Bizim suçumuz yok bebişler istiyo
ben de bi kaç gündür çikolata şeker bisküvi ne bulursam indiriyorum mideye, bu gidişle obez olucam galiba
Oğluş daha minicik ama bizi şimdiden bi isim telaşı sardıKız olsaydı ismi hazırdı zaten, Derin olarak düşünmüştük :) Oğlan olursa da Deniz veya Doruk olarak düşünmüştük. Ablasının adıyla uyumlu olsun diye D harfiyle başlayan bi isim olsun dedik. Ama Deniz ve Doruk arasında kaldık, fikirlerinizi bekliyorum
Slm kızlar nasılsınız yarın bizim kontrolümüz var 1 aydan sonra bebişi görcemInşallah bu sefer gösterir iki seferdir göstermiyo çünkü artık bende kuzucuğuma bişiler alamak istiyorummmmm...
Canım senin bebişin resimlerini görmüştüm çok netlerdi su mu içtin çikolatamı yedin yoksa makinadan mı kaynaklanıyor merak ettim
Bu arada hepinize merhaba arkadaşlarr biz daha iyice gibiyizz..hoş hala çok huysuzuz ve mutsuzuz ama en azından acımız kalmadıı sayılır...Buna da şükür diyorum şimdii...aman kuzulara da kendinize de dikkat kızlar...
güya oğlanlar kızlara göre daha güçlü derler.. şööle sağlam bi tekme atsalar da hissetsek artık di miiiii :78::78:
?
for websites bölümündeki image URL yi tıklayınca Code snippet: Image URL
The ticker URL: nin karşısında çıkan linki,
kontrol panelinde profil düzenle de çizelge bölümüne yapıştırıp kaydet de canım
waterlily_2010 özelden mesaj atamıyorum canım mesajım yetersizmiş
solstice canım çok geçmiş olsun,Allah'ım beterinden saklasın......
ayy canım tekrar gecmıs olsun allah daha beterınden saklasın nazar degdı defnosa
sağolun kızlar ama gene kudurmaya devam vaziyetteyizzz..hey allahımm kafayı daattı popıoyu dağıtcak şimdide...valla allah koruyoo resmen...:26:
Oğluş daha minicik ama bizi şimdiden bi isim telaşı sardıKız olsaydı ismi hazırdı zaten, Derin olarak düşünmüştük :) Oğlan olursa da Deniz veya Doruk olarak düşünmüştük. Ablasının adıyla uyumlu olsun diye D harfiyle başlayan bi isim olsun dedik. Ama Deniz ve Doruk arasında kaldık, fikirlerinizi bekliyorum
cnm sen bilgilerini ver bişey yapıyım ben sana ...sat doğum zamanı ne yazılcak bide cinsiyet çıktı mı
ya kızlar lilypie de bende şöyle bişey çıkıyor (Code snippet: HTML, Used for some forums.) altındaki kutucuktaki linki kopyalayıp kontrol panelinde profil düzenleden çizelgeye yapıştırıyorum formata uygun değil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?