kızlar o beni çağırcak yanına çok gerildim ya dua edin çıkmayım şu işten enazından doğum parası alam ya
adaş dğn annem hırgür çıkardı bilion bizim durumları sonra eşimde akşam sinirlendi kaynanama geçtik anneme bişi deedi sora kaynanamlarda gece 1,30 gibi fenalaştı birden kitlendi ağzı filan sonra ambulans filan çağırdık saat 2,30tan saat 4,30 a kadar hastanedeydik bugun bende kasıldığım için şimdi karnım ağrıo görümcemle gidicem dr bugun ondan ii hbr duymaya çok ihtiyacım var adaşım ama senin hbarin su döktü biraz olsun içime
kızlar kalbim durcak ya beni işten çıkaramaz demi ya ne bilim yerime bi kız geldi ama onun için satışa dendi ne bilim ya kafam çok karıştı dua edin nolur ya
Kızlar ben yemek yapıyorum akşama. kapatmıyorum ama bugün artık yazamam heralde. yarın sabah geç kalkmayın heee.özliycem hepinizi. görüşürüz
kızlar o beni çağırcak yanına çok gerildim ya dua edin çıkmayım şu işten enazından doğum parası alam ya
adaş dğn annem hırgür çıkardı bilion bizim durumları sonra eşimde akşam sinirlendi kaynanama geçtik anneme bişi deedi sora kaynanamlarda gece 1,30 gibi fenalaştı birden kitlendi ağzı filan sonra ambulans filan çağırdık saat 2,30tan saat 4,30 a kadar hastanedeydik bugun bende kasıldığım için şimdi karnım ağrıo görümcemle gidicem dr bugun ondan ii hbr duymaya çok ihtiyacım var adaşım ama senin hbarin su döktü biraz olsun içime
tamam cnm..
Alışveriş taktiklerini unutma
canim benim yaa neler olmus canim benim sakin sakin üzülme bak bende baska biseye üzüldüm benimde girdi karnima agrilarr bebeklerimiz inan hissediyor bunlari ama biliyorum bunlardan uzak kalma cok zordur ama kizlarimizdwn daha degerli birsey yok artik dünyamizda bunu sakin unutma
kızlar kalbim durcak ya beni işten çıkaramaz demi ya ne bilim yerime bi kız geldi ama onun için satışa dendi ne bilim ya kafam çok karıştı dua edin nolur ya
canım şubatta zate 1 senem dolacaktı bende diyodum enazından doğum parası alaırım mart nisan gibi çıkarsam ya off allahım nolur ii habrler olsun ya çok gerildim bugun kabus bi gündü bugunu atlayıp tekrar başlayamaz mı güsel bi şeklide ya
canim benim sakin korkma sen hamilesin haklarin var sonunakadar sovunursun haklarini okadar kolay degil hicbirsey sakin ol güzel seyler dussun ve bize heme haer ver
canımm inşallah korktuğun gibi kötü bişey yoktur.. :116::116:
ok canlarım daha çağırmadı belkide yarın çağıırır bilmiom ki netcek görümcemlede hastaneye gidicez şimdi onun içinde korkuom ya ne bilim
inş. Canım ya inş. Dediğin gibidir
kızlar ben çıkoom yarına kaldı bizim görüşme şimdi hastaneye gidicem dualarınızda yanımda olun lütfen
yarın gör üzere hepinizi öptüm dua edin ok aeo gör üzere
kızlaar ben geldiim komşunun oğlunun doğum günüymüş ööff hç gidesim yok jelibonum ve süt kutularımlan çok mesuttum
ama gitmem lazım öööffff bide ben hala foto yükleyyemiyorum bi kaç parça bişey aldıydııım onları eklicem bi türlü ekleyemedim birde milupadan hamileyim seti yolladılaar bu ilk hediyemizmiş bakalım daha neler yollıcaklar çıstaka çıstaka
Bebemm hoş geldinn..Tanıttın dimi herkese kendini Ay o milupanın hediyes çok datlu
kızlaar ben geldiim komşunun oğlunun doğum günüymüş ööff hç gidesim yok jelibonum ve süt kutularımlan çok mesuttum
ama gitmem lazım öööffff bide ben hala foto yükleyyemiyorum bi kaç parça bişey aldıydııım onları eklicem bi türlü ekleyemedim birde milupadan hamileyim seti yolladılaar bu ilk hediyemizmiş bakalım daha neler yollıcaklar çıstaka çıstaka
aayy faceden yazdımda burda yazmadım kızzlaar ben rubeeeetkullanıcı adımı değiştirdiim
evet çok sevdim migrosa gttik geçen kuponları kullandım hemde şampuan alana ıslak mendil hediyeydi birde ordan geldi eheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?