ben hazırladım donumu elbisemi ayakkabımı çantamı herşeyim kırmızııııııııııııı
ya bende hazirlamadim yaaa yarin yetisirsem alam bari yetisemezsem evdeki kirmizilarla idare etcem gari
Kızlar ben geldimm..Annem geldiiMutfakta bişiler yapıyo çamaşırlarım yıkandı misss Aşure bilem yaptıı Kolum biraz daha fena değil ama hala kırmızı ve acii Siz naptınız bakimm
benim de.:124: yarın ponponluyu giycem, öbür günde noel baba ve çam ağaçlı olanıtabkiii en ponponlusundan :103:
ya bende hazirlamadim yaaa yarin yetisirsem alam bari yetisemezsem evdeki kirmizilarla idare etcem gari
Kızlar ben geldimm..Annem geldiiMutfakta bişiler yapıyo çamaşırlarım yıkandı misss Aşure bilem yaptıı Kolum biraz daha fena değil ama hala kırmızı ve acii Siz naptınız bakimm
benim de.:124: yarın ponponluyu giycem, öbür günde noel baba ve çam ağaçlı olanı
// geldimi annenler canım?
benim donlar da renk renk.en çok da mor olanları seviyorum.
ohhh afiyet olsun cicimmmm
benimde evde giyilmemiş varmış onu hazırladım zati almya fırsat yok
buyur cnm.. bunu kopyala.. kontrol panelinde profil düzenle.. ordaki çizelge bölümüne yapıştır.. sonra kaydet de
http://lbdf.lilypie.com/EEI2p2.png
teşekkür ederim dnaz ...sağol canım
Ben bu yeni aldıklarımı sakladım kocişten. sürpriz olcak.
biraada olaydık da hepberaber olaydıııı
Kizlar ben geldim...
Ranacigimmm gecmisi okumaya useniyorumm, sen bana ozetlesen ne dedi doktor????????
Eki Görüntüle 317951
kızlar yarın bu donumu giyicem... nasıl:26:
hala içine girebiliyoken bunu giyyim dedim
Eki Görüntüle 317951
kızlar yarın bu donumu giyicem... nasıl:26:
hala içine girebiliyoken bunu giyyim dedim
benim de.:124: yarın ponponluyu giycem, öbür günde noel baba ve çam ağaçlı olanı
// geldimi annenler canım?
benim donlar da renk renk.en çok da mor olanları seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?