2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haklısında erkekler işte alır biraz daha geçsin doğunca genelde onlar evet baba oldum diyomuş çok fazla beklenti içine girmeden bebeişinide senide üzmeden takıl hamılelğin keyfini çıkar beğendiklerini yavaş yavaş al

hakkaten bunların hepsı aynı.dün bızde beşige odalara şöle bi bakalım dıye cıktık.bitane pijama tk begendım alcam dıye tutturdum yok almayalım daha cok var dıyo.ama zorlada olsa aldırdım:)))

ya bi çorap bile almadım diyorum işte bak dnaz'a ne güzel yapmış anam biz bu kafayla gidersekkk ohhooo doğuma giderken alt dükkandan alıveririz hastane çıkışlarını:):)
ben bu oğluşu yalnızmı yaptım ulen? gidip konuşcam on bi defa. sonra gidip alcam herşeyin en pahalısını, aklı başına gelsin. hıh.:13:

Saol canım, bugün içim rahatladı valla.yoksa bu halde gitcektim aşı olmaya.

o zman kitabımı okumaya devam edimm saol tatlım

iyi ama adetliylen 1.birlikte olmadı
2-olsaydık bile mümkünatı yok ki di mi ?

valla bilmiyorumda olan oluyo binde bir allahın işi bilemeyizki belli olmuyo senin ölçümlerin adetten büyükmü çıkıyo küçükmü

kızlar tekrrdan slmlar.... ya erkeklerin geneli öyle benim eşimde öyle ama bende dayanamadım dnaz gibi gittim aldım eşim güzelmiş dedi o kadar

gidin kendiniz alın kızlar yaa
boşverin
erkekler hep birbirine benziyor bu konuda maalesef

yazlıklar sonra çıkacak ama zıbın falan alınabilir tabiki
kısa kollulardan alıcaz zaten
ya da ince uzun kollu şeyler

biz bebek arabası bakıyoruz ama kocişimle
bitek ona hevesle bakıyor nedense erken demeden
ama o da sanırım benim pahalı araba istememden kaynaklanıyor
acaba ucuzunu bulup beni kandırabilir mi onun derdinde sanırım diye düşünmeden edemiyorum

haklısın zaman daraldıkça daha heyecanlanıyorum:26:
herşeyin başı sağlık yapacak bişey yok beklemekten başka
birde iki gündür felaket bel ağrısı var bende sizlerdede başladımı oluyormu?

canım, bel ağrısı bende 8.haftamda başladı.. hatta 12.haftaya kadar çok çektim.. ama şimdilerde rahatım..
sadece ayakta fazla kalınca, biraz ev işi falan yapınca oluyo.. o zaman da dinleniyorum rahat ediyorum..
çok olursa ağrın parol içebilirsin...

Bende baktım yanaşmıyo aynen öyle yapcam.banane, dimi.

yap canım hakediyolar çünki

tubacım nslsn ne var ne yok biz ii diyelim ii olsun işte teysesi prensesim gelio biz ilk tetanos aşımızı olduk çok şükür bişi olmadı bide bu ayın 23 de olcaz bakalım moralim 000000000

hakkaten bunların hepsı aynı.dün bızde beşige odalara şöle bi bakalım dıye cıktık.bitane pijama tk begendım alcam dıye tutturdum yok almayalım daha cok var dıyo.ama zorlada olsa aldırdım:)))

benim zora da gerek kalmicak direk alıcam ama neyse zaman geçsin biraz daha.
ben bu oğluşu yalnızmı yaptım ulen? gidip konuşcam on bi defa. sonra gidip alcam herşeyin en pahalısını, aklı başına gelsin. hıh.:13:
akşama biraz okşim kocacığımııııı

popomuza olunca hafif acı olurya zaman içinde okadarcık da olsun ama demi ama çok ağrı yok şişme yok kolumu oynatamıyorum olayları olmuyo o dediğim gibi alerjısı olan ve tetnozla ilgili içerde belirtisi olanlarda reaksiyon yaratanlarmış bol bol dua et allaha emanet atlatırsın cnmcım şimdiden geçmiş olsun

valla bilmiyorumda olan oluyo binde bir allahın işi bilemeyizki belli olmuyo senin ölçümlerin adetten büyükmü çıkıyo küçükmü

adetten 3 gün sonrası ıkıyodu 16. haftaya kadar.16. haftada kontrole gittiğimizde bebiş iyice büyümüş 4 gün öne geçmiş.
o problem değil, olabiliyor da , ilk zamanlar nasıl adet gününü tutturuyo onu anlamıyorum.

kızlarrr nasılsınız bu bel agrıları benı ödürcek yaa tutulup kalıyorum ne zor şeymiş bu hamilelik

tubacım nslsn ne var ne yok biz ii diyelim ii olsun işte teysesi prensesim gelio biz ilk tetanos aşımızı olduk çok şükür bişi olmadı bide bu ayın 23 de olcaz bakalım moralim 000000000

bizimde şehzade geliyo iyiyiz şükür cnm aynen bizde ilk iğnemizi 30 aralıkda olduk 30 ocakda ikinciye gitcez 4 ocakda dr amcamıza gitcez inş hayırlı haberler alırız senin moralin neden bozuk varya hiç hamılelik sendromları vs kuruntuları yaşamadım şükür he

haziran anneleri merhabalar Allah (c.c) nasip ederse temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım bulantılarınız ne zaman bitti 12.haftamdayım bulantılarım hala devam ediyor ayrıca kasıklarımda batmalar ve sanki basınç var normalmi acaba

canım hiç bekleme kocişini.. git bir iki parça bişey al.. en azından birazcık olsun hevesin çıkmış olur.. yoksa hep aklın kalıcak.. sonra birlikte bol bol alışveriş yaparsınız

kızlarrr nasılsınız bu bel agrıları benı ödürcek yaa tutulup kalıyorum ne zor şeymiş bu hamilelik

hoşgeldin cnm

göbiş büyüdükçe ağrıycak artık.. hele seninki ağrımasa sürpriz olurdu

olabiliyo onlar ölçümlerden bide açıdan farklı şekilde açılardan farklı ölçm çıkabılıyo öne geçiyo vs sağlıklı olsunlarda

keşkem hamilelik sendromu olsaydı ya benim ailemle eşimin ailesi konuşmuyo ya onların kavgası bizi delirtiyo sonra dünde eşim fenalıştı hastanedeydik 2,30 tan saat 4,30 a kadar hastanedeydik kafayı yiycem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…