Ya ben kaç gündür bu topiği açan kızın nerde olduğuna taktım.:44:
Ya ben kaç gündür bu topiği açan kızın nerde olduğuna taktım.:44:
cnm sanırımm bebişii oluşmadıı çünküü baya erken açılmıştıı topikk yanii belki de şüphelendi de açtııı ..umarım bu ayda olmasada başka aylardaa haberlerinii alırızz..
Bu arada kızlarr Tuana ya cinsiyet mesajlarıı gönderdiniz miii çok istiyoduuu kuzum haberi olsun dieee..uzun zamandır göremiyorumm çok diliyorumm ondan Yeşimdenn ve adınıı unutttuğum diğer tüm arkadaşlardan hamişlik haberlerii alalım die...
cnm sanırımm bebişii oluşmadıı çünküü baya erken açılmıştıı topikk yanii belki de şüphelendi de açtııı ..umarım bu ayda olmasada başka aylardaa haberlerinii alırızz..
Bu arada kızlarr Tuana ya cinsiyet mesajlarıı gönderdiniz miii çok istiyoduuu kuzum haberi olsun dieee..uzun zamandır göremiyorumm çok diliyorumm ondan Yeşimdenn ve adınıı unutttuğum diğer tüm arkadaşlardan hamişlik haberlerii alalım die...
İnşallah.ben kimseye yazamadım. çok özledim Tuanayı da, Yeşimi de. yazarsam dalga geçer gibi olur diye çekindim. inşallah iyilerdir. Rabbim tez vakitde yüzlerini yine güldürsün. Amin..
amin inşallah başta onlar olmak üzere bekleyen herkesin
ben de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini
iyi muhabbetler diliyorum ve kaçıyorum güzeller
kan ilacı almaya gidiyorum dua edin Allah doktorumun kalbine beni ultrasona sokma isteği versin
kuzularımın güzel haberlerini de alayım gitmişkene
Kızlarrr bu arada bennn Defnoşu 2 sene öncee doğurdumm 2009 ocak da son adetimiii yaşadımm sonraa ekimde defnoş doğduu 20.ayındaa hastalandımm 3 ay hasta oldum ama o da düzene girememiştii yarım yamalakk hamişş kaldımmm ....eşim dalga geçiyooo bi 2 sene de bu emer 3 sene gene rahatsın diee ama hiç rahat değilimmm dr a sordumm normall vücudun ona göre hazırlıyoo dedii ama iştee kafama takılıyoo...
ben de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini
iyi muhabbetler diliyorum ve kaçıyorum güzeller
kan ilacı almaya gidiyorum dua edin Allah doktorumun kalbine beni ultrasona sokma isteği versin
kuzularımın güzel haberlerini de alayım gitmişkene
hadii hadii belkii diğerr kuzuyu daa der dr unn...
hadi inşallah canım
İnşallah gösterir meleklerini sanagüle güle git, güle güle gel canım. haberlerini bekliycez.
İnşallah.ben kimseye yazamadım. çok özledim Tuanayı da, Yeşimi de. yazarsam dalga geçer gibi olur diye çekindim. inşallah iyilerdir. Rabbim tez vakitde yüzlerini yine güldürsün. Amin..
evet cnmm 20 ayy olmadıı 23 ay emdii defnoşş dr 2 sene normal demiştii o zmn emdiğinden dolayıı iştee tam oldumm 3 ay geçtii düzelemeden defnoşuu bıraktırıyım artık dediim 2 yaşı gelmiştii dr dedii 2 de bırakk iice düzene girer diee..ee bıraktık defnoşlaa 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendimmm ...yaa ben anlamadım.. defnoş doğduktan sonra 20 ay olmadı mı regl?????
hadi inşallah canım
:18::18::18::18::18::18::18:bakar mı ki
der mi ki
bizim tembel gösterir mi ki
helecan bastı:18::18:
amin inşallah başta onlar olmak üzere bekleyen herkesin
:18::18::18::18::18::18::18:bakar mı ki
der mi ki
bizim tembel gösterir mi ki
helecan bastı:18::18:
evet cnmm 20 ayy olmadıı 23 ay emdii defnoşş dr 2 sene normal demiştii o zmn emdiğinden dolayıı iştee tam oldumm 3 ay geçtii düzelemeden defnoşuu bıraktırıyım artık dediim 2 yaşı gelmiştii dr dedii 2 de bırakk iice düzene girer diee..ee bıraktık defnoşlaa 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendimmm ...
Önce Küçük Bir Bebek Geldi Dünyaya
Sana Anne Olmayı O bebek Öğretecek Dediler
Güldüm..
Sevdim Onu
Hayatta Hiç Kimseye Bukadar Çabuk Isınıp
Konuşmadan İletişim Kuramazdım..
Doyumsuz Sevgi Neymiş Öğretti Bana..
İçimde Büyük Bir Şevkat Vardı Ona Karşı..
Gözünde Damla Görmekte Neymiş
Yüzü Buruk Olunca Bile Sanki Dünyalar Yıkılırdı Başıma..
Şavkatin En Ağırını Öğretti Bana..
Benden Daha Değerli Canların Olduğunu Farkettim..
Canımı Onun İçin Hiçe Sayabilirdim.
O Bana Allah’ımın Emanetiydi Canım Pahasına Onu Korumalıydım.
Öylede Yaptım...
Nefes Alıp Vermek Ne Güzelmiş Meğer..
o Uyurken Usulca Sokulup Yanına
Nefesini Dinledim Şükür Ettim Yaradana..
Her Nefesi İçin Gülümseme Bağışladı Bana..
Uyumanın Güzelliği vardı Birde
Avcunun İçine Bir Tane Parmağımı Koyardım O Uyurken
Sıkı Sıkı Tutardı Parmağımı Pamuk Eleriyle..
Dünyada Onun Uykusundan Daha Güzel Ne Vardı.
Hayalini Kurduğum Gün Geldi Nihayet
Anne Dedi Bana ANNE..
Duygularımı Anlatamazdım Kimseye
Hadi Bir Daha Söyle Anne De Diye
Saatlerce Konuşturmaya Çalıştığım Günler Hala Gülümsetir Beni..
Sonra Annemi Anladım
Kıymetimizi Canından Daha Çok Sevdiğini
Annelik Ne Yüce Bir Duyguymuş Meğer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?