tühh keşke doğru hatırlıyo olsaydım
aayy o kadar heveslendik donunla ilgili yorumları bekliyoduk
ama kuzum siz de 31 kişide 3 kız pek azmışsınız.. hemen dikkat çekersiniz
demek seninki süper kaynanoş
maşallah kız.. boş ver karışma işlensin, temizlesin.. sonra gidince değiştirdiklerini istediğin gibi düzeltirsin
unutma en iyi kaynanoş gelip evini temizleyip, yemeğini yapıp sonra da susup oturan kaynanoştur
günaydın canım
sen de bugün salıver çocukları serbest çalışsınlar
inşallah yarına gösterir kuzucuk
aaa,16.haftadayız canım,yarın 17den gün almaya başlayacaz.benim doktorum üstten baktı hep,ultrasonu çok güzel üç boyutlu ve oldukça net.zaten tabiri caizse cin gibi derler ya öyle bi doktor canı isterse kesin görür.eşim de doktora şaka yapmayı düşünüyor zaten oğlumuz nasıl diye bi sorayım diyor bakalım ne tpki verecek diyor
cnm snn kacinci haftanki valla bnde 18.haftamin icinde ogrenmistim o da zorlaaa.diodum ya bn alttan baktirmam doktor valla para verdi bu kiza cinsiyetini soyliyim artk die alttan bile bakti goremedi.en son assagida daha ayrintili bi ultrasonda gordu anca dedi erkek bu.
oraya kadar gitmişsin ne diye almazlar ben de bunu anlamam
denizli de bi devlet hast. de poliklinik kapılarında yazar.. hamile,yaşlı,yatan hasta, hakim vs. önceliklidir diye...
yane randevuları olmasa bile araya kaynak yapmalarına izin verirler...
keşke seni de cumaya bırkacaklarına alsalardı... sanki gezmeye gidiyosun.. bugün misait diiliz cuma gel
yok canm bnmki pek susup oturmaz.Maasallah hem eli hem agzi isler ama yorulmaz Maasalah yorulmasinda Allah saglik versin...ama bna tutturuo bu beyazlari makineye atma kaynat beyazlaticiyla ocakta die her gelisinde bnde ugrasamiyorum her oyle dediginde susuyorumhicbisey demiyrm ya da tamam tamam yapcaim diyorum o gidince yapamiyorum yne kadain da calisio saat 10 da eve gelio yemek yapio temizlik yapio camasirlari yikio.hatta kaynatio.bde otomastik degildi camasir makinesi bu sikmayan durulamayan eski makinelerdedni bn de esime dedim yazik gunah ya saat 10 da isten gelio geceyarilari camasir yikio ellerinde bi makine alalim otomatik dedim aldik smdi daha rahat ama yne beyazlari kaynatio:)))
senın ogan pek bı namıslı cıktı sekerım zar zor gosterıverdı pıpıyı bızımkı daha ılk gıdısımde actı doktor dalga gecıyor hıc kapamıyorkı bacaklarını dıye
ya bıde ozel hastaneye gıttık yınede almadılar sınır oldum geldık gerı
alışmış kudurmuştan beterdir misali o artık kaynatmadan rahat edemez canım
ama walla takdir ettim.. seninki süper ötesi kaynanoş dimek ki..
enerji takviyesi falan mı alıyo ki
günaydın güzel annişlerr
sorma ssorma hepten namuslu pek akilli teyzesi bagdas kuruo oturuo annesinin rahminde kendi kendine oynuo:))kiyamam bn ona.ama dun ilk kez hissettim harketlerini dun aksam tam 20.haftama girdim ve hissettim.ama dunden beri hala tik yok.snn ilkmi snce nekadar hissetmeliyim???dun bole sag kasigimda baya bi 10 defa filan atti bisey bole resmen seyirme gibiydi hatta en son elimi koydum tam oraya elim hafif oynadi bile:))bu o dimi hareketi mi???
günaydın güzel annişlerr
bilmiom valla arada red bull falan icio caktirmadan heralde...ama o oturmayinca bnde oturamiyorum busfer cok yoruluyorum...oyuzden kendimi ise attim rahat ettim:))
sorma ssorma hepten namuslu pek akilli teyzesi bagdas kuruo oturuo annesinin rahminde kendi kendine oynuo:))kiyamam bn ona.ama dun ilk kez hissettim harketlerini dun aksam tam 20.haftama girdim ve hissettim.ama dunden beri hala tik yok.snn ilkmi snce nekadar hissetmeliyim???dun bole sag kasigimda baya bi 10 defa filan atti bisey bole resmen seyirme gibiydi hatta en son elimi koydum tam oraya elim hafif oynadi bile:))bu o dimi hareketi mi???
günaydın canım
20.hafta mı
ya kuşum sen artık bi çizelge hazırlasana
iste dedimmm baskasina yazarken duygunaz dedim bna dedim bi cizelge hazirlayiversen gare dedim durmadan takvima bakip sayiveriyom unutuyom gare dedimmm dogum gelecek bn daha kacinci haftada oldugumu unutucambole ugurbocekli olsa sevinirim:)))
günaydın bebeğim evet ya nerelerdesin sennnn.Yoksa artık pıtpıtlara mı başladınız da zaman bulamaz oldun hımmmmmgunaydinnn canmmm bak bn geldimmm nezamandir gremedim:))
günaydın canım
çok datluuuuu
güle güle giysin Mehmet paşa
hazırlamam mı kuşummm tabee hazırlarım.. Arda paşamıza en güzelinden yaparım hem de
ne yazalım onu sööle... bi kaç çeşit hazırlayım sen aradan seç
günaydın günaydın daaa bacımm sen misin noldu sana şekil değiştirmişinnn:44::44:
günaydın bebeğim evet ya nerelerdesin sennnn.Yoksa artık pıtpıtlara mı başladınız da zaman bulamaz oldun hımmmmm
günaydın günaydın daaa bacımm sen misin noldu sana şekil değiştirmişinnn:44::44:
Günaydin anneler. Nasilsiniz?
Ben 2 gundur evde oldugum halde saat 5 de uyaniyorumSanirsam ekonomimizi cok dusundugumden. Esimede bisey diyip canini skmak istemiyorum :26:
Ay kafayi yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?