Merhabalarrr kızlarrr hepinizin yeni yılı kutlu olsunn...Benim içim hiç iyi başlamadı ne yazık ki bu yıl....Sanırım 3-4 gün en az foruma bakamam hiç merak etmeyin....
Evimizde kocam ben kızım tv karşısında bişeyler hazırladıkkk yeğemizi yiyp bi yandan da sohbet ediyoduk...Bu aralar hep diyorum Defnoş çok kuduruk vaziyette diyee....Hep korkuyodum bişi olcak diyee..Akşam 10'a doğru evin için koşup duruyoduu..sonra bi anda çişimm var diee koşa koşa tuvalete gitti... babası da arkasındann ama tuvalet kapısına yakın ayağı takıldı ve kapı eşiğine kafasını geçirdii...ben anlamadım önce dedim çarptıysa şişmesin buz çıkarıyım ama eşim ışığa bi geldii yüzü gözüü kan içinde kuzumunalnı boyna boya yarılmış...öyle kötüydü kii ömrümden 10 yıl gitti allahım kimseye yaşatmasınn aklım gitti....hemen acile gittik....6 dikiş attılarr küçücük alnınaa meleğiminn...önce uyuşturucu iğne yaptlar sonra dikişleri attılarrr çırçırr çığırdıı allahım dayanma gücü verdi diyorum eşimle bana....hala tirtir titriyorumm....2 günde bir pansumana gidicez 1 hafta sonra dikişleri alcaklar.....1 hafta banyo yok.....
Allahtan eşim yanımdaydı diyorum yoksa naapardım bilemiyorum hiç:
Canım çook geçmiş olsun.Üzüldüm.oluyor işte böyle kazalar Allahım beterinden korusun..
benim göbeğim daha büyük :26:
günaydın annişkolarr...2012 yılının ilk Pazartesisi, ama bakıyorumda annişler hala uyanamamışşşiki gündür giremedim açıkçası fırsatım olmadı dolu dolu geçtiği için.Umarım herkes iyidir ve bebişlerimizde sağlıklıdır. heyyyooooooo bebeğimize kavuşmaya az kaldı sanki
günaydınn günaydııın annecikler....
Günaydınn Duygummmmm
meleğime ilk hediyesini aldım kızlar...Uzun zamandır almak istiyordum yeni yıla nasip oldu...Valla kızım doğana kadar sanırım benim için çok büyük bi eğlence olacak...Çok güzel sizlere de tavsiye ederimmmm
Eki Görüntüle 319023
Merhabalarrr kızlarrr hepinizin yeni yılı kutlu olsunn...Benim içim hiç iyi başlamadı ne yazık ki bu yıl....Sanırım 3-4 gün en az foruma bakamam hiç merak etmeyin....
Evimizde kocam ben kızım tv karşısında bişeyler hazırladıkkk yeğemizi yiyp bi yandan da sohbet ediyoduk...Bu aralar hep diyorum Defnoş çok kuduruk vaziyette diyee....Hep korkuyodum bişi olcak diyee..Akşam 10'a doğru evin için koşup duruyoduu..sonra bi anda çişimm var diee koşa koşa tuvalete gitti... babası da arkasındann ama tuvalet kapısına yakın ayağı takıldı ve kapı eşiğine kafasını geçirdii...ben anlamadım önce dedim çarptıysa şişmesin buz çıkarıyım ama eşim ışığa bi geldii yüzü gözüü kan içinde kuzumunalnı boyna boya yarılmış...öyle kötüydü kii ömrümden 10 yıl gitti allahım kimseye yaşatmasınn aklım gitti....hemen acile gittik....6 dikiş attılarr küçücük alnınaa meleğiminn...önce uyuşturucu iğne yaptlar sonra dikişleri attılarrr çırçırr çığırdıı allahım dayanma gücü verdi diyorum eşimle bana....hala tirtir titriyorumm....2 günde bir pansumana gidicez 1 hafta sonra dikişleri alcaklar.....1 hafta banyo yok.....
Allahtan eşim yanımdaydı diyorum yoksa naapardım bilemiyorum hiç
selamünaleyküm kızlar bende haziran annesi olacağım 28 ağustos sat, yaş 26, bebişimin cinsiyeti erkek, 2. Bebeğim 3,5 yaşında kızım var benide listeye eklerseniz sevinirim, aslında ben daha önce farklı bir isimle siteye üyeydim ama ne yazıkki o isimle bir türlü giremedim yeni nik almak zorunda kaldım, siteye girip haziran annelerinin paylaşımlarına bakıyodum uzun zamandır uğraştım girebilmeyi ama nasip bugünmüş şimdi bile siteye girişte sorunlar yaşıyorum giriş diyorum başarıyla girdiniz diyor ana sayfa gelince giriş yapılmamış gibi görünüyor bir daha giremezsem bu sorun yüzündendir kendinize iyi bakın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?