2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada hepinize merhaba arkadaşlarr biz daha iyice gibiyizz..hoş hala çok huysuzuz ve mutsuzuz ama en azından acımız kalmadıı sayılır...Buna da şükür diyorum şimdii...aman kuzulara da kendinize de dikkat kızlar...

cnm bana kalsa bende denizi tercih ederim ama tek yeğenimin adı denizz o yüzden ben koyamam..ama çok severimmm hoş doruk da güzelll ama....

Canım senin bebişin resimlerini görmüştüm çok netlerdi su mu içtin çikolatamı yedin yoksa makinadan mı kaynaklanıyor merak ettim

Slm kızlar nasılsınız yarın bizim kontrolümüz var 1 aydan sonra bebişi görcem Inşallah bu sefer gösterir iki seferdir göstermiyo çünkü artık bende kuzucuğuma bişiler alamak istiyorummmmm...

ayyy hadii bakalımm cnm artık gösterir muhakkak güzel haberlerinii bekliyo olcaz....

Canım senin bebişin resimlerini görmüştüm çok netlerdi su mu içtin çikolatamı yedin yoksa makinadan mı kaynaklanıyor merak ettim

canım 3d ultrasonla cekılmıstı en sonkı goruntuler o yuzden baya netler doktorlarda genellıkle 2 boyutlu ultrason oluyor onlarda cok net olmuyor

ayy canım tekrar gecmıs olsun allah daha beterınden saklasın nazar degdı defnosa

waterlily_2010 özelden mesaj atamıyorum canım mesajım yetersizmiş

Son düzenleme:
güya oğlanlar kızlara göre daha güçlü derler.. şööle sağlam bi tekme atsalar da hissetsek artık di miiiii :78::78:

?

evet canım ama bende tık yok yani bazen bi iki kıpırtı oluyorda gaz gibi geliyo bana hep gazım var çünkü karnım hep şiş ondan ayırt edemiyorummmm

yalnız (for websites bölümündeki image URL yi tıklayınca Code snippet: Image URL
The ticker URL) bu bende çıkmıyor canım ya sonunda bişey çıkıyor oda msn filan yazmam gerekiyormuş gibi bir sayfa geliyor uff yapamadım

solstice canım çok geçmiş olsun,Allah'ım beterinden saklasın......

ayy canım tekrar gecmıs olsun allah daha beterınden saklasın nazar degdı defnosa

sağolun kızlar ama gene kudurmaya devam vaziyetteyizzz..hey allahımm kafayı daattı popıoyu dağıtcak şimdide...valla allah koruyoo resmen...:26:

dorukkkkk bence

ya kızlar lilypie de bende şöyle bişey çıkıyor (Code snippet: HTML, Used for some forums.) altındaki kutucuktaki linki kopyalayıp kontrol panelinde profil düzenleden çizelgeye yapıştırıyorum formata uygun değil diyor

cnm sen bilgilerini ver bişey yapıyım ben sana ...sat doğum zamanı ne yazılcak bide cinsiyet çıktı mı

çok sağol canım yeni gördüm bende olmuş yapabilmişim benim yazdığım cevaplar bende geç göründüğü için herşeyi sonradan fark ediyorum

Son düzenleme:

cnm olmuş aslında imzan ama sadece üstteki yazının bazı harfleri çıkmmaış o da ingilizce olduğunda türkçe harfleri kabul etmiyoo istiyosan bişi yapayım ama ben sana....

aaaa yapabilmişim inanamıyorum kontrol panelinde uğraşırkan bilgiler güncelleniyor yazmıştı becermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…