2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım ben 70 liraya aldımmm nette daha uygundur tabi ama ben gidip böyle paramı ödeyip direk elime teslim almak istedimm öyle kargo ile falan uğraşmak istemedim ....Bence pişman olmayacaksınız aldığınıza....

bana doktor bi ilaç verdi. kabızlık için. o da o kadar çok gaz yapıyor ki gaz sancısı mı bebişim mi anlayamıyorum zaten. sanırım bikaç hagfta daha beklemem lazım hissedebilmek için:)
benim gaz sorunum olmadı hiç çok şükür.ama bir haftadan fazladır bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum adetteki gibi. diken üstündeyim.:18:

İnşallah bugün öğrenirsin canım. iyi haberlerle gel.

nedir bu bebişlerin şimdiden çektirdikleri. şimdiden alıştırmayamı çalışıyolar ne?bıdık da öğrenememiş yine. tam bakacakken kapatmış bacakları.

cuma günü bende böyle bişi hissettim sanki göbeğimin içinde biri böyle hani parmağımızla tıklarız ya aynı öle bi kaç hareket hissettim doğum yapan arkadaşıma sordum bebektir dedi.çünkü gaz sancısı vurup kaçmaz

maşallah canım..
seninki pek kıpırdak heralde.. bu kadar erken hissettirdiğine göre
inşallah biz de hissederiz artık

nedir bu bebişlerin şimdiden çektirdikleri. şimdiden alıştırmayamı çalışıyolar ne?bıdık da öğrenememiş yine. tam bakacakken kapatmış bacakları.

sorma canım ya.. parmağında oynattı resmen bizi
naza çekiyolar kendilerini

maşallah bebişine benimde dr kontrolüm geçen haftaydı bizim bebeğimizde sizinki gibi inatçı kenetledi bacaklarını açmadı gezdik geldik tekrar baktı ama nafile ne yaptıysak açmadı 10 gün sonra tekrar gel o zaman bakarız dedi ,inş. kuzum bu sefer gösterir cinsiyetini çok merak ediyorum..

teşekkür ederim canım .inşallah
kapatırsa göremeyiz bizden çok etrafımızdaki insanlar çok merak ediyo. Hayırlısı

evet canım, bebektir o.

teşekkür ederim canım .inşallah
kapatırsa göremeyiz bizden çok etrafımızdaki insanlar çok merak ediyo. Hayırlısı

Biz öğrendik ama kimseye söylemedik akrabalardan cinsiyeti.

herkede günaydın annişler.
bebeiklerinize ve sizlere mutlu ve iyi yıllar diliyorum ( bana da tabii ))

yaaa benim kızıma burdakiler sahip çıkıyo istemiyom vermicem kızımı bananee,Burdan birini bulayım heheh kızıma partner arıyorum anneelere duyurulur, aman babası duymasın
yesinler senin yakışıklı oğluşunu aaaman şimdiden anne babasınımı uğraştırıyo
saol hayatım ben bi kocişe aşılayayyım bunu
herkede günaydın annişler.
bebeiklerinize ve sizlere mutlu ve iyi yıllar diliyorum ( bana da tabii ))

günaydın tatlım.Amin hepimizi için inş.

Günaydın demek için geç kaldım kızlar ama işler ancak bitti...
Nasılsınız, umarım her şey yolundadır ve 2012 bize ve bebişlerimize bol şans getirir.
Ben geçen hafta Cuma sağlık ocağına gittim kayıt oldum.Doplerde kalp atışlarını dinledim kızımın, Ayda bir doktor randevuları uzun geliyodu artık 15 gün arayla sağlık ocağı ve doktor kontrolu şeklinde tekmeler artıncaya kadar idare ederim...

kızlar benim üçlü testimde doktor 4400 de 1 risk görünüyor dedi. o da normalmiş. ama ben biraz tedirgin oldum. üçlü test yaptırıp sonuç alan var mı? sizinkilerde mi aynı?

yok tatlım yaa kiloyla alakası yok bence ben 17.haftama girmiş bulunmaktayım bişeycik hissetmiyorum.Benim kızım niyee bu kaaaaa tembel:26:
inşallah bugün yarın hissettirir kızın varlığını
bu arada senin kızına talip var mıydı
benim çok acele gelin bulmam lazım

teşekkür ederim öznurcum,ben iki güne bir çekiyorum bu ağrıyı hamilelikten beri

aynen canım bende haftanın 3 günübaş ağrısı yaşıyorum ve anladım ki kısada olsa yolculuk beni daha çok etkiliyor baş ağrısı olarak..

inşallah gösterir canım..
dr um püff noktası verdi bana.. siz çok merak ettiğiniz için inadına yapıyo dedi
bidaha ki gelişine hiç umursamıyomuş gibi yap o zaman açar dedi
sen de öyle yap

verme canım ordakilere.. topicte oğlan çok nasılsa buluruz hayırlı bi kısmet Yağmuruuuumuza

Ben de kayıt yaptırdım sağlık ocağına, ama kimse bana bişey dinletmedi ya.cihazlarımı yok acaba?11 inde gitcez eşimle, sorarım.

kızlar benim üçlü testimde doktor 4400 de 1 risk görünüyor dedi. o da normalmiş. ama ben biraz tedirgin oldum. üçlü test yaptırıp sonuç alan var mı? sizinkilerde mi aynı?

Ben daha yaptırmadım. 11 i randevum var. 18 haftalık olcam. yaparlarmı bilmiyorum. canım zaten unlar %100 sonuç vermiyo. Doktorun normal demişse normaldir.

merhaba canımm,

hayıyyyyyy yokkkk kızıma kimse talip değillllllllllllllllllllll

aynen canım bende haftanın 3 günübaş ağrısı yaşıyorum ve anladım ki kısada olsa yolculuk beni daha çok etkiliyor baş ağrısı olarak..
bizde dün baya bi gezdik eşimle,bana evden dışarı çıkmak bile zarar veriyo sanırım
merhaba canımm,

hayıyyyyyy yokkkk kızıma kimse talip değillllllllllllllllllllll

ahanda gelin buldummmmmmmm:119::124::124::124:

valla bende haftalar öncesinden kendimi odaklamıştım kesin cinsiyetini öğrenicem diye aldınmı ağzının payını der gibi açmadı valla bacaklarını :)) şuan ise hiç düşünmüyorum bile

aşı için şu haftada gelni dediler mi seze
bana dediler ama ben unuttum,nasılsa ararlar diye bekliyorum
o zaman bende sorayım,dinletin bana bebişimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…