2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler yok ama ben varım

doğum hikayelerini okuyodum

sen naptın canım?? yine gezmelerde miydin gelinimle

evet kimseler kalmamış :))
bende okudum gecenler ay ne kadar duygulandım bazen korktum bazende kolay oldugunu yazanları okudukca cesaretlendım falan :))
öğlene kadar temizlik yaptım ögleden sonrada hava cok güzeldi arkadaşla dışarı cıktım gelinini gezdirelim dedim biraz
sen naptın kuzum ?

İyi akşamlar kızlaaar :) Uzun bi süredir uğramıyodum foruma, evdeki bazı problemler taşınma telaşı falan derken anca vakit bulabildim :) 15 Mart 2011'de ilk bebeğim Defne'yi kucağıma aldım :) Sütüm yetersiz geldi bizim tosuncuğa ve mamaya başladık, mamaya başladıktan sonra sadece 1,5 ay emdi beni, daha sonra neler denediysek de kabul etmedi anne sütünü.. Emzirirken hamile kalma oranı düşük, tabi ben emzirmediğim için bu oran yükseldi. Her ne kadar korunsak da, oldu bi kaza ve diğer bebiş yola çıktı.. :) Şu an 16 haftalık hamileyim Hamile olduğumu öğrendiğimde o kadar çok ağladım ki, anlatamam. Defne daha minicik, nasıl bakıcam ben ikisine birden diye çok kaygılandım, gebeliğimi sonlandırmayı bile düşündüm ama hayat arkadaşım beni bu kararımdan vazgeçirdi.. Dün kontrolüm vardı, bizimki gösterdi kendini, kızıma bi oğlan kardeş geliyo Defne beni babasından bile kıskanıyo, 1 dakika bile yanından ayrılmamı istemiyo, oğluş gelince kıskançlık diz boyu olacak. Bakalım, bekliyoruz heyecanla

Son düzenleme:

iyi yapmışsın canım.. bi süre güzel havalara hasret kalıcaz.. fırsat buldukça çıkmak gerek

bugün bütün gün tembellik yaptım
kociş de yok günübirlik memlekete gitti yine..
geçen ki yemekler vardı ya.. onlardan sipariş verdim, kaynana yapmış göndermiş..
kocişle birlikte onlar da gelicek

o gelene kadar nette takılayım dedim ben de

hayırlı olsun canım oğluşun.. iki evladını da Allah bağışlasın sana :)
hani derler ya her şeyde vardır bi hayır.. seninki de o hesap zorlukları olsa da ikisi birlikte büyüyüp giderler..
inşallah vaktiyle sağlıcakla alırsın bebeşini kucağına

Huhuuuuuu kızllarrrrr

hoşgeldiiiiiin
kısmet böyleymiş demek canım hayırlısı olsun ne diyelim
hayırlısı olsun oğlusunda ınsallah saglıklı sıhhatli dogar

kuzum burda cok güzeldi hava haberlerde gördum ankaraa falan donmuş resmen zor vlla
ben donardım oralarda
iyi yapmışsın oh yemeklerde gelsin yarasın damadımaaa

geçmişi okumadım canım sende kıpırta varmı bu arada ?

Huhuuuuuu kızllarrrrr

huhuuuu canımm

hoşgeldiiiiiin
kısmet böyleymiş demek canım hayırlısı olsun ne diyelim
hayırlısı olsun oğlusunda ınsallah saglıklı sıhhatli dogar

Teşekkürler canlarım biz de vardır bunda da bir hayır dedik, hayırlı olsun bakalım :)

Son düzenleme:

ya aslında dinlemiyorum ben hiç.. varsa bile haberim yok yane.. gaz sancıları arası sağlam bi rövaşata atması lazım paşamın
yoksa mimkin diil hissetmem

yoksa yoksaa gelinim kıpraştı mııı????

Son düzenleme:
İYİ akşamlar kızlarr evime geldim sonunda Van'dayım acayip kar yağıyorr tipi şeklinde:))benimde kociş gececi nette geziyorum öyle bebiş cicilerine falan bakıyorum...cinsiyet için 20 ocağı bekliyorum:)))

ne yapıyosunuz bakimm şeker anneler ben baydır girmiyordum kk ya face alışkanlık yaptı ordan takipteyim bugün oglumu görmeye gittim onun hareketleri başlamadıkca benim yanımdaymış gibi olmayacak sanırım arkadasım soruyor nereye gidiosun diye bende ogluma diyorum hahha sanki ultrason cihazının içinde ne zaman kıprasıcak bu yaaaa artık hissedeyim

İYİ akşamlar kızlarr evime geldim sonunda Van'dayım acayip kar yağıyorr tipi şeklinde:))benimde kociş gececi nette geziyorum öyle bebiş cicilerine falan bakıyorum...cinsiyet için 20 ocağı bekliyorum:)))

Ankara da bembeyaz olsa şöyle ne güzel olur canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

yok canım yok bende dinlemiyorum sureklı ya dısardayım ya iş yapıyorum
yataga yatar yatmazda uyuyorum
aslında ozellıklede yapıyorum dinleyipde duymasam daha cok ustune duserım dıyee
böyle olunca sadece bos oturduummu aklıma geliyo bu kızda halen kıpraşma yok ne oliiyi diyorum

hoşgeldin canım

güya oğlanlar kızlara göre daha güçlü derler.. şööle sağlam bi tekme atsalar da hissetsek artık di miiiii :78::78:

canım sen ankara da diil miydin?? ne ara gittin??? yolculuk zor gelmedi mi???

anaaaaaammmm şekerim 3 ay sonramı hamile kaldın tekrarrrrrr kihkihkih hadi hayırlısı olsun valla haklısın bende olsam baya bi ağlardım daha biri minicik diye ama şöylede bi güzel tarafı var 2 si birden büyüyecek hadi hayırlısı olsun canım hoşgeldiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…