2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

artık napıyosa içerde

bu arada çizelgende gördüm Eloşun saçları çıkmış
dedikleri gibi yanma yapıyo mu???

yok be cnm ben zaten mide yanmasını çekiyorum dengesiz bişiler yersem.Onun dışında bi rahatsızlık vermedi allah için Önümüzdeki hafta kontolümüz var zaten Kızzne bilim napıyo içerde yemekten sonra kudurdu normale indi şimdi

Nasılsınız annişler ben yine sistitim yine antibiyotik ishal bitti ama sükür bir an önce kendime ve neseli halime dönmek istiyorum ama içimde derin bir hüzün var gecmiyo

çok geçmiş olsun canım.. Rabbim bebiklerimizi, bizi bi de kocişlerimizi korusun :109::109::109:

unutma ne yaşarsak birlikte yaşıyoruz
bunalıma da girsek birlikte girip çıkıcaz..
sorunlarımız olunca birlikte paylaşıp derltleşip çözmeye çalışıcaz..
mutlu haberlerimiz, sevinçlerimizi de paylaşıcaz

kocaman bi aile gibi olduk burda

Nasılsınız annişler ben yine sistitim yine antibiyotik ishal bitti ama sükür bir an önce kendime ve neseli halime dönmek istiyorum ama içimde derin bir hüzün var gecmiyo

hey allahımmm düzelemedin yaaa a

Kessinlikle katılıyorum cnım bu söylediklerine

hepinize ne desem boş çünkü ailemden daha yakınsınız bana ailem beni karşısına alıp böle dinlemiyo hepinizde allah razı olsun ve hayrlısıyla da bebişlernizi kucağınıza alın bende iş çıkışı görümcemle hastaneye gidicem dua edin olur mu bişi çıkmasın ya

canım sen aynı avatarındaki gibi göbiş iyice çıksa bile hep fıstık kalırsın bu fizikle

bu arada kaşıyon de mi bi yerlerini

Ay çok teşekkür ederimmmm. kaşıdım

Yemekten sonra coşuyo dimi en çok da? ben yedikten sonra içimde takla atıyo gibi sanki.bide gece bazen sancı giriyo karnıma, dön diyo heralde. şimdiden kapris yapıyo bana.:26:

Bu yazdıkların çok güzel tatlım.gerçektende kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz. ben mesela o kadar yalnızım ki, bi arkadaşım falan yok burda. hepsi yurtdışında. topiğimiz sayesinde hiç yalnızlık çekmiyorum ama. bazen üşeneç oluyorum. birisi bişey yazıyo, orda enerji patlaması yaşıyo, o bana da geçiyo hemen. kalkıp işlerimi yapıyorum.

herkes çıkmış keşkem bende eve gitsem şimdi bu hafta geç çıkışım ve çıkışta hastaneye gidicem çok kötüyüm ya inş. Bişi çıkmaz

vitamini alınca hareket geliyo senin kıza

hey allahımmm düzelemedin yaaa a
Kessinlikle katılıyorum cnım bu söylediklerine

kalbini ferah tut canım.. bişicik çıkmıcak

sen bööle anlatırken hayal ediyorum... aklıma havai fişek patlamaları geliyo
bi de hani şu ağızda patlayan şekerlemeler var ya onlar

evt canım ben de aynı durumdayım.. hiç arkadaşım akrabam yok burda..
sizlerle tanışana kadar ne kadar yalnızım diyodum.. şimdi büssürü arkadaşım, sırdaşım var diyorum

evet evet en fazla yemekten sonra ve gece yatarken

ay şu ağızda patlayan şekerlemeden istedim.
gece kızıyorum ama. kramp giriyo, sağımdan dönüyorum sırtüstü yatmaya, bi daha kramp girdi.sola döndüm sustu alçak

evet evet en fazla yemekten sonra ve gece yatarken

hep öyle kıpır kıpır olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…