adaş kızın gelio demi
bit prenses daha geliyorr adimizda mira olucak insallah
Bit prenses daha geliyorr Adimizda mira olucak insallah
ay şu ağızda patlayan şekerlemeden istedim.
gece kızıyorum ama. kramp giriyo, sağımdan dönüyorum sırtüstü yatmaya, bi daha kramp girdi.sola döndüm sustu alçak
hep öyle kıpır kıpır olsunlar.
eveeeeeet evett seninnnnnn
bir prenses daha geliyorr adimizda mira olucak insallah
bir prenses daha geliyorr adimizda mira olucak insallah
[ı]ayy, ne güzel canım.Tebrik ederim. sağlıklı sihhatli gelsin inşallah miramız. [/ı]
Canlarim benim cok sagolun inanin okadar rahatladim ki anlatamam kendimi alisverise attim hemenoksdarr mutluyum ki sükürler olsun..
adas evt tahmin ettiydinbenim bhcg ile rud takvimi tuttu kizlar prensesler ataga mi gecti yoksam
Kızlar ya, benim cildimde bi değişiklik yok, ne yağlanma, ne kuruma, bi burnum hariç.:44: burnum kabuk değiştiriyo
kızlar ya muhasebe müdürü beni çağırdı inş. Kötü bişi olmaz ne bilim bugun ii haber duymaya çok ihtiyacım var
kızlar ben yukarı çıkıom dua edin nolur ya korkuom bişi demesin
kötü bişey derse haber ver canım.. Toplanıp gelelim
Akıllı olsun üzmesin seni
ya canım ne bilim ya bugun ii haber duymak istiyom ya yılın ilk gününden kötü geçmesin ya off çok gerginim bugun kızlar
benim eskiden yoktu. yeni bu. ama böyle tuhaf görünüyo. tek burnumamı sürcem şimdi kremi?benim burnumda da var canım aynı şey.. ama ben mevsimsel diye düşünmüştüm... o da mı hamişlikten ki :26::26:
ya canım ne bilim ya bugun ii haber duymak istiyom ya yılın ilk gününden kötü geçmesin ya off çok gerginim bugun kızlar
Canim ne oldu yaa yeni yeni okuyom gecmisi haber ver bir sorun yoktur insallahadaşım gerçekten çok sevindim ya benim ii habr duymaya çok ihtyacım var ya nolur dua edin ya çıkmam demi işten ya ne bilim ya off kafayı sıyırcam
canim ne oldu yaa yeni yeni okuyom gecmisi haber ver bir sorun yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?