2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlarr yarın kısmetsee alışverişe çıkıcaz eşimlee hem yeni kuzuyaa unisex biişiler bakalım die sarıı falann....hemde kıza da bişilerr almak lazım hemde ben hamiş bişileri bakcammm..dün eşimlee konuştuk kuzu tam yaza geliyoo diee..sezercik olcağımdan 2 gün hastanedeyizz eşimlee defnoşa annecim bakcakk o getircekk yanımızaa götürcekk ona da şunu beğendimmm nasıl güzel derseniz bunu da kızımaa alcamm

Bence çok güzel de, sen dün de bişeyler ısmarlamışsın Defnoşa. bence eşin seni gerçekten boğmadan biraz ara ver.

çoooooooooook beğendim yaaaaaa

Bence çok güzel de, sen dün de bişeyler ısmarlamışsın Defnoşa. bence eşin seni gerçekten boğmadan biraz ara ver.

ranacim sen izmirlisin degilmi?? kacta kapaniyor forum bornova yarin bi bilgin varmi ???

tamam buldum canim 20 de kapaniyomus

Son düzenleme:
hopphophopppp şu cinsiyetimizz tamamen çıksadaa iice hophoppp etsekk nurgülümmm....:))))

valla kuzum yaa.. Yaa ben ne farkettim hani hep erkek hissediyorum diyodum yaa şimdi birileri seninki kız dedigi zaman bozuluyorum yaa :26:
aslında ben hep ilk bebem kız olsun isterdim falan ama bilmiiomki nie böle yapıyorum

buaada defnenin resimlerini gösterdim anneme kendinden geçti

yok kuzuum buna kendisii al dediii kardeşinii karşılamayaa alalım cici bi elbisee dediii...ama iştee bikaçtane vardıı kafamdaa en çok bunu beğenmiştiimm..yok yaza kadarr body pjama falan hariç almıcammm ona bişii artıkk cinsiyet bi çıksıın kardeşinee çalışcaz daa babasıı durmaz gene kızıı bi tanee onun...:))

tatlım bana da herkes erkek erkek diyordu toplasan 5 kişi kız dememiştir... bende hep erkek hissediyordum kayınvalidem rüyasında oğlum oluyor diye görmüştü ...kendimizi ona alıştırmışızzz..(aslında hep kızım olsun isterdim) sonra doktor bu kız deyince bendeki tepki sadece yaaa demek oldu o kadar şaşırdım ki ...şimdi şimdi idrak ediyorum Prensesim olacağınaaa

valla cnmmm kızım var die mi bilmiyorum kız evlat başka geliyoo şimdi ki kesin oğlansaa onun sevgisi de farklıdırr tabiii hele oğlanın anneye düşkünlüğünüü düşünücee ama bana garip gelioo erkek bebekk nasıl bakıcamm diyorum hep kendi kendimee amannn allah sağlıklıı kuzularr versindee hepimizee kız erkek farketmezz...ellerindennn öperimmm anneciğinin bu erkekse de bide kız evlat versinnnn sana kuzum...o zmn anlarsın ..:))

o zaman bence çok güzel bu, alın.

valla canim bende aynen senin gibiydim 1 hafta öncesinde normalde ben kiz delisiydim ne oldu bana anlamadim hamileligimden beri hem erkek hissediyorum hem erkek istiyorum sanki biri kiz dedimi kiziyordum aynen aslinda hiccc farketmez bana evladim o benim ama icimde bisey öle yapiyo iste ve üzülüyorum bu duruma. neysem 1 haftadir kendimi kizim olcak die hazirladim simdi erkek kiz hicc farketmez diyorum ve merakla bekliyorum saglikli olsunda hic farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…