2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi kızlar. ben de kaçıyorum. yarın da girerim büyük ihtimalle. yarın tebrikleşiriz bi daha. giremiycek olanlara da Mutlu seneler. Herşeyin en güzeli sizin olsun

arkadaşlar bi arkadaşıma kk yı tavsiye etmiştim ben 2011 ağustos annesiyim kısmetse oda sizler gibi haziran 2012 annesi olacak yeni üye oldu fakat mesaj yazamıyor buraya sorun ne olabilir bilgisi olan varmııı....biz artık uzun süredir faceden görüştüğümüz için kızlarla doğabilecek sorunun neden kaynaklı olabileceğini bilemiyorum..yardımcı olursanız sevinirimm.

huhhuuuuuu ay ben hep facedeki sayfayı takip ediyorum buraya pek gelmiyorum bi bakimm dedim baya ilerlemiş helal sizeeee :)

kızlar nasılsınız dicem ama kimse yok gibiii
bugün gezdim geldim
yarında aksam toplaşıp kutlıcakmısız yeni yılı girebilirmiyim bilmiyorum
süslenme püslenme derken :)
şimdiden iyi yıllar diyorum hepinize
inşallah bu yıl hepimiz için cok güzel geçer bebişlerimize kavuşuruzzz oyy
öpüyorum hepiniziiii

ben de girip girip bakıyorum kimse yok:)biz çok paşamla çook iyiyiz::)ben de büyük ihtimalle yarın giremem,inş. yeni yıl bize hayal ettiğimiz her şeyi yaşatır:)

sanada mutlu yıllar cnm

ilk defa bu kadar sessiz bir topik görüyorum kızlar herkese mutlu seneler diliyorum umarım herşey, hepimiz ve bebeklerimiz için iyi olur

günaydınnn arkadaşlar.

Son düzenleme:
Herkese günaydın arkadaşlar ve herkese nice senelere birkaçgün yokum tatile gidiyorum görüşürüz canlarım

slm kızlar herkse ıyı seneler bu yılın bıtmesıne sevınıyorum cunku gelecek olan sene ıns saglıklı sıhhatlı bebıslerımıze kavusucaz Allah ın ıznıyle..
bu arada kızlar wenıce de yuzde 50 ındırım var ben bebısıme sımdıden aldım kapsonlu takımlar hastane cıkısı ıkı zıbın ıkı kumas alt ust takım bı tanede kot ustune bı badı takım yapıp aldım onlukler aldım cok tatlısler resımlerını cekınce eklerım

Sana da iyi seneler canım.aynen bende. sanki 2012 ye girersek bebişlere kavuşmamıza çok az zaman kalcak. şimdi ne de olsa bir sene var.bu arada aldığın cicişleri merak ettim.güle güle giysin bebişin hepsini inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…