vereyim canım ya 28 ağustos sat, haziran 3 doğum tarihi, erkek cinsiyeti, mesajda sağlıkla gel paşam
aaaa yapabilmişim inanamıyorum kontrol panelinde uğraşırkan bilgiler güncelleniyor yazmıştı becermişim
istersen bunu da kullanabilirsin cnm....
http://lbdf.lilypie.com/uReyp2.png
çok teşekkür ederim canım yardımların için yazıları düzelttim bende doğru çıkıyor artık ama sizde nasıl görünüyor bilmiyorum olmuşmu bir bak istersen
evet o kadar uğraştımki inanınki alkışı hakettim alkış bana
o kadarda dişim ağrıyorki en son gidişimde doktora sordum napayım diye artık dişçiye gidebilirsin ama verdiği ilaçları görmem lazım dedi ama kaynanamın kardeşi eşimin teyzesi sabret dedi onun en son çocuğunda kalça çıkığı var doktor hamileyken ilaç kullandınmı demiş korkuyorum dişçiye gitmeye ama elimde su şişesiyle dolaşıyorum ağrı girdikçe yudumluyorum napıcam ben
sakın yapma cnm mutlaka git dişçiye milletin lafına da bakmaa sakınn...dr un doğru demiş en iyi dönem ara 3 aylık dönem eğer iyi bi dişçiye gidersen ve dersen ben hamileyim dersen merak etme dikkat ederler....ben kızımda gittim iiki de gitmişim çünkü sadece çürükle ve diş kaybıyla sonuçlanmıyo çürük diş önlem alınmazsa bebekte iç organlarda bile zarara neden olabiliyoo...ben dr uma dedim ...dişçime de dedm...sadece o dişin altına iğne yapıp geçici dolgu yaptılar doğumdan sonra gerçek dolguma gittim sadece röntgen çektirmemk lazım..ama ilaçla geçer die bekleme cnm o anlık ağrı gidebilir ama sonrası daha fena..bide o ne demek yani ilaç alma evet hamileyken ilaç almamakta yarar var ama alınması gereken durumlarda da almadan geçer demek olmaz dediğim gibi başka zararları olur..
Slm güzel anneler bugün nasılsınız gerçi eskisi gibi giremiyorum son 2-3 gündür kızımda bi huysuzluk 2-3 sayfa okuyorum okuyamadan kıyamet kopuyo slm bile veremeden kapatıyorum arada face ye msj atıyom inşallah hasta olmaz çok korkuyorum geçen haftaydı sanırım görümcemin oğlu kaynanama geldi elmirada onunla bi güzel oynadılar zaten hasta gibiydi ertesi gün bomba çocuklar kızıda var su çiçeği çıkarıyomuş nasıl anlamamışsa bide yollamış tam hastalığın yumurtlama döneminde sağlık ocağına iğne için gitmiştim doktora gittim durumu anlattım geçmiş olabilir dedi ama 14 gün kuluçka dönemi var yani bu hasta hali huysuz hali beni çok korkutuyo bide tabi benim durumum var ben bebekken su çiçeği geçirmişim bana bişey olmaz ama bebişime geçermi diye korkuyom doktorda bilemedi haftaya kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek en iyi bilgiyi o verir sanırım ne hergün elmirayı soyup karnını kolunu bacağını kontrol ediyorum oldumuki diye dua edin kızlar bize kızıma bebişime bişey olmasın çok stress yaptım ben bu olayı bilgisi olan varmı anne karnındaki bebişe geçermi allahım sen yardım et kötüsünden koru moral sıfır yanii:2::2::2::2:
o kadarda dişim ağrıyorki en son gidişimde doktora sordum napayım diye artık dişçiye gidebilirsin ama verdiği ilaçları görmem lazım dedi ama kaynanamın kardeşi eşimin teyzesi sabret dedi onun en son çocuğunda kalça çıkığı var doktor hamileyken ilaç kullandınmı demiş korkuyorum dişçiye gitmeye ama elimde su şişesiyle dolaşıyorum ağrı girdikçe yudumluyorum napıcam ben
gayet güzel olmuşş cnmm...
yazı içinde kontrol paneline gir ayarlarımda profili düzenle var ona tıkla kişisel rütbenin altındaki boş kutucuğa yazma istediğini yaz sonra aşağıdaki değişiklikleri kaydet de...bu kadar
sakın yapma cnm mutlaka git dişçiye milletin lafına da bakmaa sakınn...dr un doğru demiş en iyi dönem ara 3 aylık dönem eğer iyi bi dişçiye gidersen ve dersen ben hamileyim dersen merak etme dikkat ederler....ben kızımda gittim iiki de gitmişim çünkü sadece çürükle ve diş kaybıyla sonuçlanmıyo çürük diş önlem alınmazsa bebekte iç organlarda bile zarara neden olabiliyoo...ben dr uma dedim ...dişçime de dedm...sadece o dişin altına iğne yapıp geçici dolgu yaptılar doğumdan sonra gerçek dolguma gittim sadece röntgen çektirmemk lazım..ama ilaçla geçer die bekleme cnm o anlık ağrı gidebilir ama sonrası daha fena..bide o ne demek yani ilaç alma evet hamileyken ilaç almamakta yarar var ama alınması gereken durumlarda da almadan geçer demek olmaz dediğim gibi başka zararları olur..
kızlar ben bugun 17. haftama girdim yanı 4 ayı geçti sağlık ocağından aranıp gidip tetanoz aşısı yaptıran var mı?
kızlar ben bugun 17. haftama girdim yanı 4 ayı geçti sağlık ocağından aranıp gidip tetanoz aşısı yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?