Eki Görüntüle 317951
kızlar yarın bu donumu giyicem... nasıl:26:
hala içine girebiliyoken bunu giyyim dedim
Eki Görüntüle 317951
Karnımı doyurdum geldim pelin canım gözün aydın annenler gelmiş afiyet olsun yarın bende gidicem anneme birkaçgün kalcam döncem
Eki Görüntüle 317951
valla çok güzel bi don.Ben bizimlesin diyorum Bugün ne giysem de diyolar ya
ayy benim de öle hatt abeyaz hic almiyorum nerdese yesillerim var benim bende o renge bayiliyorum ama esimin vazgecilmezi kirmizikirmizilim sana yandi canim
hadi kizlar ben kacar artikinaksamda giremem büyük ihtimal iss cok daha bavul hazirlicam benim icin dua edinde hayirlisylan varalim memleketimize giremezsem hepinize ;
mutlu saglikli yeni yillar ve besislerinizle ve esinizle birlikte mutlu nice yillara :124: :124: :124:
hadi kizlar ben kacar artikinaksamda giremem büyük ihtimal iss cok daha bavul hazirlicam benim icin dua edinde hayirlisylan varalim memleketimize giremezsem hepinize ;
mutlu saglikli yeni yillar ve besislerinizle ve esinizle birlikte mutlu nice yillara :124: :124: :124:
bende çıkıyorum arkadaşlar eve gitmem lazım artık
herkese ailesi ile eşiyle çocuklarıyla yeni doğacak melekleri ile sağlıklı huzurlu bol paralı bir yıl olsun diliyorum.
artık seneye görüşürüzzzzz
hoşçakalınnnnnnnnnnn
Hoşgeldin canımşimdi şöyle, bi oğluşum olcak. Ömer geliyo yani. boyu 31.9mm, ağırlığı da 136 gr mış paşamın.
bende çıkıyorum arkadaşlar eve gitmem lazım artık
herkese ailesi ile eşiyle çocuklarıyla yeni doğacak melekleri ile sağlıklı huzurlu bol paralı bir yıl olsun diliyorum.
artık seneye görüşürüzzzzz
hoşçakalınnnnnnnnnnn
Wawwww donalr bileee hazırlanmışş biz bu sene valla salaş takılcaz kocikleee sadece bi kırmızı donumu giyerim..yoksa ev dinlen modundayızz...
Pelinimmm ağrın azalmışş neysekiii oyy oyy aşuremiii yaptııı canım çektii diyim barii kocama alsın akşam bolulu hasan dann...:)))
Biz de bu sene evdeyiz sanırım canım. Tv seyrederiz. ama kırmızı donsuz olmaz.// aaaa bolulu hasan usta mı? bolunun kaç tane hasanı var ya? burda da var.ben bu sene 4 tabak aşure yedim, komşular saolsun. canım da zaten hep tatlı çekiyo.
Saol canım benimOy Oy masaAllahhhh pasaya. Tbrk ederim cnm, Allah kucagina almayi nasip etsin saglikla...
Boyu 31,9mm mi? yoksa 13,9 mm mi? :26:
Kızlar hepinizi öperim..Şimdiden mutlu yıllar....SAğlıkla Huzurla ..... İyi bakın kendinize bebişlerinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?