Önce Küçük Bir Bebek Geldi Dünyaya
Sana Anne Olmayı O bebek Öğretecek Dediler
Güldüm..
Sevdim Onu
Hayatta Hiç Kimseye Bukadar Çabuk Isınıp
Konuşmadan İletişim Kuramazdım..
Doyumsuz Sevgi Neymiş Öğretti Bana..
İçimde Büyük Bir Şevkat Vardı Ona Karşı..
Gözünde Damla Görmekte Neymiş
Yüzü Buruk Olunca Bile Sanki Dünyalar Yıkılırdı Başıma..
Şavkatin En Ağırını Öğretti Bana..
Benden Daha Değerli Canların Olduğunu Farkettim..
Canımı Onun İçin Hiçe Sayabilirdim.
O Bana Allahımın Emanetiydi Canım Pahasına Onu Korumalıydım.
Öylede Yaptım...
Nefes Alıp Vermek Ne Güzelmiş Meğer..
o Uyurken Usulca Sokulup Yanına
Nefesini Dinledim Şükür Ettim Yaradana..
Her Nefesi İçin Gülümseme Bağışladı Bana..
Uyumanın Güzelliği vardı Birde
Avcunun İçine Bir Tane Parmağımı Koyardım O Uyurken
Sıkı Sıkı Tutardı Parmağımı Pamuk Eleriyle..
Dünyada Onun Uykusundan Daha Güzel Ne Vardı.
Hayalini Kurduğum Gün Geldi Nihayet
Anne Dedi Bana ANNE..
Duygularımı Anlatamazdım Kimseye
Hadi Bir Daha Söyle Anne De Diye
Saatlerce Konuşturmaya Çalıştığım Günler Hala Gülümsetir Beni..
Sonra Annemi Anladım
Kıymetimizi Canından Daha Çok Sevdiğini
Annelik Ne Yüce Bir Duyguymuş Meğer..
kızlar antepte olan varmı?
hımm normal yani o zaman olmaması...
ee peki sinir stres basmadı mı seni o arada??? ben 3 ay olmadım da şiştim de şiştim
Bildiğim kadarıyla yok canım.:26: listeye bakmak lazım. belki vardır.
basmazmıı bastı daa yok kii çaresiii kuzumm ilaçç veremiyoo dr sütüü kaçırır dieee...eee emzirmekte istiyosun yaniii....zamanla alışıyoo sanırım insan....ama iştee hiç ara vermeden 2. defa oluncaa garip bi durum..:)))
basmazmıı bastı daa yok kii çaresiii kuzumm ilaçç veremiyoo dr sütüü kaçırır dieee...eee emzirmekte istiyosun yaniii....zamanla alışıyoo sanırım insan....ama iştee hiç ara vermeden 2. defa oluncaa garip bi durum..:)))
özürlü doğacak bebikten annesine özür mektubu vardı bulursam paylasırım onuda içim bi kötü olduki
Bide korunduğunuz halde.:26: Allahın kısmeti iştebasmazmıı bastı daa yok kii çaresiii kuzumm ilaçç veremiyoo dr sütüü kaçırır dieee...eee emzirmekte istiyosun yaniii....zamanla alışıyoo sanırım insan....ama iştee hiç ara vermeden 2. defa oluncaa garip bi durum..:)))
ya bir arkadşaım orada bebek istiyor bir türlü olmuyor bizimkilerden orada dr bilen varmı dicektim neyse kısmet değilmiş
zormuş canım yaa... bakalım bizim nası olcak :26::26::26::26:
paylaş da topiği sel bassın
okumam valla öldüm az önce böğüre böğüre ağladım baneneee yaaa
Bide korunduğunuz halde.:26: Allahın kısmeti işte
Varmış canım Antepli arkadaşımız. agustos2011. istersen özelinden mesaj at. ne zaman gelir bilmiyorum.
öyleee cnm şükürler olsunnn yaaa isteyen dileyennn herkesee nasip etsin Allahımm...canim aslinda arka arkaya olmasi cok güzel bebeklerinin gercekten birde biri kiz biri erkek olucak keske benimde senin gibi olsasenin icin zor SIKIntili olmustur ama sonucu güzel olucak insallah bizim ilk bebis bile zor oldu ikincisi olucakmi onu bile bilmiyorum bende hic korunmucam bundan sonra Allah ne zaman verirse basimizin üstünde yeri var Allah nasibimizi güzel yazar insallah
Bide korunduğunuz halde.:26: Allahın kısmeti işte
Varmış canım Antepli arkadaşımız. agustos2011. istersen özelinden mesaj at. ne zaman gelir bilmiyorum.
aynen canım.. ben face teki grupta okudum...
ağla ağla içim çıktı...
Kızlarrrr böyleee duygusall şeylerr okumayınn hele doğum vieolarıııı asla ve katta seyretmeyinnn
evet cnmm ben sürekliiii defneden sonra korundumm ama emzirme biter bitmez hamile kaldımm...Allahın işi iştee...ilk zmn epey üzülmüştüm kızım adına çok ufak diee ama şimdi iiyikii diorummm allahım birarada etsinn onlarıı kardeşş güzell duyguu...
isteyenn herkeseee versinn Rabbim....
tüüüü keşke yapmasaydınnn kuzum 2. oluncaa akıllanıyonn seyretmiyonn bunlarııııay artık çok geççç onu ben yaptımmmmmmm:26::26::26:
o zaman eller havaya deyip kendimize geliyoruz [video=youtube;ClpzAHe3nxs]http://www.youtube.com/watch?v=ClpzAHe3nxs&feature=fvst[/video]
:118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?