2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim 1800lerdeydi bir hafta sonra gel o zaman bakalım demişti sonra da yine bir hafta sonra gittik kese içinde bebeği gördük... sat ne zamn senin? ort sat tan iki hafta sonra görülüyo diye hatırlıyorum..

sat 26 kasımdı benm geç döllenme olmuş bugün 10. günün içerisindeyim adet geçeli

bizde de aynı canım.. o kadar heveslenip gösteriyorum adam bakıp hımmmm güzelmiş diyoo.. alalım mı diyorum ne acelesi var diyoo
ben de ilk eşyasını birlikte alalım istemiştim ama baktım yanaşmıyoo
ben de gittim arkadaşımla aldım..
sonra da ona gösterdim..
kredi kartı faturasını verdim eline.. ödeyiver babası dedim

ya annişko tamam da bakıyorum ya şimdiden bebiş çikolarını alanlar bile var erken tabi o kadarı için ama.Benim adamda tık yok şeytan diyo git alan kendin ama kıyamıyorum istiyorum ki birlikte alalım

Ben de onun yüzünden işte bişey alamadım. aynen, istiyorum ki o da beğensin, yanımda beraber bakalım. sonuçta babası. hem ben yalnızken alışveriş de yapamıyorum. sıkılıyorum.

haklısın zaman daraldıkça daha heyecanlanıyorum:26:
herşeyin başı sağlık yapacak bişey yok beklemekten başka
birde iki gündür felaket bel ağrısı var bende sizlerdede başladımı oluyormu?

yaa aklında ne var anlamadım.Yoksa beğenip gösterdiklerimi mi biriktiriyo da süpriz yapıcak işte ben de kendimi böyle avutuyorum

aferin kız sana bravo.Ben de alıcam arkadaşı takıcam koca diye koluma gidicem alıvericem bi dünya.Dün alışverş yaptık bi sürü şey aldı bana.Eve geldik yağmuruma diyoki anneciğine ciciler aldık sıra sanada gelcek diyo ben de dedim kızım baban malesef seni kandırıyo babacığın hala annene çalışıyo dedim

Herşeyin başı sağlık yapacak bişey yok beklemekten başka
Birde iki gündür felaket bel ağrısı var bende sizlerdede başladımı oluyormu?

kızlar biz geldik çok ağrımız var ya dayanamıyorum ya bi yandan da korkuyorum kızlar

Bende baktım yanaşmıyo aynen öyle yapcam.banane, dimi.

Ben de onun yüzünden işte bişey alamadım. aynen, istiyorum ki o da beğensin, yanımda beraber bakalım. sonuçta babası. hem ben yalnızken alışveriş de yapamıyorum. sıkılıyorum.

ya bi çorap bile almadım diyorum işte bak dnaz'a ne güzel yapmış anam biz bu kafayla gidersekkk ohhooo doğuma giderken alt dükkandan alıveririz hastane çıkışlarını:):)

Aaaa benimkinin model ve markasından eşin galiba...Kızım kızım diye göbüşümü sevmekten deli oluyor.Bi şey almak istedim mi daha erken diyor.Sanki büyüsü bozulacak...

sat 26 kasımdı benm geç döllenme olmuş bugün 10. günün içerisindeyim adet geçeli

Kızlar bu geç döllenme olayı nasıl oluyo anlamıyorum ben ? benim adet tarihimle bebeğin büyüklünün arasında 3 gün var.adetliyken mi hamile kaldım yani ?
arkadaşımın da 8 haftalık hamile ama 6 haftalık gibi görünüyomuş kesesi ? o eğer 14.günde döllendiyse,ben ne zaman döllendim ? eee tüm yumurtlama biyolji bilim şu anda öldü beim için ?

slm kızlar nasılsınzz
aşı için sakın korkmayınnnnnnnnnnnnn
ben o gün konuştukdan sonra eşim geldi cuma 1 de sağlıkocağına gittik heyecanlandım tabi pelishh in durumu korkutmuştu beni dua ede ede gittim öncer tansiyon vs ölçtü bebeğimin kalp atışlarını dinletti ve aşı yapıldım aşı okadar saniyelik bişeyki hiç acısı vs ağrı ne iğne batması hiç bişey hissetmedim ayrıca kolum ne şişti ne ağrıdı ne morardı ne kızardı kötü şeylere kulaklarınızı kapayın çünki o şekilde olduğunda alerjısı olan ve içerde tetnozla ilgili bi şeyler başladığında o reaksiyonu veriyomuş herkesde aynı olmuyo o yüzden aşıdan korkmayın inş doğumumda böyle geçer artı diğer aşılarımda inş çok içim rahatladıı sizlerede anlatayım istedim

kızlar bence erkekler daha temkinli davranıyorlar
biz olayın heyecanıyla hemen herşeyi almak istiyoruz
onlar ise dereyi görmeden paçayı sıvamamak için böyle yapıyorlar bence
sen yine de süprize odaklanma da yaparsa süper olur yanii

Aaaa benimkinin model ve markasından eşin galiba...Kızım kızım diye göbüşümü sevmekten deli oluyor.Bi şey almak istedim mi daha erken diyor.Sanki büyüsü bozulacak...

kesin canım aynı model marka ve kafaaaaaaaaa ya yağmurumla iddiaya girdik babasıyla.Yendik kızımla ilk hediyesii babasından dedim papuç al dedim halaaa alacak.Alsında o papuçu kafasına yollicam bi anda markasıda değişecek modeli de eh kafasına şekle girer o zaman:):)):)

herşeyin başı sağlık yapacak bişey yok beklemekten başka
birde iki gündür felaket bel ağrısı var bende sizlerdede başladımı oluyormu?
İki haftadır bel ağrısından ölüyorum diyorum.
kızlar biz geldik çok ağrımız var ya dayanamıyorum ya bi yandan da korkuyorum kızlar

ne ağrısı canım? neren ağrıyo? benim az önce karnıma bi kramp girdi, elim ayağım uyuştu çok korktum.

benimki de bişey aldırmyo valla. gerçi bizim daha belli değil cinsiyet falan ama ünisex bişiler alınabilir. ya da ne biliim gel netten bakalım beşikti, bebik arabasıydı falan. ne acelesi varmış daha çok erkenmiş falan falan işte....... sinir ediyo kociş beni

normalde 14 üncü gün geç döllenme ondan sonraki günler haftalar benimde geç döllenme mesela 3-4 gün oynuyo adet tarıhınle 19 -21 arası döllenmiş sanırım bebişim sen bunları takma kafana sağlıklı olsunlarda ölçümleride değişebiliyo açılardan dr sorun yok diyorsa hiçç takma cnm

yanii muhakkak öyledirler de e insaf yaaa göstermelik bişey alsın bari.O bana iki ay gider biliyorum yani.Bakmayın kopradığım gürültüye ben gidip dağ kadar şeyler alalım demiyorum hani artık bilim aldığımız minicik bi çorabın sahibi var diye günü gelinceye kadar saklim yaaa, çok şey mi istiyorumm ki ben

kıyafet eşya vb şeyler çin banada erken gelio yazlık kıyafetler yaza dogru çıkar zaten... gerçi benimde alınacak bişeyim de yok

iyi ama adetliylen 1.birlikte olmadı
2-olsaydık bile mümkünatı yok ki di mi ?

benim de 9 gün önden çıkıyor
olabiliyor böyle şeyler
sanırım önden çıkması iyi bişeymiş
gelişiminin iyi olduğunu gösteriyormul
doktor şaşırdı hatta benimkine
3-4 günü normal sayıyoruz ama 9 gün çok fazla
üstüne adet görmüş olabilirsin dedi(sanmam ama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…