha da 1,5 ay var nerdeyse ama....
Rubetten ii haberler alırız umarım...
ranacım bikaç kilo sorun olmaz diye biliyorum bende kızımda ilk 3 ay 1,5 kilo vermiştim ama 5. aydan sonra özellikle pat die alıyosun o yüzden dikkkat bide kilosu az olanlar daha çok kilo almaya müsait oluyolarr ben kızımda 13 kiloyla doğuma girdim ama dediği gibi 5. aydan sonra hele 7 den sonra uçmuştum yanii
Randevumuz 4 saat sonra. Dr ofisinden guzel haberler veririm sizlere InsaAllah. Hem heyecanliyim, hem mutluyum, hem endiseliyim, bi suru yogun duygular bir arada.
Sende bozma moralini cnm. Allah'tan cumaya vermisler, yalnizca 2 gun bekleyeceksin. Haftaya falan gel deselerdi, zaman bi turlu gecmek bilmezdi
Randevumuz 4 saat sonra. Dr ofisinden guzel haberler veririm sizlere InsaAllah. Hem heyecanliyim, hem mutluyum, hem endiseliyim, bi suru yogun duygular bir arada.
Sende bozma moralini cnm. Allah'tan cumaya vermisler, yalnizca 2 gun bekleyeceksin. Haftaya falan gel deselerdi, zaman bi turlu gecmek bilmezdi
InsaALLAH hayirli haberlerle gelir Borza.
Cnm kizina soylediniz mi kardesinin olacagini?
InsaALLAH hayirlisiyla su uc aylari atlatiriz bende cok istiyorum tabiki riskler bitmiyor ama en onemli donemi atlatmis oluyoruz.
Gunler geciyor ama son saatler gecmiyor demi?
insaALLAH guzel haberlerle gelirsin cnm. Moralim ister istemez bozuldu ama cok takmamaya calisiyorum dedigin gibi iki gun sonra sadece
Esracım cuma günüüü hayırlı haberler alırsın umarım cnm...öyle diyolarrr cnm ....zaten şu 3 ay geçse kendi adıma mutlu olcam çok zira bu halsizlik beni mahfediyoo dinlenmek de mümkün değill....
söyledik cnm bilmiyorum tepkimi ama sürekli sarılmaya çalışıyoo yada öpmeye çalışıyoo normaldede zaten sıcak bi bebektir ama bu günlerde daha da bi düşkün oldu sanrıım bişeylerin iice farkındaa...
Kızlar ben çıkıyorum artık. akşama yemek yapcam. siz de kendinize dikkat edin. yarın görüşürüz. öptüm
Kızlar ben çıkıyorum artık. akşama yemek yapcam. siz de kendinize dikkat edin. yarın görüşürüz. öptüm
cnm bozma hiç moraliniii herşeyin hayırlısı belki ufaklık 2 gün sonra daha güzel poz vercek sana ....hep iyi düşünmeye çalışalım daha öyle çok meraklı zamanlar olucak kii onlar doğana kadar ve işte o zmn bitti derken başlangıç olcak meraklı zamanlara....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?