Face adresini banada yollarmisiniz kizlar
iyi akşamlar kızlaaar
naptınızz
kimsecikler yokama ben varım
doğum hikayelerini okuyodum
sen naptın canım?? yine gezmelerde miydin gelinimle
evet kimseler kalmamış :))
bende okudum gecenler ay ne kadar duygulandım bazen korktumbazende kolay oldugunu yazanları okudukca cesaretlendım falan :))
öğlene kadar temizlik yaptım ögleden sonrada hava cok güzeldi arkadaşla dışarı cıktım gelinini gezdirelim dedim biraz
sen naptın kuzum ?
İyi akşamlar kızlaaar :) Uzun bi süredir uğramıyodum foruma, evdeki bazı problemler taşınma telaşı falan derken anca vakit bulabildim :) 15 Mart 2011'de ilk bebeğim Defne'yi kucağıma aldım :) Sütüm yetersiz geldi bizim tosuncuğa ve mamaya başladık, mamaya başladıktan sonra sadece 1,5 ay emdi beni, daha sonra neler denediysek de kabul etmedi anne sütünü.. Emzirirken hamile kalma oranı düşük, tabi ben emzirmediğim için bu oran yükseldi. Her ne kadar korunsak da, oldu bi kaza ve diğer bebiş yola çıktı.. :) Şu an 16 haftalık hamileyimHamile olduğumu öğrendiğimde o kadar çok ağladım ki, anlatamam. Defne daha minicik, nasıl bakıcam ben ikisine birden diye çok kaygılandım, gebeliğimi sonlandırmayı bile düşündüm ama hayat arkadaşım beni bu kararımdan vazgeçirdi.. Dün kontrolüm vardı, bizimki gösterdi kendini, kızıma bi oğlan kardeş geliyo Defne beni babasından bile kıskanıyo, 1 dakika bile yanından ayrılmamı istemiyo, oğluş gelince kıskançlık diz boyu olacak. Bakalım, bekliyoruz heyecanla
Huhuuuuuu kızllarrrrr
İyi akşamlar kızlaaar :) Uzun bi süredir uğramıyodum foruma, evdeki bazı problemler taşınma telaşı falan derken anca vakit bulabildim :) 15 Mart 2011'de ilk bebeğim Defne'yi kucağıma aldım :) Sütüm yetersiz geldi bizim tosuncuğa ve mamaya başladık, mamaya başladıktan sonra sadece 1,5 ay emdi beni, daha sonra neler denediysek de kabul etmedi anne sütünü.. Emzirirken hamile kalma oranı düşük, tabi ben emzirmediğim için bu oran yükseldi. Her ne kadar korunsak da, oldu bi kaza ve diğer bebiş yola çıktı.. :) Şu an 16 haftalık hamileyimHamile olduğumu öğrendiğimde o kadar çok ağladım ki, anlatamam. Defne daha minicik, nasıl bakıcam ben ikisine birden diye çok kaygılandım, gebeliğimi sonlandırmayı bile düşündüm ama hayat arkadaşım beni bu kararımdan vazgeçirdi.. Dün kontrolüm vardı, bizimki gösterdi kendini, kızıma bi oğlan kardeş geliyo Defne beni babasından bile kıskanıyo, 1 dakika bile yanından ayrılmamı istemiyo, oğluş gelince kıskançlık diz boyu olacak. Bakalım, bekliyoruz heyecanla
kuzum burda cok güzeldi hava haberlerde gördum ankaraa falan donmuş resmen zor vllaiyi yapmışsın canım.. bi süre güzel havalara hasret kalıcaz.. fırsat buldukça çıkmak gerek
bugün bütün gün tembellik yaptım
kociş de yok günübirlik memlekete gitti yine..
geçen ki yemekler vardı ya.. onlardan sipariş verdim, kaynana yapmış göndermiş..
kocişle birlikte onlar da gelicek
o gelene kadar nette takılayım dedim ben de
Huhuuuuuu kızllarrrrr
hayırlı olsun canım oğluşun.. iki evladını da Allah bağışlasın sana :)
hani derler ya her şeyde vardır bi hayır.. seninki de o hesap zorlukları olsa da ikisi birlikte büyüyüp giderler..
inşallah vaktiyle sağlıcakla alırsın bebeşini kucağına[/I][/B]
hoşgeldiiiiiin
kısmet böyleymiş demek canım hayırlısı olsun ne diyelim
hayırlısı olsun oğlusunda ınsallah saglıklı sıhhatli dogar
kuzum burda cok güzeldi hava haberlerde gördum ankaraa falan donmuş resmen zor vlla
ben donardım oralarda
iyi yapmışsın oh yemeklerde gelsin yarasın damadımaaa
geçmişi okumadım canım sende kıpırta varmı bu arada ?
İYİ akşamlar kızlarr evime geldim sonunda Van'dayım acayip kar yağıyorr tipi şeklinde:))benimde kociş gececi nette geziyorum öyle bebiş cicilerine falan bakıyorum...cinsiyet için 20 ocağı bekliyorum:)))
Teşekkürler canlarımbiz de vardır bunda da bir hayır dedik, hayırlı olsun bakalım :)
ya aslında dinlemiyorum ben hiç.. varsa bile haberim yok yane.. gaz sancıları arası sağlam bi rövaşata atması lazım paşamın
yoksa mimkin diil hissetmem
yoksa yoksaa gelinim kıpraştı mııı????
İYİ akşamlar kızlarr evime geldim sonunda Van'dayım acayip kar yağıyorr tipi şeklinde:))benimde kociş gececi nette geziyorum öyle bebiş cicilerine falan bakıyorum...cinsiyet için 20 ocağı bekliyorum:)))
ne yapıyosunuz bakimm şeker anneler ben baydır girmiyordum kk ya face alışkanlık yaptı ordan takipteyim bugün oglumu görmeye gittim onun hareketleri başlamadıkca benim yanımdaymış gibi olmayacak sanırım arkadasım soruyor nereye gidiosun diye bende ogluma diyorum hahha sanki ultrason cihazının içinde ne zaman kıprasıcak bu yaaaa artık hissedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?