o zaman eller havaya deyip kendimize geliyoruz [video=youtube;ClpzAHe3nxs]http://www.youtube.com/watch?v=ClpzAHe3nxs&feature=fvst[/video]
:118::118::118::118::118::118:
o zaman eller havaya deyip kendimize geliyoruz [video=youtube;ClpzAHe3nxs]http://www.youtube.com/watch?v=ClpzAHe3nxs&feature=fvst[/video]
:118::118::118::118::118::118:
Bu arada kızlarr yarın kısmetsee alışverişe çıkıcaz eşimlee hem yeni kuzuyaa unisex biişiler bakalım die sarıı falann....hemde kıza da bişilerr almak lazım hemde ben hamiş bişileri bakcammm..dün eşimlee konuştuk kuzu tam yaza geliyoo diee..sezercik olcağımdan 2 gün hastanedeyizz eşimlee defnoşa annecim bakcakk o getircekk yanımızaa götürcekk ona da şunu beğendimmm nasıl güzel derseniz bunu da kızımaa alcamm
Eki Görüntüle 317942
Bu arada kızlarr yarın kısmetsee alışverişe çıkıcaz eşimlee hem yeni kuzuyaa unisex biişiler bakalım die sarıı falann....hemde kıza da bişilerr almak lazım hemde ben hamiş bişileri bakcammm..dün eşimlee konuştuk kuzu tam yaza geliyoo diee..sezercik olcağımdan 2 gün hastanedeyizz eşimlee defnoşa annecim bakcakk o getircekk yanımızaa götürcekk ona da şunu beğendimmm nasıl güzel derseniz bunu da kızımaa alcamm
Eki Görüntüle 317942
Bence çok güzel de, sen dün de bişeyler ısmarlamışsın Defnoşa. bence eşin seni gerçekten boğmadan biraz ara ver.
hopphophopppp şu cinsiyetimizz tamamen çıksadaa iice hophoppp etsekk nurgülümmm....:))))
Bence çok güzel de, sen dün de bişeyler ısmarlamışsın Defnoşa. bence eşin seni gerçekten boğmadan biraz ara ver.
kizlar aranizda izmirli varsa biliyomusunuz yarin forum bornova kacta kapabiyor ??
valla kuzum yaa.. Yaa ben ne farkettim hani hep erkek hissediyorum diyodum yaa şimdi birileri seninki kız dedigi zaman bozuluyorum yaa :26:
aslında ben hep ilk bebem kız olsun isterdim falan ama bilmiiomki nie böle yapıyorum
buaada defnenin resimlerini gösterdim anneme kendinden geçti
bende çok seviyorum Forum Bornovayı. ama bize uzak kalıyo. sık gidemiyoruz. o yüzden kaçta açılıp kapanır bi bilgim yok. netten bakabiliriz ama
valla kuzum yaa.. Yaa ben ne farkettim hani hep erkek hissediyorum diyodum yaa şimdi birileri seninki kız dedigi zaman bozuluyorum yaa :26:
aslında ben hep ilk bebem kız olsun isterdim falan ama bilmiiomki nie böle yapıyorum
yok kuzuum buna kendisii al dediii kardeşinii karşılamayaa alalım cici bi elbisee dediii...ama iştee bikaçtane vardıı kafamdaa en çok bunu beğenmiştiimm..yok yaza kadarr body pjama falan hariç almıcammm ona bişii artıkk cinsiyet bi çıksıın kardeşinee çalışcaz daa babasıı durmaz gene kızıı bi tanee onun...:))
Bu arada yarına kırmıjı donlar hajır mı bakalım?
Bu arada yarına kırmıjı donlar hajır mı bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?