KIZLAR OĞLUŞUM OLCAK BENİMMMM :)))))))
Hoşgeldin canım. ben hala mayışıyorum ya, uyanamadım.kızlar nasılsınızz
sansa hava kötu oldu burda
bakalım inşallah güzel bi gün olur
aynen bız 5 kardesız bıde hepsı bırer takım alsalar bıle 4 takım daha gelır ee bıde sagdan soldanda cok gelıor zaten ee bıde benım aldıklarım var bence sımdılık yeter cunku cok cabuk buyuyorlar yeğenlerımden bılıorum az cok hep kıyafetlerını yesyenı bırılerıne verdıler en kucugumuz 4 yasında yegenım abla dıorum keske vermeseydın bızım afacana kalırdı:))ne bılım kız dıo erkek olucagını :))
he bıde cok hareketlıydı 8 haftalıkken bıle hep kıpır kıpırdı doktor o zaman da demıstı tahmınlerıme gore erkek ama burdan goremem erkek mı kız mı dıe cunku cok hareketlı demıstı..
sonra bırden uyumaya gectı böle ufaklık uyudu dedı aman Allahım kuccucuk sey ama uyumayıda bılıooo
he bıde 4 yasındakı mehmet ımız de teyze dıo ben ona oyuncak verım sen yut o orda oynasın olur dedımdelıbozuk cocuk yaa zıpırr
Hoşgeldin canım. saol dileklerin için. sana da iyi seneler.slm annnişler nslsnız bakalım biz 3 gün raporluyduk özlendik mi bilmem:şimdiden hepinize nice senelere dilediğiniz herşey gönlünüzce olması dileğiyle
aynen ya kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyo bizimleHoşgeldin canım. senin bu ikinci baya yaramaz olcak.al sana popo der gibi. neyse, en önemlisi sağlık.
kız en ıstedıgım seydı ıkız dogurmak valla cok şanslısın aslında ıkısı bırden cıkcak:)
ıns dıger göstermeyen kız dır cunku kızlar gostermez derler:)
Hoşgeldin canım. ben hala mayışıyorum ya, uyanamadım.yalnızım, eşim erken gelcek de ne aan ilmiyorum. bakalım biz napıyoruz. Tv seyrederiz, evde oluruz büyük ihtimal. belim ağrıyo çünkü. hava da yağmurlu. keşke kar yağsaydı. çok özledim.
ahahhahhahaa, iyi demiş. şimdiki çocuklar işte.
Hoşgeldin canım. saol dileklerin için. sana da iyi seneler.
tebrik ederim canım. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. benim de oğluşum olcak, dün öğrendik.
aynen ya kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyo bizimle
lütfen doğunca yapalım böyle oyunları..ultrasonla bakalım deyince doktor o kadar emindim ki cinsiyeti öğreneceğimizden
Allahtan hayırlısı.. tatlı meraklar bunlar
çok çok güzel bişey ikiz gebelik ama bir sürü riski var
herşeyin hayırlısı..ama bir kız bir erkek olursa tabi tadından yenmez
ben sabah kalktım anneme kahvaltıya gıttım
ordan pazara geldik ordanda eve cıktım su an mayışıyorum ve donuyorum
aksamada yer ayırtmışlar kopcakmışız güya
ilk defa dışarda geçiricem bendee bakalım nasıl olcak
dansöz olmasa diyorum ama varmıs sanırım hamileyim ya kıskanclık kriizine girebilirim
Ben normalde de çok kıskancım.ama bu aralar acaip göbek atasım var, o dansözü bana gönder sen.
ay sorma göbecikleri atarızzz
ya bende kıskancım zaten eşime karşı ama hadi normalde belli etmese
şimdi dayanamam bakarsa bide bayılmış gibi uçarım direk
aaa, bayılmış gibi hemde.
Kız bakarmı hiç?saçmalama. bakarsa da göbişinle haddini bildir hemen.
selamlar 2012 anneleri:) hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşacağımız, mutluluk ve şans dolu bir yıl diliyorum. umarım herşey gönlümüze göre olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?