2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bir prenses daha geliyorr adimizda mira olucak insallah

Son düzenleme:

artık yok heralde o şekerleme

eveeeeeet evett seninnnnnn

mıhtemelen senin Eloş da benim avatarın yaptığını yapıyo içerde

bir prenses daha geliyorr adimizda mira olucak insallah

maşallah canım gözünaydın

Canlarim benim cok sagolun inanin okadar rahatladim ki anlatamam kendimi alisverise attim hemen oksdarr mutluyum ki sükürler olsun..
adas evt tahmin ettiydin benim bhcg ile rud takvimi tuttu kizlar prensesler ataga mi gecti yoksam

Son düzenleme:
Kızlar ya, benim cildimde bi değişiklik yok, ne yağlanma, ne kuruma, bi burnum hariç.:44: burnum kabuk değiştiriyo

Canlarim benim cok sagolun inanin okadar rahatladim ki anlatamam kendimi alisverise attim hemen oksdarr mutluyum ki sükürler olsun..
adas evt tahmin ettiydin benim bhcg ile rud takvimi tuttu kizlar prensesler ataga mi gecti yoksam

hemen son durumu bildireyim canım...

senin prensesle birlikte
:13:

PReNSeS : 29

PReNS : 32

:118::118::118:

Kızlar ya, benim cildimde bi değişiklik yok, ne yağlanma, ne kuruma, bi burnum hariç.:44: burnum kabuk değiştiriyo

benim burnumda da var canım aynı şey.. ama ben mevsimsel diye düşünmüştüm... o da mı hamişlikten ki :26::26:

kızlar ben yukarı çıkıom dua edin nolur ya korkuom bişi demesin

beni birazdan çağırcak korkuom ya ne bilim bugun ii habrle gelmek isitiyom ya ya ne bilim bi kız almışlardı o geçerse yerime ama satış demişlerdi ne bilim ya dua edin ya çıkış filan olmasın eşimde bu durumdayken ben çıkmayım i habreler almk istiyom

ya canım ne bilim ya bugun ii haber duymak istiyom ya yılın ilk gününden kötü geçmesin ya off çok gerginim bugun kızlar

adaşım gerçekten çok sevindim ya benim ii habr duymaya çok ihtyacım var ya nolur dua edin ya çıkmam demi işten ya ne bilim ya off kafayı sıyırcam

canim ne oldu yaa yeni yeni okuyom gecmisi haber ver bir sorun yoktur insallah

kızlar o beni çağırcak yanına çok gerildim ya dua edin çıkmayım şu işten enazından doğum parası alam ya

adaş dğn annem hırgür çıkardı bilion bizim durumları sonra eşimde akşam sinirlendi kaynanama geçtik anneme bişi deedi sora kaynanamlarda gece 1,30 gibi fenalaştı birden kitlendi ağzı filan sonra ambulans filan çağırdık saat 2,30tan saat 4,30 a kadar hastanedeydik bugun bende kasıldığım için şimdi karnım ağrıo görümcemle gidicem dr bugun ondan ii hbr duymaya çok ihtiyacım var adaşım ama senin hbarin su döktü biraz olsun içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…