kızlar gunaydın uyku tutmadı bu sabahsabah 6 dan berı evde hayalet gıbı gezıyom
günaydın cnm
oğluşun mu uyutmadı seni???
bu arada ben dnaz
kullanıcı adım değişti
avatarından anladım canım gunaydınbel agrım uyutmadı yıne benı
kızlar gunaydın uyku tutmadı bu sabahsabah 6 dan berı evde hayalet gıbı gezıyom
günaydın cnm
oğluşun mu uyutmadı seni???
bu arada ben dnaz
kullanıcı adım değişti
günaydın cnm
nasılsın???
iyiyim canım benım sen nasılsın?
gunaydinlarrr gunaydinlarrrr guzel annislerrrr nasilsinizzz???ben iyiyim allah sukur acik anami ozluyorum okadar..nezamandir giremedim merak ettinizmi bni???kaynanamlar burdaydi hala da burda ondan giremedim pekk neler oldu neler bitti deyin bna bileyim bndeee???
ben de iyiyim canım
senin kontrolün yakın mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum :26:
günaydın canımm
ben de diyorum bu kız yemekten beri kayıp???
acep donunu çok beğendiler de bırakmadılar mı
günaydın kızlar,nasılsınız?bende müthiş baş ağrısı var,nasıl ders anlatacam bilmiyorum:44: benim gibi cinsiyet öğrenmeyen varmı daha aranızda?nilfar,ahu? ben yarın inşallah öğrenecem bebiş ayaklarını açarsa tabiibüyük gün yarın benim için
gunaydın canım.baş agrısı felaket oluyo.bende cınsıyet ogrenemeyenlerdenım.göstertmedı benım nazlı kuzu.inşallah senınkı gosterır.
nerdeeeee:)))) daha var ocagın 23 de
yavrum valla esim bni ogun oturdugum yerden kaldirmadi biraz dardi ya.bde biz 3 kizdik 31 kisinin arasinda...snrada paltomu giydim geldim kimse donumu monumu goremedi.buarada kaynanam geldi sagolsun hic otur,uo o ne enerji o???sanki kadin o Neo yemis gibine yemekler yapti ertesi gun kalkti butun evi temizledik dip bucak halilari ildi ay bn yetisemedim hizina anca yardim ettm o da bisey demio zaten neden yapmiosun die sagolsun.arada insan sinirlenio niye evime karisio diye sma snra dusunuyorum annem yapsa sinirlenmicem bu kadincagiz yardim etmeye calisio niye sinirleniyrmki dye geciriyorum sinirimi:))
günaydın kızlar,nasılsınız?bende müthiş baş ağrısı var,nasıl ders anlatacam bilmiyorum:44: benim gibi cinsiyet öğrenmeyen varmı daha aranızda?nilfar,ahu? ben yarın inşallah öğrenecem bebiş ayaklarını açarsa tabiibüyük gün yarın benim için
ee sen dr a gitmiştin di mi canım???
ne dedi bel ağrın için???
cnm snn kacinci haftanki valla bnde 18.haftamin icinde ogrenmistim o da zorlaaa.diodum ya bn alttan baktirmam doktor valla para verdi bu kiza cinsiyetini soyliyim artk die alttan bile bakti goremedi.en son assagida daha ayrintili bi ultrasonda gordu anca dedi erkek bu.günaydın kızlar,nasılsınız?bende müthiş baş ağrısı var,nasıl ders anlatacam bilmiyorum:44: benim gibi cinsiyet öğrenmeyen varmı daha aranızda?nilfar,ahu? ben yarın inşallah öğrenecem bebiş ayaklarını açarsa tabiibüyük gün yarın benim için
benim kuzu aslında geçen ay gösterdi de doktorumuz söylemedi,oğlun mu vardı dedi ben de evet dedim güldü doktor gıcık gıcıkgördü ama söylemedi.bakalım bu defa nolacak.ay bi de yarın tam randevu saatime okulda toplantı varmış,sinir oldum ben gelemem dedim müdür yard. inşallah sorun çıkartmazlar.strese girdim
cnm snn kacinci haftanki valla bnde 18.haftamin icinde ogrenmistim o da zorlaaa.diodum ya bn alttan baktirmam doktor valla para verdi bu kiza cinsiyetini soyliyim artk die alttan bile bakti goremedi.en son assagida daha ayrintili bi ultrasonda gordu anca dedi erkek bu.
gıttım dun canım ama muayene olamadım cumaya randevu verdıler fısık tedavı bolumunden randevusuz gıttıgımızıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?