2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinlarrr gunaydinlarrrr guzel annislerrrr nasilsinizzz???ben iyiyim allah sukur acik anami ozluyorum okadar..nezamandir giremedim merak ettinizmi bni???kaynanamlar burdaydi hala da burda ondan giremedim pekk neler oldu neler bitti deyin bna bileyim bndeee???

günaydın canımm
ben de diyorum bu kız yemekten beri kayıp???
acep donunu çok beğendiler de bırakmadılar mı

günaydın canımm
ben de diyorum bu kız yemekten beri kayıp???
acep donunu çok beğendiler de bırakmadılar mı

yavrum valla esim bni ogun oturdugum yerden kaldirmadi biraz dardi ya.bde biz 3 kizdik 31 kisinin arasinda...snrada paltomu giydim geldim kimse donumu monumu goremedi.buarada kaynanam geldi sagolsun hic otur,uo o ne enerji o???sanki kadin o Neo yemis gibine yemekler yapti ertesi gun kalkti butun evi temizledik dip bucak halilari ildi ay bn yetisemedim hizina anca yardim ettm o da bisey demio zaten neden yapmiosun die sagolsun.arada insan sinirlenio niye evime karisio diye sma snra dusunuyorum annem yapsa sinirlenmicem bu kadincagiz yardim etmeye calisio niye sinirleniyrmki dye geciriyorum sinirimi:))

günaydın kızlar,nasılsınız?bende müthiş baş ağrısı var,nasıl ders anlatacam bilmiyorum:44: benim gibi cinsiyet öğrenmeyen varmı daha aranızda?nilfar,ahu? ben yarın inşallah öğrenecem bebiş ayaklarını açarsa tabiibüyük gün yarın benim için

gunaydın canım.baş agrısı felaket oluyo.bende cınsıyet ogrenemeyenlerdenım.göstertmedı benım nazlı kuzu.inşallah senınkı gosterır.

gunaydın canım.baş agrısı felaket oluyo.bende cınsıyet ogrenemeyenlerdenım.göstertmedı benım nazlı kuzu.inşallah senınkı gosterır.

benim kuzu aslında geçen ay gösterdi de doktorumuz söylemedi,oğlun mu vardı dedi ben de evet dedim güldü doktor gıcık gıcık gördü ama söylemedi.bakalım bu defa nolacak.ay bi de yarın tam randevu saatime okulda toplantı varmış,sinir oldum ben gelemem dedim müdür yard. inşallah sorun çıkartmazlar.strese girdim

nerdeeeee:)))) daha var ocagın 23 de

tühh keşke doğru hatırlıyo olsaydım

aayy o kadar heveslendik donunla ilgili yorumları bekliyoduk
ama kuzum siz de 31 kişide 3 kız pek azmışsınız.. hemen dikkat çekersiniz

demek seninki süper kaynanoş
maşallah kız.. boş ver karışma işlensin, temizlesin.. sonra gidince değiştirdiklerini istediğin gibi düzeltirsin
unutma en iyi kaynanoş gelip evini temizleyip, yemeğini yapıp sonra da susup oturan kaynanoştur

günaydın canım
sen de bugün salıver çocukları serbest çalışsınlar

inşallah yarına gösterir kuzucuk

cnm snn kacinci haftanki valla bnde 18.haftamin icinde ogrenmistim o da zorlaaa.diodum ya bn alttan baktirmam doktor valla para verdi bu kiza cinsiyetini soyliyim artk die alttan bile bakti goremedi.en son assagida daha ayrintili bi ultrasonda gordu anca dedi erkek bu.

HAYIRLISI BAKALIM CANIM.aLLAHIM GONLUNUZE GORE VERSIN

aaa,16.haftadayız canım,yarın 17den gün almaya başlayacaz.benim doktorum üstten baktı hep,ultrasonu çok güzel üç boyutlu ve oldukça net.zaten tabiri caizse cin gibi derler ya öyle bi doktor canı isterse kesin görür.eşim de doktora şaka yapmayı düşünüyor zaten oğlumuz nasıl diye bi sorayım diyor bakalım ne tpki verecek diyor

gıttım dun canım ama muayene olamadım cumaya randevu verdıler fısık tedavı bolumunden randevusuz gıttıgımızıcın

oraya kadar gitmişsin ne diye almazlar ben de bunu anlamam

denizli de bi devlet hast. de poliklinik kapılarında yazar.. hamile,yaşlı,yatan hasta, hakim vs. önceliklidir diye...
yane randevuları olmasa bile araya kaynak yapmalarına izin verirler...
keşke seni de cumaya bırkacaklarına alsalardı... sanki gezmeye gidiyosun.. bugün misait diiliz cuma gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…