2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evt cnm ben de alıcam ondan.. bi de odasına mutlaka hava temizleme&nemlendirme cihazı alıcam

ben karadenizli diilim ama oğluşum horon tepiyy...
ha uşak haaa :87::87:

çok güzel...............

Ben geldim yavrularrr..Eşimin çalıştığı Avm ye gittim geldimm.Rahat durmayıp Lcw dan Badi aldımm hazır karnım çıkmaya başlamışken

gızlar, iş bankasının yeni reklamını gördünüz mü???

izlediğimde uyuz oldum yaaaa

yeni doğan bebeklerin %20 sine dedesinin ismi konacak diyooo

milleti gereksiz bi beklenti içine sokuyoo

bişey değil.. herkes kendini o %20 den sayacak

ayyy aman allahım ben daha sizden neler öğreneceğim yaaaa :26:
o nasıl bişey bende gidip alayım bari
eczanelerde falan var canım. burun temizleme cihazı.

evt cnm ben de alıcam ondan.. bi de odasına mutlaka hava temizleme&nemlendirme cihazı alıcam

ben karadenizli diilim ama oğluşum horon tepiyy...
ha uşak haaa :87::87:

Nemlendirme şart tabi. bizim evler de kaloriferli kurutur havayı. bizde alcaz.
Ben geldim yavrularrr..Eşimin çalıştığı Avm ye gittim geldimm.Rahat durmayıp Lcw dan Badi aldımm hazır karnım çıkmaya başlamışken

Eki Görüntüle 319462
Hoşgeldin canım. ben de bunları aldım.

Ay inat etti sanki gitmiyor. Illede beraber gidelim diyor. Benimde midem bulaniyor ve halsizimde. Hic cikasim yok. Simdide küstüm vallahi konusmuyorum
Sirf almiyor diye utanmasam aglicam. Cumartesiden beri resmen dondurma diye sayikliyorum.

daha çok beklerler

ya gidiyor tabide ama insanlar soruyor kac aylık dedıklerınde 4 aylık dedığımde aaa ne cok cıkmıs ıkızmı dıye sormalarından nefret ettım artık bi kerede maşallah diyin dime

Eki Görüntüle 319462

aaa canım cok guzelmıs gule gule gıy

Pelinimmm iyi günlerde giyin canımmmm..

Kızlar şaka maka bi buluşsak hepimizde aynı bodyler... ne güzel göbüşleri tokuştururuzzzz...

Ay inat etti sanki gitmiyor. Illede beraber gidelim diyor. Benimde midem bulaniyor ve halsizimde. Hic cikasim yok. Simdide küstüm vallahi konusmuyorum
Sirf almiyor diye utanmasam aglicam. Cumartesiden beri resmen dondurma diye sayikliyorum.

ayy kıyamam sana yaa... keşke yakınlarda olsaydın alıp gelirdim sana ben
birlikte yerdik :131::131::131:

evt cnm.. aslında sadece bebik için diil bizim için bile şart

evet ya nasıl ince ince işleniyor çok ilginç çok merak ediyorum diğer randevumu iple çekiyorum 28 ocakta gideceğim o zaman 16 olacak inşallah
ben de 4. ayda çıkarıyodum. çok şükür, şimdi iyiyim. bu sabah mide bulantım oldu. sonra geçti.bu arada ayva ye. hem bulantıya iyi gelir, hemde bir ayva=dört meyve demekmiş.

evet ayva iyi geiyor dediğin gibi bulantımı alıyor nar dışında bütün meyveleri yiyorum nar çok yemek sakıncalıymış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…