Dehşet içinde kaldım valla Pelin, Senden ve bebeğinden hiç bir şey daha önemli değil, Salla gitsin ya ...
bennn geldimmm kızlarrr hepiniziii çok özledimmm nasılsınızzz???
herkesin keyfi yerindedir ve bebişleride iidir inşş :))))
benim eşim rest çekmez.ne onlara bişi der ne bana ama eşin çok güzel konuşmuş süperrrrrrrrrr.eşin peki ailesiyle küs mü?
Canım bizde yaşadık aynı sorunları. ama benim eşim ben söylemeden herşeyin farkındaydı. ben bu ülkede yalnızdım, çok zor günler geçirdim. hergün içime atıp ağladım. ama sonunda onlar kaybetti, çünkü eşim benim yanımda. Allah da biliyoki ben asla doldurmadım. benim eşim çıkış yolunu şehir değiştirmekte buldu. çok da iyi oldu. kafam rahat. kapımı kimse durup dururken çalamaz. Allah havale ettim hepsini. sende öyle yap. ailene gelince, bana kalrsa aileni hiç bunlara bulaştırma.bende 17+4te yaptırıcam üçlü testi.eşime şikayet edince sonuçta eşim anlatıyo ben bi yorum yapıyorum mutlaka bi tartışma çıkıyo.bana bunu hamile halimle yapmayacaklardı daha ellerimdeki serum izleri gitmedi insan acır haline ama el kızı acımaz.işte ben görmemezlikten gelcem ya eşimin başının etini yiycekler onlar daha benim küs olduğumun farkında değil olayı annemlere anlattığımı da bilmiyorlar.asıl annem konuşmaya başlayınca olay çıkacak.bunları düşündükçe midem daha çok bulanıyo durmadan da ağlıyorum
herşey eşinde bitiyor sakın yanlış anlama ama aynı olay benim başımda vardı. Eşim bir gece gitti ve fatmanın hayatında şu hamilelik döneminde stres yaratan kim varsa çıkartıyorum bunların arasınra sizde varsınız aramayın demiş.o gece son oldu artık rahatım resti çekin muhattap olma arasalarda açma
hayır küsmediler. sizden birşey rica edicem demiş. bu aralar çok stresli zaten kendi stresi yetiyor demiş. herşey gözüne batabiliyor siz iyi konuşsanızda falan demiş. yani onlarıda kırmamış. ama şuan okadar rahatımki. rest çekmesin zaten böyle alttan alttan dokundursun azıcık. arif olanda anlar herhalde. aman aynısıydı benimkiler ilk 2 ay kan kustum resen hergün bir bahane bulup saatlerde telefonda anlatırlardı. artık yok anam ne dayanacak sabrım var ne dinleyecek
benim kayınvalide oğlunu çok iyi hacı hocalara okuttuğu için eşim yapacaksa bile yapmaz fatmacım.aslında babasına bir sene küs kalmış annesi okutmuş falan eve geri dönsün diye oğlu bi gün gelmiş barışmışlar.kötülüğüne yapmıyor ama oğlum annesinin sözünden çıkmasın diye yaptırabilir yine.gerçi bunu da yapmak kötülük ya
Hoşgeldin canım. bende seni çok özledim. bu arada oğluşun olacağı kesinleşmiş. tebrik ederim. Benim de.bennn geldimmm kızlarrr hepiniziii çok özledimmm nasılsınızzz???
herkesin keyfi yerindedir ve bebişleride iidir inşş :))))
ee siz naptınız kızlar alışveriş yaptınız mı? neler aldınız?
Canım bizde yaşadık aynı sorunları. ama benim eşim ben söylemeden herşeyin farkındaydı. ben bu ülkede yalnızdım, çok zor günler geçirdim. hergün içime atıp ağladım. ama sonunda onlar kaybetti, çünkü eşim benim yanımda. Allah da biliyoki ben asla doldurmadım. benim eşim çıkış yolunu şehir değiştirmekte buldu. çok da iyi oldu. kafam rahat. kapımı kimse durup dururken çalamaz. Allah havale ettim hepsini. sende öyle yap. ailene gelince, bana kalrsa aileni hiç bunlara bulaştırma.
Aynen. benim eşim de geçti karşılarına konuştu. kadın baktı söyledikleri işe yaramadı, başladı ağlamaya. eşimse dedi ki, sen annemsen o da eşim. önce ona saygı duycaksınız. Ama onlar artık böyle geldi, böyle gidecekler. şimdi ben söylüyorum ara aileni bayramlarda diye, zannetcekler ki ben dolduruyorum. ama aramıyo. napabilirim. istemiyo. heşeye eşim de şahit oldu çünkü. geldiğim günden beri haksızlığa uğradım. öööf, neyse ya, hatırladıkça sinir oldum.
onu yapabilir evet ama bende duymalıyım dediklerini.belki konuştum dedim der demez.
ozaman sende okut canım anasından soğusun diye. o sana bu kötülüğü yapıyorsa sende yap. yer gök dualı. hatta korkuyorsan otur oku o niyetle o bile tutar allah büyük. şu bir gerçekki hiçbirşey benim ve karnımdakinden önemli değil kocamn bile bir yere kadar. şuan tek amacım sağlıklı sıhatlı bebeğimi en iyi şekilde doğurmak kcoam da destek olmuyorsa, paşa gönlü bilir
Hoşgeldin canım. bende seni çok özledim. bu arada oğluşun olacağı kesinleşmiş. tebrik ederim. Benim de.
Yok ben daha yapmadım. biraz bekliycem. ama çok beğendiğim bişey olursa alırım hemen.sen aldınmı?
bu mide bulantıları ne zaman geçecek ya 16 haftalık oldum daha tık yok.bide ben çok stresli bi gebelik geçiriyorum eşimin ailesiyle konuşmuyorum.görümcemin psikolojik sorunları var daha 22 günlük gelinken küstü trip attı bişiler yaptı ses çıkarmadım ikinciye bidaha yaptı bidaha ses çıkarmadım üçüncüye ben konuşurken arkasını döndü sandalyesini ters çevirdi ve benim duyacağım şekilde beni kayınvalideme şikayet etti bende ben senin yüzüne konuşuyorum arkandan konuşmuyorum dedim yürüdüm gittim.arkamdan sanki çok büyük olay varmış gibi kayınpeder camları kırmış sonra ertesi sabah eşime aramış beni şikayet etmiş.bir haftaya geçti her gün ağlıyorum.beni alırken neler yaptılar evlat alıyoruz diye.hasta başıma bir hafta evde yalnız kaldım da gelip baktılar mı ki? gel bizde kal fiyolar hepsi bi odada yatıyor kayınvalidem sabaha kadar hiç durmadan horlayıp dişlerini gıdırdatıyor sabahta 6da kalkıp ışıkları yakıp kahvaltı yapıyor onlarda daha çok hasta oluyorum uykusuzluktan anlamıyorlar ama neymiş efendim kayınvalideme anne horluyosun demişim beni çok düşünüyosan gider kocanın yanında yatak odasında yatarsın beni de rahatsız etmezsin.yazdıkça nasıl sinirleniyorum.bazen diyorum acaba bebeğim yaşıyo mudur çünkü bir hafta sabahtan akşama kadar hiç durmadan ağladım.yazarken elim ayağım titriyor nasıl sinirleniyorum.kendi evime gitmek istemiyorum hep annemlerde kalmak istiyorum
zaten ertesi gün anlarsın canım tavırlarından.
hem sen güvenmiyormusun kocana yaptım derse yapar herhalde
yapamam derse de sen aç konuş bence. bari bir kere sok kendini strese
büyüye giriyo ya o da.günah olur.zaten biz öle hacı hoca bilmeyiz.
canım ya Allah sabır versin gebeliğin zor geçiyor bide bu şekilde stresler çok zordur eminim..ama bebeğini düşün kimseyi düşünme takmamaya çalış diyecem ama yapamayacaksın( Allaha havale et Allah bildiği gibi yapsın..
ben önce odasını boşaltayım, düzenliyim, ondan sonra liste yapim diyorum.:44:bende biberon,suluk,emzik,emzik askısı,yumuşatıcı,şampuan,nemlendirici,tırnak makası falan gibi şeyleri aldım ama giysi hiç almadım
şoklardayımmmmmm
hemen facebooktaki gruba bak kuşum
kalp kalbe bu kadar karşı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?