2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tetanoz aşısı kaçıncı haftada oluyordu kızlar
ben unuttum
sağlık ocağında mı oldunuz aşıyı?

bulantılar değişebiliyor.. benim 8-12 arası azaldı.. sonra da kesildi ama aramızda hala devam edenler bile var ne yazık ki... inşallah seninki çabuk biter..

batma, sancı, ağrı çok normal.. ilerki haftalarda artabilir bile ama öyle dayananılmayacak gibi olmuyor.. hafif bi sancı gibi yani..

kızlarrr nasılsınız bu bel agrıları benı ödürcek yaa tutulup kalıyorum ne zor şeymiş bu hamilelik

a böyle deme rabbimin gücüne gider şükür de anne olmak için yanıp tutuşanları düşün mutlu olursun bide benimde 8ncı hafta başladı 3 aya kadar sürdü ama şu an yok sadece ayakta çok kalırsam oluyo bol bol dinlen cnm

benimde 3,5 aylıkken bitti gibi 4 aya girince rahatlıyosun cnm batmalar vs normal rahımın genişliyo ya ondan o hissettiklerin bebek büyüyo bide

yap canım hakediyolar çünki
o.k, yoldan çıkarttığın için saol.şimdi bitek yanıma kimi alcam o var.:44:çünkü arkadaşım falan bilem yok benim.
benim zora da gerek kalmicak direk alıcam ama neyse zaman geçsin biraz daha.

akşama biraz okşim kocacığımııııı

Canım sen de sağlık ocağında mı oldun aşını? saol canım, inşallah. kaç doz olcaksın dediler sana?

keşkem hamilelik sendromu olsaydı ya benim ailemle eşimin ailesi konuşmuyo ya onların kavgası bizi delirtiyo sonra dünde eşim fenalıştı hastanedeydik 2,30 tan saat 4,30 a kadar hastanedeydik kafayı yiycem valla

konuşmasınlar zorlamı ama sizi üzmesinler demek ne senın ailen ne eşinin ailesi sizi de bebeğide düşünmüyo kusura bakmada uzak kalın ozaman sen hamılesin farkında değillermi bebeişinde üzülüyo stres oluyo dikkat et kendine geçmiş olsun

ayy evet yaaa benım göbiş cok buyudu ondan herhalde bu kadar cok agrı oluyor dıyorum ben ısın kotusu ben 9 ayın sonunda herhalde kapıdan bacadan sıgamıycam

o.k, yoldan çıkarttığın için saol.şimdi bitek yanıma kimi alcam o var.:44:çünkü arkadaşım falan bilem yok benim.

canım,baktın kimseyi bulamadın, kociş de yanaşmıyo çık kendin al.. çıkamam dersen netten al.. ama biraz pahalı olsun
sonra kocişine gösterirsin aldıklarını, fiyatlarını da duyunca bi daha birlikte gidip alalım der zaten

hem gösterirken ben hamiş olduğum için dayanamıyorum hepsini alasım geliyo, yanımda biri olması lazım beni durduracak falan dersen garanti gelir senle

tabi sağlıkocağına kayıt olduk ya orda yapılıyoun aşı kartı vrdiler bi kere daha olcam her gittiğinde yazıyo söylüyo karta sana veriyo sanırım 4 doz tablo hatta doğumdan sonra bile var mesela hatırladıım kadarıyla aşı kartında ilk aşıdan 1 ay sonra kıncı aşıdan 6 ay sonramı sonra 1 sene sonra 2 senemi ne yazıyo yanlış olmasında ama karttakı hatırladığım

saol canım da keşkem anlayabilseler beni dün eşim var ya çok korktum 8-6 düştü tansiyonum onun öle çıkmış tansiyonu
bizden ne alaıp veremed,kleri var bilmiom

benimde 3,5 aylıkken bitti gibi 4 aya girince rahatlıyosun cnm batmalar vs normal rahımın genişliyo ya ondan o hissettiklerin bebek büyüyo bide

sancı batma olunca hemen tedirgin oluyorum benim ilk bebeğim düşmüştü 7.haftasında o yüzden korkuyorum kasık ağrısından. Ama dediğiniz gibi hafif.
Galiba benim bir süre devam edecek bulantım özledim canım bir şeyleri çeke çeke yemeği gerçi Bebeğim sağlıklı olsun her türlü sıkıntıya razıyım.

ayy evet yaaa benım göbiş cok buyudu ondan herhalde bu kadar cok agrı oluyor dıyorum ben ısın kotusu ben 9 ayın sonunda herhalde kapıdan bacadan sıgamıycam

canım bi de fazla ayakta kalmamaya çalış, iş yapınca falan dinlen..
dinlenmek için yorulmayı,bel ağrısı çekmeyi bekleme sakın

sığarız sığarız merak etme..
dr um kontrolde göbişimi görünce şok oldu
çok kilo aldım zannetti.. tartıldım hiç almamışım.. tamam o zaman korkmaya gerek yok bu gaz şişkinliği dedi...
senin de öyle mi???

Benimkide büyüdü yada büyüyor ama saatler ilerledikçe.Sabah eşim yatakda sarılıyor kızım nerde? diye akşam gerildikçe geriliyor çorabıma zor eğiliyorum.

Ben zaten hala alışamadım fiyatlara. kaça kadar normal, kaçtan sonra pahalı diye. eşim de biliyo, yalnız çıkarsam ne hikmetse gidip pahalısını seçip beğeniyorum. evet evet ben eniyisi öyle yapim.

Kizlar ne kadar kilo aldiniz?
Bu arada dondurma istiyor canim,ama kocis almaya gitmiyor Bende üseniyorum halbuki evimizin dibinde market var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…