ben de baktım her sitede aradım.Fiyatlar aynı.Faydalı ise ki sen almışsın biliyosundur ne özellikleri var diye.Ben de almak isterim ya.Fiyat olarak 60-65 diyo sen de o civarda mı aldın canım.Ben alırsam netten alıcam.
bana doktor bi ilaç verdi. kabızlık için. o da o kadar çok gaz yapıyor ki gaz sancısı mı bebişim mi anlayamıyorum zaten. sanırım bikaç hagfta daha beklemem lazım hissedebilmek için:)
Günaydın arkadaşlar...
Hepinizin yeni yılını kutlu olsun.sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum.
Bugün doktora gidecem,cinsiyetini henüz öğrenmedim .yeni yılın ilk günlerinde kızmı gelecek erkekmi ? Bakalımm..
Allah sağlıklı versin inşallah .başka bişey istemem.
evt canım :) nazlı nın kızıyla kerttik
baktım kız sayısı fazla yok hemen talip oldum ona
ben de 3.5 hafta görmedim kuzumu psikolojim bozulmuştu artık
çok şükür ctesi gördüm.. bağdaş kurmuş oturuyo sıpa
babası kalp atışlarını falan dinlememişti hiç.. ilk kez o gün dinledi.. görüntü açılır açılmaz el salladı bize :)) babası da, bana sallıyo sana diil diyo :))
cinsiyet kesinleşsin diye bakıcaz ama açmadı bacakları.. dr um çok uğraştı ama nafile.. en sonunda siz gidin bi yarım saat, bi saat dolaşıp gelin sonra bi daha bakalım dedi..
gittik dolaşıp geldik.. baktık açıktı bacaklar dr tam bakıcak ne var ne yok diye yine kapadı hemen..
o ara görmüş dr um.. %90 erkek dedi.. dr um sağolsun çok uğraştı :))
ama sıpam çok inatçı.. her türlü kanıtladı
Merhaba kızlar.Nasılsınız? ya ben dünden itibaren sanki hissetmeye başladım oğluşumu.:124:karnımın altında solda. ne gibi biliyomusunuz?:26: şöyle sanki baloncuk patlıyomuş gibi oluyo. gaz değil o, söyliyim.
slm tatlı anneler minik bebikler nasılsınız?bebiş hareketlerinden bahsetmişsiniz,ben de hissediyorum bebişimi 15+5imama benim 2 bebişim.ilk bebişimi 17-18.haftalarda hissetmiştim.ilk hamileliği olanlar hiç endişe etmesin...bi de kız bebekler daha geç hissedilirmiş,ne kadar doğru bilmiyorum,ben de bu bebeğimin cinsiyetini daha öğrenemedim ama hareketlerini hissediyorum
nedir bu bebişlerin şimdiden çektirdikleri. şimdiden alıştırmayamı çalışıyolar ne?bıdık da öğrenememiş yine. tam bakacakken kapatmış bacakları.
evt canım :) nazlı nın kızıyla kerttik
babası kalp atışlarını falan dinlememişti hiç.. ilk kez o gün dinledi.. görüntü açılır açılmaz el salladı bize :)) babası da, bana sallıyo sana diil diyo :))
cinsiyet kesinleşsin diye bakıcaz ama açmadı bacakları.. dr um çok uğraştı ama nafile.. en sonunda siz gidin bi yarım saat, bi saat dolaşıp gelin sonra bi daha bakalım dedi..
gittik dolaşıp geldik.. baktık açıktı bacaklar dr tam bakıcak ne var ne yok diye yine kapadı hemen..
[ı]benim gaz sorunum olmadı hiç çok şükür.ama bir haftadan fazladır bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum adetteki gibi. Diken üstündeyim[/ı].:18:
[ı]inşallah bugün öğrenirsin canım. Iyi haberlerle gel.[/ı]
[ı]nedir bu bebişlerin şimdiden çektirdikleri. şimdiden alıştırmayamı çalışıyolar ne? bıdık da öğrenememiş yine. Tam bakacakken kapatmış bacakları[/ı].
cuma günü bende böyle bişi hissettim sanki göbeğimin içinde biri böyle hani parmağımızla tıklarız ya aynı öle bi kaç hareket hissettim doğum yapan arkadaşıma sordum bebektir dedi.çünkü gaz sancısı vurup kaçmaz
teşekkür ederim canım .inşallah
kapatırsa göremeyiz bizden çok etrafımızdaki insanlar çok merak ediyo. Hayırlısı
[ı]evet canım, bebektir o.
[/ı]
[ı]biz öğrendik ama kimseye söylemedik akrabalardan cinsiyeti[/ı].
yaaa benim kızıma burdakiler sahip çıkıyo istemiyom vermicem kızımı bananee,Burdan birini bulayım heheh kızıma partner arıyorum anneelere duyurulur, aman babası duymasınevt canım :) nazlı nın kızıyla kerttik
saol hayatım ben bi kocişe aşılayayyım bunuTatlım ben 70 liraya aldımmm nette daha uygundur tabi ama ben gidip böyle paramı ödeyip direk elime teslim almak istedimm öyle kargo ile falan uğraşmak istemedim ....Bence pişman olmayacaksınız aldığınıza....
herkede günaydın annişler.
bebeiklerinize ve sizlere mutlu ve iyi yıllar diliyorum( bana da tabii ))
inşallah bugün yarın hissettirir kızın varlığınıyok tatlım yaa kiloyla alakası yok bence ben 17.haftama girmiş bulunmaktayım bişeycik hissetmiyorum.Benim kızım niyee bu kaaaaa tembel:26:
o baş ağrısının nasıl bir illet olduğunu bilirim Allah yardımcın olsun.
kitapyurdu: kitap - Siz Bebeğinizi Beklerken - Mehmet Öz, siz bebeğinizi beklerken, SIZ BEBEĞINIZI BEKLERKEN,
idefix ve d&r'dada var ama ben burda kitapçıdan buldum ayırttım netten sipariş vermedim..
inşallah bugün yarın hissettirir kızın varlığını
bu arada senin kızına talip var mıydı
benim çok acele gelin bulmam lazım
teşekkür ederim öznurcum,ben iki güne bir çekiyorum bu ağrıyı hamilelikten beri
maşallah bebişine benimde dr kontrolüm geçen haftaydı bizim bebeğimizde sizinki gibi inatçı kenetledi bacaklarını açmadı gezdik geldik tekrar baktı ama nafile ne yaptıysak açmadı 10 gün sonra tekrar gel o zaman bakarız dedi ,inş. kuzum bu sefer gösterir cinsiyetini çok merak ediyorum..
yaaa benim kızıma burdakiler sahip çıkıyo istemiyom vermicem kızımı bananee,Burdan birini bulayım heheh kızıma partner arıyorum anneelere duyurulur, aman babası duymasın
yesinler senin yakışıklı oğluşunu aaaman şimdiden anne babasınımı uğraştırıyo
Ben de kayıt yaptırdım sağlık ocağına, ama kimse bana bişey dinletmedi ya.Günaydın demek için geç kaldım kızlar ama işler ancak bitti...
Nasılsınız, umarım her şey yolundadır ve 2012 bize ve bebişlerimize bol şans getirir.
Ben geçen hafta Cuma sağlık ocağına gittim kayıt oldum.Doplerde kalp atışlarını dinledim kızımın, Ayda bir doktor randevuları uzun geliyodu artık 15 gün arayla sağlık ocağı ve doktor kontrolu şeklinde tekmeler artıncaya kadar idare ederim...
kızlar benim üçlü testimde doktor 4400 de 1 risk görünüyor dedi. o da normalmiş. ama ben biraz tedirgin oldum. üçlü test yaptırıp sonuç alan var mı? sizinkilerde mi aynı?
merhaba canımm,Günaydın demek için geç kaldım kızlar ama işler ancak bitti...
Nasılsınız, umarım her şey yolundadır ve 2012 bize ve bebişlerimize bol şans getirir.
Ben geçen hafta Cuma sağlık ocağına gittim kayıt oldum.Doplerde kalp atışlarını dinledim kızımın, Ayda bir doktor randevuları uzun geliyodu artık 15 gün arayla sağlık ocağı ve doktor kontrolu şeklinde tekmeler artıncaya kadar idare ederim...
inşallah bugün yarın hissettirir kızın varlığını
bu arada senin kızına talip var mıydı
benim çok acele gelin bulmam lazım
teşekkür ederim öznurcum,ben iki güne bir çekiyorum bu ağrıyı hamilelikten beri
bizde dün baya bi gezdik eşimle,bana evden dışarı çıkmak bile zarar veriyo sanırımaynen canım bende haftanın 3 günübaş ağrısı yaşıyorum ve anladım ki kısada olsa yolculuk beni daha çok etkiliyor baş ağrısı olarak..
merhaba canımm,
hayıyyyyyy yokkkk kızıma kimse talip değillllllllllllllllllllll
inşallah gösterir canım..
dr um püff noktası verdi bana.. siz çok merak ettiğiniz için inadına yapıyo dedi
bidaha ki gelişine hiç umursamıyomuş gibi yap o zaman açar dedi
sen de öyle yap
verme canım ordakilere.. topicte oğlan çok nasılsa buluruz hayırlı bi kısmet Yağmuruuuumuza
Ben de kayıt yaptırdım sağlık ocağına, ama kimse bana bişey dinletmedi ya.cihazlarımı yok acaba? 11 inde gitcez eşimle, sorarım.
Ben daha yaptırmadım. 11 i randevum var. 18 haftalık olcam. yaparlarmı bilmiyorum. canım zaten unlar %100 sonuç vermiyo. Doktorun normal demişse normaldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?