anammm ne datlularrr
bi de cırt cırtlı bu donlar
güle güle giysin Yağmuruuuuuum
bu arada helal kız sana kandırmışsın kocişi
bence deniz daha guzel doruk o kadar cokkı artık cocuk ılk okula basladıgındabıkıcak kendını ısmını duymaktan
evet ya cırt cırtlı olması dikkatimi çekti.Saol canım benim.Ya sorma valla isyanlarıma dayanamadı.:) azimliyimdir,istikrar bizde ilk sıradadırya şaka bi yanada işten çıktığımızda sordum nıye böyle yapıyosun diye kkocacımın düşünceleri ne de farklıymış:26: bebeğim diyo şimdi alırsak Allah korusun bişey olursa ona bakıpta üzülme diye üzülmeyelim diye erken diyorum diyo.Ben de bu her zaman olabilir dedim Aman Allah korusunda.Ama bu zamanlr biraz geçsin dedi kocacım.Amaaaa ehehehe dayanamadı.Ben netten aldım bunları. bi elime geçsinler donları duvarlara asıcamm
ne hareket ne birşey yok hissetmiyorum hissedemiyorum((((
takmıyayım diyorum ama 16 haftayı geçtik artık.....
gazlı ve bel agrılı arada oglusta karıstırıyor ıcerıyı daha bı gazlanıyom
evet canm bahsettik normalde doktorlar hissedemezsiniz diyorlar erken dönemde ama bilemem tabi gerçekten hissetmişte olabılırsıniyi akşamlar kızlarrr...
nasılsınız bebek hareketlerinden bahsedilmiş sanırım ben ultrasyon haftasına göre 18e başladım sata göre 17 ve yaklaşık olarak 14.haftalardan buyana hissediyorum hareketleri sanırım tabiki hissettiğimi idda ediyorum sadece gerçekte nedir ne değildir bilemem eğer hissettğim şey bebekse çok hareketli bi kız olacakhareketleri içimde su balonu varmış gibi hissediyorum bazende balık varmış gibi sırt üstü yattğmda ise sürekli seğirmeler gözle görülüyor bilemiyorum normalmi ama böyle:)
veee güzel haberi sona sakladımmm üçlü testimizin sonucunu aldık doktor korkulacak bir durum yok dedi :))) ben biraz fazla tırsıyordum ama çok şükür allahıma güzel çıktı tabi bu testler teşis koymuyor sadece risk belirliyormuş şimdilik risk görünmüyor anlaşılan
gidem di mi
ama ben çok hakettim zati...
tam tamına 3.5 hafta görmedim kuzumu... ölüyodum hasretten
bendede yok canım napalım hayırlısıııne hareket ne birşey yok hissetmiyorum hissedemiyorum((((
takmıyayım diyorum ama 16 haftayı geçtik artık.....
iyi yapmışsın canım.. birazcık hevesini alırsın böyle.. alışveriş deyince dolap dolduralım demiyoruz ki.. alıcağımız bikaç parça bişey işte
ama tabi kocişin de iyi düşünmüş.. tedbirli davranıyor da senin heyecanını anlaması mümkün diil
iyi yapmışsın canım.. birazcık hevesini alırsın böyle.. alışveriş deyince dolap dolduralım demiyoruz ki.. alıcağımız bikaç parça bişey işte
ama tabi kocişin de iyi düşünmüş.. tedbirli davranıyor da senin heyecanını anlaması mümkün diil
az daha sabır canım.. çok değil en geç 2-3 hafta daha sabredicez büyük ihtimal
bendede yok canım napalım hayırlısııı
inşallah yakında hissederiz
bu arada ben şu lasttikk gibi şeyler varyaa hani rengarenk olanlar böyle tatlı tatlı onlardan cok seviyom yedim iki gündür bişey olmas heralde napiim amaa ben değil yağmur istedi:26::26:
inşallah....ben de zaten nasıl olsa hissedeceğim diye sabrediyorum,amannnnnn sağlıklı olsunlar da geç hissedelim....
bir de net.te kilolu hamile kalanlar daha geç hisseder yazıyor((( sanırım ondan da hissetmiyor olabilirim....
tabi kuzum git tabii hep senmi ölcen azda biz ölelim napalım
ama dusunsene 1 ay geçmiş olcak kimbilir nasıl büyümüş olcak ayyy buda
napim iyi yönden bakıyorum bende
haklısın yaa neyse artık idare edicem bu donlarlaaabu arada ben şu lasttikk gibi şeyler varyaa hani rengarenk olanlar böyle tatlı tatlı onlardan cok seviyom yedim iki gündür bişey olmas heralde napiim amaa ben değil yağmur istedi:26::26:
ben cok fenayım bu konuda yaa engel olamıyorum kendımee
doldurim istiyoruum öf pöf
su anda ilk 3 ay giyecegi herşey tamam oldu
3 tane hastane cıkısı aldım hay Allah ım annem kızıyo artık yeter dıyee
eşim bişey dese haklı
kızlar bişey sormak istiyorum lilypie den çizelge yaptım ama siteye yükleyemedim yardımcı olurmusunuz
sık sık görmenin kötü yanı da bu oluyo canım.. ama uzunca süre görmeyip gittiğinde aradaki farkı o kadar iyi anlıyosunki...
bi bakıyosun 7cm lik şey 15cm olmuşş
aaaa onlar zararlı mı kiii :26::26: ben hep yiyorum onlardan.. 2güne bir falan
canım hevesin imkanın varsa al.. ama tabe aşırıya kaçmadan..
zaten biliyosun çabuk büyüyolarmış fazla da küçük almayın diyolar.. madem 0-3 ler tamam biraz durdur artık kendini..
bişeyler satın almak yerine bebik kumbarası al ona para at.. az çok demeden
ayyy napalım yaa arada yemek laazım bişicik olmaz:)ben de bi kaç gündür çikolata şeker bisküvi ne bulursam indiriyorum mideye, bu gidişle obez olucam galiba
aaaa onlar zararlı mı kiii :26::26: ben hep yiyorum onlardan.. 2güne bir falan
ayyy napalım yaa arada yemek laazım bişicik olmaz:)
ay yerım ben onu kimbilir ne kadar büyücek o zamanaa
aman saglıklı olsunda oy kuzum benım özledm
hevesim var canım yaa bide indirimi falan takip ediyorum bu aralarda indirim vardır
aynen özellikle ilk 3 ay dogru duzgun giydiremiyorsun hiç bişey dedi annemde
oda para biriktir artık büyük şeylere bakalım dedi biriktirdimde zaten bi miktar
artık cok hosuma giden seyleri falan alırım ancaa indirimleri takip ederim bakalım dayanırım inşallah
ayyy napalım yaa arada yemek laazım bişicik olmaz:)
yok zararlı demedim de acaba zararlı mıdır dedim.Ama çok seviyorum napim böyle şekil şekil olmuyolarmı direk kutuların içine dalmak istiyorum çok seviyorum çok seviyorumm
Bizim suçumuz yok bebişler istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?