2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok duygulandım okuyuncaa kıyamam yaa herşeyde vardır bir hayırr sağlıkla gelsin paşacık

Aminn, teşekkür ederim canım

Hoşbulduukk, büyüyecekler bakalım paşamız teşrif etsin bi aramıza

Son düzenleme:
canım sen ankara da diil miydin?? ne ara gittin??? yolculuk zor gelmedi mi???[/QUOTE]

evet Ankara daydım da annemlerdeydim deprem sebebiyle:S mecbur kociş çağırdı bu yaz benim için yoğun olacak hem bebiş hem Ankaraya taşınacağız temmuzda :)))

bence iyi de yapıyosun canım.. dinleyip dinleyip gaz sancısı duysan daha kötü olur..
ben geçen gece bi kelebek uçuşu gibin bişee hissettim.. ahaaa dedim bebik galibaa buu...
sonraa anladımm gazmış gaz

dr uma sordum.. senden 18.haftada bi hareket bekliyorum dedi
paşam da onu dinlerse en az bi hafta daa sabretmem gerek

halbuki bi kıpraşsa en azından sabah-akşam günde 2defa i'm here mom Eki Görüntüle 319573 dese nolur sankiiii

merhaba annişkolayy kocacımla kızımıza aldğımız ilk ciciilerimizi piyasaya sunuyorum

Eklentiler

• $ZM96A-033-kahve-metraj-pembe-metraj-pembe_01.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $ZM96A-033-kahve-metraj-pembe-metraj-pembe_02.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 34
eloştan da utanmıyolar

he kuzum yaaa... pek rahat bunlar..
bak diyom Eloş kıpır kıpırmış sen de bişe yap.. tuhaf biz gaz sancısı oluyoo sonra:44:
galiba bu gaz işleri onlardan soruluyo içerde

evet Ankara daydım da annemlerdeydim deprem sebebiyle:S mecbur kociş çağırdı bu yaz benim için yoğun olacak hem bebiş hem Ankaraya taşınacağız temmuzda :)))

keşke doğumdan önce taşınsaydın canım.. bebikle taşınmak, hamiş taşınmaktan daha zor olur :26::26::26:

iyi akşamlar güzellikler......
dilerim keyiflisinizdir......yeni yıla ailem,eşim sevdiklerimle girdim...herşey de çok güzeldi....ancak akşam yemeğinden sonra 21.00 gibi bir baş ağrısı musallat oldu bana ki......anlatamam.....
herkesin keyfini de kaçırmamak için 03:00 kadar dayandım ama en sonunda söyledim çil yavrusu gibi dağıldı herkes.....niye daha önce demedin diye de kızdılar tabi.....
neyse ki sabah uyandığımda birşeycik kalmamıştı......
yine de çok çok güzeldi herşey......
yarın kuzumu görmeye gideceğiz inşallah......cinsiyetini de gösterirse dr. amcamız söyleyecek

Son düzenleme:

aynen anlasılmıyo cunkı tam olarak hissetmek lazımki aradaki farkı anlamak için
henüz öyle kelebek ucusu gibi bşe hissetmedim ben zaten
20. haftaya kadar olmayabılırmıs zaten o yuzden daha zaman var bakalım
senınkı daha erken olabılır hep erkekler daha cabuk derler
aynen canım ya içimiz rahat etse azıcık dimi
daha benım doktora gitmemee 18 gün var nasıl dayancaksam

merhaba annişkolayy kocacımla kızımıza aldğımız ilk ciciilerimizi piyasaya sunuyorum

anammm ne datlularrr
bi de cırt cırtlı bu donlar
güle güle giysin Yağmuruuuuuum

bu arada helal kız sana kandırmışsın kocişi

önümüzdeki ptesi gitcem ben 4lü için :) sonra da onun sonuçlarını almaya giderim.. yine 3hafta üstüste görmüş olurum
18gün de sabredilmez.. arada sağlık ocağına uğrayıp bi pıtpıtlarını dinle bari canım

Oğluş daha minicik ama bizi şimdiden bi isim telaşı sardı Kız olsaydı ismi hazırdı zaten, Derin olarak düşünmüştük :) Oğlan olursa da Deniz veya Doruk olarak düşünmüştük. Ablasının adıyla uyumlu olsun diye D harfiyle başlayan bi isim olsun dedik. Ama Deniz ve Doruk arasında kaldık, fikirlerinizi bekliyorum

öyle olacak zaten ben nisanda Ankaradayım doğumda orda olacak inşallah:)) kociş ilgilenicek eşya işiylede artık hayırlısı:))

iyi akşamlar kızlarrr...
nasılsınız bebek hareketlerinden bahsedilmiş sanırım ben ultrasyon haftasına göre 18e başladım sata göre 17 ve yaklaşık olarak 14.haftalardan buyana hissediyorum hareketleri sanırım tabiki hissettiğimi idda ediyorum sadece gerçekte nedir ne değildir bilemem eğer hissettğim şey bebekse çok hareketli bi kız olacak hareketleri içimde su balonu varmış gibi hissediyorum bazende balık varmış gibi sırt üstü yattğmda ise sürekli seğirmeler gözle görülüyor bilemiyorum normalmi ama böyle:)
veee güzel haberi sona sakladımmm üçlü testimizin sonucunu aldık doktor korkulacak bir durum yok dedi :))) ben biraz fazla tırsıyordum ama çok şükür allahıma güzel çıktı tabi bu testler teşis koymuyor sadece risk belirliyormuş şimdilik risk görünmüyor anlaşılan

bence deniz daha guzel doruk o kadar cokkı artık cocuk ılk okula basladıgındabıkıcak kendını ısmını duymaktan

ay sorma canım normalden 3 gün önce gidicem bu yüzden zaten ilk defa bu kadar uzun 27 gün olmuş olcak
bu aralar cagırcakllardı saglık ocagından beklıyorum oyle
sen git canım sen bari gör ben göremicem zati

öyle olacak zaten ben nisanda Ankaradayım doğumda orda olacak inşallah:)) kociş ilgilenicek eşya işiylede artık hayırlısı:))

hayırlısı canım.. ben de var taşınma telaşı yakın zamanda.. Allah yardımcımız olsun :116::116::116:

gidem di mi
ama ben çok hakettim zati...
tam tamına 3.5 hafta görmedim kuzumu... ölüyodum hasretten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…