artık napıyosa içerde
bu arada çizelgende gördüm Eloşun saçları çıkmış
dedikleri gibi yanma yapıyo mu???
öle tabi canım dün ama çok korktum eşime bişi olcak diye nsl bağırdım görsen nisanırımız için bizim için yaşa bizim için kalk diye allah kimseyi bu durumlara düşürmesin allah razı olsun canım desteğin için saolasın
Nasılsınız annişler ben yine sistitim yine antibiyotikishal bitti ama sükür bir an önce kendime ve neseli halime dönmek istiyorum ama içimde derin bir hüzün var gecmiyo
çok geçmiş olsun canım.. Rabbim bebiklerimizi, bizi bi de kocişlerimizi korusun :109::109::109:
unutma ne yaşarsak birlikte yaşıyoruz
bunalıma da girsek birlikte girip çıkıcaz..
sorunlarımız olunca birlikte paylaşıp derltleşip çözmeye çalışıcaz..
mutlu haberlerimiz, sevinçlerimizi de paylaşıcaz
kocaman bi aile gibi olduk burda
çok geçmiş olsun canım.. Rabbim bebiklerimizi, bizi bi de kocişlerimizi korusun :109::109::109:
Unutma ne yaşarsak birlikte yaşıyoruz
Bunalıma da girsek birlikte girip çıkıcaz..
Sorunlarımız olunca birlikte paylaşıp derltleşip çözmeye çalışıcaz..
Mutlu haberlerimiz, sevinçlerimizi de paylaşıcaz
Kocaman bi aile gibi olduk burda
canım sen aynı avatarındaki gibi göbiş iyice çıksa bile hep fıstık kalırsın bu fizikle
bu arada kaşıyon de mi bi yerlerini
Sormaaaaaa
unutma ne yaşarsak birlikte yaşıyoruz
bunalıma da girsek birlikte girip çıkıcaz..
sorunlarımız olunca birlikte paylaşıp derltleşip çözmeye çalışıcaz..
mutlu haberlerimiz, sevinçlerimizi de paylaşıcaz
kocaman bi aile gibi olduk burda
[ı]bu yazdıkların çok güzel tatlım.gerçektende kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz. Ben mesela o kadar yalnızım ki, bi arkadaşım falan yok burda. Hepsi yurtdışında. Topiğimiz sayesinde hiç yalnızlık çekmiyorum ama. Bazen üşeneç oluyorum. Birisi bişey yazıyo, orda enerji patlaması yaşıyo, o bana da geçiyo hemen. Kalkıp işlerimi yapıyorum.[/ı]
yok be cnm ben zaten mide yanmasını çekiyorum dengesiz bişiler yersem.Onun dışında bi rahatsızlık vermedi allah içinÖnümüzdeki hafta kontolümüz var zaten Kızzne bilim napıyo içerde yemekten sonra kudurdu normale indi şimdi
hey allahımmm düzelemedin yaaa a
Kessinlikle katılıyorum cnım bu söylediklerine
hepinize ne desem boş çünkü ailemden daha yakınsınız bana ailem beni karşısına alıp böle dinlemiyo hepinizde allah razı olsun ve hayrlısıyla da bebişlernizi kucağınıza alın bende iş çıkışı görümcemle hastaneye gidicem dua edin olur mu bişi çıkmasın ya
Ay çok teşekkür ederimmmm.kaşıdım
Yemekten sonra coşuyo dimi en çok da? ben yedikten sonra içimde takla atıyo gibi sanki.bide gece bazen sancı giriyo karnıma, dön diyo heralde. şimdiden kapris yapıyo bana.:26:
Bu yazdıkların çok güzel tatlım.gerçektende kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz. ben mesela o kadar yalnızım ki, bi arkadaşım falan yok burda. hepsi yurtdışında. topiğimiz sayesinde hiç yalnızlık çekmiyorum ama. bazen üşeneç oluyorum. birisi bişey yazıyo, orda enerji patlaması yaşıyo, o bana da geçiyo hemen. kalkıp işlerimi yapıyorum.
Ay çok teşekkür ederimmmm.kaşıdım
Yemekten sonra coşuyo dimi en çok da? ben yedikten sonra içimde takla atıyo gibi sanki.bide gece bazen sancı giriyo karnıma, dön diyo heralde. şimdiden kapris yapıyo bana.:26:
evet evet en fazla yemekten sonra ve gece yatarken
[/QUOTE]sizlerle tanışana kadar ne kadar yalnızım diyodum.. şimdi büssürü arkadaşım, sırdaşım var diyorum
sen bööle anlatırken hayal ediyorum... aklıma havai fişek patlamaları geliyo
bi de hani şu ağızda patlayan şekerlemeler var ya onlar
evt canım ben de aynı durumdayım.. hiç arkadaşım akrabam yok burda..
sizlerle tanışana kadar ne kadar yalnızım diyodum.. şimdi büssürü arkadaşım, sırdaşım var diyorum
evet evet en fazla yemekten sonra ve gece yatarken
senin avatarını yerimmmmmBayıldımmmm
Kiizlar süpriz bilin bakalim binbir zorlukla ögrenebildigimiz cinsiyetimiz nedir
Kiizlar süpriz bilin bakalim binbir zorlukla ögrenebildigimiz cinsiyetimiz nedir
kimin kimin benim mi
Aynennnnnnnnnnnnnnnn aynenn
kiizlar süpriz bilin bakalim binbir zorlukla ögrenebildigimiz cinsiyetimiz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?