2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de o gün yolda kasisten geçerken farkettim
amanın bişiler koptu dedim..meğer göğsümden kopmuş

geçen de evde namaz kılarken başımı örtmeyi unutmuşum
secdede içimden Allah Allah diyorum saçlarım böyle gelmezdi ama niye böyle olduki diye eşim gördügüldü bende güldüm
namaz da gitti abdestte
gerçi zati tesettüre uygun olmadığından gitti namaz da neyse

benimkiler de dolgunlaştı ama kendi bedenimi giyebiliyorum. bende evde, sokakta heryerde giyiyorum, yataktan başka.

Bakalım ne kadar sarkacaz?anlaşıldı, doğumdan sonra karın ve meme gerdirme şart.

memeden yirtcam heralde ben kücük zaten benimkiler sikon taktirmak lazim bana hamileligin gücü bile büyütemedi ama karini ne yapcam bilmiyom. hadi onlari gerdirtik ettik yaa catlaklara ne yapcaz careside yok

ohh şükür saol canım ya

kızlar bişey merak ediyorum son iki ayda ilişki yasakmı yada son 3 ayda??
yani düşünüyorumdaa 3ay öyle yani birde lohusalık hadi bir ayda öyle desen 4 ay nerdeyse kocişleri sabrettirmek lazım geliyoo

nasıl yani benim evim çok sıcak ama benim göbiş yinede üşüyor,üstümü kapatmayı öğrenemedim kaç yaşıma geldim ondan mı acep sen donmuyor musun:44:
Yoo, ben şu anda bile şortla oturuyorum. evim sıcak, iyi. gece de yorgan var, kociş var sonuçta.

bebişim için herşeye değer ya ister sarksın ister çatlasın patlasın
kocamda bu şekilde beğenmesse keyfi bilir valla

Canım ben kendimi beğenmedikten sonra koca beğense ne yazar?bakım şart benim için.

şaşkın hamiş seni

sen baya bildiğimiz "LEYLA" modundasın canım... ohhh kafa çakır... bazen bende yapıyorum komik şeyler... geçenlerde fırına yemek kıyacaktım buzdolabinı açtım bekliyorum.... hep bu hamilelikten var yaaa

yani düşünüyorumdaa 3ay öyle yani birde lohusalık hadi bir ayda öyle desen 4 ay nerdeyse kocişleri sabrettirmek lazım geliyoo

yoooo bana dr hiç öyle bişey demedi baştan herşeyi anlattı ve son aya kadar olabilir dedi
kendinizi bilin yeterki dedi

memeden yirtcam heralde ben kücük zaten benimkiler sikon taktirmak lazim bana hamileligin gücü bile büyütemedi ama karini ne yapcam bilmiyom. hadi onlari gerdirtik ettik yaa catlaklara ne yapcaz careside yok
Kremler sürmeye devam etcez. ben bide esmerliğime güveniyorum o konuda.

daha onu düşünmedim de, doktora mutlaka danışcaz. :44:biz belki son bir aya kadar devam ederiz.

benim dr um son aya kadar sıkıntı yok.. herhangi bi değişiklik olursa kontrollerde uyarırım dedi canım

sen baya bildiğimiz "LEYLA" modundasın canım... ohhh kafa çakır... bazen bende yapıyorum komik şeyler... geçenlerde fırına yemek kıyacaktım buzdolabinı açtım bekliyorum.... hep bu hamilelikten var yaaa

yoooo bana dr hiç öyle bişey demedi baştan herşeyi anlattı ve son aya kadar olabilir dedi
kendinizi bilin yeterki dedi

kendinizi bilin mi

valla canim bana yasakti iilk 3 ay zati ee suanda korkudan yanastirmiyom esimi yanima adam kudurdu kudurcak valla artik yavastan baslamak lazim yaramazliga cünkü son 3 ayda yapamam ben rahat olamiyorum okadar devamli bisey olursa endisesi var bende ama normal dogumda 40 gün sonra normal cinsel hayatina dönebiliyonmus

sen baya bildiğimiz "leyla" modundasın canım... Ohhh kafa çakır... Bazen bende yapıyorum komik şeyler... Geçenlerde fırına yemek kıyacaktım buzdolabinı açtım bekliyorum.... Hep bu hamilelikten var yaaa

şaşkın hamiş seni

damarlarımızda yüksek doz progesteron dolaştığından oluyo tüm bunlar

zaten 40 gün aynı adetmişsin gibi oluyo
oruç tutamıyosun, ilişki yok, namaz yok

ben de geçenlerde kumandayı deep freez e koymuştum. ne alakaysa bütün evde aradık. dondurmayı çıkarırken bulduk kendisini

Kremler sürmeye devam etcez. ben bide esmerliğime güveniyorum o konuda.

daha onu düşünmedim de, doktora mutlaka danışcaz. :44:biz belki son bir aya kadar devam ederiz.

ana bide ben beyaz tenliyim obovvvv yandim ki ne yandim

son bi ay mi ana ben esimi harbiden kudurtcam yaa yazik agzinin suyu akarak geziyo cevremde ama pas yok benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…