merhabalar ben 2011 haziran annesi olacaktim,malesefki kismet olmadi,simdi 2012 haziran annesi olmayi diliyorum rabbimden ....
sorunsuz hayirli bir hamilelik süreci diliyorum herkese....
Sana da iyi seneler canım.aynen bende. sanki 2012 ye girersek bebişlere kavuşmamıza çok az zaman kalcak. şimdi ne de olsa bir sene var. bu arada aldığın cicişleri merak ettim. güle güle giysin bebişin hepsini inşallah.
Ben de iyiyim Ahucum. ama sabah bütün sol tarafım ağrıyodu. artık mümkün olduğu kadar soluma yatıyorum. zaten başka türlü karnıma ağrı giriyo, oğluş rahatsız oluyo heralde.
Sana da iyi seneler canım.aynen bende. sanki 2012 ye girersek bebişlere kavuşmamıza çok az zaman kalcak. şimdi ne de olsa da bir sene var. bu arada aldığın cicişleri merak ettim. güle güle giysin bebişin hepsini inşallah.
Evet, kızlar için çok güzel ciciler var.İndirimibende gördüm birdee oo toz pembe renkler yokmu gel beni al gel beni al diye bakıyorlar resmen:))) eee benim ikinci kızım oluyooo nasip olursaaa ama almadım bişii kendimi tuttum:))
Benim daha hiç belli değil ya.:26:komşuma söyledim dün, hamileyim diye. 4 ayımızı geride bıraktık dedim. hani nerde bu bebek dedi.normal canım...benımd eole artık resmen bellı koca gobegım
ay evet en azından suan bebısıme bısıler alabılıorum aldıklarımı rahatca soleyebılıorum 2011 ı ben gerıde bıraktım bıle:)))
suan 4 aylıgız 5 ay sonra ıns kuzucuklarımız bızımle olcak:)
cnm bende resımlerı eklıcemde foto makınanın sarjı bıtmıs doldurıyım hemen cekıp eklıcem onu beklıorum bıde ındırımlerı herkes solesın sımdıden alalım ben cok uyguna aldım zıbınları valla hemde begenerek aldım herkes bıtmeden gıdıp alsın bence
dahada bısuru eksıgımız var alınacak yavas yavas baslıyım ıstedım:))
saol ıyı dıleklerın ıcın ıns kuzucugum saglıkla gıysın:)
Evet, kızlar için çok güzel ciciler var.Sağlıkla hayırla gelsin inşallah meleğin. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim daha hiç belli değil ya.:26:komşuma söyledim dün, hamileyim diye. 4 ayımızı geride bıraktık dedim. hani nerde bu bebek dedi.
Ben daha almadım hiç bişey, zaten daha dün kesinleştirdik oğlumuzun olcağını.bende 5.ayıma geçtim. ama şimdilik kendime alıyorum.
Çok güzeller canım.güle güle giysin oğlun. Biz de yarın çıkarız heralde alışverişe.
bende kendıme alıorum sımdılık bunlar nekı hele bı sekız aylık olıyım hemen hemen herseyını alıcam daha bunlar nekı :)))))
sımdılık öylesıne aldıgım seyler daha almıcam dedıgım gıbı sekız aylık olunca alıcam bunlar ındırımdeydı o yuzden dayanamayıp aldım bıde doktor ıkıncı kez oğlun olucak degınce ınandım erkekım olucagına
saol cnm benım aldıklarım sımdılık yeter hedıye de cok gelır emınım yetmezse cocuk dogduktan sonrada alırız...ben sadece sey almak ıstıorum yaa bole kuvetı banyo sungerı ıvır zıvırı he bıde battanıye ve nevresımını almak ıstıorum eger ındırım felan olursa haber verın kızlarrrr
Ben de martta almaya başlıycam.bi sürü şey alıncak. bize de 11. haftamızda doktor erkek tahmininde bulunmuştu, geçen hafta da 15.haftamızda erkek sanki dedi başka bi doktor. dün de nihayet kesin erkek bu dedi. ama ben hissediyodum oğlum olcağını.hep oğlum diyesim geliyodu.
mireba kızlar
ben dün doktora gittim ilacımı yazdırdım..ultrasona da girdim
çok şükür bebikler iyi doktor hala küçük için erkek diyo
tamam da büyük dedik..tam yaklaştırdı bakacakken döndü bize arkasını
doktor bile hayret etti vırt diye döndü kerata diyo
göremedük yani...
ama ikisi de iyi hamdolsun
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun arkadaşım.. Ben de senin gibi 2011 haziran annesi olacaktım kısmet olmadı 13 haftamda bebeğimin kalbi durdu erkekti. Şimdi 14 haftalık hamileyim bi kızım olacak nasipse. Bİr tane daha kızım var 8 yaşında çok utluyuz sağlıklı gidiyor şuana herşey yolunda dilerim sağ salim doğururuz yavrularımızı.
valla cnm ben hamıle kalmısım ıste ama ben bılmıorum tahmınen ıkı haftalık tım kı ruyamda erkek bı bebegın çişini yaptırıodum:)))
daha sonra hep erkek dedıler bana kadınlar ama bı umut kıs olsun da ıstıodum ama suan öle alıstım kı oğluma kız dese uzulurum:)
mireba kızlar
ben dün doktora gittim ilacımı yazdırdım..ultrasona da girdim
çok şükür bebikler iyi doktor hala küçük için erkek diyo
tamam da büyük dedik..tam yaklaştırdı bakacakken döndü bize arkasını
doktor bile hayret etti vırt diye döndü kerata diyo
göremedük yani...
ama ikisi de iyi hamdolsun
Aynen, doğduktan sonra eksiklikler giderilir. ben de hiç dert etmiyorum.yarın oğluşuma ilk hediyesini alıyim diyorum bende. ama eşim dayanamayıp bugün alır zaten. bak ıslak mendil falan da alınabilir şimdiden. çok gerekicek.
amin canım inş. Saende tüm anne adaylarıda bebişlerini sapa sağlam kucaklarına alır ve alırız:)))
osmaniyelimisin bu arada :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?