2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi aksamlar annecikler.....
hepimize guzel,saglikli ve huzur dolu bir yil olsun.....
2012 simdiden ugurunu bize sundu bile :)))))
bebeklerimiz onunla geliyor bizlere.....
opuyorum sizleri,kendinize iyi bakin...yavrulariniza da

merhaba cici anne adayları.2012 hepimize sağlık,huzur.mutluluk getirsin Yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alalım hep beraber İNŞALLAHHHH

Merhabalarrr kızlarrr hepinizin yeni yılı kutlu olsunn...Benim içim hiç iyi başlamadı ne yazık ki bu yıl....Sanırım 3-4 gün en az foruma bakamam hiç merak etmeyin....
Evimizde kocam ben kızım tv karşısında bişeyler hazırladıkkk yeğemizi yiyp bi yandan da sohbet ediyoduk...Bu aralar hep diyorum Defnoş çok kuduruk vaziyette diyee....Hep korkuyodum bişi olcak diyee..Akşam 10'a doğru evin için koşup duruyoduu..sonra bi anda çişimm var diee koşa koşa tuvalete gitti... babası da arkasındann ama tuvalet kapısına yakın ayağı takıldı ve kapı eşiğine kafasını geçirdii...ben anlamadım önce dedim çarptıysa şişmesin buz çıkarıyım ama eşim ışığa bi geldii yüzü gözüü kan içinde kuzumunalnı boyna boya yarılmış...öyle kötüydü kii ömrümden 10 yıl gitti allahım kimseye yaşatmasınn aklım gitti....hemen acile gittik....6 dikiş attılarr küçücük alnınaa meleğiminn...önce uyuşturucu iğne yaptlar sonra dikişleri attılarrr çırçırr çığırdıı allahım dayanma gücü verdi diyorum eşimle bana....hala tirtir titriyorumm....2 günde bir pansumana gidicez 1 hafta sonra dikişleri alcaklar.....1 hafta banyo yok.....
Allahtan eşim yanımdaydı diyorum yoksa naapardım bilemiyorum hiç

canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona allah şifasını versin melegimin çok üzüldüm allah nazarlardan saklasın

canım çok geçmiş olsun şaşırdım valla olacağı varmış Allah acil şifalar versin defnoşa:26:

ay canım benim yaaa kıyamam hiç görünmez kaza işte çok geçmiş olsun canım ya aallahım acil şifalar versin inşallah küçükken benim kardeşimin başınada televizyon düşmüştü kafası yarıldı allahıma çok çükür iyileşti senin meleğinde en kısa zamanda iyileşir inşallah dualarımız sizinle canım.....

ay kıyamam defnoşa yaa.... çok geçmiş olsun canım Allahtan acil şifalar diliyorum...

slm canlarım problem anne adayınız yeniden aranıza döndü.şu midemden bi kurtulamadım hala aynı şeyleri yiyor aç geziyorum.bu arada 14 haftalık olduğumuzda doktorumuz yüzde 95 kız dedi.yani bana inatla erkek diyen MİRAYYYY seni paralamak istiyorum :) kime sorsam erkek dedi bi tek doktor kız dedi.şuanda 16 haftalığız beni de listeye ekleyebilirsiniz.mide bulantılarımdan bakamıyorum bana yazan olursa kusura bakmayın.ikili testimiz temiz çıktı ayın 9unda da üçlü testimiz var inşallah o da temiz çıkacak.bu arada herkeze sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol kazançlı bir yıl diliyorum.benim arada karnım ağrıyor karın ağrısı yaşayan var mı benim gibi?

beni de listeye ekleyin tahmini kız.bu arada serbest beta hcg 50 üstünde olursa kız 50 altında olursa erkek diyorlar ya.benimki 28 çıktı erkek olması gerekmiyor mu sizin ikili testte serbest hcg kaç çıktı ve cinsiyetle uyumlu mu peki?

dün cok güzel zaman geçirdiğimizi düşünerek eve geldik
gece cok kötü rüyalar gördüm sabah bi arkadaşım aradı öyle uyandım
canım cok sıkkın en yakın arkadaşlarımdan birinin ve kuzenimin ki yılbasındada beraber geçirdik zaten
benım hakkında yazdıklarını okumus facebooktaa helekı kuzenim arkadas o kadar bişey dememiş ama o neler demiş
kardeşimsin derdi bana ınsanlar ne yalancıymışşş
cok üzdüler cok agladım ama bebeğim önemli herşeyden dahada üzmicem kendimi
ama hala elim ayagım titriyo sizle paylasmak istedim kime söyleyebilirimki bunları

Selam kizlar yeni yiliniz kutlu olsun ailenizle tbirlikte nice saglikli ve mutluluk doluyillaraaaaaaaa :124: :124:

Canim benim cok cok gecmis olsun ama sakin uzulme cocukken hepimizin basina gelmis birsey bu ki kizin suan iyi sukur en kisa zzamandada iyilesicek insallah . Su 1 hafta gecsin dikisleri alinsin rahatlarsiniz cok cok gecmis olsun tekrar....

Canım bende az evel gördüm face de sorucaktım sana ms atıpp..Ne yazmışki dengesiz

Canım bende az evel gördüm face de sorucaktım sana ms atıpp..Ne yazmışki dengesiz

kuzum sorma neler neler yazmamıskii bi senelik mevzu olmuş msjları hiç silmemiş özellikle su son bi kaç gündür neler yazmış
direk sildim ettim yüzünü bile görmek istemiyorum ikisininde
dedim ama hamıle hamıle yaptınız ya bunu helal olsunn ama hakkım varsa bi gr haram olsun ikinizede
yaptıgım bişey bile yok napsan batmış hangi arkadaşımla görüşsem laf etmişler kıskanclıklarından

Canim benim kizin hayirli olsun yeni bir prenses daha kayilicak aramiza demek . Canim o bhcg ler herkeste tutmuyor ben daha ôgrenmedim o yùzden benimki tutarmi bilmiyorum. Ama zaten hicte farketmez Allah im sahliklisini hayirlisini versin yeter

İyi yaptınn hayatımızda olmamalı böyle nsanlarr bide yılbaşında beraberd,nz dimi..Hamile insana yaşattıkları şeylere bak yaa...Lanet olsun öyle insanlaraa

Canim benim var õle insanlar cevremizde maalesef onza yil ayni sofradan ye ayni evde kal dostum de bagrina bas arkandan is cevirsin millete seni kôtùlesin benimde basima geldi sildim hedepsini bi kalemde simdi onlar pisman ama salla takma bu insanlar 5 para etmez onlar

İyi yaptınn hayatımızda olmamalı böyle nsanlarr bide yılbaşında beraberd,nz dimi..Hamile insana yaşattıkları şeylere bak yaa...Lanet olsun öyle insanlaraa

aynen canım dusun ya teyzemın kızı bana ılla gel gel derken ben gelmem demiştim
gelmicekmiş olsun bizde koparız inadınaa
yok fotograf cekerız falan filan cocukca akılları sıra benı kıskandırcaklar ben eşimden baska kimseyi kıskanmam
o kadar basitlermişkii bunları yaparken banada illa gelin lütfen diyordu
gitmmeseydım keske....bu en basitiii hakkımda neler söyledğini hiç konusmaya bile gerek yok düşün
aynen öyleeeee sizde yasıcaksınız benı böyle aglattınız ya dedm beter olsunlar

aynen kardeş yerıne koydum birini kuzenımden yakındı
ama işine gelince herkes ona göre davranıyormus demekki
ders oldu kuzenım bile olsa bi daha yüüzne bakmam dönüptee
biliyorum dönüp gelicek ama yok eger hamıle olmasam neyse hamıleyken uzduler benı boyle
Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları

denizkızı
canım sen salla boşwer herkesi içindeki meleğini düşün herkes kendine yakışanı yapar onlarda kendine yakışanı yapmış demekki minik meleğimizi düşün sen canım güzel yüreğini yorma böyle şeylerle mutlaka demesi kolay tabi ama inşallah zamanla boşverirsin kendine ve bebeğine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…