2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok canm bnmki pek susup oturmaz.Maasallah hem eli hem agzi isler ama yorulmaz Maasalah yorulmasinda Allah saglik versin...ama bna tutturuo bu beyazlari makineye atma kaynat beyazlaticiyla ocakta die her gelisinde bnde ugrasamiyorum her oyle dediginde susuyorumhicbisey demiyrm ya da tamam tamam yapcaim diyorum o gidince yapamiyorum ynekadain da calisio saat 10 da eve gelio yemek yapio temizlik yapio camasirlari yikio.hatta kaynatio.bde otomastik degildi camasir makinesi bu sikmayan durulamayan eski makinelerdedni bn de esime dedim yazik gunah ya saat 10 da isten gelio geceyarilari camasir yikio ellerinde bi makine alalim otomatik dedim aldik smdi daha rahat ama yne beyazlari kaynatio:)))

yapsin bakalim bnm doktor pek gulmez kendi itedigini der bitti der cikar gdersin.arada bir de bna canm manim dio:))o da sogukca.hadi bakalim hayirlisi o oyle gecen sefer konustuguna gore gormus budefa kedin soyler.bnmki bastan beri gostermiodu sadece tahminde bulunmuslardi.smdi 20. haftadan gun aldik dun sanirim ck az hissettim hareketlerini ilk kez pit pit sag kasigmda bi seyirme oldu naya bi surdu elimi koydum cokk hafif oynadi gercekten bebek hareketidir o dmi???neden daha fazla hissetmirm artk biri bna bi cielge yapsa DuyguNazcim nolur bna bi cizelge yap istedigin gibi olsu kacinci haftadayim bn neden tekmeleyip durmuo neden az hissediyoum bnnn???

senın ogan pek bı namıslı cıktı sekerım zar zor gosterıverdı pıpıyı bızımkı daha ılk gıdısımde actı doktor dalga gecıyor hıc kapamıyorkı bacaklarını dıye

ya bıde ozel hastaneye gıttık yınede almadılar sınır oldum geldık gerı

alışmış kudurmuştan beterdir misali o artık kaynatmadan rahat edemez canım
ama walla takdir ettim.. seninki süper ötesi kaynanoş dimek ki..
enerji takviyesi falan mı alıyo ki

sorma ssorma hepten namuslu pek akilli teyzesi bagdas kuruo oturuo annesinin rahminde kendi kendine oynuo:))kiyamam bn ona.ama dun ilk kez hissettim harketlerini dun aksam tam 20.haftama girdim ve hissettim.ama dunden beri hala tik yok.snn ilkmi snce nekadar hissetmeliyim???dun bole sag kasigimda baya bi 10 defa filan atti bisey bole resmen seyirme gibiydi hatta en son elimi koydum tam oraya elim hafif oynadi bile:))bu o dimi hareketi mi???

alışmış kudurmuştan beterdir misali o artık kaynatmadan rahat edemez canım
ama walla takdir ettim.. seninki süper ötesi kaynanoş dimek ki..
enerji takviyesi falan mı alıyo ki

bilmiom valla arada red bull falan icio caktirmadan heralde...ama o oturmayinca bnde oturamiyorum busfer cok yoruluyorum...oyuzden kendimi ise attim rahat ettim:))

bencede bebektır canım o ben 17 haftaya gırdıgımde hareketlerını dısarıdan degıl ama ıcerden dondugunu yer degıstırdıgını fılan hıssetmeye basladım ama dısarıdan elımı koydugumda daha hıssedemıyorum kambur oturdugumda fılan ıcerden vurmaya baslıyor duzgun otur burda sıkısıyorum dıyor herhalde ısın garıbı karnımda kocaman benım nasıl sıgamıyor hala anlamıs degılım ama doktor 20.ci haftadan once hıssetmemen normal dıyor benım arkadasım hamıle o 22. haftada dısarıdan anca hıssetmeye baslamıs

günaydın güzel annişlerr

günaydın canım

bilmiom valla arada red bull falan icio caktirmadan heralde...ama o oturmayinca bnde oturamiyorum busfer cok yoruluyorum...oyuzden kendimi ise attim rahat ettim:))

20.hafta mı
ya kuşum sen artık bi çizelge hazırlasana

günaydın canım

20.hafta mı
ya kuşum sen artık bi çizelge hazırlasana

iste dedimmm baskasina yazarken duygunaz dedim bna dedim bi cizelge hazirlayiversen gare dedim durmadan takvima bakip sayiveriyom unutuyom gare dedimmm dogum gelecek bn daha kacinci haftada oldugumu unutucambole ugurbocekli olsa sevinirim:)))

Eki Görüntüle 319883

kızlar oglusuma sıparıs verdım aynısından az once

çok datluuuuu
güle güle giysin Mehmet paşa

iste dedimmm baskasina yazarken duygunaz dedim bna dedim bi cizelge hazirlayiversen gare dedim durmadan takvima bakip sayiveriyom unutuyom gare dedimmm dogum gelecek bn daha kacinci haftada oldugumu unutucambole ugurbocekli olsa sevinirim:)))

hazırlamam mı kuşummm tabee hazırlarım.. Arda paşamıza en güzelinden yaparım hem de

ne yazalım onu sööle... bi kaç çeşit hazırlayım sen aradan seç

ama canm smdi bn gecen ayin 22 sinde 17 hafta 3 gunluktum hep ileri gidio sat imdan ve her doktora gidisimde ileride olsu.satima goremi yapcan nasil yapcan smdi???dogumuma da 31 mayis dediler

Günaydin anneler. Nasilsiniz?
Ben 2 gundur evde oldugum halde saat 5 de uyaniyorum Sanirsam ekonomimizi cok dusundugumden. Esimede bisey diyip canini skmak istemiyorum :26:
Ay kafayi yicem.

günaydın günaydın daaa bacımm sen misin noldu sana şekil değiştirmişinnn:44::44:

evet kuşum yazmayı unutmuşum ben dnaz
dün gece değişiklik için mesaj yazdım hemen bi saate değiştirmişler saolsunlar

ilk başta alırken de bu adı almak istemiştim ama izin vermemişti.. dün şansıma denedim izin verdi.. ben de hemen başvuru yaptım :124::124::124:

yok kaynanamlarin pit pitiyla ugrasiodum ise attim kendimi rahatladim valla:9sagolsun kendisi cok enerji dolu bnde ayip olmasin die yardim edeyim diyrm ama cnim cikio hicbisey yapmadigim halde:))ama dun pit pitladi bebegim,hatta elimi koydugumda bile ilkkez hissettim.sn nasilsin neler yaptin???

Günaydin anneler. Nasilsiniz?
Ben 2 gundur evde oldugum halde saat 5 de uyaniyorum Sanirsam ekonomimizi cok dusundugumden. Esimede bisey diyip canini skmak istemiyorum :26:
Ay kafayi yicem.

günaydın canımm biz iyiyiz sen nasılsın.Saat 5 derken hangi beş sabah beş mi akşam beş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…