merhaba arkadaşlar.iyi kaynatmışsınız maşalllah:)) oku oku bıtmedı.
hamılelıkde akıntı normal arkadaşlar takmayın kafaya.hatta bazen altına kaçırmış gıbı oluyo ınsan.ilkınden bılıyorum ben de.hergun çamaşır değiş gunluk ped kullanma demişti doktorum.benı de 1 saat önce falan doktor aradı tahlıl sonuçlarım ıyımış ama şekerı yuksek bulmuş.bana da yuksek geldı aslında ağustosta 70 çıkmıştı açlık kan şekerım bu sefer 100 çıktı.gebelıkte daha da düşer gerçşi ddı.c.tesi sabahı aç karnına bı daha gıdıcem tekrar baktıracak.gitmişken kalp atışına da bakalık dedım salı gunu normalde randevum duyulmayabılır daha sonra canın sıkılır dedı ama gıtmışken baktırırım ben gene.en azından bebışı görürüm
Kızlar Merhaba 4+4 haftalık hamileyim bende bugün beta hcg 850 çıktı...18 eylül sat....bu arada 2.aşılama ile gebe kaldım...Allahımm isteyen herkese nasip etsin inşallah....bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
merhabalar cnm akıntı problemi çeken benim sölediklerim beni rahatlattı bende biranda bir bakıodum çamaşır sırılsıklam oluyor dediğin gibi bende günlük ped kullanıyorum cnm ...
selam kızlar hoşgeldiniz sabah ta konuşmuştuk ama bende 6+1im benimde pzrtesi randewum war we çok ama çok heyecanlıyım kızlr yaaaaaa
Bu arada bebeklerimiin haftasını gösteren takvimi nasıl yaptınız...bilen varsa yardımcı olabilirmi
anasayfada forumları gösteren yerde hamilelik çizelgesi diye bir yer vardı orda anlatılıyor.hoş ben bi yerde yanlış yaptım olmadı ama orda var .
bakıyorumda beceremedim ay farklı çıkıyoo
bende 6+2 yim.benim heyecanım dinmek bilmiyo sanırım içerden bi tekme gelecek ve ben kendime gelicem :) ben her duygumu yoğun yaşarım ama bu çokkkk başkaymışşumarım sana güzel bi poz verir
canım benim sat 18 eylül.....bebeğin doğum tarihi 24 haziran cnm
cnm http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;121/st/20110624/e//k/ef40/event.png[/img] bu linki kontrol panelime tıkla oradan profilimi duzenle dıosun orada çizelge denen yere yapıştır değişiklikleri kaydet cnm inş olur ben bide günlük ped kullanıyorum yazmışım kullanmıyorum yazcağıma ya
selam kizlar bende 6 haftalik hamileyim ama benim durumum biraz karisik ben 29.12.2009 da ilk oglumu dogurdum bu sene 29.07.2011 de kizimi dogurdum ve simdi tekrardan hamileyim sok oldum nasil oldu anlamadim ya o kadarda dikkat ettik hatta suphelenir suphelenmez ertesi gunu ictim ama olmadi gecen gun esim ise giderken migdem cok bulaniodu uykum kacti dedim bari kalkiyim test yapim negatif cickinca rahat rahat uyurum ama nerde pozitif cikti 10 eylulden supheleniorum ve ona gorede 16 temmuz cikio bakalim nasip benim salak dr de kasim 10 verdi termini ben avusturyada yasadigim icin zirt pirt istedigim zaman dr ye gidemiorum neyse hayirlisi artik bu arada hılma canim sen hilmi fatma misin gecen bu sene haziran annesi idin doguma az bir sure kala kordon bagini bebegin delip kani icmisti sanirim o sensin cok uzulmustum durumuna insllh en kisa zamanda yawrunu alirsin kucagina sag saglim cunku en son korunmayi biraktigini yazmistin birde gurbet 00 sanirim senide taniorum canim ama neyse insllh ikinizde sag saglim yawrularinizi kucaginiza alirsiniz bende dr ye gittigimde hayir hamile deilsin demesini o kadar cok sevinirdimki artik hayirlisi ben her zaman giremiorum kizlar gorusuruz insllh
sana da günaydın hilma,bugün okulum yok evdeyim,dün öksürmekten hasta oldum,karnıma ağrılar girdi, doktora gittim
,bebeğe birşey oldu mu diye korktum,kesemiz büyümüş ama haala kalp atışı oluşmamış 3 kasımda gel dedi doktor.senin sat kaçtı canım?benim 14 eylül,şimdi 5 haftalığım sanırım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?