2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınızz
sansa hava kötu oldu burda
bakalım inşallah güzel bi gün olur
Hoşgeldin canım. ben hala mayışıyorum ya, uyanamadım.yalnızım, eşim erken gelcek de ne zaman bilmiyorum. bakalım biz napıyoruz. Tv seyrederiz, evde oluruz büyük ihtimal. belim ağrıyo çünkü. hava da yağmurlu. keşke kar yağsaydı. çok özledim.

ahahhahhahaa, iyi demiş. şimdiki çocuklar işte.
slm annnişler nslsnız bakalım biz 3 gün raporluyduk özlendik mi bilmem:şimdiden hepinize nice senelere dilediğiniz herşey gönlünüzce olması dileğiyle
Hoşgeldin canım. saol dileklerin için. sana da iyi seneler.

KIZLAR OĞLUŞUM OLCAK BENİMMMM :)))))))

tebrik ederim canım. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. benim de oğluşum olcak, dün öğrendik.

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım. senin bu ikinci baya yaramaz olcak.al sana popo der gibi. neyse, en önemlisi sağlık.
aynen ya kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyo bizimle
lütfen doğunca yapalım böyle oyunları..ultrasonla bakalım deyince doktor o kadar emindim ki cinsiyeti öğreneceğimizden
Allahtan hayırlısı.. tatlı meraklar bunlar

kız en ıstedıgım seydı ıkız dogurmak valla cok şanslısın aslında ıkısı bırden cıkcak:)
ıns dıger göstermeyen kız dır cunku kızlar gostermez derler:)

çok çok güzel bişey ikiz gebelik ama bir sürü riski var
herşeyin hayırlısı..ama bir kız bir erkek olursa tabi tadından yenmez

ben sabah kalktım anneme kahvaltıya gıttım
ordan pazara geldik ordanda eve cıktım su an mayışıyorum ve donuyorum
aksamada yer ayırtmışlar kopcakmışız güya
ilk defa dışarda geçiricem bendee bakalım nasıl olcak
dansöz olmasa diyorum ama varmıs sanırım hamileyim ya kıskanclık kriizine girebilirim

Doğunca kim bilir daha ne oyunlar yapcak.bu daha doğmamış hali sonuçta.kız ama bence o. dediğin gibi biri kız, biri erkek olursa süper olur. bir taşla iki kuş.

Ben normalde de çok kıskancım.ama bu aralar acaip göbek atasım var, o dansözü bana gönder sen.

Umarım 2012 herkese hayal ettiği tüm güzellikleri yaşatır,gönlünüzce geçireceğiniz bir yıl olması dileğiyle...iyi yıllar kızlar ve bebişleri:)

selamlar 2012 anneleri:) hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşacağımız, mutluluk ve şans dolu bir yıl diliyorum. umarım herşey gönlümüze göre olur...

:103: :103: :103: Kızlar face sayfasınada yazdımmm ama burayada yazmadan geçemedimmm..Booooooooooooooooooooooooooooooooooooolll Bolllllllllllllllll AŞKLI,HUZURU,PARALI,SAĞLIKLIII VE BEBİŞLİ YILLAR DİLİYORUMMMM..ALLAH SAĞ SALİM BEBEİŞLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA ALDIRSINNN HEPİMİZE İYİ SENELER...

hamiş anneler 2012 öncelikle bize ve karnımızdaki bebişe, onun babişine ve ailelerimize sağlık,mutluluk,huzur,güzellikler,para getirsin.....haziranda da bebişimizi sağlıkla kucaklayalım inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…