evt cnm ben de alıcam ondan.. bi de odasına mutlaka hava temizleme&nemlendirme cihazı alıcam
ben karadenizli diilim ama oğluşum horon tepiyy...
ha uşak haaa :87::87:
evt cnm ben de alıcam ondan.. bi de odasına mutlaka hava temizleme&nemlendirme cihazı alıcam
gerçektende baka baka doyamadım
çok güzel...............
Ben geldim yavrularrr..Eşimin çalıştığı Avm ye gittim geldimm.Rahat durmayıp Lcw dan Badi aldımm hazır karnım çıkmaya başlamışken
Eki Görüntüle 319462
ben ona bakarken yoruluyorum
bi de dişleri falan yok ya.. ağzını açtıkça çok komik görünüyo
güle güle kullan canım gördüm bunları harika renkleri vardı buradaki waikikide
Ben geldim yavrularrr..Eşimin çalıştığı Avm ye gittim geldimm.Rahat durmayıp Lcw dan Badi aldımm hazır karnım çıkmaya başlamışken
Eki Görüntüle 319462
sağol tatlımm aynen yaa çok tatlı badiler vardı
güle güle giy canım
şööle göbüşünü gere gere
ben zaten oraya gidince kendimi kaybediyrum
eczanelerde falan var canım. burun temizleme cihazı.ayyy aman allahım ben daha sizden neler öğreneceğim yaaaa :26:
o nasıl bişey bende gidip alayım bari
Hoşgeldin canım. ben de bunları aldım.Ben geldim yavrularrr..Eşimin çalıştığı Avm ye gittim geldimm.Rahat durmayıp Lcw dan Badi aldımm hazır karnım çıkmaya başlamışken
Eki Görüntüle 319462
yabancı olduğumuz bi konu olduğu için zamanla alışıcaz canım fiyatlara.. ben bi önlüğe 15 tl verdim.. sonra 3tanesi 5 lira takımlar olduğunu duydum..
arada kalite farkı vardır diye avutuyorum kendimi
ama sorarsan pişman mıyım.. hiç diilim... bebişime feda olsun.. yine olsa yine alırdım
çıkar canım merak etme hiç.. sonra bi bakmışsın çorap, ayakkabı giymek işkence haline gelmişşş
ben hiç almadım canım.. hatta bi kilo verdim
canın çekmiş ya sen çık yada kocişine naz yap.. duygu sömürüsü yap dayanamaz gider alır
evt cnm sen de çok almamışsın :128::128: büyük ihtimal gaz şişkinliğidir..
hamiş muamelesi yapılınca insanın çok hoşuna gidiyor di mi
gızlar, iş bankasının yeni reklamını gördünüz mü???
izlediğimde uyuz oldum yaaaa
yeni doğan bebeklerin %20 sine dedesinin ismi konacak diyooo
milleti gereksiz bi beklenti içine sokuyoo
bişey değil.. herkes kendini o %20 den sayacak
yabancı olduğumuz bi konu olduğu için zamanla alışıcaz canım fiyatlara.. ben bi önlüğe 15 tl verdim.. sonra 3tanesi 5 lira takımlar olduğunu duydum..
arada kalite farkı vardır diye avutuyorum kendimi
ama sorarsan pişman mıyım.. hiç diilim... bebişime feda olsun.. yine olsa yine alırdım
çıkar canım merak etme hiç.. sonra bi bakmışsın çorap, ayakkabı giymek işkence haline gelmişşş
ben hiç almadım canım.. hatta bi kilo verdim
canın çekmiş ya sen çık yada kocişine naz yap.. duygu sömürüsü yap dayanamaz gider alır
evt cnm sen de çok almamışsın :128::128: büyük ihtimal gaz şişkinliğidir..
hamiş muamelesi yapılınca insanın çok hoşuna gidiyor di mi
Eki Görüntüle 319462
Ay inat etti sanki gitmiyor. Illede beraber gidelim diyor. Benimde midem bulaniyor ve halsizimde. Hic cikasim yok. Simdide küstüm vallahi konusmuyorum
Sirf almiyor diye utanmasam aglicam. Cumartesiden beri resmen dondurma diye sayikliyorum.
eczanelerde falan var canım. burun temizleme cihazı.
Nemlendirme şart tabi. bizim evler de kaloriferli kurutur havayı. bizde alcaz.
Hoşgeldin canım. ben de bunları aldım.Eki Görüntüle 319472 Eki Görüntüle 319473
aynen yaaaa
inşallah cnm
annesi sen bi de onu 16-17 haftalıkken gör... midesi, beyni, omurgası, kaburgası her şeyi belli olur.. kocaman o görüntüyü görünce anlıyorsun rabbim her gün ince ince nasıl işliyor onu...
ben de 4. ayda çıkarıyodum. çok şükür, şimdi iyiyim. bu sabah mide bulantım oldu. sonra geçti.bu arada ayva ye. hem bulantıya iyi gelir, hemde bir ayva=dört meyve demekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?