2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim kayınvalide oğlunu çok iyi hacı hocalara okuttuğu için eşim yapacaksa bile yapmaz fatmacım.aslında babasına bir sene küs kalmış annesi okutmuş falan eve geri dönsün diye oğlu bi gün gelmiş barışmışlar.kötülüğüne yapmıyor ama oğlum annesinin sözünden çıkmasın diye yaptırabilir yine.gerçi bunu da yapmak kötülük ya

Dehşet içinde kaldım valla Pelin, Senden ve bebeğinden hiç bir şey daha önemli değil, Salla gitsin ya ...

öyle ama sinirleniyorum.o insanların oğullarını araması bile benim sinirime dokunuyor.ben zaten normalde de çok sinirli ve herşeyi kafasına takan bi insandım hamilelikte daha da kötü oldum.ne arkadaşım var ne komşum ne aileme yakınım.evde akşama kadar tek başıma oturuyorum deliden farkım kalmadı.çok üzdüler beni çoook.

bennn geldimmm kızlarrr hepiniziii çok özledimmm nasılsınızzz???
herkesin keyfi yerindedir ve bebişleride iidir inşş :))))

ee siz naptınız kızlar alışveriş yaptınız mı? neler aldınız?

benim eşim rest çekmez.ne onlara bişi der ne bana ama eşin çok güzel konuşmuş süperrrrrrrrrr.eşin peki ailesiyle küs mü?

hayır küsmediler. sizden birşey rica edicem demiş. bu aralar çok stresli zaten kendi stresi yetiyor demiş. herşey gözüne batabiliyor siz iyi konuşsanızda falan demiş. yani onlarıda kırmamış. ama şuan okadar rahatımki. rest çekmesin zaten böyle alttan alttan dokundursun azıcık. arif olanda anlar herhalde. aman aynısıydı benimkiler ilk 2 ay kan kustum resen hergün bir bahane bulup saatlerde telefonda anlatırlardı. artık yok anam ne dayanacak sabrım var ne dinleyecek

Canım bizde yaşadık aynı sorunları. ama benim eşim ben söylemeden herşeyin farkındaydı. ben bu ülkede yalnızdım, çok zor günler geçirdim. hergün içime atıp ağladım. ama sonunda onlar kaybetti, çünkü eşim benim yanımda. Allah da biliyoki ben asla doldurmadım. benim eşim çıkış yolunu şehir değiştirmekte buldu. çok da iyi oldu. kafam rahat. kapımı kimse durup dururken çalamaz. Allah havale ettim hepsini. sende öyle yap. ailene gelince, bana kalrsa aileni hiç bunlara bulaştırma.

Aynen. benim eşim de geçti karşılarına konuştu. kadın baktı söyledikleri işe yaramadı, başladı ağlamaya. eşimse dedi ki, sen annemsen o da eşim. önce ona saygı duycaksınız. Ama onlar artık böyle geldi, böyle gidecekler. şimdi ben söylüyorum ara aileni bayramlarda diye, zannetcekler ki ben dolduruyorum. ama aramıyo. napabilirim. istemiyo. heşeye eşim de şahit oldu çünkü. geldiğim günden beri haksızlığa uğradım. öööf, neyse ya, hatırladıkça sinir oldum.

onu yapabilir evet ama bende duymalıyım dediklerini.belki konuştum dedim der demez.

ozaman sende okut canım anasından soğusun diye. o sana bu kötülüğü yapıyorsa sende yap. yer gök dualı. hatta korkuyorsan otur oku o niyetle o bile tutar allah büyük. şu bir gerçekki hiçbirşey benim ve karnımdakinden önemli değil kocamn bile bir yere kadar. şuan tek amacım sağlıklı sıhatlı bebeğimi en iyi şekilde doğurmak kcoam da destek olmuyorsa, paşa gönlü bilir

bennn geldimmm kızlarrr hepiniziii çok özledimmm nasılsınızzz???
herkesin keyfi yerindedir ve bebişleride iidir inşş :))))
Hoşgeldin canım. bende seni çok özledim. bu arada oğluşun olacağı kesinleşmiş. tebrik ederim. Benim de.
ee siz naptınız kızlar alışveriş yaptınız mı? neler aldınız?

Yok ben daha yapmadım. biraz bekliycem. ama çok beğendiğim bişey olursa alırım hemen.sen aldınmı?

benimde tek isteğim merkeze taşınmak zaten.o zaman çok rahat ederim.ailemi karıştırdım çünkü annem yılbaşında onları bize davet edecekti bide bana geldiğinde anlayacaktı kayınvalidemlere gitmek zorunda kalacaktık.bilsin daha iyi ezdirmez de beni iki laf kondurur

onu yapabilir evet ama bende duymalıyım dediklerini.belki konuştum dedim der demez.

zaten ertesi gün anlarsın canım tavırlarından.
hem sen güvenmiyormusun kocana yaptım derse yapar herhalde
yapamam derse de sen aç konuş bence. bari bir kere sok kendini strese

büyüye giriyo ya o da.günah olur.zaten biz öle hacı hoca bilmeyiz.

bende biberon,suluk,emzik,emzik askısı,yumuşatıcı,şampuan,nemlendirici,tırnak makası falan gibi şeyleri aldım ama giysi hiç almadım

canım ya Allah sabır versin gebeliğin zor geçiyor bide bu şekilde stresler çok zordur eminim..ama bebeğini düşün kimseyi düşünme takmamaya çalış diyecem ama yapamayacaksın ( Allaha havale et Allah bildiği gibi yapsın..

zaten ertesi gün anlarsın canım tavırlarından.
hem sen güvenmiyormusun kocana yaptım derse yapar herhalde
yapamam derse de sen aç konuş bence. bari bir kere sok kendini strese

kadın oğlunu okuttuysa eğer yalan da söyler.yoksa ben eşime güveniyorum.

amin inşallah.sabır versin Allah güç versin bana

şoklardayımmmmmm

hemen facebooktaki gruba bak kuşum
kalp kalbe bu kadar karşı olur

canımm bnm yhaa valla aynı anlarda yazmışızz heee :)))
senin temiz kalbini sewerim bennn
çok özledim senii :)) doruk paşam napıooo ne zaman geliosunuz ankaraya belli oldumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…