[ı]fırına koymaktan iyidir.[/ı]
fırına koymaktan iyidir.
Ben danışıyorum canım, hiç sıkıntı çekmiyorum o konuda. daha erken, zamanı gelsin sorarız. ben boş bırakamam kocişimi.öjlerim.
anlıyorum canım doğru sormak lazım artık son üç ayda mecburanhiimmm anladim canim
bence herkes farkli cevaplar verir bizim izmirdeki doktorumuz 3 ay yasaklamisti ama burdaki yasaklamamisti lekelenmem varken mesela ama biz korkumuzdan 4 ay bitti nerdese hala yapamadik dogru düzgün bilmiyorum son 3 ay ne yapariz diene
evet zaman zaman bende de oluyorkızlarr.benım kasıklarıma cok baskı yapıyo bücürüm ya.bide sol tarafıma kramp gıbı bısı gırıyo karnımın sizdede varmı bole sıkayetler.
bizim doktor ikiz olduğundan riskli gebelik olduğunu süledi
eşime dönüp ilişki yasak kızı bunaltma dedi
eşim kıpkırmızıO an yer yarılsa da içine girsem kapansa diye dua etmiş
niye eşine sööledi kii...
Belki sen bunaltcan adamı
anlıyorum canım doğru sormak lazım artık son üç ayda mecburan
evet zaman zaman bende de oluyor
uuuuu çok açık sözlüymüş doktor
sende bu potansiyel varken haftaya da fırına atasın kuzu
Bizde bu kumanda fırlatmak, atmak v.s. ailede gelenek galiba.babaannem de bi gün kanepe örtüsünü silkelerken balkondan atmış kumandayı kumanda yamuk yumuktu, bide bize diyo ki, evde düşürdüm
canım banad verdıde 1 içiyorum 3 içmiyorum.bi düzensızlık soz konusu yanı:)
ben bulantılardan başımı yeni alabildim kuzu
eşimin kokusundan bile tiksinmiştim
adamcağız akşam eve adımını atar atmaz banyoya giriyodu
tatil günlerinde 2 kez
Bizde bu kumanda fırlatmak, atmak v.s. ailede gelenek galiba.babaannem de bi gün kanepe örtüsünü silkelerken balkondan atmış kumandayı kumanda yamuk yumuktu, bide bize diyo ki, evde düşürdüm
he yaa.. allah korusun kımanda önce bişer sonra patlardı walla
konuşurken komik geliyoo ama dikkat etmek lazım canım
fırına koymaktan iyidir.
bak onu bence düzenli ic sükür benim o tür agrilarimi gecirdi sonra gecince birakirsin zaten
benim dr da ortaya söyler gibi söölemişti.. ben eşime baktım.. eşim bana baktı.. sonra ben dr a baktım.. dr hemşireye baktı.. hemşire kocişime baktı..
sonra konuyu kapattık
ay kıyamam yaaaa :)))))))))))
benim dr da ortaya söyler gibi söölemişti.. ben eşime baktım.. eşim bana baktı.. sonra ben dr a baktım.. dr hemşireye baktı.. hemşire kocişime baktı..
sonra konuyu kapattık
çok iyi yaaa
süper babaanne
vallaaa esas doğurduktan sonraa emzirirkenn sönüyoo memiklerrr o yüzden ben hamişken seviyorum büyükde olsa top top duruyolarr ....ben dedim eşimee 33 yaşındayım 2. sıpayı da doğurayımmm olmadıı bi şeyler düşüncenn artııkk diee sapıttın sen dioo sütyen dışarısı hariçç giyemiyorumm sıkıntıı basıyoo banaillaki sarkacak kuzu
o kadar süt toplanacak sonra o sütler gidince taş olsa dayanmaz
tatlım bunlarr çok güzelll ama doğurduktan sonraa emzirmek için hiç ideal değil cnm malesefff sevmesemde gene emzirme sütyenlerinden alıcamm çıkar direk emzirr rahat oluyoo açıkçasıı ama bunlar da doğurana kadar güzellgızlar çok büyük beden almaya gerek yok.. bunlardn alın rahat rahat giyin
Eki Görüntüle 317815
Eki Görüntüle 317817
Eki Görüntüle 317818
Eki Görüntüle 317819
Eki Görüntüle 317820
cnm valla son dakkaya kadar dr hayır demedikten sonraa serbestt ama işte son 1-2 ayy bebiş zaten çok sıkıştırdığınan açıkçası zor oluyoo bidee valla doğumdan sonraa 1 ay da daha fazla da sürebiliyorr çünküü malesef canın acıyoo sezeryanda olsa normal doğum da olsaa daha doğrsu yanıyoo o yüzdenn bi süree yapamamayaa alışın fantazikk merak etme kociklerr sabırlı oluyolarrrkızlar bişey merak ediyorum son iki ayda ilişki yasakmı yada son 3 ayda??
yani düşünüyorumdaa 3ay öyle yani birde lohusalık hadi bir ayda öyle desen 4 ay nerdeyse kocişleri sabrettirmek lazım geliyoo
kiminde o kadar sürmüyoo tatlım bende 10 gün sürmemiştii kanama ama iştee yukarda da dedimm ilişkii zor 1-2 aydan öncee çünküü her halukerdee kolay bişeyy değill yanmaa olabiliyoo ilişki esnasında.....zaten 40 gün aynı adetmişsin gibi oluyo
oruç tutamıyosun, ilişki yok, namaz yok
herkes birbirine baktığından kimse beğenip üstüne alınmadı galiba
bırahıp gaçtı
tatlım bunlarr çok güzelll ama doğurduktan sonraa emzirmek için hiç ideal değil cnm malesefff sevmesemde gene emzirme sütyenlerinden alıcamm çıkar direk emzirr rahat oluyoo açıkçasıı ama bunlar da doğurana kadar güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?