2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kalbim durcak ya beni işten çıkaramaz demi ya ne bilim yerime bi kız geldi ama onun için satışa dendi ne bilim ya kafam çok karıştı dua edin nolur ya

Kızlar ben yemek yapıyorum akşama. kapatmıyorum ama bugün artık yazamam heralde. yarın sabah geç kalkmayın heee.özliycem hepinizi. görüşürüz

kızlar kalbim durcak ya beni işten çıkaramaz demi ya ne bilim yerime bi kız geldi ama onun için satışa dendi ne bilim ya kafam çok karıştı dua edin nolur ya

canımm lütfen sakin olmaya çalış... işten çıkaramaz.. çıkarsa da bu dünyanın sonu olmaz..
ama şu aklında olsun.. seni işten çıkartırsa tazminat ödemek zorunda....

Canim benim yaa neler olmus canim benim sakin sakin üzülme bak bende baska biseye üzüldüm benimde girdi karnima agrilarr bebeklerimiz inan hissediyor bunlari ama biliyorum bunlardan uzak kalma cok zordur ama kizlarimizdwn daha degerli birsey yok artik dünyamizda bunu sakin unutma

tamam cnm..
Alışveriş taktiklerini unutma

canım şubatta zate 1 senem dolacaktı bende diyodum enazından doğum parası alaırım mart nisan gibi çıkarsam ya off allahım nolur ii habrler olsun ya çok gerildim bugun kabus bi gündü bugunu atlayıp tekrar başlayamaz mı güsel bi şeklide ya

canlarım benim hepinizin hakkını ben nsl ödüycem ya ailem bile böle dinlemio beni hakkınızı helal edin olur mu kızlar ii ki varsınız iiki burdayım sizleyim

Canim benim sakin korkma sen hamilesin haklarin var sonunakadar sovunursun haklarini okadar kolay degil hicbirsey sakin ol güzel seyler dussun ve bize heme haer ver

canımm inşallah korktuğun gibi kötü bişey yoktur.. :116::116:

canim benim sakin korkma sen hamilesin haklarin var sonunakadar sovunursun haklarini okadar kolay degil hicbirsey sakin ol güzel seyler dussun ve bize heme haer ver

ok canlarım daha çağırmadı belkide yarın çağıırır bilmiom ki netcek görümcemlede hastaneye gidicez şimdi onun içinde korkuom ya ne bilim

ok canlarım daha çağırmadı belkide yarın çağıırır bilmiom ki netcek görümcemlede hastaneye gidicez şimdi onun içinde korkuom ya ne bilim

canım senı ısten su durumda cıkaramaz cunku hamılesın cıkarırsa da hıcbırsey ımzalama ve mahkeme yoluyla en az 10 maaş tazmınat odemek zorunda kanunlara gore senı hamıleyken ısten cıkarması durumunda mahkeme yoluyla butun haklara sahıpsın ısten cıkarma durumu olursa sakın bırsey ımzalama ve dırek mahkemeye ver mahkemede btun haklar senden yana olacaktır

kızlaar ben geldiim komşunun oğlunun doğum günüymüş ööff hç gidesim yok jelibonum ve süt kutularımlan çok mesuttum
ama gitmem lazım öööffff bide ben hala foto yükleyyemiyorum bi kaç parça bişey aldıydııım onları eklicem bi türlü ekleyemedim birde milupadan hamileyim seti yolladılaar bu ilk hediyemizmiş bakalım daha neler yollıcaklar çıstaka çıstaka

Bebemm hoş geldinn.. Tanıttın dimi herkese kendini Ay o milupanın hediyes çok datlu

Bebemm hoş geldinn.. Tanıttın dimi herkese kendini Ay o milupanın hediyes çok datlu

aayy faceden yazdımda burda yazmadım kızzlaar ben rubeeeet kullanıcı adımı değiştirdiim

evet çok sevdim migrosa gttik geçen kuponları kullandım hemde şampuan alana ıslak mendil hediyeydi birde ordan geldi eheheheh

hoşgeldin canım.. bi süre avatarını değiştirme de ordan bari tanısınlar seni

Face adresini banada yollarmisiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…