güzelim bebeğini düşün yazık ona üzme kndini.. allahtan aynı evde değilsin ona şükret...bu mide bulantıları ne zaman geçecek ya 16 haftalık oldum daha tık yok.bide ben çok stresli bi gebelik geçiriyorum eşimin ailesiyle konuşmuyorum.görümcemin psikolojik sorunları var daha 22 günlük gelinken küstü trip attı bişiler yaptı ses çıkarmadım ikinciye bidaha yaptı bidaha ses çıkarmadım üçüncüye ben konuşurken arkasını döndü sandalyesini ters çevirdi ve benim duyacağım şekilde beni kayınvalideme şikayet etti bende ben senin yüzüne konuşuyorum arkandan konuşmuyorum dedim yürüdüm gittim.arkamdan sanki çok büyük olay varmış gibi kayınpeder camları kırmış sonra ertesi sabah eşime aramış beni şikayet etmiş.bir haftaya geçti her gün ağlıyorum.beni alırken neler yaptılar evlat alıyoruz diye.hasta başıma bir hafta evde yalnız kaldım da gelip baktılar mı ki? gel bizde kal fiyolar hepsi bi odada yatıyor kayınvalidem sabaha kadar hiç durmadan horlayıp dişlerini gıdırdatıyor sabahta 6da kalkıp ışıkları yakıp kahvaltı yapıyor onlarda daha çok hasta oluyorum uykusuzluktan anlamıyorlar ama neymiş efendim kayınvalideme anne horluyosun demişim beni çok düşünüyosan gider kocanın yanında yatak odasında yatarsın beni de rahatsız etmezsin.yazdıkça nasıl sinirleniyorum.bazen diyorum acaba bebeğim yaşıyo mudur çünkü bir hafta sabahtan akşama kadar hiç durmadan ağladım.yazarken elim ayağım titriyor nasıl sinirleniyorum.kendi evime gitmek istemiyorum hep annemlerde kalmak istiyorum
ben zaten hiç birşey buradan almaya niyetim yok çok ağırlaşmadan bir liste yapıp oradan almayı düşünüyorum. gerçektende çok uygunmuş ve çok çeşit varmış
güzelim bebeğini düşün yazık ona üzme kndini.. allahtan aynı evde değilsin ona şükret...
kesinlikle herşeyin fazklası varr..
güzelim bebeğini düşün yazık ona üzme kndini.. allahtan aynı evde değilsin ona şükret...
kesinlikle herşeyin fazklası varr..
aynı evde değilim ama her yer onların akrabası komşusu yakını.hiç kimseyi tanımıyorum yapayalnız kaldım psikolojim çok bozuldu.evime gitmek istemiyorum.eşimi çok seviyorum ama aramızı bozuyorlar böyle yaparak.çarşıya çıksam onları görüyorum markete gitsem onları görüyorum.görmemezliğe gelicem o zaman da eşimi arayıp yine şikayet edecekler beni herkeze kötü gösterecekler düşündükçe çok kötü oluyorum.gözümde yaş kalmadı
ben 2003 yılında tetenoz olmuşum acaba yaptırmasam olurmu ya
çok acıyormuş şişiyormuş kızarıyormuş uyuşuyormuş ebe kendi söyledi valla saolsun
gitme sende. zorunda değilsin ki. konuş eşinle, annenlerde kal. görüyo sonuçta nasıl sinir stres geçirdiğini.bu mide bulantıları ne zaman geçecek ya 16 haftalık oldum daha tık yok.bide ben çok stresli bi gebelik geçiriyorum eşimin ailesiyle konuşmuyorum.görümcemin psikolojik sorunları var daha 22 günlük gelinken küstü trip attı bişiler yaptı ses çıkarmadım ikinciye bidaha yaptı bidaha ses çıkarmadım üçüncüye ben konuşurken arkasını döndü sandalyesini ters çevirdi ve benim duyacağım şekilde beni kayınvalideme şikayet etti bende ben senin yüzüne konuşuyorum arkandan konuşmuyorum dedim yürüdüm gittim.arkamdan sanki çok büyük olay varmış gibi kayınpeder camları kırmış sonra ertesi sabah eşime aramış beni şikayet etmiş.bir haftaya geçti her gün ağlıyorum.beni alırken neler yaptılar evlat alıyoruz diye.hasta başıma bir hafta evde yalnız kaldım da gelip baktılar mı ki? gel bizde kal fiyolar hepsi bi odada yatıyor kayınvalidem sabaha kadar hiç durmadan horlayıp dişlerini gıdırdatıyor sabahta 6da kalkıp ışıkları yakıp kahvaltı yapıyor onlarda daha çok hasta oluyorum uykusuzluktan anlamıyorlar ama neymiş efendim kayınvalideme anne horluyosun demişim beni çok düşünüyosan gider kocanın yanında yatak odasında yatarsın beni de rahatsız etmezsin.yazdıkça nasıl sinirleniyorum.bazen diyorum acaba bebeğim yaşıyo mudur çünkü bir hafta sabahtan akşama kadar hiç durmadan ağladım.yazarken elim ayağım titriyor nasıl sinirleniyorum.kendi evime gitmek istemiyorum hep annemlerde kalmak istiyorum
bu arada kızlar benim göbüşte atağa geçti birden pırrrt dedi inanamıyorum su anda
ve hala kıpırtı yok benım kızımda tembel cıktı galiba artık kıpraşsın ama yahuuuu
sizler naptınız nasılsınız
ben 2003 yılında tetenoz olmuşum acaba yaptırmasam olurmu ya
çok acıyormuş şişiyormuş kızarıyormuş uyuşuyormuş ebe kendi söyledi valla saolsun
Kız gebertseydin ya onu orda.
gitme sende. zorunda değilsin ki. konuş eşinle, annenlerde kal. görüyo sonuçta nasıl sinir stres geçirdiğini.
benim de dün pörtledi birden göbişim.
aynı evde değilim ama her yer onların akrabası komşusu yakını.hiç kimseyi tanımıyorum yapayalnız kaldım psikolojim çok bozuldu.evime gitmek istemiyorum.eşimi çok seviyorum ama aramızı bozuyorlar böyle yaparak.çarşıya çıksam onları görüyorum markete gitsem onları görüyorum.görmemezliğe gelicem o zaman da eşimi arayıp yine şikayet edecekler beni herkeze kötü gösterecekler düşündükçe çok kötü oluyorum.gözümde yaş kalmadı
ne fena insanlar var ya!
bu halimizle bile uğraşıp bir kulp takıyorlar ya yatacak yerleri yok.
bu tip insanlardan nefret ediyorum.
yenimi evlisin?
[ı]canım, sen onları dert etme ya. Düşün düşün, kendine ve bebeğine zarar verirsin allah korusun. Hem biz de kiradayız, eşim yalnız çalışıyo. Geçimimiz gayet iyi çok şükür. Allah yardım eder bi şekilde. Bebek de rızkıyla gelir zaten. Biz onları düşüne düşüne 3 yıl bebeği erteledik. Boşuna ertelemişiz valla.[/ı]
[ı]ben açık açık söyledim canım artık. En son annem yanıma geldiğinde, ki iki yıl beni görmemişti, ayrı ülkelerdeyiz. Bi kavgalar ettik, ben iki-üç kez histeri geçirdim. Hala da üstüme geldi yani. Ve düşük yaşadım malesef. O olaydan sonra da kimse kusura bakmasın. Ben yalnızken daha iyiyim. Eşim de saolsun, çok anlayışlı. Dediğin gibi ikimiz üstesinden geliriz.[/ı]
Kız gebertseydin ya onu orda.
gitme sende. zorunda değilsin ki. konuş eşinle, annenlerde kal. görüyo sonuçta nasıl sinir stres geçirdiğini.
benim de dün pörtledi birden göbişim.
Benim üçlü de tam 18 haftalıkken olcak. onu bende düşünüyorum.yanlış çıkmaz, ama sonuç iyi olmazsa nolur bilmiyorum. gerçi ikilim iyi çıkmıştı.:44:hamilelikte kilo almaya başladıkça diz kapağında romatizmal ağrıya benzer bir ağrı oluşuyor.ben kilo almadım verdiğim halde diz kapağım bazen çok ağrıyor kıvıramıyorum sizlerde de oluyor mu? bide üçlü test 16-18 hafta arasında yapılıyordu dimi? ya benim ikili test 14+1 iken yapıldı bir gün geç yapıldığında yanlış çıkar diye bişi yoktur dimi?
Benim üçlü de tam 18 haftalıkken olcak. onu bende düşünüyorum.yanlış çıkmaz, ama sonuç iyi olmazsa nolur bilmiyorum. gerçi ikilim iyi çıkmıştı.:44:
Çok fena. Güzelim antalyayı dar ettiler desene. valla bende bi keresinde pazarda mı ne, kayınvalidemi gördüm, tam karşı karşıya geldik, tınlamadım bile. onca olaydan sonra bide anne merhaba mı deseydim.kaldı ki anne bile demiyorum. eşine şikayet edince nolcak ya? etsinler. gelip sana bişey diycek hali yok heralde.
ben eşimin ailesini çok seviyordum ama artık nefret ediyorum.bide akşam eşimi aramış kayınvalidem annemlere selam söylüyo.annem ben şimdi bişi demiyorum ama yeri gelecek dedi.hayır yani sanki büyük bi olay varmış gibi dükkanın camlarının indiriyo adam.telefon açıyorum ben.telefonda bana sen terbiyesizlik yaptın ben senle uğraşamam kapat telefonu diyo kayınpeder ay vallahi stresten öldürcekler beni.
Yılbaşı sürprizi yaptı sana.yılbaşı günü oldu benimde giyecek bişey bulamadım saatlercee ne giysem pörtledi kot falan giydim artık napim
bir daha o sağlık ocağına gitmeyi düşünmüyorum ranacım çok korkuttu beni :26:
herşey eşinde bitiyor sakın yanlış anlama ama aynı olay benim başımda vardı. Eşim bir gece gitti ve fatmanın hayatında şu hamilelik döneminde stres yaratan kim varsa çıkartıyorum bunların arasınra sizde varsınız aramayın demiş.o gece son oldu artık rahatım resti çekin muhattap olma arasalarda açma
bende 17+4te yaptırıcam üçlü testi.eşime şikayet edince sonuçta eşim anlatıyo ben bi yorum yapıyorum mutlaka bi tartışma çıkıyo.bana bunu hamile halimle yapmayacaklardı daha ellerimdeki serum izleri gitmedi insan acır haline ama el kızı acımaz.işte ben görmemezlikten gelcem ya eşimin başının etini yiycekler onlar daha benim küs olduğumun farkında değil olayı annemlere anlattığımı da bilmiyorlar.asıl annem konuşmaya başlayınca olay çıkacak.bunları düşündükçe midem daha çok bulanıyo durmadan da ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?