2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen oku ozaman :)

o görümcemin evlenmesini çocuk sahibi olmasını çok istiyorlar evlendiğini göremesinler diyorum biraz beddua oluyo ama dayanamadım.torun torun diye geberiyolar.bakalım neler olacak bundan sonra.oğulları çocuk sahibi olsun diye bayılıyolardı görcem ben onları.

ben önce odasını boşaltayım, düzenliyim, ondan sonra liste yapim diyorum.:44:

ben oda yapmıycam ne de olsa o odada yatırmıycam büyüdükten yalnız yatacak hale geldikten sonra oda yapmayı düşünüyorum.eşimin ailesi zaten ona da karışıyo neymiş efendim 1 ay kala alınırmış.yaw bir ay kala benim doğum çantamın hazır olması lazım karnım burnumda mağaza mağaza eczane dükkan gezcek halim mi olcak acaba? bizimkiler ufak ufak alıyorlar onlarında alacaklarına ihtiyacım yok taksit yapar bişi yapar alırız biz

canımm bnm yhaa valla aynı anlarda yazmışızz heee :)))
senin temiz kalbini sewerim bennn
çok özledim senii :)) doruk paşam napıooo ne zaman geliosunuz ankaraya belli oldumu :)

tayin işimiz nerdeyse ayarlandı kuzum.. eğer söyledikleri gibiyse 2-3hafta içinde ev aramaya başlarız
paşam iyi napsın.. biliyosun ya inat etti resmen.. Allahtan dr um çok anlayışlı davrandı yoksa o gün elimiz boş dönecektik eve

eee sen anlat neler yaptın? nasıldı ana kuzusu olmak????
Efe'm napıyooo??????

Ben ayırcam hemen ya. yanımızda bir ay anca yatar. zaten yatak odasıyla bebek odası karşı karşıya. telsiz de olcak. esas alışverişe şubat mart gibi başlıycaz biz. öyle bir ay kala ben de alamam. stres yaparım eksikler var diye. erken doğuma girmiyim sonra

hemen ayırsan bile tekrar yanına alırsın çünkü 2 ay falan 15 dk arayla falan uyanıyolar.benim 4 tane yiğenim var hep 40ında birlikteydik tam yatıyosun eh eh eh başlıyo ağlamaya.bizimde bebek odasıyla çocuk odası çapraz yakın.bir ay kala zaten alınmaz erken doğum riskine karşı zaten o aylarda nefes zor alınıyo yürümek yatıp kalkmak zorlaşıyo

Hoşgeldin canım. bende seni çok özledim. bu arada oğluşun olacağı kesinleşmiş. tebrik ederim. Benim de.
saoll canım benimmm :))) ewt kesinleşti efe paşamızz doktor kesin dedi bakalım :))
seninkide kesinleşmişş gelio ömer paşamızzz ... :)

ayyyy çokk sewindimm canımm yha çok az kaldıı geliosunn artıkk :)))))) yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy ewt çatlatıcaktı paşa bizi meraktan allahtan varya doktorun çok ii çıktı nasıl güzl baktı o gün öle tekrar tekrar :))) süper valla ...
efede napsın kuzum bgn ii gibiyim ... dün akşam bayılmışım eşim dedi ben farkına değildim bayıldığımın sadece başım çok dönüyo dedim bi onu hatırlıorum inşş iidir biraz korktum ama tansiyonum falan düştü heralde :S
perşembe günü 3 lü testin sonuçlarını almaya gidicem bu sefer aynı hastanedeki başka doktora gidicem inş oda iidir öbür doktor gitti şansıma .... bu seferki erkek ilk kez erkek doktora gidicem.

Ben ilk üç ayı uyumayı gözden çıkardım bile. // zaten sık idrara çıkma isteği de bunaltır. mayıs haziran da sıcak aylar. en iyisi nisana tamamlamak.

Ben ilk üç ayı uyumayı gözden çıkardım bile. // zaten sık idrara çıkma isteği de bunaltır. mayıs haziran da sıcak aylar. en iyisi nisana tamamlamak.

ben de çıkardım uykuyu da çok severim ama yapcak bişi yok.eşim akıllı diyo ben başka odada yatarım :) sen kasık ve karın ağrısı yaşıyo musun? ben hala yaşıyorum.şuan bile kasıklarım ağrıyo hele bazen karnım çok ağrıyo.seninki kız mıydı ranacım

Evet Canım.sağlıkla sihhatle gelsinler inşallah. // bu arada geçmiş olsun.dikkat et kendine canım. geçen ben de bayıldım.

benim sabahları karnım çok minik ama akşamları kocaman oluyor.yersem karnım var yemezsem yok.benimki bebek değil sanırım yiyecek içecek :) bu arada miray nerde erkek erkek dedi kız çıktı bizimkisi %95 kız hemide :) sizin göbüşleriniz nasıl?

Aynen ya, kasık, bel ağrısı beni öldürüyo. adet sancısı gibi sancılar çekiyorum. karnıma kramplar giriyo bazen. çok tedirgin oluyorum işte. yok erkek benimki. 30 unda gittik öğrendik nihayet.sen öğrendinmi?ikili test sonucundaki hcg değeri, çin rus takvimleri falan hiç birisi tutmadı bende.

benim azıcık göbeğim çıktı öne doğru. akşamları daha da büyüyo dediğin gibi. mirayın bende tahmini tuttu.

çin takvimine inanmıyodum çünkü ablamın bi bebeğinde yanlış çıktı.serbest hcg senin kaç çıktı? benim 28 çıktı yani erkek olması gerekiyodu ama kız dedi doktorumuz.bende bi tek benim belim kasığım karnım ağrıyo sanıyodum demekki oluyomuş.hamile kıyafeti mi giyiyosun yoksa normal giysilerin oluyo mu? göbüşün ne alemde? ay ben çok çirkinleştim ya bu kız benim güzelliğimi aldı resmen

benim azıcık göbeğim çıktı öne doğru. akşamları daha da büyüyo dediğin gibi. mirayın bende tahmini tuttu.

miray bana ısrarla bak benimki kız herkez diyo diyodum ve belirtilerim de kızdı ama yok bak görcen erkek dedi dedi tutmadı baya bi kişiye de tutmadı onunki :) karnına ne sürüyosun çatlaklar için? ben göğüs için 32. haftada bi krem var onu alıcam.bizde genetik göğüsler aşırı çatlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…