ayy öpmem mi yavru zuzum benim... Hem anneni hem de seni kocaman öperim bennn
ayyy duygunaz bna bisuru yilbasi hediyesi yollamisss.bak oglusss duygu teyzen neler yapmisss.dur teyzesi oglusum begensin hangisini begenirse bn koymaya calisayim koyamazsam sorarim nasil oldugunu:))tesekkur ederis teyzesiii
günaydın güzel annişler ve tatlı bebişlerisize aklıma takınlan bir şeyi danışmak istiyrm bir yakınımız knser hastası kmoterapi alacak bana zararı olur mu kemoterpinin???her yere bakıyorum ama bulamıyorum
günaydın kızlar nslsnz bakalım bugun nedense yine gerginim dün muhasebe müdürü çağırdı ya gittim sonra konuşuruz dendi baklm bugun konuşcak mı off inş. Bişi olmaz çok gerginim ya
Günaydın tatlı annişkolar.nasılsınız bakalım?benim bütün gece belim ağrıdı.
günaydın arkadaşlar bugün çok kötüyüm dün akşam öyle kötü bi geceydiki.. işten eve gittim sağ tarafımda bir ağrı mahvetti beni resmen süründüm. hemen acile gittik acildeki doktor apabdisit olabilir dedi. tabi ağrım yetmiyor bide korku sardı. kadın doğumcu ve radyoloji uzmanı çıkmamış daha önce kadın doğumcu bebişime baktı bişeyi yokmuş bebişimin. sonra radyoloji uzmanı baktı böbreğimde büyüme varmış hamilikten dolayı olabilirmiş şimdilik azmış büyüme o yüzden sorun yok ama takip edilmeliymiş. acildeki doktor tahlil yaptı . bi serum bağladılar gece boyu hastanade kaldım ağrım azaldı ağrı devam ederse tekrar acilen doktora gitmeliymişim apandisitte olabilirmiş ve şimdi çok korkuyorum. perşemde kendi doktoruma gidecem bakalım o ne diycek arkadaşlar dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
Baksın bakalım Arda paşam hangisini beğenicek
tabi sor canım:) tarif ederim hemen
günaydın
kemoterapiye sen de onunla birlikte mi gideceksin?? bu anlamda zararı olur mu diye soruyosun canım???
günaydın arkadaşlar bugün çok kötüyüm dün akşam öyle kötü bi geceydiki.. işten eve gittim sağ tarafımda bir ağrı mahvetti beni resmen süründüm. hemen acile gittik acildeki doktor apabdisit olabilir dedi. tabi ağrım yetmiyor bide korku sardı. kadın doğumcu ve radyoloji uzmanı çıkmamış daha önce kadın doğumcu bebişime baktı bişeyi yokmuş bebişimin. sonra radyoloji uzmanı baktı böbreğimde büyüme varmış hamilikten dolayı olabilirmiş şimdilik azmış büyüme o yüzden sorun yok ama takip edilmeliymiş. acildeki doktor tahlil yaptı . bi serum bağladılar gece boyu hastanade kaldım ağrım azaldı ağrı devam ederse tekrar acilen doktora gitmeliymişim apandisitte olabilirmiş ve şimdi çok korkuyorum. perşemde kendi doktoruma gidecem bakalım o ne diycek arkadaşlar dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
günaydın canım
dün beline nazar değdirdik incecik diye diye heralde
bu arada ben dnaz
canm cokk teekkur ederiz snaaa llipie dakiler bnm bilgisayarda yasakli goremedim zaten ugurbocekliyide seviyodum ekledim oldu.ama bnm baya ileriymis sat a gore cnku doktor hesaplamalarina gore bgn 19 hafta 1 gun.bnmi yanlis hesapliyorum ayin 22sinde 17 hafta 3 gunluktu???
günaydın kızlar:)hemen cevizimizi yiyip 1 bardak süt içelim)sonrada kahvaltı tabi :)))
Duygucum nasılsın?tanıdım ben seni. yok canım ya, nazardan değil, iki haftadır ara ara ağrıyo.bel taşıyamıyo heralde
günaydın kızlar:)hemen cevizimizi yiyip 1 bardak süt içelim)sonrada kahvaltı tabi :)))
Afferin.Örnek hamiş. Bak oğlum, kardeşlerin ne güzel şeyler yiyip içiyo. senin niye canın salça çekiyo yaaa?:18:
Afferin.Örnek hamiş. Bak oğlum, kardeşlerin ne güzel şeyler yiyip içiyo. senin niye canın salça çekiyo yaaa?:18:
Baksın bakalım Arda paşam hangisini beğenicek
tabi sor canım:) tarif ederim hemen
günaydın
kemoterapiye sen de onunla birlikte mi gideceksin?? bu anlamda zararı olur mu diye soruyosun canım???
yok kemoterpi sürecinde bizde kalacak
yok kemoterpi sürecinde bizde kalacak
eee o kadar ince olunca bel nası taşısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?