valla bilmiyorumda olan oluyo binde bir allahın işi bilemeyizki belli olmuyo senin ölçümlerin adetten büyükmü çıkıyo küçükmü
tetanoz aşısı kaçıncı haftada oluyordu kızlar
ben unuttum
sağlık ocağında mı oldunuz aşıyı?
haziran anneleri merhabalar Allah (c.c) nasip ederse temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım bulantılarınız ne zaman bitti 12.haftamdayım bulantılarım hala devam ediyor ayrıca kasıklarımda batmalar ve sanki basınç var normalmi acaba
kızlarrr nasılsınız bu bel agrıları benı ödürcek yaa tutulup kalıyorum ne zor şeymiş bu hamilelik
haziran anneleri merhabalar Allah (c.c) nasip ederse temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım bulantılarınız ne zaman bitti 12.haftamdayım bulantılarım hala devam ediyor ayrıca kasıklarımda batmalar ve sanki basınç var normalmi acaba
tetanoz aşısı kaçıncı haftada oluyordu kızlar
ben unuttum
sağlık ocağında mı oldunuz aşıyı?
yap canımhakediyolar çünki
benim zora da gerek kalmicak direk alıcam ama neyse zaman geçsin biraz daha.
akşama biraz okşim kocacığımııııı
Canım sen de sağlık ocağında mı oldun aşını? saol canım, inşallah. kaç doz olcaksın dediler sana?popomuza olunca hafif acı olurya zaman içinde okadarcık da olsun ama demi ama çok ağrı yok şişme yok kolumu oynatamıyorum olayları olmuyo o dediğim gibi alerjısı olan ve tetnozla ilgili içerde belirtisi olanlarda reaksiyon yaratanlarmış bol bol dua et allaha emanet atlatırsın cnmcım şimdiden geçmiş olsun
16. haftadan sonra cnm yapılabiliyor aşı..
keşkem hamilelik sendromu olsaydı ya benim ailemle eşimin ailesi konuşmuyo ya onların kavgası bizi delirtiyo sonra dünde eşim fenalıştı hastanedeydik 2,30 tan saat 4,30 a kadar hastanedeydik kafayı yiycem valla
canım hiç bekleme kocişini.. git bir iki parça bişey al.. en azından birazcık olsun hevesin çıkmış olur.. yoksa hep aklın kalıcak.. sonra birlikte bol bol alışveriş yaparsınız
hoşgeldin cnm
göbiş büyüdükçe ağrıycak artık.. hele seninki ağrımasa sürpriz olurdu
sağlık ocağında mı yaptırdınız peki?
o.k, yoldan çıkarttığın için saol. şimdi bitek yanıma kimi alcam o var.:44:çünkü arkadaşım falan bilem yok benim.
o.k, yoldan çıkarttığın için saol. şimdi bitek yanıma kimi alcam o var.:44:çünkü arkadaşım falan bilem yok benim.
Canım sen de sağlık ocağında mı oldun aşını? saol canım, inşallah. kaç doz olcaksın dediler sana?
konuşmasınlar zorlamı ama sizi üzmesinler demek ne senın ailen ne eşinin ailesi sizi de bebeğide düşünmüyo kusura bakmada uzak kalın ozaman sen hamılesin farkında değillermi bebeişinde üzülüyo stres oluyo dikkat et kendine geçmiş olsun
bulantılar değişebiliyor.. benim 8-12 arası azaldı.. sonra da kesildi ama aramızda hala devam edenler bile var ne yazık ki... inşallah seninki çabuk biter..
batma, sancı, ağrı çok normal.. ilerki haftalarda artabilir bile ama öyle dayananılmayacak gibi olmuyor.. hafif bi sancı gibi yani..
benimde 3,5 aylıkken bitti gibi 4 aya girince rahatlıyosun cnm batmalar vs normal rahımın genişliyo ya ondan o hissettiklerin bebek büyüyo bide
ayy evet yaaa benım göbiş cok buyudu ondan herhalde bu kadar cok agrı oluyor dıyorum ben ısın kotusu ben 9 ayın sonunda herhalde kapıdan bacadan sıgamıycam
ayy evet yaaa benım göbiş cok buyudu ondan herhalde bu kadar cok agrı oluyor dıyorum ben ısın kotusu ben 9 ayın sonunda herhalde kapıdan bacadan sıgamıycam
canım,baktın kimseyi bulamadın, kociş de yanaşmıyo çık kendin al.. çıkamam dersen netten al.. ama biraz pahalı olsun
sonra kocişine gösterirsin aldıklarını, fiyatlarını da duyunca bi daha birlikte gidip alalım der zaten
hem gösterirken ben hamiş olduğum için dayanamıyorum hepsini alasım geliyo, yanımda biri olması lazım beni durduracak falan dersen garanti gelir senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?