yeni yeni geliyor birileri canım konuşuılurkimse sohbet etmek istemiyor galiba...
hima cım, çok durgun gibisin yaa... canlan hadi biraz...biraz birşeyler okudum... o kişi sensen bu hamileliğine umutla bak lütfen... pozitif düşünelim pozitif olsun ...benim belim ağrıyor... arada bulantı var ama yoğun ve çok rahatsız edici değil...sen ne zaman dr a gideceksin? gittin mi yada
kızlar hoşgeldiniz hepiniz bende pazartesi gidicem ama azcık girip olmuşum ya
kimse sohbet etmek istemiyor galiba...
shrewgirl canım dikkat et kendine biliyorsun ilaç kullanma sıkıntımız var bol bol kivi mandalina tüket....
yeni yeni geliyor birileri canım konuşuılur
vet canım okudukların dogru ben kaybettim ilk bebeğimi önceden şenşajkrak gülen şakacı biriydim ama eser kalmadı elde değil be canım.. bu arada geçen pazartesi gitmiştim dra değerlerime bkarak dış gebelikte olabilir dedi ama benim bhcg değerlerim iyi katlanarak gidiyo bu pazartesi yine gidicem bugünde kan verdim bhcg ye baktırmak için daha çıkmadı birazdan belli olur
merhaba cnm nasılsın ne kadarlık hamişsin
hilma beta hcg değerlerin kaçtı?
yeni yeni geliyor birileri canım konuşuılur
vet canım okudukların dogru ben kaybettim ilk bebeğimi önceden şenşajkrak gülen şakacı biriydim ama eser kalmadı elde değil be canım.. bu arada geçen pazartesi gitmiştim dra değerlerime bkarak dış gebelikte olabilir dedi ama benim bhcg değerlerim iyi katlanarak gidiyo bu pazartesi yine gidicem bugünde kan verdim bhcg ye baktırmak için daha çıkmadı birazdan belli olur
canım 5+1 canım senin ne kadarlık?
canım ben 6+2 oldum pazartesi doktora gidiyoruz allahım inş görürüm ya çok heyecanlıyım cnm
hoşgeldin canımben de leyla 26 yaşındayım,4 yıllık evliyim,2.hamileliğim 13 aylık bi oğlum var.5+3 hamileyim.bizimkisi biraz sürpriz oldu Allah kısmet etti diyoruz.o dilerse oluyor o dilemey,nce de ne yapsak da olmuyor.
benim de 6 haftalık ve bende pazartesi doktora gidicem:) Umarım bebişlerimizi görürüz ya ve olumsuz bi durumla karşılaşmayız amannnn Allah korusun.Ayyy:)
umarım cnm erken gitmek istemedim işte 6 haftalık olana kadar sabrettim işte zor zar artık gideyim dedim bakalım nasıl olcak inş görürüz inanıyorum görceğimize canım ya nerdensin cnm aynıyız seninle
ben de bekledim canım.Ama tabi öğrendiğimde aile hekimime gittim.Ama henüz uzmana gitmedim.Ultrasonda görmek hissetmek o pıt pıt kalbini duymak istiyorum belki yine erkendir ama endişe ediyorum bi yandan çok mu ihmalkarım falan diye:)Evet aynıyız :) Ben istanbul canım sen nerdensin
bende öyle cnm aile hekimliğine falan gittim bana kan tahlilinde anemiye falan baktılar temiz çıktı ama daha uzmana bende gidemedim korktum aşağıdan muayene der mi diye işte ben de bursadayım cnm 23 yaşında 1,5 yıldır evliyim cnm
yok canım alttan muayeneye gerektirecek bi durum olamzsa doguma akdr muayene olmaz alttan hem istemiyorsanda istemediğini sölersin...
bu arada bhcg değrim bugün 989,9 çıktı
anladım cnm ben birkere allatn muayene olmuştum yumurtalıklarıma bakmıştı doktor hamile kalmadan önce gittim birkere kontrole ozman bide folic plus wermişti ozman cnm ben pek bu degerlerde anlamıyorum ki cnm nasıl yani iyimi değerin cnm :)
tabi cnım iyi... ben sadece 1 defa alttan bakıldı ebeye oda yola gidecektim 36. haftamdaydı sancımda çıkmıştı nst de açıklık varsa göndermeyecekelrdi off çoka cı bişeydi...
evet cnm ilginç birşey ya ama bebeği görceksem katlanırım değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim cnm ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?