2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aşı için şu haftada gelni dediler mi seze
bana dediler ama ben unuttum,nasılsa ararlar diye bekliyorum
o zaman bende sorayım,dinletin bana bebişimi diye

kızlar ne aşısı. ben sağlık ocağına falan gitmedim. bu aşıları hastanede de yapmıyolar mı? doktorumuz zamanı gelince yaptırmıycak mı? sağlık ocağına gitmek şart mı?

aşı için şu haftada gelni dediler mi seze
bana dediler ama ben unuttum,nasılsa ararlar diye bekliyorum
o zaman bende sorayım,dinletin bana bebişimi diye

bana 11 inde yapacaklar diye tahmin ediyorum. eşimi yanımda götürcem, korkuyorum. ama ben hastanede olurum heralde. ben sağlık ocağında şimdiye kadar sadece bi reçete yazdırdım. eşime yaptılar o tetanosu.ikinci dozu da olcak yakında.

kızlar ne aşısı. ben sağlık ocağına falan gitmedim. bu aşıları hastanede de yapmıyolar mı? doktorumuz zamanı gelince yaptırmıycak mı? sağlık ocağına gitmek şart mı?

dr listesine hamile yazar yazmaz sistemden düşüyomuş onlara ve kendiliğinden arıyolar zaten gelin kayıt yapalım diye
bende öyle oldu,sonra da aşı tarihi veriyolar,dr yapmıyo sanırım aşıyı
emin değilim,belki bazı dr lar yapıyodur

Tetanos aşısı canım. hastanede yapıyolardır. sağlık ocağına da sen bilirsin. ama kayıt yaptırsan iyi olur. ben de istemiyodum, ne gerek var diyodu, ama o kadar iyi ve samimiler ki.saolsunlar hemen tanıyolar beni. hal hatır soruyolar, bebeğimi soruyolar. tansiyonumu falan ölçüyolar.

Ya tam olarak anlamadım ama galiba aşılarını bebiş doğduktan sonraki ilk aşılar hastanede yapılıyor ama devamı sanırım sağlık ocağında takip ediliyor...Birde 3 aydan önce gidip kayıt olmak lazımmış, ben geç kalmışım önce gitmişim gibi bir tarih ayarladılar.Nasıl önemsiyorlar Asm deki ebeler gebeliği Kadın diyor benim 40 tane gebem var takip ettiğim falan şaşırdım...Doktor gibi yatırdı, doplerde kalbini dinletti randevu verdi hatta tavsiye verdi şunu ye bunu yeme.İlk 3 ay cinsellik yasak falan zaten 4 ay olmuş nerdeyse ki doktor bize yasaklamadı benim bulantımda azdı biz devam ettik bir şey demedim artık ...Bir sürü soru sordu...

sl kızlar ne zmandır giremiyorum. nasılsınız bebişleriniz nasıl?
güzelim dr yapmıyor aşıyı sağlık ocagında yapıyorlar. ben yaptırdım biraz sıkıntı oldu ama herkesde aynısı olmayailirmiş

çok mu acıyo,ben de eşimi çağırmalı mıyım yanıma?

bende geçen hafta pazartesi günü gittim sağlık ocağına kalp atışlarını dinledim doktorum dinletmemişti çok güzeldi aşı için 5. ayım dolunca gitmemi söyledi bu ayın 28 de gel dedi hemşire, doktor kontrolümde bu ayın 23'ünde giderim büyük ihtimal inşALLAH, 2. bebek ama ben ilki kadar heyecanlıyım doktora gidip görmek için gün sayıyorum

Son düzenleme:
Aslm canım, hoşgeldin. hastanede yapmıyolarmı yani?:44:neyse, günü gelsin, bakalım noluyo.

çok mu acıyo,ben de eşimi çağırmalı mıyım yanıma?

bilmiyorum ki. sonradan uyuşuyo falan. ben yaptırdıktan sonra anlatırım zaten.

[ı]aslm canım, hoşgeldin. Hastanede yapmıyolarmı yani?:44:neyse, günü gelsin, bakalım noluyo.
[/ı]

[ı]bilmiyorum ki. Sonradan uyuşuyo falan. Ben yaptırdıktan sonra anlatırım zaten[/ı].

slm annişler nslsnz bebişler nsl hepinize nice senelere sevdiklerinizle beraber diliyorum biz kötüyüz kızlar dün hastanedeydik eşim fenalaştı akşam hastanedeydik 4,30 gbi eve döndük şimdi ii de ben kendimi çok kastığımdan karnım ağrıyo ve daha önceki meselerden dolayı benim ailemle eşimin alesi tantanası netcem bilmiom ya kafayo yedirtcekler bize

bence sağlık ocağına mutlaka kaydınızı yaptırın ve aşınızı olun kızlar.doktorların çoğu söylemiyo bile aşıyla ilgili hiçbişey.ayrıca bebeğinizi de doğunca yakından takip ediyo s.ocağı,aşılarını falan.bu açıdan da çok önemli.bildiğim kadarıyla devlet hastanesi aşıları yapmıyo özellerde de pahalı biraz.

Noldu eşine?geçmiş olsun canım. karın ağrısı bende de oluyo. canım ya, boşver, takmamaya çalış aileleri. ben de şükrediyorum valla, iyiki ikimizin de ailesinden uzağız diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…