2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın.................................

günaydın canımmm

Duygum çok güzel dimii ...Arkadaşımın kızının vardı her gittiğimde ben oynardım ve hep içimden geçerdi bende bebeğime alabilcekmiyim diye...İlk hediyesi ne olsun ne olsun diye düşünürken dedim bunu alayım hem büyünce de saklarım hatıra kalır ona.... Ayrıca o kadar eğitici ki..Fisher Price ın canım.Müzikli sıktığın her yerinde sana başka başka şeyler öğretiyor..Alfabe,sayılar,renkler,vücudun bölümlerini ayrıca çok güzel şarkılar eşliğinde

Günaydın.................................

günaydın cnm

günaydın arkadaşlar, yeni yılda bebişlerimiz ve ailemizle mutlu mutlu yıllar geçiririr inşallah . Allahım herkese sağlık, sıhhat, bol rızk versin inşallah

günaydın cnm.. amiiiiiiiiiiin

hoşgeldin
bilgilerini bir de verdiğim linkteki topiğe yazarsan burda kaybolmaz, listeye eklenirsin cnm..
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın prensini

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-annelerinin-yeni-takip-listesi.html

herkese günaydın kızlar..2012 umarım herkese sağlık,mutluluk ve para getirir umarım:))

günaydın canım

bayıldımmm :))))
sitesine bakıyorum şimdi.. mutlaka alıcammmm

hoşgeldin canım.Girişte problem yaşıyorsan şunu deneyeblirsin.Anladığım kadarıyla giriş yapıyorsun ama tarayıcı seni tanımıyor yani.Tekrar sayfaya giriş yap yeni ekran açıldığında senin nickinle hala girş yapmadığın görünecek ozaman o ekranda aşağıda konu başlıkları var onlara tıkla konuları aç sanki giriş yapmış gibi ozaman göreceksin ki sen giriş yapmışsın nickini de göreceksin.Benim anladığıms orunun bu benim böyle bi sorunum olmuştu.Eğer farklı bi sorunca canım ben anlamadım.Bu kadar yardımcı olabileceğim

kızlar geceleri hiç doğru düzgün uyuyamıyorum..önceden ya yüzüstü ya da sırt üstü bacaklarımı uzatıp yatardım.malum şimdi hiçbiri olmuyo.yan yatınca da omuzlarım,kollarım tutuluyo,ağrıyla uyanıyorum sabahları.aranızda benm gibi olan var mı yoksa herkes mışıl mışıl uyuyo mu:)

ben de baktım her sitede aradım.Fiyatlar aynı.Faydalı ise ki sen almışsın biliyosundur ne özellikleri var diye.Ben de almak isterim ya.Fiyat olarak 60-65 diyo sen de o civarda mı aldın canım.Ben alırsam netten alıcam.

günaydın herkese,

hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar. umarım yeni yıl hepimize gönlümüzden geçen her şeyi getirir. tabi öncelikle de sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah!

günaydın tatlım.Ben de bi ara uyuyamıyodum.Çok fena bişey ya.sırt üstü yatamıyorum karnımdaki bütün organlar sanki yayılıyo rahatsız edici.ben yüz üstü yatıyorum bi dizimi kırıyorum ağırlığımı dizime veriyorum.Direk karnımın üzerinde yatmıyorum tabi bunu şu zamanlarda yapabiliryorum göbiş büyüyünce nasılolcak bilmiyorum.Eşim hamile yastıkları var taktı ona ondan alcam diyo:)şu sıralar bi sorun yok çok şükür bir aara çok rahatsız oluyodum.

canımm ben de senin gibiydim.. "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bi kitap almıştım orda gördüm.. yatarken solunuza yatın,bacak aranıza yastık koyun diyor..
3gündür bu şekilde yatıyorum.. gerçekten etkili oldu.. sana da tavsiye ederim..

resimdeki gibi ama bunu normal bi yastıkla yapıyorum..

günaydın canım.. amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ya benm göbek çok büyüdü.görenler 6 aylık zannediyo yatakta dönerken bile karnımı tutmak zorunda kalıyorum şu hamile yastıklarına bi de ben bakayım..

Günaydın canım aminnn:)

ben de dün Mehmet Öz'ün kitabını aldım siz çocuğunuzu beklerken.İlk sayfaarına baktım çok beğendim yaaa.Merakla devamını okuyacağım bakalım.

ama 2 model var. bunlar hakkında bi bilgin var mı? hangisi daha iyi olur?

ben de dün Mehmet Öz'ün kitabını aldım siz çocuğunuzu beklerken.İlk sayfaarına baktım çok beğendim yaaa.Merakla devamını okuyacağım bakalım.

ben de bunu almamış olsaydım mutlaka onu alırdım canım.. sen ne kadara aldın???
bu arada Yağmuuruuuuuuum nasıl????

güzel bir gün ve hafta olsun hepimize
dnazcım liste bölümünde de yazdım,senin bebişle benimki ikiz sanki
sadece seninki çok kıpraşık bişey

kızlar ya ben bebişimi hiç hissedemiyorum. artık hissetmem gerekmez mi? kıpırdasın dursun içerde istiyorum:)

evet girişte problem yaşıyorum giriş yapıyorum hoşgeldiniz başarıyla giriş yaptınız diye yazıyo ana sayfaya giriyo yok giriş yapılmamış help yazısı var ona tıklıyorum giriş yapılmış görünüyo profile giriyo nasıl oldu bilmiyorum sabah bu sayfayada girdim şükür

kızlar ya ben bebişimi hiç hissedemiyorum. artık hissetmem gerekmez mi? kıpırdasın dursun içerde istiyorum:)

daha benimkide hissettirmiyo kendini,gerçi siz bir buçuk hafta öndesiniz ama ilk bebekse geç hissediliyomuş ya,ondandır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…