aşı için şu haftada gelni dediler mi seze
bana dediler ama ben unuttum,nasılsa ararlar diye bekliyorum
o zaman bende sorayım,dinletin bana bebişimi diye
aşı için şu haftada gelni dediler mi seze
bana dediler ama ben unuttum,nasılsa ararlar diye bekliyorum
o zaman bende sorayım,dinletin bana bebişimi diye
kızlar ne aşısı. ben sağlık ocağına falan gitmedim. bu aşıları hastanede de yapmıyolar mı? doktorumuz zamanı gelince yaptırmıycak mı? sağlık ocağına gitmek şart mı?
kızlar ne aşısı. ben sağlık ocağına falan gitmedim. bu aşıları hastanede de yapmıyolar mı? doktorumuz zamanı gelince yaptırmıycak mı? sağlık ocağına gitmek şart mı?
güzelim dr yapmıyor aşıyı sağlık ocagında yapıyorlar. ben yaptırdım biraz sıkıntı oldu ama herkesde aynısı olmayailirmişkızlar ne aşısı. ben sağlık ocağına falan gitmedim. bu aşıları hastanede de yapmıyolar mı? doktorumuz zamanı gelince yaptırmıycak mı? sağlık ocağına gitmek şart mı?
bana 11 inde yapacaklar diye tahmin ediyorum.eşimi yanımda götürcem, korkuyorum. ama ben hastanede olurum heralde. ben sağlık ocağında şimdiye kadar sadece bi reçete yazdırdım. eşime yaptılar o tetanosu.ikinci dozu da olcak yakında.
Haa bu arada ben aşı yaptırmayacağım doktorum gere yok dedi..
çok mu acıyo,ben de eşimi çağırmalı mıyım yanıma?
gerek yok bence. yaptırırken değil yaptırdıktan sonra biraz zor geçiyor..
Aslm canım, hoşgeldin. hastanede yapmıyolarmı yani?:44:neyse, günü gelsin, bakalım noluyo.sl kızlar ne zmandır giremiyorum. nasılsınız bebişleriniz nasıl?
güzelim dr yapmıyor aşıyı sağlık ocagında yapıyorlar. ben yaptırdım biraz sıkıntı oldu ama herkesde aynısı olmayailirmiş
çok mu acıyo,ben de eşimi çağırmalı mıyım yanıma?
[ı]aslm canım, hoşgeldin. Hastanede yapmıyolarmı yani?:44:neyse, günü gelsin, bakalım noluyo.
[/ı]
[ı]bilmiyorum ki. Sonradan uyuşuyo falan. Ben yaptırdıktan sonra anlatırım zaten[/ı].
tamam canım,sağol
peki kızlar drlar gerek var ya da yok a nasıl karar veriyolar,bilgisi olan var mı?
[ı]benim kan testi sonuçlarıma bakıp söylemişti.kızamık geçirmişsin falan dedi. Ama başma hepatit aşısı da çıkarttı. Bilemiyorum artık[/ı].:26:
Aslm canım, hoşgeldin. hastanede yapmıyolarmı yani?:44:neyse, günü gelsin, bakalım noluyo.
hoşbulduk cnm... ben söyleyeyim nasıl oldugunu ilk hiç birşey hisstmiyorsun sonradan kolunu bir müddet hareket ettiremiyorsun (ilk gece oturdugun yerde uyuyorsun,kolunu omzuna bağlıyorsun, eşini olaki sana dokunur diye yataktan atıyorsun) tabi bu durum bana özel herkes aynı olacak diye birşey yok!
slm annişler nslsnz bebişler nsl hepinize nice senelere sevdiklerinizle beraber diliyorum biz kötüyüz kızlar dün hastanedeydik eşim fenalaştı akşam hastanedeydik 4,30 gbi eve döndük şimdi ii de ben kendimi çok kastığımdan karnım ağrıyo ve daha önceki meselerden dolayı benim ailemle eşimin alesi tantanası netcem bilmiom ya kafayo yedirtcekler bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?