sancı batma olunca hemen tedirgin oluyorum benim ilk bebeğim düşmüştü 7.haftasında o yüzden korkuyorum kasık ağrısından. Ama dediğiniz gibi hafif.
Galiba benim bir süre devam edecek bulantım özledim canım bir şeyleri çeke çeke yemeği gerçi Bebeğim sağlıklı olsun her türlü sıkıntıya razıyım.
canım bi de fazla ayakta kalmamaya çalış, iş yapınca falan dinlen..
dinlenmek için yorulmayı,bel ağrısı çekmeyi bekleme sakın
sığarız sığarız merak etme..
dr um kontrolde göbişimi görünce şok oldu
çok kilo aldım zannetti.. tartıldım hiç almamışım.. tamam o zaman korkmaya gerek yok bu gaz şişkinliği dedi...
senin de öyle mi???
o.k, yoldan çıkarttığın için saol. şimdi bitek yanıma kimi alcam o var.:44:çünkü arkadaşım falan bilem yok benim.
Canım sen de sağlık ocağında mı oldun aşını? saol canım, inşallah. kaç doz olcaksın dediler sana?
canım bi de fazla ayakta kalmamaya çalış, iş yapınca falan dinlen..
dinlenmek için yorulmayı,bel ağrısı çekmeyi bekleme sakın
sığarız sığarız merak etme..
dr um kontrolde göbişimi görünce şok oldu
çok kilo aldım zannetti.. tartıldım hiç almamışım.. tamam o zaman korkmaya gerek yok bu gaz şişkinliği dedi...
senin de öyle mi???
Tamam, canım. bende hastanede olcam sanıyordum. sağlık ocağı çok yakın bana. giderim. eşime de geçen ay ilk dozu yaptılar. ikinci doz da 9 unda.tabi sağlıkocağına kayıt olduk ya orda yapılıyoun aşı kartı vrdiler bi kere daha olcam her gittiğinde yazıyo söylüyo karta sana veriyo sanırım 4 doz tablo hatta doğumdan sonra bile var mesela hatırladıım kadarıyla aşı kartında ilk aşıdan 1 ay sonra kıncı aşıdan 6 ay sonramı sonra 1 sene sonra 2 senemi ne yazıyo yanlış olmasında ama karttakı hatırladığım
Ben hala iştahsızım canım. canım hiç bişey istemiyo. tatlı yiyorum ama. ve meyve. yemek hayır.sancı batma olunca hemen tedirgin oluyorum benim ilk bebeğim düşmüştü 7.haftasında o yüzden korkuyorum kasık ağrısından. Ama dediğiniz gibi hafif.
Galiba benim bir süre devam edecek bulantım özledim canım bir şeyleri çeke çeke yemeği gerçi Bebeğim sağlıklı olsun her türlü sıkıntıya razıyım.
Kizlar ne kadar kilo aldiniz?
Bu arada dondurma istiyor canim,ama kocis almaya gitmiyorBende üseniyorum halbuki evimizin dibinde market var.
hiç merak etme hepsi normal canım.. sancılar ağrılar için boş yere kendini üzme hiç..
aklına kötü şeyler de gelmesin.. bebişin büyüyor onun sıkıntıları bunlar
bak ne güzel 12 haftayı bitirmişsin.. inşallah sonuna kadar da Allah koruyacak kuzularımızı
Tamam, canım. bende hastanede olcam sanıyordum. sağlık ocağı çok yakın bana. giderim. eşime de geçen ay ilk dozu yaptılar. ikinci doz da 9 unda.
Ben hala iştahsızım canım. canım hiç bişey istemiyo. tatlı yiyorum ama. ve meyve. yemek hayır.kasık, bel ve karın ağrısı oluyo bende. tedirgin oluyorum. ama normal heralde, sonuçta bebek büyüyo.
Ben hamilelikten önce de vermiştim canım. hala normal kiloma gelmedim. 49 um. // bana gel canım. bende var dondurma. malum gece gündüz tatlı bişeyler istiyorum. süt de içmiyorum. dondurma harika oluyo.
Ben zaten hala alışamadım fiyatlara. kaça kadar normal, kaçtan sonra pahalı diye. eşim de biliyo, yalnız çıkarsam ne hikmetse gidip pahalısını seçip beğeniyorum.evet evet ben eniyisi öyle yapim.
off ya bende bişey yok ne göbiş var ne bişeyazıcık çıksa bari
Kizlar ne kadar kilo aldiniz?
Bu arada dondurma istiyor canim,ama kocis almaya gitmiyorBende üseniyorum halbuki evimizin dibinde market var.
bende dogru duzgun bı kılo almadım hamılelıgım boyunca toplamda 1200 grm fılan aldım ama gaz sıskınlıgımıdır nedır bılmıyorum ama artık gobısım kendını gosterıyor gırdıgım her ortamda hamıle muamelesı gormeye basladım artık
off ya bende bişey yok ne göbiş var ne bişeyazıcık çıksa bari
İsim düşündünüzmü peki? miray baya tutturdu diye biliyorum ben ya.çatlaklara şimdilik bebek yağı kullanıyorum. daha bi kaşıntım falan yok. lierac alırım ilerki zaman için.ama esas doğumdan sonra savaşcam sanırım çatlaklarla. annemde pek öyle çatlak yoktu diye hatırlıyorum. bide o beyaz. bense esmerim. bakalım noluyo.:26:
Ben hala iştahsızım canım. canım hiç bişey istemiyo. tatlı yiyorum ama. ve meyve. yemek hayır.kasık, bel ve karın ağrısı oluyo bende. tedirgin oluyorum. ama normal heralde, sonuçta bebek büyüyo.
Aynen bende meyve yiyorum normalde meyveyi hiç sevmem ama bebeğime faydası olur diye yiyorum. Daha doğrusu faydalı olabilecek her şeyi yiyorum bir kısmını çıkarsam da neyse kalanlar depolanıyordur:)
Amin canım inşallah kuzularımıza sağlıkla kavuşuruz. Rabbim bütün doğmuş doğmamış bebeklere sağlık şifa versin.
cuma günü ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız normal kan değerleri de negatif çıkarsa rahatlayacağım biraz.
Nasıl bir şey her şeyi oluşmuş ağzı, burnu, elleri, ayakları.
Ellerini havaya kaldırıyordu çok güzel bir duygu Allah (c.c) anne olmak isteyen bütün kadınlara bu güzel duyguyu yaşatır inşallah.
ya bende kılo almamşım güya sağlık ocağına göre inş bebiş almıştır dr da bugüne kadar gr vs demedi inş bu sefer der sorcam zaten yazcam sorularımı unutuyorum hep
yabancı olduğumuz bi konu olduğu için zamanla alışıcaz canım fiyatlara.. ben bi önlüğe 15 tl verdim.. sonra 3tanesi 5 lira takımlar olduğunu duydum..
arada kalite farkı vardır diye avutuyorum kendimi
ama sorarsan pişman mıyım.. hiç diilim... bebişime feda olsun.. yine olsa yine alırdım
beşinci ayda çıkar canım. daha erken.
alışveriş meselesine gelince bende eşimi mağazaya sokuyorum baktırıyorum zorla ama almaya niyeti yok zamanı gelince alırız diyo adamda haklı bi sürü borcumuz var.erkekler rahattır o konuda yumurta kapıya gelince yaparlar herşeyi ama kimisi de kadın gibi meraklıdır
beşinci ayda çıkar canım. daha erken.
ben en çok da bebeğimin yarın öbür gün burnunun tıkanmasından korkuyorum. çünkü bebişler burun tıkandığında ağızdan nefes almasını bilmiyolar. Allah korusun.o yüzden gidip ilk o aleti alcam.
ben en çok da bebeğimin yarın öbür gün burnunun tıkanmasından korkuyorum. çünkü bebişler burun tıkandığında ağızdan nefes almasını bilmiyolar. Allah korusun.o yüzden gidip ilk o aleti alcam.
dnaz; avatarına bayıldım
Benim oğlumun ismi çoktan hazırdı.daha cinsiyet bilmeden.%95 kız dedi %100 kız desin ondan sonra düşünücem.aklımdakileri anneme beğendiremedim ama hoşuma gidenler var tabii.sen ne koyacaksın ismini senin kesin belli.benimde annemde de ablamlarda da çatlak var ama aşırı değil.ben karın değil de göğüs çatlağından korkuyorum o acayip acı veriyo emziremiyosun bile.tabii almadan önce doktoruma danışıcam aldım katalogları göstercem bu gidişimde.
Aynen bende meyve yiyorum normalde meyveyi hiç sevmem ama bebeğime faydası olur diye yiyorum. Daha doğrusu faydalı olabilecek her şeyi yiyorum bir kısmını çıkarsam da neyse kalanlar depolanıyordur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?