2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya ben bebişimi hiç hissedemiyorum. artık hissetmem gerekmez mi? kıpırdasın dursun içerde istiyorum:)

cnm ben de çok istiyorum ama dr um acele etme dedi.. 18.hafta civarı hissedersin dedi..
inşallah çabıcak hissettirirler kuzularımız

canım giriş yaparken beni hatırla yı tıklarsan her girişte otomatik hatırlar.. her defa şifre kullanıcı adıyla uğraşmazsın

Günaydın canım aminnn:)

ben de dün Mehmet Öz'ün kitabını aldım siz çocuğunuzu beklerken.İlk sayfaarına baktım çok beğendim yaaa.Merakla devamını okuyacağım bakalım.

merhaba şimdi sizden gördüm ve hemen baktım kitaba yorumlar çok iyi ve hemen bende sipariş verdim :)) tşk paylaşımın için..

herkes hissediyorum deyince kendimi anormal hissettim. kendimce teoriler üretiyorum. ben biraz kiloluyum. ondan mı acaba diye düşünüyorum:)
benim de göbekte yağlar var,ben de ona bağlıyorum,hemen tedirgin olmayalım en iyisi
merhaba şimdi sizden gördüm ve hemen baktım kitaba yorumlar çok iyi ve hemen bende sipariş verdim :)) tşk paylaşımın için..

canım link verir misin,çok başım ağrıyo,aramak çok zor geliyo şimdi bana

evet ya bende hiç hissedemiyorum diye meraklanmıştım hele dün ultrasonda kızımın hareketlerini görünce hiç durmuyor benim ki hiç sabit değil bir tekme atıyor bir yumruk atıyor, hatta eşim ekrandan bakarken kızım babasına bir tekme salladı eşimde tepki aynen şu: hii hissetmedin mi sen şimdi bu tekmeyi nası salladı öle

günaydın teyzecikler...nasılsınız..herkese yeni yılla birlikte güzel günler diliyorum...

Merhaba kızlar.Nasılsınız? ya ben dünden itibaren sanki hissetmeye başladım oğluşumu.:124:karnımın altında solda. ne gibi biliyomusunuz?:26: şöyle sanki baloncuk patlıyomuş gibi oluyo. gaz değil o, söyliyim.

günaydın teyzecikler...nasılsınız..herkese yeni yılla birlikte güzel günler diliyorum...

günaydın cnm

evt evtttt gaz diil o bebik

maşallah canım yaaa.. erkenden hissettirmiş kendini
nası farkettin peki??? mesela uzanıp dinledin mi???

ben de bunu almamış olsaydım mutlaka onu alırdım canım.. sen ne kadara aldın???
bu arada Yağmuuruuuuuuum nasıl????
canım ben kitapçıdan aldım 25 tl, netten baktığımda hemen hemen aynı fiyattı bende hemen bulduğum gibi aldım.Ayyy teyzesiiiii yağmurum iyi çok şükür gerçi kontrolden bir hafta geçince beni yine alıyo meraklanmalar falan.Şimdiki gibi eşime diyorum hadi doktora kalk kalk kalkkkkk ben doktoruma kontrole gidiyorum:):)) dsemde yemiyooo:26: hahayyy Doruk prens napıyooo sahibi vaymıydı:26:

teşekkür ederm canım umarım sende memnun kalırsın ben henüz çok yeni başladım ama heyecanla okuyorum.
günaydın canımcımmmm.İnş..

merhaba canımm.ayy bide bizde patlasa şu balonncukkkkkkk pat put küt

ayyy hasta oldugumdan beri 4 k,lo vermişim ben

baloncuk gibi oluyomuş zaten,inşallah biz de hissederiz artık
ama kiloyla çok alakalı olduğunu düşünüyorum
zayıflar daha çabuk hissederdir

yok tatlım yaa kiloyla alakası yok bence ben 17.haftama girmiş bulunmaktayım bişeycik hissetmiyorum.Benim kızım niyee bu kaaaaa tembel:26:

bana doktor bi ilaç verdi. kabızlık için. o da o kadar çok gaz yapıyor ki gaz sancısı mı bebişim mi anlayamıyorum zaten. sanırım bikaç hagfta daha beklemem lazım hissedebilmek için:)

Günaydın arkadaşlar...
Hepinizin yeni yılını kutlu olsun.sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum.
Bugün doktora gidecem,cinsiyetini henüz öğrenmedim .yeni yılın ilk günlerinde kızmı gelecek erkekmi ? Bakalımm..
Allah sağlıklı versin inşallah .başka bişey istemem.

evt canım :) nazlı nın kızıyla kerttik
baktım kız sayısı fazla yok hemen talip oldum ona

ben de 3.5 hafta görmedim kuzumu psikolojim bozulmuştu artık
çok şükür ctesi gördüm.. bağdaş kurmuş oturuyo sıpa
babası kalp atışlarını falan dinlememişti hiç.. ilk kez o gün dinledi.. görüntü açılır açılmaz el salladı bize :)) babası da, bana sallıyo sana diil diyo :))
cinsiyet kesinleşsin diye bakıcaz ama açmadı bacakları.. dr um çok uğraştı ama nafile.. en sonunda siz gidin bi yarım saat, bi saat dolaşıp gelin sonra bi daha bakalım dedi..
gittik dolaşıp geldik.. baktık açıktı bacaklar dr tam bakıcak ne var ne yok diye yine kapadı hemen..
o ara görmüş dr um.. %90 erkek dedi.. dr um sağolsun çok uğraştı :))
ama sıpam çok inatçı.. her türlü kanıtladı

evt evtttt gaz diil o bebik

maşallah canım yaaa.. erkenden hissettirmiş kendini
nası farkettin peki??? mesela uzanıp dinledin mi???
evet bebişim o. dün kocişim karnımı tıktıkladı ilk onda hissetim.babişkoya tepki verdi, gıdıklandım.sonra dikkat etmeye başladım.gece soldan sağa dönerken oldu, böyle yatma diyo heralde.bide uyandığımda.
merhaba canımm.ayy bide bizde patlasa şu balonncukkkkkkk pat put küt
Çok komik bişey ama.inşallah herkes en yakın zamanda hissetsin bebişini artık.

İnşallah canım. ben 49 kiloyum. bide göbişim çıktı kızlar.

benim de göbekte yağlar var,ben de ona bağlıyorum,hemen tedirgin olmayalım en iyisi

canım link verir misin,çok başım ağrıyo,aramak çok zor geliyo şimdi bana

o baş ağrısının nasıl bir illet olduğunu bilirim Allah yardımcın olsun.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=476338
idefix ve d&r'dada var ama ben burda kitapçıdan buldum ayırttım netten sipariş vermedim..

slm tatlı anneler minik bebikler nasılsınız?bebiş hareketlerinden bahsetmişsiniz,ben de hissediyorum bebişimi 15+5im ama benim 2 bebişim.ilk bebişimi 17-18.haftalarda hissetmiştim.ilk hamileliği olanlar hiç endişe etmesin...bi de kız bebekler daha geç hissedilirmiş,ne kadar doğru bilmiyorum,ben de bu bebeğimin cinsiyetini daha öğrenemedim ama hareketlerini hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…