benim sat 20 eylül... kalp atışı 6. haftadan sonra duyuluyo galiba... sıkma canını onlar bizden daha sağlam bişicik olmaz onlara
inşalah canım.öksürmekten karnım ağrıyor artık...gelenler geçmişi okuyor sanırım,elbet yazarlarBulantın felan başladı mı senin?benim hafiften oluyor yemeklerden sonra
Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamişlik bende allaha şükür şu anda bir
sorun hersey yolunda çok güzel muhabbet oluyor ben arada giriyom kimse olmuyor
topikte ama artık her gün gelirim tabi beni kabul ederseniz
adım gülcan istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 6 haftalık hamileyim
geçmiş olsun cnm hemen iyileşirsin inş cnm
selam kizlar bende 6 haftalik hamileyim ama benim durumum biraz karisik ben 29.12.2009 da ilk oglumu dogurdum bu sene 29.07.2011 de kizimi dogurdum ve simdi tekrardan hamileyim sok oldum nasil oldu anlamadim ya o kadarda dikkat ettik hatta suphelenir suphelenmez ertesi gunu ictim ama olmadi gecen gun esim ise giderken migdem cok bulaniodu uykum kacti dedim bari kalkiyim test yapim negatif cickinca rahat rahat uyurum ama nerde pozitif cikti 10 eylulden supheleniorum ve ona gorede 16 temmuz cikio bakalim nasip benim salak dr de kasim 10 verdi termini ben avusturyada yasadigim icin zirt pirt istedigim zaman dr ye gidemiorum neyse hayirlisi artik bu arada HILMA canim sen hilmi fatma misin gecen bu sene haziran annesi idin doguma az bir sure kala kordon bagini bebegin delip kani icmisti sanirim o sensin cok uzulmustum durumuna insllh en kisa zamanda yawrunu alirsin kucagina sag saglim cunku en son korunmayi biraktigini yazmistin birde GURBET 00 sanirim senide taniorum canim ama neyse insllh ikinizde sag saglim yawrularinizi kucaginiza alirsiniz bende dr ye gittigimde hayir hamile deilsin demesini o kadar cok sevinirdimki artik hayirlisi ben her zaman giremiorum kizlar gorusuruz insllh
selam kizlar bende 6 haftalik hamileyim ama benim durumum biraz karisik ben 29.12.2009 da ilk oglumu dogurdum bu sene 29.07.2011 de kizimi dogurdum ve simdi tekrardan hamileyim sok oldum nasil oldu anlamadim ya o kadarda dikkat ettik hatta suphelenir suphelenmez ertesi gunu ictim ama olmadi gecen gun esim ise giderken migdem cok bulaniodu uykum kacti dedim bari kalkiyim test yapim negatif cickinca rahat rahat uyurum ama nerde pozitif cikti 10 eylulden supheleniorum ve ona gorede 16 temmuz cikio bakalim nasip benim salak dr de kasim 10 verdi termini ben avusturyada yasadigim icin zirt pirt istedigim zaman dr ye gidemiorum neyse hayirlisi artik bu arada HILMA canim sen hilmi fatma misin gecen bu sene haziran annesi idin doguma az bir sure kala kordon bagini bebegin delip kani icmisti sanirim o sensin cok uzulmustum durumuna insllh en kisa zamanda yawrunu alirsin kucagina sag saglim cunku en son korunmayi biraktigini yazmistin birde GURBET 00 sanirim senide taniorum canim ama neyse insllh ikinizde sag saglim yawrularinizi kucaginiza alirsiniz bende dr ye gittigimde hayir hamile deilsin demesini o kadar cok sevinirdimki artik hayirlisi ben her zaman giremiorum kizlar gorusuruz insllh
selam arkadaşlar....
allah nasip ederse bende haziran annesi olacağım... regl tarihime göre 16 haziran...
selam arkadaşlar....
allah nasip ederse bende haziran annesi olacağım... regl tarihime göre 16 haziran...
hoşgeldiiiiiiiiinnnnnn
geçmiş olsun nane limon falan içselma kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben biraz grip gibiyim boğazlarım şişmiş biraz yabazen hapşırıyorum ve çok fena oluyorum ya
hoşbulduk:) geçmişi okuyordum... bıraz bakayım dedim... kim var kim yok:)
ben dr a yarın gideceğim... tahmini 6 haftalık benim miniş...senin ki ne kadar canım?
aa bestecim benimde regl tarihime göre 17 haziran
geçmiş olsun nane limon falan iç
benim de 4+3 falan
desene hemen hemen aynı günde doğum yapcaz alla nasip ederse... inşallahhhson reglimi 10 eylülde görmüştüm...ilk regl gecikmem... unutmuycam 10 eylülü
sen kaç haftalıksın mine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?