2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bısey soracagım ben ıkılı testımı yaptırdım ama doktorum baska bı hastahaneye gecmıs benım testler elımde olece kaldı gosteremedım size yazayım sızınkılere yakın sonuclarmı acaba
usg 12 hft
nt:1,62
cut off degeri:1 : 300

Son düzenleme:
kızlar yeni yılın ilk bebişi kızmış

Erzurum'da 2012 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Duru bebek, yılın ilk bebeği unvanını aldı. Duru Bebek'in annesi Huriye Yılmaz "Duru Bebek 2012 yılında bize uğur getirecek" dedi.
Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesinde gece tam 00:05 sıralarında dünyaya gelen Duru Bebek, yılın ilk bebeği oldu. Yılın ilk bebeği haberi ilk önce ameliyathane önünde bekleyen Babaanne Serpil Yılmaz'a verildi. Ameliyathane önünde bekleyen Babaanne Serpil Yılmaz, bebeğin sağlıklı olduğu için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Hastane çalışanlarının ilgi odağı olan Duru bebek, annesinin kucağında hiç susmadan ağladı.

günaydın annişkolarr...2012 yılının ilk Pazartesisi, ama bakıyorumda annişler hala uyanamamışşş iki gündür giremedim açıkçası fırsatım olmadı dolu dolu geçtiği için.Umarım herkes iyidir ve bebişlerimizde sağlıklıdır. heyyyooooooo bebeğimize kavuşmaya az kaldı sanki

günaydınn günaydııın annecikler....

Zümrütüm çok geçmiş olsun canımmmmm...

günaydın canımm

günaydınn günaydııın annecikler....

günaydın zuzummm

--------------------------------------------

Günaydın güzel annişler

2012 hepimize sağlık, mutluluk, şans getirsin... ama en önemlisi bebeklerimizi vaktinde sağlıcakla getirsin :119::119::119:

takip listemiz burada.. hala görmeyen varsa bi göz atsın

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html

son durum;
:13:

KıZ : 28

ErKeK : 32

:118::118::118:

Son düzenleme:
Günaydınn Duygummmmm

meleğime ilk hediyesini aldım kızlar...Uzun zamandır almak istiyordum yeni yıla nasip oldu...Valla kızım doğana kadar sanırım benim için çok büyük bi eğlence olacak...Çok güzel sizlere de tavsiye ederimmmm

Eki Görüntüle 319023

zuzummmmmmmmmmmm bu neeee

çok güzellll hemen göbeğini sıkasım geldi
nerden aldınn?? ben de istiyom aynından

günaydın arkadaşlar, yeni yılda bebişlerimiz ve ailemizle mutlu mutlu yıllar geçiririr inşallah . Allahım herkese sağlık, sıhhat, bol rızk versin inşallah

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm İnşallah çabucak geçer:105:

selamünaleyküm kızlar bende haziran annesi olacağım 28 ağustos sat, yaş 26, bebişimin cinsiyeti erkek, 2. bebeğim 3,5 yaşında kızım var benide listeye eklerseniz sevinirim, aslında ben daha önce farklı bir isimle siteye üyeydim ama ne yazıkki o isimle bir türlü giremedim yeni nik almak zorunda kaldım, siteye girip haziran annelerinin paylaşımlarına bakıyodum uzun zamandır uğraştım girebilmeyi ama nasip bugünmüş şimdi bile siteye girişte sorunlar yaşıyorum giriş diyorum başarıyla girdiniz diyor ana sayfa gelince giriş yapılmamış gibi görünüyor bir daha giremezsem bu sorun yüzündendir kendinize iyi bakın :)

hoşgeldin................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…