[ı]noldu eşine?geçmiş olsun canım. Karın ağrısı bende de oluyo. Canım ya, boşver, takmamaya çalış aileleri. Ben de şükrediyorum valla, iyiki ikimizin de ailesinden uzağız diye.[/ı]
[ı]noldu eşine?geçmiş olsun canım. Karın ağrısı bende de oluyo. Canım ya, boşver, takmamaya çalış aileleri. Ben de şükrediyorum valla, iyiki ikimizin de ailesinden uzağız diye.[/ı]
Sağlık ocağındamı oldun canım aşını? anlaşıldı, 11 inde kesin tetanos olcam.:18:kan sonuçlarına göre söylüyolar canım hangi aşılara gerek olduğunu. ben mesela en son lisede aşı olmuştum. onu da hatırlamıyorum.canım biz daha tetanos olduk başka hangi aşılar daha var ki çok halsizim ya
hoşbulduk cnm... ben söyleyeyim nasıl oldugunu ilk hiç birşey hisstmiyorsun sonradan kolunu bir müddet hareket ettiremiyorsun (ilk gece oturdugun yerde uyuyorsun,kolunu omzuna bağlıyorsun, eşini olaki sana dokunur diye yataktan atıyorsun) tabi bu durum bana özel herkes aynı olacak diye birşey yok!
[ı]sağlık ocağındamı oldun canım aşını? Anlaşıldı, 11 inde kesin tetanos olcam.:18:kan sonuçlarına göre söylüyolar canım hangi aşılara gerek olduğunu. Ben mesela en son lisede aşı olmuştum. Onu da hatırlamıyorum.
[/ı]
[ı]harika. Ben zaten kan verirken bile fenalaşıyorum. Off, neyse eşim yanımda olup elimi tutar. ıyy, bide otobüs sorunum var. Geçen bayılmıştım. Nasıl gidip gelcem bilmiyorum.
[/ı]
harika. ben zaten kan verirken bile fenalaşıyorum. off, neyse eşim yanımda olup elimi tutar. ıyy, bide otobüs sorunum var. geçen bayılmıştım. nasıl gidip gelcem bilmiyorum.
saol canım ya stres yaptı annem öğlen geldi ailen bebekten istifadde eve mi gelmeyi düşünüyo filan diye laf etti sonra öle baya bi konuşuldu sonrada annem gidince saat 5 gibi kaynanamlara gittik yemek yedik oturduk filan gece 1 gibi bu birden nefesi kesildi ağzı kitlendi ambulans filan çağırdık 4,30 kadar ordaydık bende ona stres yaptım ama çok kötüydü allah kimseyi düşür mesin kızlar keşkem bizde uzakta olabilsek şimdi eşimde kiralık ev arayalım derdinde nsl etcez bilmiom şurda 2-3 ay sonra ben işten çıkcam nsl olcak ailemde bana diyo eğer gidersen bi daha bizi arkanda göremezsin diye var ya sığırcam kafayı netcez bilmiom allah çıkar yol göstersin ne diyim
evet canım sağlık ocağında oldum 2 sefer oluyosun 1 ay arayla ilkini oldum 23 de tekrar olcam korkma bişi olmuyo sadece biraz sancı oluyo ebenin dediğine göre şişmede olurmuş ama bende olmadı olursa aklında olsun buz koy
[ı]aileler başınızın üstündeyken zor canım. Bence de kiralık ev iyi fikir. Allah yardımcınız olsun. Ama bi yolu bulunur elbet. Kim ne derse desin. Karışanınız edeniniz olmaz. Bizde eşimin ailesiyle zaten konuşmuyoruz, ilişkimiz yok. Ama benim ailem de yakınımda olsun istemem. Bende bir babaanne var ki, sürekli bişeyler öğretir. Ben sinir oluyorum böyle şeylere. Hiç bişeyin tadını çıkaramam. Valla söyledim, kimse gelmesin doğumda dedim. Zaten lohusa dönemi stresli eçiyo. Bide her ağızdan bir laf çıkarsa fıttırırım.gerek yok, kendim bakarım. şimdiye kadar kendim geldim üstesinden. Bundan sonrasını da idare ederim. [/ı]
Aileler başınızın üstündeyken zor canım. bence de kiralık ev iyi fikir. Allah yardımcınız olsun. ama bi yolu bulunur elbet. kim ne derse desin. karışanınız edeniniz olmaz. bizde eşimin ailesiyle zaten konuşmuyoruz, ilişkimiz yok. ama benim ailem de yakınımda olsun istemem. bende bir babaanne var ki, sürekli bişeyler öğretir. ben sinir oluyorum böyle şeylere. hiç bişeyin tadını çıkaramam. valla söyledim, kimse gelmesin doğumda dedim. zaten lohusa dönemi stresli eçiyo. bide her ağızdan bir laf çıkarsa fıttırırım.gerek yok, kendim bakarım. şimdiye kadar kendim geldim üstesinden. bundan sonrasını da idare ederim.
Saol canım.merhaba kızlarrrrrr
herkese iyi yıllar diliyorummmm
rana sana da çoook geçmiş olsun çok üzüldüm
öylemi? ben 5 doz biliyodum. :44:evet canım sağlık ocağında oldum 2 sefer oluyosun 1 ay arayla ilkini oldum 23 de tekrar olcam korkma bişi olmuyo sadece biraz sancı oluyo ebenin dediğine göre şişmede olurmuş ama bende olmadı olursa aklında olsun buz koy
olurken birşey olmuyor be güzelim normal kan alma iğnesi gibi falan değil ince ve kısa sonrası biraz sıkıntılı hem ilk dozu böyle oluyormuş sadece..
incelemz olurmuyum hemşirede çok iyi rahatlatmak için konuşurken ben kuluklarımı tıkadımiğneyide inceledin yani?saol canım, biraz içim rahatladı. çok korkutmuştum kendimi.
[/I]
Canım, sen onları dert etme ya. düşün düşün, kendine ve bebeğine zarar verirsin Allah korusun. hem biz de kiradayız, eşim yalnız çalışıyo. geçimimiz gayet iyi çok şükür. Allah yardım eder bi şekilde. bebek de rızkıyla gelir zaten. biz onları düşüne düşüne 3 yıl bebeği erteledik. boşuna ertelemişiz valla.aynen le canım da şimdi ben işte 3 ay daha anca çalışırım sonra çıkcam eşim tek maaşla bebek mi yoksa kira mı vercek ne bilim ya kafam var ya çok bulanık ayrıca dün çok kasıldım her halde karnım ve kalbime sancı giriyo olan bize olcak
Aynen bende senin gibi istiyorum.Çok zor olur şu bu diyorlar olsun kayınvalide mi de annemide çekemem o durumda.Her şeyin üstesinden geliriz eşimle inşallah..
kızlar bu arada geçen hafta eminönü tarafına geçtim bebekler için müthiş şeyler var :112: dayanamadım hastane için şeker ısmarldım... çok güzel şeyler varr ve ucuzlar eminönünde nette baktıgımın yarısı fiyatına desem yalan olmaz.. bebekler için güzel güzel ciciler, mevlüt kıyafetleri, tulumlar, hastane çıkışları bittim ya çok güzeller...
denizkızı
canım sen salla boşwer herkesi içindeki meleğini düşün herkes kendine yakışanı yapar onlarda kendine yakışanı yapmış demekki minik meleğimizi düşün sen canım güzel yüreğini yorma böyle şeylerle mutlaka demesi kolay tabi ama inşallah zamanla boşverirsin kendine ve bebeğine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?