2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar cnm akıntı problemi çeken benim sölediklerim beni rahatlattı bende biranda bir bakıodum çamaşır sırılsıklam oluyor dediğin gibi bende günlük ped kullanıyorum cnm ...

hoşgeldin cnm bebişin hayırlı olsun amin cnm allah kimseye aratmasın allah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin

merhabalar cnm akıntı problemi çeken benim sölediklerim beni rahatlattı bende biranda bir bakıodum çamaşır sırılsıklam oluyor dediğin gibi bende günlük ped kullanıyorum cnm ...

bendede aynı sorun var günlük ped kullanma dedi doktor....daha çok mikrop oluyomuş....hergün çamaşır değiştir dedi

selam kızlar hoşgeldiniz sabah ta konuşmuştuk ama bende 6+1im benimde pzrtesi randewum war we çok ama çok heyecanlıyım kızlr yaaaaaa

bende 6+2 yim.benim heyecanım dinmek bilmiyo sanırım içerden bi tekme gelecek ve ben kendime gelicem :) ben her duygumu yoğun yaşarım ama bu çokkkk başkaymışş umarım sana güzel bi poz verir

bende 6+2 yim.benim heyecanım dinmek bilmiyo sanırım içerden bi tekme gelecek ve ben kendime gelicem :) ben her duygumu yoğun yaşarım ama bu çokkkk başkaymışş umarım sana güzel bi poz verir

sen gördünmü cnm ya uyuyamıyorum bazen biranda kalkıyorum acaip acaip rüyalar görüyorum heyecandan ya çok komiğim bazen

canım benim sat 18 eylül.....bebeğin doğum tarihi 24 haziran cnm

cnm http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;121/st/20110624/e//k/ef40/event.png[/img] bu linki kontrol panelime tıkla oradan profilimi duzenle dıosun orada çizelge denen yere yapıştır değişiklikleri kaydet cnm inş olur ben bide günlük ped kullanıyorum yazmışım kullanmıyorum yazcağıma ya

cnm http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;121/st/20110624/e//k/ef40/event.png[/img] bu linki kontrol panelimden profilimi duzenle dıosun oradan cizelgeye yapıştır cnm inş olur ya bu arada günlük ped kullanıyorum yazmışım kullanmıyorum

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun diye bir ileti çıktı çok teşekkürler ilgin için cnm ya sanada zahmet verdim.....şimdi çıkmam gerek yarin bakarım artık......bebişlerinize iyi bakın kızlar iyi gecelerr

cnm bunu http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;121/st/20110624/e//k/ef40/event.png[/img] kontrol panelinden profilimi düzenleye basıp oradan çizelgeye yapıştırıp kaydediyorsun inş olur cnm bide günlük ped kullanıyorum yazmışım kullanmıyorum yazcağıma

selam kizlar bende 6 haftalik hamileyim ama benim durumum biraz karisik ben 29.12.2009 da ilk oglumu dogurdum bu sene 29.07.2011 de kizimi dogurdum ve simdi tekrardan hamileyim sok oldum nasil oldu anlamadim ya o kadarda dikkat ettik hatta suphelenir suphelenmez ertesi gunu ictim ama olmadi gecen gun esim ise giderken migdem cok bulaniodu uykum kacti dedim bari kalkiyim test yapim negatif cickinca rahat rahat uyurum ama nerde pozitif cikti 10 eylulden supheleniorum ve ona gorede 16 temmuz cikio bakalim nasip benim salak dr de kasim 10 verdi termini ben avusturyada yasadigim icin zirt pirt istedigim zaman dr ye gidemiorum neyse hayirlisi artik bu arada HILMA canim sen hilmi fatma misin gecen bu sene haziran annesi idin doguma az bir sure kala kordon bagini bebegin delip kani icmisti sanirim o sensin cok uzulmustum durumuna insllh en kisa zamanda yawrunu alirsin kucagina sag saglim cunku en son korunmayi biraktigini yazmistin birde GURBET 00 sanirim senide taniorum canim ama neyse insllh ikinizde sag saglim yawrularinizi kucaginiza alirsiniz bende dr ye gittigimde hayir hamile deilsin demesini o kadar cok sevinirdimki artik hayirlisi ben her zaman giremiorum kizlar gorusuruz insllh

bu arada orange cim sanirim bende hamileyim yazmsisin ve bir daha ileti atmamissin canim belki sen beni taniosundur ama senle temmuz annelerinde beraber idik hatta konusttukta ama sen aramizdan erken ayrilmak zorunda kalinca iletisim koptu neyse canim isnllh simdi hamilesindir ve insllh bu sefer sag saglim kucagina haiylisi ile alirsin hersey gonlunuzce olsun kizlar

evt canım benim hakkımızda hayırlısı

sana da günaydın hilma,bugün okulum yok evdeyim,dün öksürmekten hasta oldum,karnıma ağrılar girdi, doktora gittim
,bebeğe birşey oldu mu diye korktum,kesemiz büyümüş ama haala kalp atışı oluşmamış 3 kasımda gel dedi doktor.senin sat kaçtı canım?benim 14 eylül,şimdi 5 haftalığım sanırım:44:

benim sat 20 eylül... kalp atışı 6. haftadan sonra duyuluyo galiba... sıkma canını onlar bizden daha sağlam bişicik olmaz onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…