2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim sat 20 eylül... kalp atışı 6. haftadan sonra duyuluyo galiba... sıkma canını onlar bizden daha sağlam bişicik olmaz onlara

inşalah canım.öksürmekten karnım ağrıyor artık...gelenler geçmişi okuyor sanırım,elbet yazarlar bulantın felan başladı mı senin?benim hafiften oluyor yemeklerden sonra

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamişlik bende allaha şükür şu anda bir

sorun hersey yolunda çok güzel muhabbet oluyor ben arada giriyom kimse olmuyor

topikte ama artık her gün gelirim tabi beni kabul ederseniz

adım gülcan istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 6 haftalık hamileyim

hoşgeldin canımben de leyla 26 yaşındayım,4 yıllık evliyim,2.hamileliğim 13 aylık bi oğlum var.5+3 hamileyim.bizimkisi biraz sürpriz oldu Allah kısmet etti diyoruz.o dilerse oluyor o dilemey,nce de ne yapsak da olmuyor.

of ALLAH yardımcın olsun.biz 2.yı napıcaz dıye düşünürken:)

of ALLAH yardımcın olsun.biz 2.yı napıcaz dıye düşünürken:)

selam arkadaşlar....

allah nasip ederse bende haziran annesi olacağım... regl tarihime göre 16 haziran...

selma kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben biraz grip gibiyim boğazlarım şişmiş biraz ya bazen hapşırıyorum ve çok fena oluyorum ya

selma kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben biraz grip gibiyim boğazlarım şişmiş biraz ya bazen hapşırıyorum ve çok fena oluyorum ya
geçmiş olsun nane limon falan iç
hoşbulduk:) geçmişi okuyordum... bıraz bakayım dedim... kim var kim yok:)

ben dr a yarın gideceğim... tahmini 6 haftalık benim miniş...senin ki ne kadar canım?

benim de 4+3 falan

geçmiş olsun nane limon falan iç

benim de 4+3 falan

hima cım, çok durgun gibisin yaa... canlan hadi biraz...biraz birşeyler okudum... o kişi sensen bu hamileliğine umutla bak lütfen... pozitif düşünelim pozitif olsun ... benim belim ağrıyor... arada bulantı var ama yoğun ve çok rahatsız edici değil...sen ne zaman dr a gideceksin? gittin mi yada

kızlar hoşgeldiniz hepiniz bende pazartesi gidicem ama azcık girip olmuşum ya

desene hemen hemen aynı günde doğum yapcaz alla nasip ederse... inşallahhh son reglimi 10 eylülde görmüştüm...ilk regl gecikmem... unutmuycam 10 eylülü

sen kaç haftalıksın mine

evet canım aynı günlerde olabilir.bende 11 eylülde görmüştüm.bugün akşamüstü gidiyorum dr a.5+1 im şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…