2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kimse sohbet etmek istemiyor galiba...
yeni yeni geliyor birileri canım konuşuılur

vet canım okudukların dogru ben kaybettim ilk bebeğimi önceden şenşajkrak gülen şakacı biriydim ama eser kalmadı elde değil be canım.. bu arada geçen pazartesi gitmiştim dra değerlerime bkarak dış gebelikte olabilir dedi ama benim bhcg değerlerim iyi katlanarak gidiyo bu pazartesi yine gidicem bugünde kan verdim bhcg ye baktırmak için daha çıkmadı birazdan belli olur

Son düzenleme:
shrewgirl canım dikkat et kendine biliyorsun ilaç kullanma sıkıntımız var bol bol kivi mandalina tüket....

bu arada kivi dişken aklıma geldi geçen hamileliğimde dr ark. sölemişti eger aranızda et yiyemeyenler olursa bolbol kivi yesin aynı şeyi karşılıyormuş hatta vejeteryanlar o eksiği kapatmak için kivi yerlermiş

hilma beta hcg değerlerin kaçtı?

çok üzüldüm canım ya... allah bu bebeğini sana bağışlasın inşallah..

.ne alaka imiş? kese görünmez ise ve zaman ilerlerse dış gebelik teşhisi konurmuş.. daha 4+3 te ne dış gebeliği canım... geç döllenmiştir belki... hadi hayırlı haberler ver bize... ben bu nedenle dr a erken gitmedim... moralimi bozmasınlar diye... sen hiç sıkma canını... ne güzel değerlerinde katlanıyormuş bak...

sağolun kızlar bende öyle yapıyorumalan ıhlamur falan içiyorum akşam işte elma mandalina falan sıktım içiyorum işte biraz daha iyiyim iyi olmak zorundayım :)

canım ben 6+2 oldum pazartesi doktora gidiyoruz allahım inş görürüm ya çok heyecanlıyım cnm

benim de 6 haftalık ve bende pazartesi doktora gidicem:) Umarım bebişlerimizi görürüz ya ve olumsuz bi durumla karşılaşmayız amannnn Allah korusun.Ayyy:)

hayırlısı olsun cnm olsun cnm daha iyi yaşları yakın olacak beraber büyüyecekler

benim de 6 haftalık ve bende pazartesi doktora gidicem:) Umarım bebişlerimizi görürüz ya ve olumsuz bi durumla karşılaşmayız amannnn Allah korusun.Ayyy:)

umarım cnm erken gitmek istemedim işte 6 haftalık olana kadar sabrettim işte zor zar artık gideyim dedim bakalım nasıl olcak inş görürüz inanıyorum görceğimize canım ya nerdensin cnm aynıyız seninle

umarım cnm erken gitmek istemedim işte 6 haftalık olana kadar sabrettim işte zor zar artık gideyim dedim bakalım nasıl olcak inş görürüz inanıyorum görceğimize canım ya nerdensin cnm aynıyız seninle

ben de bekledim canım.Ama tabi öğrendiğimde aile hekimime gittim.Ama henüz uzmana gitmedim.Ultrasonda görmek hissetmek o pıt pıt kalbini duymak istiyorum belki yine erkendir ama endişe ediyorum bi yandan çok mu ihmalkarım falan diye:)Evet aynıyız :) Ben istanbul canım sen nerdensin

bende öyle cnm aile hekimliğine falan gittim bana kan tahlilinde anemiye falan baktılar temiz çıktı ama daha uzmana bende gidemedim korktum aşağıdan muayene der mi diye işte ben de bursadayım cnm 23 yaşında 1,5 yıldır evliyim cnm

yok canım alttan muayeneye gerektirecek bi durum olamzsa doguma akdr muayene olmaz alttan hem istemiyorsanda istemediğini sölersin...

bu arada bhcg değrim bugün 989,9 çıktı

yok canım alttan muayeneye gerektirecek bi durum olamzsa doguma akdr muayene olmaz alttan hem istemiyorsanda istemediğini sölersin...

bu arada bhcg değrim bugün 989,9 çıktı

anladım cnm ben birkere allatn muayene olmuştum yumurtalıklarıma bakmıştı doktor hamile kalmadan önce gittim birkere kontrole ozman bide folic plus wermişti ozman cnm ben pek bu degerlerde anlamıyorum ki cnm nasıl yani iyimi değerin cnm :)

tabi cnım iyi... ben sadece 1 defa alttan bakıldı ebeye oda yola gidecektim 36. haftamdaydı sancımda çıkmıştı nst de açıklık varsa göndermeyecekelrdi off çoka cı bişeydi...

tabi cnım iyi... ben sadece 1 defa alttan bakıldı ebeye oda yola gidecektim 36. haftamdaydı sancımda çıkmıştı nst de açıklık varsa göndermeyecekelrdi off çoka cı bişeydi...

evet cnm ilginç birşey ya ama bebeği görceksem katlanırım değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim cnm ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…