2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyhh umurumda olmaz hiçççççççççççççççççççç

hb kuşummm soldakinden gördüm 10 tl ye düşmüş hemde.Ama koyu rengi vardı o yüzden almadımm

Pelinimmm iyi günlerde giyin canımmmm..

Kızlar şaka maka bi buluşsak hepimizde aynı bodyler... ne güzel göbüşleri tokuştururuzzzz...

Aynen yaaa sağol datlum

Sağol bebemmm

daha çok beklerler

ya gidiyor tabide ama insanlar soruyor kac aylık dedıklerınde 4 aylık dedığımde aaa ne cok cıkmıs ıkızmı dıye sormalarından nefret ettım artık bi kerede maşallah diyin dime :9

4 deme sen de 5in içindeyiz de
onlar demezse sen hatırlat maşallah desinler
benim de patavatsız kuzenim, benimki 5.aydan sonra belli olmuştu seninki hemen çıkmış dedi.. sinirleniverdim oracıkta boğucaktım onu..
ben de kızdırmak için, benim içim dışım birdir.. saklayamam hiçbişeyimi... seninki sinsiliğinden olmuştur dedim..
hönk oldu gerizekalı
önce maşallah demeyi öğrensinler di me

Pelinimmm iyi günlerde giyin canımmmm..
Kızlar şaka maka bi buluşsak hepimizde aynı bodyler... ne güzel göbüşleri tokuştururuzzzz...

de miii
5iz 10uz gibi hepimiz aynı cicilerle

inşallah canım.. o zaman cinsiyet de kesinleşir
bu arada nar yasak değil.. sadece çok yememek gerek

kızlar ne güsel hepiniz yazıonuz ben çok kötü olduğumdan okuyorum ya çok halsizim

güle güle giy soldakinden bende aldım çok güzeller
Saol canım.:13:evet ya, hepsinden alasım geldi. ama büyük bedenleri kalmıştı. Allahtan bunları bulabildim.

aaa canım cıkmıs bırazcık senınde maşallah

aynı tısortten bende aldım gule gule gıy canım
evet evet nihayet bebişim çıktı, görünüyo.:124::124:

Ayy kıyamam önemli değil kuşum

Senin döbişini yerim benn

yi bizi.:119::119:dünden beri oğluşumu hissetmeye de başladım.

kızlar ne güsel hepiniz yazıonuz ben çok kötü olduğumdan okuyorum ya çok halsizim

ahh canım ya.. sendeki sadece enerji eksikliği diil.. bi de moral bozukluğu var ya.. halsizliğinde onun da etkisi var
keşke bütün sorunlarından sıyrılıp kurtulabilsen, rahat rahat geçirsen hamişliğini...
ben senin çizelgeni gördükçe bile heyecanlanıyorum..
ben de 19.haftaya girsem artık diyorum

saol canım allah razı olsun inş. Canım ya ama ne bilim ailem bi yandan onun ailesi öle eşimde takmış ayrı eve diye netcez bilmioım

ohh ne güzellll Benimki bugn otobüste coştuuuuu Şimdi yemek yedim kudurdu olduğu yerde

göbişini gördüm de belin nerde kuzum senin

maşallah o nası bi ince beldir.. tütütütütüüüüü
ince belim dolgun bacaklarım vaaa dimiştim inanmamıştınıss.alın sise kanıt.
çok zayıfsın belin çok ince maşallah kiloları göbekten alacaksın sanırım onu da verirsin kolaylıkla doğumdan sonra

saol canım.kiloları dert etmiyorum zaten.verilir.

saol canım allah razı olsun inş. Canım ya ama ne bilim ailem bi yandan onun ailesi öle eşimde takmış ayrı eve diye netcez bilmioım

şimdi ne kadar düşünme, takma kafana desem boş...
ama bi de şunu düşün; hiç geçmeyen sorun, bitmeyen dert yok.. elbet hepsi geçip gidicek önemli olan bunların sana ne kadar hasar verdiği...
sen olabildiğince az hasar almaya bak bu işten.. yoksa hepsi gelip geçicek..
sadece kalbini ferah tut.. ve hep dua et.. hayırlısını dile..
Mevlam ne eylerse güzel eyler

ohh ne güzellll Benimki bugn otobüste coştuuuuu Şimdi yemek yedim kudurdu olduğu yerde

kuduruk Eloş

:122::122::122:

ince belim dolgun bacaklarım vaaa dimiştim inanmamıştınıss.alın sise kanıt.

canım sen aynı avatarındaki gibi göbiş iyice çıksa bile hep fıstık kalırsın bu fizikle

bu arada kaşıyon de mi bi yerlerini

öle tabi canım dün ama çok korktum eşime bişi olcak diye nsl bağırdım görsen nisanırımız için bizim için yaşa bizim için kalk diye allah kimseyi bu durumlara düşürmesin allah razı olsun canım desteğin için saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…