canım benim 1800lerdeydi bir hafta sonra gel o zaman bakalım demişti sonra da yine bir hafta sonra gittik kese içinde bebeği gördük... sat ne zamn senin? ort sat tan iki hafta sonra görülüyo diye hatırlıyorum..
deli ediyo ama beni bihevesle söylüyorum gösteriyorum evet çok güzelmiş ama daha güzellerini alıcaz şimdi erken falan filanben isterdim ki benden önce almak için heveslensin yok seviyo gülüyo güzel diyo ama gerisi yok yani.niye böyle yapıyo yaa hiç demiyo karıcım heves etmiş alim diye ilk bebeğimiz diye ayy delirticek beni
ya annişko tamam da bakıyorum ya şimdiden bebiş çikolarını alanlar bile var erken tabi o kadarı için ama.Benim adamda tık yok şeytan diyo git alan kendin ama kıyamıyorum istiyorum ki birlikte alalım
eğer sabredebilirsen bi de çok heyecan yapmazsan 21ocağa kesinleşir canım
aşı için çok telaş yapmamaya çalış.. her bünyede farklı etki yapıyomuş..
benim dr um 2 doz yaptır dedi.. 20.haftadan sonra yaptırıcam ama hiç umursamıyorum bile... vakti gelince gider yaptırırım diyorum :)
bu arada ben de beyaz tenliyim.. bi de hassastır benim tenim.. hemen morarır falan..
sen de rahat ol biraz
yaa aklında ne var anlamadım.Yoksa beğenip gösterdiklerimi mi biriktiriyo da süpriz yapıcakerkekler böyle oluyor genelde
benim eşim de pek aldırmıyor bişey
ama tabi ben yine de zıbın aldım 5li, ceket aldım bitane, hediyeler de geldi
zıbınları alırken ben erkek zıbını bakıyorum, eşim zorla unisex olabilecek bişey aldırdı
kıza dönebilirmiş
bizde de aynı canım.. o kadar heveslenip gösteriyorum adam bakıp hımmmm güzelmiş diyoo.. alalım mı diyorum ne acelesi var diyoo
ben de ilk eşyasını birlikte alalım istemiştim ama baktım yanaşmıyoo
ben de gittim arkadaşımla aldım..
sonra da ona gösterdim..
kredi kartı faturasını verdim eline.. ödeyiver babası dedim
haklısın zaman daraldıkça daha heyecanlanıyorum:26:
Herşeyin başı sağlık yapacak bişey yok beklemekten başka
Birde iki gündür felaket bel ağrısı var bende sizlerdede başladımı oluyormu?
bizde de aynı canım.. o kadar heveslenip gösteriyorum adam bakıp hımmmm güzelmiş diyoo.. alalım mı diyorum ne acelesi var diyoo
ben de ilk eşyasını birlikte alalım istemiştim ama baktım yanaşmıyoo
ben de gittim arkadaşımla aldım..
sonra da ona gösterdim..
kredi kartı faturasını verdim eline.. ödeyiver babası dedim
Ben de onun yüzünden işte bişey alamadım.aynen, istiyorum ki o da beğensin, yanımda beraber bakalım. sonuçta babası. hem ben yalnızken alışveriş de yapamıyorum. sıkılıyorum.
deli ediyo ama beni bihevesle söylüyorum gösteriyorum evet çok güzelmiş ama daha güzellerini alıcaz şimdi erken falan filanben isterdim ki benden önce almak için heveslensin yok seviyo gülüyo güzel diyo ama gerisi yok yani.niye böyle yapıyo yaa hiç demiyo karıcım heves etmiş alim diye ilk bebeğimiz diye ayy delirticek beni
sat 26 kasımdı benm geç döllenme olmuş bugün 10. günün içerisindeyim adet geçeli
yaa aklında ne var anlamadım.Yoksa beğenip gösterdiklerimi mi biriktiriyo da süpriz yapıcakişte ben de kendimi böyle avutuyorum
aferin kız sana bravo.Ben de alıcam arkadaşı takıcam koca diye koluma gidicem alıvericem bi dünya.Dün alışverş yaptık bi sürü şey aldı bana.Eve geldik yağmuruma diyoki anneciğine ciciler aldık sıra sanada gelcek diyo ben de dedim kızım baban malesef seni kandırıyo babacığın hala annene çalışıyo dedim
Aaaa benimkinin model ve markasından eşin galiba...Kızım kızım diye göbüşümü sevmekten deli oluyor.Bi şey almak istedim mi daha erken diyor.Sanki büyüsü bozulacak...
İki haftadır bel ağrısından ölüyorum diyorum.haklısın zaman daraldıkça daha heyecanlanıyorum:26:
herşeyin başı sağlık yapacak bişey yok beklemekten başka
birde iki gündür felaket bel ağrısı var bende sizlerdede başladımı oluyormu?
kızlar biz geldik çok ağrımız var ya dayanamıyorum ya bi yandan da korkuyorum kızlar
erkekler böyle oluyor genelde
benim eşim de pek aldırmıyor bişey
ama tabi ben yine de zıbın aldım 5li, ceket aldım bitane, hediyeler de geldi
zıbınları alırken ben erkek zıbını bakıyorum, eşim zorla unisex olabilecek bişey aldırdı
kıza dönebilirmiş
Kızlar bu geç döllenme olayı nasıl oluyo anlamıyorum ben ? benim adet tarihimle bebeğin büyüklünün arasında 3 gün var.adetliyken mi hamile kaldım yani ?
arkadaşımın da 8 haftalık hamile ama 6 haftalık gibi görünüyomuş kesesi ? o eğer 14.günde döllendiyse,ben ne zaman döllendim ? eee tüm yumurtlama biyolji bilim şu anda öldü beim için ?
kızlar bence erkekler daha temkinli davranıyorlar
biz olayın heyecanıyla hemen herşeyi almak istiyoruz
onlar ise dereyi görmeden paçayı sıvamamak için böyle yapıyorlar bence
sen yine de süprize odaklanma da yaparsa süper olur yanii
normalde 14 üncü gün geç döllenme ondan sonraki günler haftalar benimde geç döllenme mesela 3-4 gün oynuyo adet tarıhınle 19 -21 arası döllenmiş sanırım bebişim sen bunları takma kafana sağlıklı olsunlarda ölçümleride değişebiliyo açılardan dr sorun yok diyorsa hiçç takma cnm
Kızlar bu geç döllenme olayı nasıl oluyo anlamıyorum ben ? benim adet tarihimle bebeğin büyüklünün arasında 3 gün var.adetliyken mi hamile kaldım yani ?
arkadaşımın da 8 haftalık hamile ama 6 haftalık gibi görünüyomuş kesesi ? o eğer 14.günde döllendiyse,ben ne zaman döllendim ? eee tüm yumurtlama biyolji bilim şu anda öldü beim için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?