çin takvimine inanmıyodum çünkü ablamın bi bebeğinde yanlış çıktı.serbest hcg senin kaç çıktı? benim 28 çıktı yani erkek olması gerekiyodu ama kız dedi doktorumuz.bende bi tek benim belim kasığım karnım ağrıyo sanıyodum demekki oluyomuş.hamile kıyafeti mi giyiyosun yoksa normal giysilerin oluyo mu? göbüşün ne alemde? ay ben çok çirkinleştim ya bu kız benim güzelliğimi aldı resmen
ben de çin takvimini arkadaşlarıma yapmıştım, ikisinde yalnış çıkmıştı. fB-hcg 128 di. // hamile t-shirtü aldım bir kaç tane, ama daha giymeye başlamadım. evde giydim eşimle çok güldük, bol duruyodu. ama bugün de bi giyim bakim, nasıl duruyo. resmini de çekip koyarım.bende çirkinleşme yok, aksine başından beri hep diyorum kendimi çok güzel hissediyorum diye.
miray bana ısrarla bak benimki kız herkez diyo diyodum ve belirtilerim de kızdı ama yok bak görcen erkek dedi dedi tutmadı baya bi kişiye de tutmadı onunki :) karnına ne sürüyosun çatlaklar için? ben göğüs için 32. haftada bi krem var onu alıcam.bizde genetik göğüsler aşırı çatlıyo
ayyyy çokk sewindimm canımm yha çok az kaldıı geliosunn artıkk :)))))) yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy ewt çatlatıcaktı paşa bizi meraktan allahtan varya doktorun çok ii çıktı nasıl güzl baktı o gün öle tekrar tekrar :))) süper valla ...
efede napsın kuzum bgn ii gibiyim ... dün akşam bayılmışım eşim dedi ben farkına değildim bayıldığımın sadece başım çok dönüyo dedim bi onu hatırlıorum inşş iidir biraz korktum ama tansiyonum falan düştü heralde :S
perşembe günü 3 lü testin sonuçlarını almaya gidicem bu sefer aynı hastanedeki başka doktora gidicem inş oda iidir öbür doktor gitti şansıma .... bu seferki erkekilk kez erkek doktora gidicem.
ayy başıma gelenlerr ayyyben bu kocayla napcammm ya bi cici aldıramadım yaaaaaaaaaa.Bebeğimi doğurcam hala erken diyooo yaaa.Az önce çok güzel üçlü kilotcuklar görrdüm kızıma resmlerini gönderdim görsün diye o kadar şirinlerdi ki.Bizimki ise şimdi uğraştırma beni bunlarla dedi yaaa bu adam benimi sınıyo ay yok direk dalıcam milletin ortasında offf tek papuç bile alamadım onun yüzünden yaaaaaaaaaa ağlamak istiyorummmmmmm
ay bir benim kesinleşemedi ya gidiyorum geliyorum hep tahmini hep tahmini yaaa
kesin desede alışverişimi yapsam gönül rahatlığı ile
1-2 haftaya kalmaz kesinleşir canım.. tabi gösterirse kuzu
kontrol ne zamana???
canım benim 1800lerdeydi bir hafta sonra gel o zaman bakalım demişti sonra da yine bir hafta sonra gittik kese içinde bebeği gördük... sat ne zamn senin? ort sat tan iki hafta sonra görülüyo diye hatırlıyorum..arkadaşlar beta değeri kaçtayken kese görünür benm şunada 422 acaba görünür mü yoksa erken mi ne dersiniz
ayy başıma gelenlerr ayyyben bu kocayla napcammm ya bi cici aldıramadım yaaaaaaaaaa.Bebeğimi doğurcam hala erken diyooo yaaa.Az önce çok güzel üçlü kilotcuklar görrdüm kızıma resmlerini gönderdim görsün diye o kadar şirinlerdi ki.Bizimki ise şimdi uğraştırma beni bunlarla dedi yaaa bu adam benimi sınıyo ay yok direk dalıcam milletin ortasında offf tek papuç bile alamadım onun yüzünden yaaaaaaaaaa ağlamak istiyorummmmmmm
deli ediyo ama beni bihevesle söylüyorum gösteriyorum evet çok güzelmiş ama daha güzellerini alıcaz şimdi erken falan filancanım hiç takma.. bu kocişlerin hepsi aynı.. onlara kalsak çocuğu doğuracaz hala erken diicekler
Benim de eşim aynı canım. Çok temkinli. hele ilk üç ay, doktor düşük riski falan dememişti ama nolur nolmaz bebek konularına girmiyodu. yeni yeni ısınıyo bebeğe.
ay inşallah canım ya iyice sıkıldım ben böyle muallakta kalmaktan
21 ocakta kısmetse gidicez daha çooooooooook var
20 şubatta da tetenozum var hiç gidesim yok ya beyaz tenliyim kimbilir nasıl şişecek kızaracak kolummm ühühühüh
Benim de eşim aynı canım. Çok temkinli. hele ilk üç ay, doktor düşük riski falan dememişti ama nolur nolmaz bebek konularına girmiyodu. yeni yeni ısınıyo bebeğe.
deli ediyo ama beni bihevesle söylüyorum gösteriyorum evet çok güzelmiş ama daha güzellerini alıcaz şimdi erken falan filanben isterdim ki benden önce almak için heveslensin yok seviyo gülüyo güzel diyo ama gerisi yok yani.niye böyle yapıyo yaa hiç demiyo karıcım heves etmiş alim diye ilk bebeğimiz diye ayy delirticek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?