kızlar ya ben bebişimi hiç hissedemiyorum. artık hissetmem gerekmez mi? kıpırdasın dursun içerde istiyorum:)
evet girişte problem yaşıyorum giriş yapıyorum hoşgeldiniz başarıyla giriş yaptınız diye yazıyo ana sayfaya giriyo yok giriş yapılmamış help yazısı var ona tıklıyorum giriş yapılmış görünüyo profile giriyo nasıl oldu bilmiyorum sabah bu sayfayada girdim şükür
daha benimkide hissettirmiyo kendini,gerçi siz bir buçuk hafta öndesiniz ama ilk bebekse geç hissediliyomuş ya,ondandır heralde
kızlar ya ben bebişimi hiç hissedemiyorum. artık hissetmem gerekmez mi? kıpırdasın dursun içerde istiyorum:)
Günaydın canım aminnn:)
ben de dün Mehmet Öz'ün kitabını aldım siz çocuğunuzu beklerken.İlk sayfaarına baktım çok beğendim yaaa.Merakla devamını okuyacağım bakalım.
benim de göbekte yağlar var,ben de ona bağlıyorum,hemen tedirgin olmayalım en iyisiherkes hissediyorum deyince kendimi anormal hissettim. kendimce teoriler üretiyorum. ben biraz kiloluyum. ondan mı acaba diye düşünüyorum:)
merhaba şimdi sizden gördüm ve hemen baktım kitaba yorumlar çok iyi ve hemen bende sipariş verdim :)) tşk paylaşımın için..
günaydın teyzecikler...nasılsınız..herkese yeni yılla birlikte güzel günler diliyorum...
Merhaba kızlar.Nasılsınız? ya ben dünden itibaren sanki hissetmeye başladım oğluşumu.:124:karnımın altında solda. ne gibi biliyomusunuz?:26: şöyle sanki baloncuk patlıyomuş gibi oluyo. gaz değil o, söyliyim.
canım ben kitapçıdan aldım 25 tl, netten baktığımda hemen hemen aynı fiyattı bende hemen bulduğum gibi aldım.Ayyy teyzesiiiii yağmurum iyi çok şükür gerçi kontrolden bir hafta geçince beni yine alıyo meraklanmalar falan.Şimdiki gibiben de bunu almamış olsaydım mutlaka onu alırdım canım.. sen ne kadara aldın???
bu arada Yağmuuruuuuuuum nasıl????
teşekkür ederm canım umarım sende memnun kalırsın ben henüz çok yeni başladım ama heyecanla okuyorum.merhaba şimdi sizden gördüm ve hemen baktım kitaba yorumlar çok iyi ve hemen bende sipariş verdim :)) tşk paylaşımın için..
günaydın canımcımmmm.İnş..günaydın teyzecikler...nasılsınız..herkese yeni yılla birlikte güzel günler diliyorum...
Merhaba kızlar.Nasılsınız? ya ben dünden itibaren sanki hissetmeye başladım oğluşumu.:124:karnımın altında solda. ne gibi biliyomusunuz?:26: şöyle sanki baloncuk patlıyomuş gibi oluyo. gaz değil o, söyliyim.
baloncuk gibi oluyomuş zaten,inşallah biz de hissederiz artık
ama kiloyla çok alakalı olduğunu düşünüyorum
zayıflar daha çabuk hissederdir
canım ben kitapçıdan aldım 25 tl, netten baktığımda hemen hemen aynı fiyattı bende hemen bulduğum gibi aldım.Ayyy teyzesiiiii yağmurum iyi çok şükür gerçi kontrolden bir hafta geçince beni yine alıyo meraklanmalar falan.Şimdiki gibieşime diyorum hadi doktora kalk kalk kalkkkkk ben doktoruma kontrole gidiyorum:):)) dsemde yemiyooo:26: hahayyy Doruk prens napıyooo sahibi vaymıydı:26:
evt evtttt gaz diil o bebik
maşallah canım yaaa.. erkenden hissettirmiş kendini
nası farkettin peki??? mesela uzanıp dinledin mi???
Çok komik bişey ama.merhaba canımm.ayy bide bizde patlasa şu balonncukkkkkkk pat put küt
İnşallah canım. ben 49 kiloyum. bide göbişim çıktı kızlar.baloncuk gibi oluyomuş zaten,inşallah biz de hissederiz artık
ama kiloyla çok alakalı olduğunu düşünüyorum
zayıflar daha çabuk hissederdir
benim de göbekte yağlar var,ben de ona bağlıyorum,hemen tedirgin olmayalım en iyisi
canım link verir misin,çok başım ağrıyo,aramak çok zor geliyo şimdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?