Hoşgeldin canım. ben de bunları aldım.Eki Görüntüle 319472 Eki Görüntüle 319473
gızlar, iş bankasının yeni reklamını gördünüz mü???
izlediğimde uyuz oldum yaaaa
yeni doğan bebeklerin %20 sine dedesinin ismi konacak diyooo
milleti gereksiz bi beklenti içine sokuyoo
bişey değil.. herkes kendini o %20 den sayacak
eczanelerde falan var canım. burun temizleme cihazı.
Nemlendirme şart tabi. bizim evler de kaloriferli kurutur havayı. bizde alcaz.
Hoşgeldin canım. ben de bunları aldım.Eki Görüntüle 319472 Eki Görüntüle 319473
Pelinimmm iyi günlerde giyin canımmmm..
Kızlar şaka maka bi buluşsak hepimizde aynı bodyler...ne güzel göbüşleri tokuştururuzzzz...
ya gidiyor tabide ama insanlar soruyor kac aylık dedıklerınde 4 aylık dedığımde aaa ne cok cıkmıs ıkızmı dıye sormalarından nefret ettım artık bi kerede maşallah diyin dime
aaa canım cok guzelmıs gule gule gıy
Bu arada güle güle giy tatlım. resim yerleştiriyorum derken yazmayı unuttum.
daha çok beklerler
ya gidiyor tabide ama insanlar soruyor kac aylık dedıklerınde 4 aylık dedığımde aaa ne cok cıkmıs ıkızmı dıye sormalarından nefret ettım artık bi kerede maşallah diyin dime:9
Pelinimmm iyi günlerde giyin canımmmm..
Kızlar şaka maka bi buluşsak hepimizde aynı bodyler...ne güzel göbüşleri tokuştururuzzzz...
evet ya nasıl ince ince işleniyor çok ilginç çok merak ediyorum diğer randevumu iple çekiyorum 28 ocakta gideceğim o zaman 16 olacak inşallah
evet ayva iyi geiyor dediğin gibi bulantımı alıyor nar dışında bütün meyveleri yiyorum nar çok yemek sakıncalıymış sanırım.
ayyyyhh umurumda olmaz hiçççççççççççççççççççç
göbişini gördüm de belin nerde kuzum senin
Maşallah o nası bi ince beldir.. Tütütütütüüüüü
Benim de umrumda olmaz kuşum da kocişimin aklını çelicekler diye ödüm kopuyo walla
Saol canım.:13:evet ya, hepsinden alasım geldi. ama büyük bedenleri kalmıştı. Allahtan bunları bulabildim.güle güle giy soldakinden bende aldım çok güzeller
evet evet nihayet bebişim çıktı, görünüyo.:124::124:aaa canım cıkmıs bırazcık senınde maşallah
aynı tısortten bende aldımgule gule gıy canım
Ayy kıyamam önemli değil kuşum
Senin döbişini yerim benn
kızlar ne güsel hepiniz yazıonuz ben çok kötü olduğumdan okuyorum ya çok halsizim
Saol canım.:13:evet ya, hepsinden alasım geldi. ama büyük bedenleri kalmıştı. Allahtan bunları bulabildim.
evet doğrudur ben daha 9.haftamdayken annem her birinden birer model alıp getirmişti cok LCW cıdır kendisi.
Hafta sonu gitmiş büyük bedenler kalmış.
ahh canım ya.. Sendeki sadece enerji eksikliği diil.. Bi de moral bozukluğu var ya.. Halsizliğinde onun da etkisi var
Keşke bütün sorunlarından sıyrılıp kurtulabilsen, rahat rahat geçirsen hamişliğini...
Ben senin çizelgeni gördükçe bile heyecanlanıyorum..
Ben de 19.haftaya girsem artık diyorum
Saol canım.:13:evet ya, hepsinden alasım geldi. ama büyük bedenleri kalmıştı. Allahtan bunları bulabildim.
evet evet nihayet bebişim çıktı, görünüyo.:124::124:
yi bizi.:119::119:dünden beri oğluşumu hissetmeye de başladım.
göbişini gördüm de belin nerde kuzum senin
maşallah o nası bi ince beldir.. tütütütütüüüüü
çok zayıfsın belin çok ince maşallah kiloları göbekten alacaksın sanırım onu da verirsin kolaylıkla doğumdan sonra
saol canım allah razı olsun inş. Canım ya ama ne bilim ailem bi yandan onun ailesi öle eşimde takmış ayrı eve diye netcez bilmioım
ohh ne güzellllBenimki bugn otobüste coştuuuuu Şimdi yemek yedim kudurdu olduğu yerde
ince belim dolgun bacaklarım vaaa dimiştim inanmamıştınıss.alın sise kanıt.
Sormaaaaaa
şimdi ne kadar düşünme, takma kafana desem boş...
Ama bi de şunu düşün; hiç geçmeyen sorun, bitmeyen dert yok.. Elbet hepsi geçip gidicek önemli olan bunların sana ne kadar hasar verdiği...
Sen olabildiğince az hasar almaya bak bu işten.. Yoksa hepsi gelip geçicek..
Sadece kalbini ferah tut.. Ve hep dua et.. Hayırlısını dile..
Mevlam ne eylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?