çok datluuuuu
güle güle giysin Mehmet paşa
hazırlamam mı kuşummm tabee hazırlarım.. Arda paşamıza en güzelinden yaparım hem de
ne yazalım onu sööle... bi kaç çeşit hazırlayım sen aradan seç
ama canm smdi bn gecen ayin 22 sinde 17 hafta 3 gunluktum hep ileri gidio sat imdan ve her doktora gidisimde ileride olsu.satima goremi yapcan nasil yapcan smdi???dogumuma da 31 mayis dediler
Günaydin anneler. Nasilsiniz?
Ben 2 gundur evde oldugum halde saat 5 de uyaniyorumSanirsam ekonomimizi cok dusundugumden. Esimede bisey diyip canini skmak istemiyorum :26:
Ay kafayi yicem.
günaydın canımm biz iyiyiz sen nasılsın.Saat 5 derken hangi beş sabah beş mi akşam beş mi
Günaydın günaydın günaydın annecikler...
Akşam 22 de yattım ve gece 02 de uyandım o saatten beri uyuyamadım ...Yine gözüm ağrıyor başıma vuruyor...Demin bi tane parol içtim inşallah geçer .....Nasıl bir ağrı ben anlayamıyorum yaa uykumdan uyandırıyor....Bu böyle olmayacak önceden bu kadar sık olmazdı şimdi neredeyse hafta 1 2 gün tutuyor....Cumartesi dr kontrolümde diyecem doktora bi göz doktoruna gideyim yine...........
Bu arada kızlar hafta sonu İstanbuldaydım yaa çileğime bi sürüü hediye gelmişti..Onları getirdim dün anca bavulu boşalttım... bütün kıyafetleri yatağımın başucuna astımmmm sabah eşim uyanınca ayyy kızımın donuna bak diyooo nazlandırıyoo..Öyle hoşuma gidiyor ki onun KIZIM demesi....
ne mi yazalim???yani bilmem ama sole bsey olurmu.Gel bizim hayatimiza ugur getir,nese kat???olurmu bole nasi bisey yazicamki bilemedim???
Akşam 22 de yattım ve gece 02 de uyandım o saatten beri uyuyamadım ...Yine gözüm ağrıyor başıma vuruyor...Demin bi tane parol içtim inşallah geçer .....Nasıl bir ağrı ben anlayamıyorum yaa uykumdan uyandırıyor....Bu böyle olmayacak önceden bu kadar sık olmazdı şimdi neredeyse hafta 1 2 gün tutuyor....Cumartesi dr kontrolümde diyecem doktora bi göz doktoruna gideyim yine...........
Bu arada kızlar hafta sonu İstanbuldaydım yaa çileğime bi sürüü hediye gelmişti..Onları getirdim dün anca bavulu boşalttım... bütün kıyafetleri yatağımın başucuna astımmmm sabah eşim uyanınca ayyy kızımın donuna bak diyooo nazlandırıyoo..Öyle hoşuma gidiyor ki onun KIZIM demesi....
heeee anladım bennnn Duyguu nazzzzz
evet kuşum yazmayı unutmuşum ben dnaz
dün gece değişiklik için mesaj yazdım hemen bi saate değiştirmişler saolsunlar
ilk başta alırken de bu adı almak istemiştim ama izin vermemişti.. dün şansıma denedim izin verdi.. ben de hemen başvuru yaptım :124::124::124:
vayy kaynanaya bakın hele ne güzel yaaa gelip yardım ediyo yok pardon sen yardım ediyonyok kaynanamlarin pit pitiyla ugrasiodum ise attim kendimi rahatladim valla:9sagolsun kendisi cok enerji dolu bnde ayip olmasin die yardim edeyim diyrm ama cnim cikio hicbisey yapmadigim halde:))ama dun pit pitladi bebegim,hatta elimi koydugumda bile ilkkez hissettim.sn nasilsin neler yaptin???
çok geçmiş olsun zuzum yaa.. ctesi yi bekleme istersen dr unu ara sor.. uykudan uyandıran ağrı çekilmez ki
o astıklarının resmini yüklesen de biz de bakıp disek yaa.. ayy Işık'ımızın donuna bakın diyee
heeee anladım bennnn Duyguu nazzzzzBenim herhaliyle şeker annişim benimmm
vayy kaynanaya bakın hele ne güzel yaaa gelip yardım ediyo yok pardon sen yardım ediyonayy ne güzel yaaa pıt pıtlarını yesinler onların bende geçen iki hafta önce hissetmiştim daha da tık yokk bekliyorum bekliyorumm anneye ses vermiiiiiii ben napim canım ya iş güçç kocacımla düşe kalka çok şükür ilerliyoruz.Benim kaynana senin gibi aktif değil yaşı biraz var sağolsun temizlikte değil de yemek konusunda yardımcı olur giderim evine elim dolu gönderir işte böyle
günaydın tatlım.Baş ağrısı deme nolursunnnnnnnnnnn3 hafta her hafta sonu iki gün üstüste baş ağırır mı yaa ben daha böyle ağrı görmedim ilaç almıyorum ama işte allahtan haftaiçi ağrımıyo enteresan bi şekilde.Neyse aynen yaa kızım demesi hele yağmurum demesi başka bi güzel bayılıyorum.Cicilerini gülü güle giysinnnnn çileğin emiiii Bu arada bavullarla hediye mi gelmiş vay beee
aman hamilelik iyi olsunda ekonomi zor evet ama napalım zamanla düzelir inş. canımSabah 5
Hamilelik durumunda iyiyim,ekonomi konusunda karisik.
Kendimi hic hamilede hissetmiyorum hala. 1 subat gelsede bebisimi gorsem. Ama daha cok var
Buarada kizlar yilbasinda basima ne geldi anlatayim size de gulun bnasmdi kaynanamla kaynatam bizdeydi bnde annemleri ozluyrm onlari her gordugumde bole agladim agliycam bde yilbasi ya (neyse esimle bn yanyana bi sandalyede ouruoduk bn biara iceri gittim geldim o sirada esim kalkmis koltuklara oturmaya gidiodu bnde kendi sandalyeme arkami dondum meyve suyu dolduruyorum,doldurdum elimde bardak oturuyorum yavasca ama otur otur bitmio alcaldikca alcaldim en sonunda dustum elimdede bardak hic dokulmedi duruo.neye ugradigimi sasirdim bi an anlayamadim aptal aptal insanlarin suratina bakiyorum aglasammi gulsemmi bilemedim neyse kaynanamla esim bni kaldirdi.bn hal bakiyorum ama biyandan karnimi tutuyorum korktum biyandan gulesim var snra basladm aglamaya.yazik onlarda diyo bzde bu kiz nie yere oturuo diyoruz diooo.esim de sanmiski bn gordum onun sandalyeyi tv nin onunden cektigini ama bn gormedimmm.neyse biraz agladim snra azicik glusstuk.unuttuk gitti baska konu konusuyoduk bnm aklima bi geldi agzimdaki meyve suyunu puskurttum kendime gulmeye basladim.ama korktum ya bisi olcak bebise diyeee:)))
gecmi olsun canm ve evet bnmde esim oglum napiosun dediginde bnmde cok hosuma gidio:))bde hep bebegimizi ilk kucagina aldiginda nekadar mutlu olucagini dusunuyorum cok hosuma gidio:))
günaydın tatlım.Baş ağrısı deme nolursunnnnnnnnnnn3 hafta her hafta sonu iki gün üstüste baş ağırır mı yaa ben daha böyle ağrı görmedim ilaç almıyorum ama işte allahtan haftaiçi ağrımıyo enteresan bi şekilde.Neyse aynen yaa kızım demesi hele yağmurum demesi başka bi güzel bayılıyorum.Cicilerini gülü güle giysinnnnn çileğin emiiii Bu arada bavullarla hediye mi gelmiş vay beee
sagolsunlar sikinti vermiolar ya yeter...bnde uzmemeye calisiyorum ama nedense kaynanamlar yanmdayken annemleri daha bi cok ozluyorum szde de ole oluomu???bnmki de eli dolu gelmisti buarada valla bn onun kadar dusunceli olamiyorum diodur ne dusuncesz kiz(
Buarada kizlar yilbasinda basima ne geldi anlatayim size de gulun bnasmdi kaynanamla kaynatam bizdeydi bnde annemleri ozluyrm onlari her gordugumde bole agladim agliycam bde yilbasi ya (neyse esimle bn yanyana bi sandalyede ouruoduk bn biara iceri gittim geldim o sirada esim kalkmis koltuklara oturmaya gidiodu bnde kendi sandalyeme arkami dondum meyve suyu dolduruyorum,doldurdum elimde bardak oturuyorum yavasca ama otur otur bitmio alcaldikca alcaldim en sonunda dustum elimdede bardak hic dokulmedi duruo.neye ugradigimi sasirdim bi an anlayamadim aptal aptal insanlarin suratina bakiyorum aglasammi gulsemmi bilemedim neyse kaynanamla esim bni kaldirdi.bn hal bakiyorum ama biyandan karnimi tutuyorum korktum biyandan gulesim var snra basladm aglamaya.yazik onlarda diyo bzde bu kiz nie yere oturuo diyoruz diooo.esim de sanmiski bn gordum onun sandalyeyi tv nin onunden cektigini ama bn gormedimmm.neyse biraz agladim snra azicik glusstuk.unuttuk gitti baska konu konusuyoduk bnm aklima bi geldi agzimdaki meyve suyunu puskurttum kendime gulmeye basladim.ama korktum ya bisi olcak bebise diyeee:)))
bi tanesinin telefonda vardı resmi yollayımda pc ye yüklerim cicimmm.....Doktor içinde mecbur cumartesi yi bekleyecem bu hafta okuldan izin alamam sınav haftası çok yoğun
heeee anladım bennnn Duyguu nazzzzzBenim herhaliyle şeker annişim benimmm
off yaao zaman gözlerini fazla yorma e mi zuzum
yok canım öyle demiyodur bi tatlı yüz yetiyo onlara emin ol ben öyle düşünüyorum şimdi gelmiş 60 yaşındaki kadına ben niye surat yapayım ama di mi? boşver sen halini hatrını sor gerisi mühim değil.
Annemlerle kayınvalidemlerin arası çok iyidir.Ama ben yine de annemi sorduğunda geçiştirerek cevap veriyorum aslında.Üzülüyorum hatta sinirleniyorum onlar uzakta bense burda falan diyee konuyu kestirip atıyorum.Napim üzülüyom ağlamamak için tutuyorum kendimiii
duygu teyzemm öpde annemin gözü geçsinnnn
hamişlik ve hasret birleşince dimek ki bööle oluyoo
ah ahhh çok zor canım hasretlik...
bu arada 4 dane cizelge hazırladım bak bakalım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20769;104/st/20120603/dt/19/k/f36e/preg.png
http://lbdf.lilypie.com/bKGAp2.png
http://lbdf.lilypie.com/MHS6p2.png
http://lbdf.lilypie.com/KfUap2.png
off yaao zaman gözlerini fazla yorma e mi zuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?