2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Vallaha kızlar ben bu konuyu doktoruma soramıyorum açıkcası
o sebepten duyduklarımöı soruyorum ilişki hakkıında eşim de bende bebeğe bişi olacak diye korkuyoruz
ama onuda çok boş bırakmamak lazım dimi
üçüncü trimestere gelince artık sorarız olmazsa doktora napalım cevaplar içinde sağolunda şimdi doktorlar kişiden kişiye farklı cewaplar verebiliyormu yani risk taşımasa bileee???

kişi kendinden bilirmiş yaa..
senin dr nası ekşın yapıyosa artık demekki kendinden geçiyoooo
ıyy iğrendim adamdan yaa. suratı da böyle mi oluyo ki?

nasil yani 40 gün kanamamiz mi olcak anaa bide karnimiz mi agricak benim regl agrilarimda süründürür beni

Adet göre göre süt nasıl gelcek ya? :44: ilginç.

damarlarımızda yüksek doz progesteron dolaştığından oluyo tüm bunlar

kesin ondan kesiiiinnnn

canım bende sorunluydum biliyorsun 14 hafta yasaktı bize de... 14. haftadan sonra biraz rahatladık ama bir iki deneme gibi bunları yazıyorum bnede çok korku sıkıntı yaptım çünkü. hiç sıkıntı olmadı elh. şimdide karnım büyüdü hafiften bebeğe odaklandık kuzu kuzu yaşıyoruz. bende hormonlar sağlosun çokkk yardımcı ama çok sakin anne modundayım hanım hanımcık. eşime sarılıp yatıyorum ohh misssss daha ne isterim... eşimede yansıdı 4 ayda benim gibi yaptım onu da

ben de geçenlerde kumandayı deep freez e koymuştum. ne alakaysa bütün evde aradık. dondurmayı çıkarırken bulduk kendisini
hormonlar canım hep bu hormonlarrr.....

yok kanama o kadar olmaz da hükmü 40 gün
mesela adet 10 günü geçerse fazlası özürden sayılıyo ya bu da öyle
40 gün yani

hiimmm anladim canim

bence herkes farkli cevaplar verir bizim izmirdeki doktorumuz 3 ay yasaklamisti ama burdaki yasaklamamisti lekelenmem varken mesela ama biz korkumuzdan 4 ay bitti nerdese hala yapamadik dogru düzgün bilmiyorum son 3 ay ne yapariz diene

aynen ben hanım hanımcık
kocam adam adamcık 14. Haftaya geldik

Ben danışıyorum canım, hiç sıkıntı çekmiyorum o konuda. daha erken, zamanı gelsin sorarız. ben boş bırakamam kocişimi.öjlerim.

ay canim biliyosun benimki biraz daha uzun sürdü ondan tam rahatliyoduk gene oluyodu o durum yipratti baya bizi ama cok sükür bu zamana ama genede bend ehala korku var esim baya rahat ama ben olamadim bi türlü

kızlarr.benım kasıklarıma cok baskı yapıyo bücürüm ya.bide sol tarafıma kramp gıbı bısı gırıyo karnımın sizdede varmı bole sıkayetler.

[ı]ben danışıyorum canım, hiç sıkıntı çekmiyorum o konuda. Daha erken, zamanı gelsin sorarız. Ben boş bırakamam kocişimi.öjlerim. [/ı]

bizim doktor ikiz olduğundan riskli gebelik olduğunu süledi
eşime dönüp ilişki yasak kızı bunaltma dedi
eşim kıpkırmızı O an yer yarılsa da içine girsem kapansa diye dua etmiş

ay canim biliyosun benimki biraz daha uzun sürdü ondan tam rahatliyoduk gene oluyodu o durum yipratti baya bizi ama cok sükür bu zamana ama genede bend ehala korku var esim baya rahat ama ben olamadim bi türlü

korku varsa zooorr oluyor zaten biliyorum yaşadım canımmm. allah yardımcın olsun....

ben kaçarrr kızlarrrrr öpüyorum hepinizziii

kızlarr.benım kasıklarıma cok baskı yapıyo bücürüm ya.bide sol tarafıma kramp gıbı bısı gırıyo karnımın sizdede varmı bole sıkayetler.

canim bende kramp önceden cok oluyordu doktorum magnezyum verdi 1 ay kullandim belki daha fazla simidlerde biraktim bile gecti die ama ara sira igne batiyomus gibi hissediyorum sonra hemen geciyo

korku varsa zooorr oluyor zaten biliyorum yaşadım canımmm. allah yardımcın olsun....

ben kaçarrr kızlarrrrr öpüyorum hepinizziii
hoscakal canim görüsürük ...

Son düzenleme:
benim doktorum bayan artık yüzü kaşı gözü nasıl olur bilemem ama çıkınca kontrolden eşimle epey kulaklarını çınlattık

canım tam olarak sağ kasığımda hissediyorum şu an bahsettiğin şeyi..
normalmişş rahat ol

bizim doktor ikiz olduğundan riskli gebelik olduğunu süledi
eşime dönüp ilişki yasak kızı bunaltma dedi
eşim kıpkırmızı O an yer yarılsa da içine girsem kapansa diye dua etmiş

niye eşine sööledi kii...
belki sen bunaltcan adamı

canim bende kramp önceden cok oluyordu doktorum magnezyum verdi 1 ay kullandim belki daha fazla simidlerde biraktim bile gecti die ama ara sira igne batiyomus gibi hissediyorum sonra hemen geciyo

hoscakal canim görüsürük ...

canım banad verdıde 1 içiyorum 3 içmiyorum.bi düzensızlık soz konusu yanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…