2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de çin takvimini arkadaşlarıma yapmıştım, ikisinde yalnış çıkmıştı. fB-hcg 128 di. // hamile t-shirtü aldım bir kaç tane, ama daha giymeye başlamadım. evde giydim eşimle çok güldük, bol duruyodu. ama bugün de bi giyim bakim, nasıl duruyo. resmini de çekip koyarım. bende çirkinleşme yok, aksine başından beri hep diyorum kendimi çok güzel hissediyorum diye.

ayy başıma gelenlerr ayyy ben bu kocayla napcammm ya bi cici aldıramadım yaaaaaaaaaa.Bebeğimi doğurcam hala erken diyooo yaaa.Az önce çok güzel üçlü kilotcuklar görrdüm kızıma resmlerini gönderdim görsün diye o kadar şirinlerdi ki.Bizimki ise şimdi uğraştırma beni bunlarla dedi yaaa bu adam benimi sınıyo ay yok direk dalıcam milletin ortasında offf tek papuç bile alamadım onun yüzünden yaaaaaaaaaa ağlamak istiyorummmmmmm

kızlar çirkinleştiriyo ya ondan sen güzelleşmişsindir seninki oğlan ya.bakıyorum aynaya ne tipsiz görünüyorum diye :) annemde yılbaşı hediyesi almış hamile tişörtü akşam giydim karnım kocamandı güzel oldu ama iyice büyüyünce giycem

İsim düşündünüzmü peki? miray baya tutturdu diye biliyorum ben ya. çatlaklara şimdilik bebek yağı kullanıyorum. daha bi kaşıntım falan yok. lierac alırım ilerki zaman için.ama esas doğumdan sonra savaşcam sanırım çatlaklarla. annemde pek öyle çatlak yoktu diye hatırlıyorum. bide o beyaz. bense esmerim. bakalım noluyo.:26:

slm kızlarrrr... özledim forumu yaaa.... napiyosunuz nasılsınız? paşalar,periler nasıl bakalım???? Allah cümlemize sağlık sıhhat versin inş:)) biz sanırım idrar yolu enfeksiyonu olduk geceleri de sancı oluyo zor uyuyorum yani. başka arkadaşlar da kasık sancılarından bahsetmiş. evet bende de oluyo. göbüşte ufak deri soyulmaları oluyo. her gün olmasa da iki güne bir sürüyorum yağlarımı

allahtan eşin yanındayken olmuş.. büyük ihtimal tansiyondandır canım.. sen hiç ölçtürmüş müydün???

dr da, ilgili, anlayışlı, insann olsun daa kadın erkek hiç farketmiyo canım.. inşallah çok memnun kalırsın..

evtt yha geliyorum artık.. inşallah bi aksilik çıkmazsa hemen olur diyolar..

canım hiç takma.. bu kocişlerin hepsi aynı.. onlara kalsak çocuğu doğuracaz hala erken diicekler

bana da güzelleştin diyorlar
gerçekten galiba erkek güzelleştirip kız çirkinleştiriyor

bu arada ben çatlaklar için aktardan karışım yaptırdım
ilgiinizi çekerse yazayım
kakao yağı
kayısı yağı
badem yağı
çilek yağı
gliserin masaj yağı
buğday yağı

bunlar var içinde

bu arada bana da kız demişlerdi
şu hücre yenilemesine göre yapılan şeyde
ama erkek çıktı
tutmadı yani

arkadaşlar beta değeri kaçtayken kese görünür benm şunada 422 acaba görünür mü yoksa erken mi ne dersiniz

ay bir benim kesinleşemedi ya gidiyorum geliyorum hep tahmini hep tahmini yaaa
kesin desede alışverişimi yapsam gönül rahatlığı ile

arkadaşlar beta değeri kaçtayken kese görünür benm şunada 422 acaba görünür mü yoksa erken mi ne dersiniz
canım benim 1800lerdeydi bir hafta sonra gel o zaman bakalım demişti sonra da yine bir hafta sonra gittik kese içinde bebeği gördük... sat ne zamn senin? ort sat tan iki hafta sonra görülüyo diye hatırlıyorum..

20 şubatta da tetenozum var hiç gidesim yok ya beyaz tenliyim kimbilir nasıl şişecek kızaracak kolummm ühühühüh

Benim de eşim aynı canım. Çok temkinli. hele ilk üç ay, doktor düşük riski falan dememişti ama nolur nolmaz bebek konularına girmiyodu. yeni yeni ısınıyo bebeğe.

canım hiç takma.. bu kocişlerin hepsi aynı.. onlara kalsak çocuğu doğuracaz hala erken diicekler
deli ediyo ama beni bihevesle söylüyorum gösteriyorum evet çok güzelmiş ama daha güzellerini alıcaz şimdi erken falan filan ben isterdim ki benden önce almak için heveslensin yok seviyo gülüyo güzel diyo ama gerisi yok yani.niye böyle yapıyo yaa hiç demiyo karıcım heves etmiş alim diye ilk bebeğimiz diye ayy delirticek beni

ay inşallah canım ya iyice sıkıldım ben böyle muallakta kalmaktan
21 ocakta kısmetse gidicez daha çooooooooook var

20 şubatta da tetenozum var hiç gidesim yok ya beyaz tenliyim kimbilir nasıl şişecek kızaracak kolummm ühühühüh

eğer sabredebilirsen bi de çok heyecan yapmazsan 21ocağa kesinleşir canım

aşı için çok telaş yapmamaya çalış.. her bünyede farklı etki yapıyomuş..
benim dr um 2 doz yaptır dedi.. 20.haftadan sonra yaptırıcam ama hiç umursamıyorum bile... vakti gelince gider yaptırırım diyorum :)
bu arada ben de beyaz tenliyim.. bi de hassastır benim tenim.. hemen morarır falan..
sen de rahat ol biraz

Benim de eşim aynı canım. Çok temkinli. hele ilk üç ay, doktor düşük riski falan dememişti ama nolur nolmaz bebek konularına girmiyodu. yeni yeni ısınıyo bebeğe.

ya annişko tamam da bakıyorum ya şimdiden bebiş çikolarını alanlar bile var erken tabi o kadarı için ama.Benim adamda tık yok şeytan diyo git alan kendin ama kıyamıyorum istiyorum ki birlikte alalım

erkekler böyle oluyor genelde
benim eşim de pek aldırmıyor bişey
ama tabi ben yine de zıbın aldım 5li, ceket aldım bitane, hediyeler de geldi
zıbınları alırken ben erkek zıbını bakıyorum, eşim zorla unisex olabilecek bişey aldırdı
kıza dönebilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…