2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öndeki pilileri göbişimide saklar sağolun kızlar karar verilmiştir..

bide saclarım o zmnki gibi olaydı iyiydi

hadi kizlar ben kacar artikinaksamda giremem büyük ihtimal iss cok daha bavul hazirlicam benim icin dua edinde hayirlisylan varalim memleketimize giremezsem hepinize ;

mutlu saglikli yeni yillar ve besislerinizle ve esinizle birlikte mutlu nice yillara :124: :124: :124:

sanada ailenle mutlu yıllara dünyaya gelcek kuzucuğunla nice nice senelere sağlık ve mutlulukla inş canım

Canım size iyi yolculuklar. sağsalim varın inşallah Türkiyeye. mutlu seneler.

bende çıkıyorum arkadaşlar eve gitmem lazım artık
herkese ailesi ile eşiyle çocuklarıyla yeni doğacak melekleri ile sağlıklı huzurlu bol paralı bir yıl olsun diliyorum.

artık seneye görüşürüzzzzz

hoşçakalınnnnnnnnnnn

Wawwww donalr bileee hazırlanmışş biz bu sene valla salaş takılcaz kocikleee sadece bi kırmızı donumu giyerim..yoksa ev dinlen modundayızz...
Pelinimmm ağrın azalmışş neysekiii oyy oyy aşuremiii yaptııı canım çektii diyim barii kocama alsın akşam bolulu hasan dann...:)))

Bende sana sağlık mutulluk, bol para ve huzur diliyorum yeni yılda. nice yıllara. görüşürüz.:3.

tatlım hayırlı yolculuklar ....Mutlu yıllar

Mutlu yılllar canımmmm

Kızlar hepinizi öperim..Şimdiden mutlu yıllar....SAğlıkla Huzurla ..... İyi bakın kendinize bebişlerinizeee

Biz de bu sene evdeyiz sanırım canım. Tv seyrederiz. ama kırmızı donsuz olmaz. // aaaabolulu hasan usta mı? bolunun kaç tane hasanı var ya? burda da var.ben bu sene 4 tabak aşure yedim, komşular saolsun.canım da zaten hep tatlı çekiyo.

aynen cnm ptt modeliyizzz....sormaa kurtarıcım benim bolulu hasan canım tatlı çektimi 12 ye kadar açıkkk bide seviyorum daa pastanelerden güzelll yapıyoo adamlarr özelliklee aşuresii ve fırın sütlacıı çok iyi...:))

Oy Oy masaAllahhhh pasaya. Tbrk ederim cnm, Allah kucagina almayi nasip etsin saglikla...

Boyu 31,9mm mi? yoksa 13,9 mm mi? :26:
Saol canım benim yok, bir hafta önce cm le 15cmdi, mm ile 31,9mm.

Kızlar hepinizi öperim..Şimdiden mutlu yıllar....SAğlıkla Huzurla ..... İyi bakın kendinize bebişlerinizeee

sana da mutlu yıllar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…