ben de o gün yolda kasisten geçerken farkettim
amanın bişiler koptu dedim..meğer göğsümden kopmuş
benimkiler de dolgunlaştı ama kendi bedenimi giyebiliyorum. bende evde, sokakta heryerde giyiyorum, yataktan başka.
Bakalım ne kadar sarkacaz?anlaşıldı, doğumdan sonra karın ve meme gerdirme şart.
canim benim doktor bana karides önerdi burda balik zor bulunuyo karides bol ondan karides yedim bende gecenlerde midye yide fazla kacirmadiysan sorun yok ama pek yeme. bende hamile oldugumu bilmeden yemistim 6-7 tane meger hamilesmisim ama doktor korkma bisey olmaz demisti.
Yoo, ben şu anda bile şortla oturuyorum. evim sıcak, iyi. gece de yorgan var, kociş var sonuçta.nasıl yani benim evim çok sıcak ama benim göbiş yinede üşüyor,üstümü kapatmayı öğrenemedim kaç yaşıma geldim ondan mı acepsen donmuyor musun:44:
bebişim için herşeye değer ya ister sarksın ister çatlasın patlasın
kocamda bu şekilde beğenmesse keyfi bilir valla
geçen de evde namaz kılarken başımı örtmeyi unutmuşum
secdede içimden Allah Allah diyorum saçlarım böyle gelmezdi ama niye böyle olduki diye eşim gördügüldü bende güldüm
namaz da gitti abdestte
gerçi zati tesettüre uygun olmadığından gitti namaz da neyse
geçen de evde namaz kılarken başımı örtmeyi unutmuşum
secdede içimden Allah Allah diyorum saçlarım böyle gelmezdi ama niye böyle olduki diye eşim gördügüldü bende güldüm
namaz da gitti abdestte
gerçi zati tesettüre uygun olmadığından gitti namaz da neyse
kızlar bişey merak ediyorum son iki ayda ilişki yasakmı yada son 3 ayda??
yani düşünüyorumdaa 3ay öyle yani birde lohusalık hadi bir ayda öyle desen 4 ay nerdeyse kocişleri sabrettirmek lazım geliyoo
Kremler sürmeye devam etcez. ben bide esmerliğime güveniyorum o konuda.memeden yirtcam heralde ben kücük zaten benimkiler sikon taktirmak lazim banahamileligin gücü bile büyütemedi ama karini ne yapcam bilmiyom. hadi onlari gerdirtik ettik yaa catlaklara ne yapcaz careside yok
yani düşünüyorumdaa 3ay öyle yani birde lohusalık hadi bir ayda öyle desen 4 ay nerdeyse kocişleri sabrettirmek lazım geliyoo
sen baya bildiğimiz "LEYLA" modundasın canım... ohhh kafa çakır... bazen bende yapıyorum komik şeyler... geçenlerde fırına yemek kıyacaktım buzdolabinı açtım bekliyorum....hep bu hamilelikten var yaaa
yoooo bana dr hiç öyle bişey demedi baştan herşeyi anlattı ve son aya kadar olabilir dedi
kendinizi bilin yeterki dedi
sen baya bildiğimiz "leyla" modundasın canım... Ohhh kafa çakır... Bazen bende yapıyorum komik şeyler... Geçenlerde fırına yemek kıyacaktım buzdolabinı açtım bekliyorum....Hep bu hamilelikten var yaaa
şaşkın hamiş seni
valla canim bana yasakti iilk 3 ay zati ee suanda korkudan yanastirmiyom esimi yanima adam kudurdu kudurcak vallaArtik yavastan baslamak lazim yaramazliga cünkü son 3 ayda yapamam ben rahat olamiyorum okadar devamli bisey olursa endisesi var bende Ama normal dogumda 40 gün sonra normal cinsel hayatina dönebiliyonmus
benim dr um son aya kadar sıkıntı yok.. herhangi bi değişiklik olursa kontrollerde uyarırım dedi canım
kendinizi bilin mi
damarlarımızda yüksek doz progesteron dolaştığından oluyo tüm bunlar
sen baya bildiğimiz "LEYLA" modundasın canım... ohhh kafa çakır... bazen bende yapıyorum komik şeyler... geçenlerde fırına yemek kıyacaktım buzdolabinı açtım bekliyorum....hep bu hamilelikten var yaaa
heee aynen
ne demek istedi anlamadım
Kremler sürmeye devam etcez. ben bide esmerliğime güveniyorum o konuda.
daha onu düşünmedim de, doktora mutlaka danışcaz. :44:biz belki son bir aya kadar devam ederiz.
zaten 40 gün aynı adetmişsin gibi oluyo
oruç tutamıyosun, ilişki yok, namaz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?