2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy duygunaz bna bisuru yilbasi hediyesi yollamisss.bak oglusss duygu teyzen neler yapmisss.dur teyzesi oglusum begensin hangisini begenirse bn koymaya calisayim koyamazsam sorarim nasil oldugunu:))tesekkur ederis teyzesiii

Baksın bakalım Arda paşam hangisini beğenicek
tabi sor canım:) tarif ederim hemen

günaydın
kemoterapiye sen de onunla birlikte mi gideceksin?? bu anlamda zararı olur mu diye soruyosun canım???

Günaydın tatlı annişkolar. nasılsınız bakalım?benim bütün gece belim ağrıdı.

günaydın kızlar nslsnz bakalım bugun nedense yine gerginim dün muhasebe müdürü çağırdı ya gittim sonra konuşuruz dendi baklm bugun konuşcak mı off inş. Bişi olmaz çok gerginim ya

günaydın cnm

dün demeyi unuttum.. merak etme adam seni işten çıkaracak olsa yarın konuşalım demezdi.. demekki çok da önemli bişey değil ki bugüne bırakmış..
o yüzden içini ferah tut..

günaydın arkadaşlar bugün çok kötüyüm dün akşam öyle kötü bi geceydiki.. işten eve gittim sağ tarafımda bir ağrı mahvetti beni resmen süründüm. hemen acile gittik acildeki doktor apabdisit olabilir dedi. tabi ağrım yetmiyor bide korku sardı. kadın doğumcu ve radyoloji uzmanı çıkmamış daha önce kadın doğumcu bebişime baktı bişeyi yokmuş bebişimin. sonra radyoloji uzmanı baktı böbreğimde büyüme varmış hamilikten dolayı olabilirmiş şimdilik azmış büyüme o yüzden sorun yok ama takip edilmeliymiş. acildeki doktor tahlil yaptı . bi serum bağladılar gece boyu hastanade kaldım ağrım azaldı ağrı devam ederse tekrar acilen doktora gitmeliymişim apandisitte olabilirmiş ve şimdi çok korkuyorum. perşemde kendi doktoruma gidecem bakalım o ne diycek arkadaşlar dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum..

Canım, benim de apendisitim olduğu için geçen nete baktım, hamileyken en çok olunan ameliyat apendisit ameliyatıymış. bence korkulcak bişey yoktur, ama keşke şimdi patlamasaymış. Mr yapamıyolar dimi? sende nasıl baktılar? apendisit olcağını nasıl bildiler, merak ettim.:44:benim de başıma gelebilir. Sana çok çok geçmiş olsun canım.

Baksın bakalım Arda paşam hangisini beğenicek
tabi sor canım:) tarif ederim hemen

günaydın
kemoterapiye sen de onunla birlikte mi gideceksin?? bu anlamda zararı olur mu diye soruyosun canım???

canm cokk teekkur ederiz snaaa llipie dakiler bnm bilgisayarda yasakli goremedim zaten ugurbocekliyide seviyodum ekledim oldu.ama bnm baya ileriymis sat a gore cnku doktor hesaplamalarina gore bgn 19 hafta 1 gun.bnmi yanlis hesapliyorum ayin 22sinde 17 hafta 3 gunluktu???

günaydın canım
çok geçmiş olsun.. inşallah daha da ilerlemez.. başka ağrın falan da olmaz...
bak bebişin de iyiymiş, içini ferah tut dua et canım :)

hesabın doğru canım bugün 19+1 siniz
demek ki sat a göre bi hafta ilerdesin

bi dahaki kontrolde de böyle çıkarsa değiştirelim çizelgeni

Son düzenleme:
günaydın kızlar:)hemen cevizimizi yiyip 1 bardak süt içelim )sonrada kahvaltı tabi :)))

Duygucum nasılsın?tanıdım ben seni. yok canım ya, nazardan değil, iki haftadır ara ara ağrıyo.bel taşıyamıyo heralde

eee o kadar ince olunca bel nası taşısın

günaydın kızlar:)hemen cevizimizi yiyip 1 bardak süt içelim )sonrada kahvaltı tabi :)))

günaydın canım
afiyet olsun yarasın kuzucuğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…