Canım çok duygulandım okuyuncaa kıyamam yaa herşeyde vardır bir hayırr sağlıkla gelsin paşacık
anaaaaaammmm şekerim 3 ay sonramı hamile kaldın tekrarrrrrr kihkihkih hadi hayırlısı olsun valla haklısın bende olsam baya bi ağlardım daha biri minicik diye ama şöylede bi güzel tarafı var 2 si birden büyüyecek hadi hayırlısı olsun canım hoşgeldiinnnn
güya oğlanlar kızlara göre daha güçlü derler.. şööle sağlam bi tekme atsalar da hissetsek artık di miiiii :78::78:
canım sen ankara da diil miydin?? ne ara gittin??? yolculuk zor gelmedi mi???
yok canım yok bende dinlemiyorum sureklı ya dısardayım ya iş yapıyorum
yataga yatar yatmazda uyuyorum
aslında ozellıklede yapıyorum dinleyipde duymasam daha cok ustune duserım dıyee
böyle olunca sadece bos oturduummu aklıma geliyo bu kızda halen kıpraşma yok ne oliiyi diyorum
Ankara da bembeyaz olsa şöyle ne güzel olur canımSağlıkla kucağına alırsın inşallah
eloştan da utanmıyolar
evet Ankara daydım da annemlerdeydim deprem sebebiyle:S mecbur kociş çağırdıbu yaz benim için yoğun olacak hem bebiş hem Ankaraya taşınacağız temmuzda :)))
bence iyi de yapıyosun canım.. dinleyip dinleyip gaz sancısı duysan daha kötü olur..
ben geçen gece bi kelebek uçuşu gibin bişee hissettim.. ahaaa dedim bebik galibaa buu...
sonraa anladımm gazmış gaz
dr uma sordum.. senden 18.haftada bi hareket bekliyorum dedi
paşam da onu dinlerse en az bi hafta daa sabretmem gerek
halbuki bi kıpraşsa en azından sabah-akşam günde 2defa i'm here mom Eki Görüntüle 319573 dese nolur sankiiii
kızlarrrrrrrrrrr nassınızzzzzzz
merhaba annişkolayy kocacımla kızımıza aldğımız ilk ciciilerimizi piyasaya sunuyorum
aynen anlasılmıyo cunkı tam olarak hissetmek lazımki aradaki farkı anlamak için
henüz öyle kelebek ucusu gibi bşe hissetmedim ben zaten
20. haftaya kadar olmayabılırmıs zaten o yuzden daha zaman var bakalım
senınkı daha erken olabılır hep erkekler daha cabuk derler
aynen canım ya içimiz rahat etse azıcık dimi
daha benım doktora gitmemee 18 gün var nasıl dayancaksam
he kuzum yaaa... pek rahat bunlar..
bak diyom Eloş kıpır kıpırmış sen de bişe yap.. tuhaf biz gaz sancısı oluyoo sonra:44:
galiba bu gaz işleri onlardan soruluyo içerde
keşke doğumdan önce taşınsaydın canım.. bebikle taşınmak, hamiş taşınmaktan daha zor olur :26::26::26:
iyiyiz canım sen nasılsın ??
Oğluş daha minicik ama bizi şimdiden bi isim telaşı sardıKız olsaydı ismi hazırdı zaten, Derin olarak düşünmüştük :) Oğlan olursa da Deniz veya Doruk olarak düşünmüştük. Ablasının adıyla uyumlu olsun diye D harfiyle başlayan bi isim olsun dedik. Ama Deniz ve Doruk arasında kaldık, fikirlerinizi bekliyorum
anammm ne datlularrr
bi de cırt cırtlı bu donlar
güle güle giysin Yağmuruuuuuum
bu arada helal kız sana kandırmışsın kocişi
önümüzdeki ptesi gitcem ben 4lü için :) sonra da onun sonuçlarını almaya giderim.. yine 3hafta üstüste görmüş olurum
18gün de sabredilmez.. arada sağlık ocağına uğrayıp bi pıtpıtlarını dinle bari canım
öyle olacak zaten ben nisanda Ankaradayım doğumda orda olacak inşallah:)) kociş ilgilenicek eşya işiylede artık hayırlısı:))
ay sorma canım normalden 3 gün önce gidicem bu yüzden zaten ilk defa bu kadar uzun 27 gün olmuş olcak
bu aralar cagırcakllardı saglık ocagından beklıyorum oyle
sen git canım sen bari görben göremicem zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?