2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

elmira nın paylaştığı yazı beni mahvetmişti bu da üstüne tuz biber oldu...
hıçkıra hıçkıra ağladım..
cinsiyet falan umrumda değil..
yeterki sağlıklı olsun kuzum..
kalbi pıt pıt atsın....
başka hiçbişey istememmmm

hımm normal yani o zaman olmaması...
ee peki sinir stres basmadı mı seni o arada??? ben 3 ay olmadım da şiştim de şiştim

basmazmıı bastı daa yok kii çaresiii kuzumm ilaçç veremiyoo dr sütüü kaçırır dieee...eee emzirmekte istiyosun yaniii....zamanla alışıyoo sanırım insan....ama iştee hiç ara vermeden 2. defa oluncaa garip bi durum..:)))

özürlü doğacak bebikten annesine özür mektubu vardı bulursam paylasırım onuda içim bi kötü olduki

canim aslinda arka arkaya olmasi cok güzel bebeklerinin gercekten birde biri kiz biri erkek olucak keske benimde senin gibi olsa senin icin zor SIKIntili olmustur ama sonucu güzel olucak insallah bizim ilk bebis bile zor oldu ikincisi olucakmi onu bile bilmiyorum bende hic korunmucam bundan sonra Allah ne zaman verirse basimizin üstünde yeri var Allah nasibimizi güzel yazar insallah

zormuş canım yaa... bakalım bizim nası olcak :26::26::26::26:

özürlü doğacak bebikten annesine özür mektubu vardı bulursam paylasırım onuda içim bi kötü olduki

paylaş da topiği sel bassın

Bide korunduğunuz halde.:26: Allahın kısmeti işte

ya bir arkadşaım orada bebek istiyor bir türlü olmuyor bizimkilerden orada dr bilen varmı dicektim neyse kısmet değilmiş

Varmış canım Antepli arkadaşımız. agustos2011. istersen özelinden mesaj at. ne zaman gelir bilmiyorum.

öyleee cnm şükürler olsunnn yaaa isteyen dileyennn herkesee nasip etsin Allahımm...
Bide korunduğunuz halde.:26: Allahın kısmeti işte

Varmış canım Antepli arkadaşımız. agustos2011. istersen özelinden mesaj at. ne zaman gelir bilmiyorum.

evet cnmm ben sürekliiii defneden sonra korundumm ama emzirme biter bitmez hamile kaldımm...Allahın işi iştee...ilk zmn epey üzülmüştüm kızım adına çok ufak diee ama şimdi iiyikii diorummm allahım birarada etsinn onlarıı kardeşş güzell duyguu...
isteyenn herkeseee versinn Rabbim....

o zaman eller havaya deyip kendimize geliyoruz [video=youtube;ClpzAHe3nxs]http://www.youtube.com/watch?v=ClpzAHe3nxs&feature=fvst[/video]

:118::118::118::118::118::118:

bence de 2 yaş iyi. bende ikiniciyi iki sene sonra düşünüyorum. fazla büyümeden. kardeş kardeş büyüsünler. bide büyüğe gel de laf anlat, kardeşi anlat. en iyisi küçükken.

ay artık çok geççç onu ben yaptımmmmmmm:26::26::26:
tüüüü keşke yapmasaydınnn kuzum 2. oluncaa akıllanıyonn seyretmiyonn bunlarıııı
o zaman eller havaya deyip kendimize geliyoruz [video=youtube;ClpzAHe3nxs]http://www.youtube.com/watch?v=ClpzAHe3nxs&feature=fvst[/video]

:118::118::118::118::118::118:

hopphophopppp şu cinsiyetimizz tamamen çıksadaa iice hophoppp etsekk nurgülümmm....:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…