- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
canm kemoterapi bildiim kadariyla hasta kisinin vucuduna agir buseklde ilac veriolar onun sana zaRARI olacagini dusunmuyorum ama radyoterapi olabilir yne de bi doktoruna sorarsin
hımm yok canım hiç bi zararı olmaz...
sadece manevi olarak biraz üzebilir seni ama onun dışında ne bebişe ne sana hiçbişeycik olmaz...
rahat ol canım
yok kemoterpi sürecinde bizde kalacak
ya, yine aklıma geldi, dün erken doğum yaptığımı görmüştüm rüyamda. hemde ok erken. şubat gibi. bebeğimi bana vermediler.:84:
evet....ah yavrum kıyamam ben ona :116::116::116:
sabah sabah canı salça mı çekiyo senin oğluşun
ranacm snn kendine ait facein varmi seni ekliyim???haziran annlerinde goremedim??
evet hasta seni uzebilir dogru dio cnku bnm dayim kemoterapi aldiginda yemek yiyemiodu hic vucuda giren ilaclarin etkisiyle ck aci cekiou dayanamiodum onun o haline neler yasadik allah kimseye gostermesin.radyoterapi de isin veriolar o zararli olabilir iste.
evet....ben çocukken de salça delisiydim. hep yiyomuşum. şimdi bebik de bana çekmiş anlaşılan.
yok canım,bizim eşimle face imiz ortak. eşimin eski arkadaşlarından elediklerimiz var. face adresimiz şimdiye it kopukla dolardı. hani işin içinde bende olunca çekiniyolar. o yüzden ortak kullanıyoruz.ve KK ya face den girmiyorum.sen nerelerdeydin? nasıl geçti yemek?
evet....ben çocukken de salça delisiydim. hep yiyomuşum. şimdi bebik de bana çekmiş anlaşılan.
Afferin.Örnek hamiş. Bak oğlum, kardeşlerin ne güzel şeyler yiyip içiyo. senin niye canın salça çekiyo yaaa?:18:
bi güzel dövseydin bebişini vermeyenleri
günaydın annişler.. nasılsınız..biz iyiyiz çok şükür..
cinsiyet öğrenenler siim konusunu ne yaptınız biz çıkamıcaz işin içinden gibi çok zormuş bu isim konusu..
şimdilik aklımıza gelenler
oğuz yada oğuzhan, yiğit, koray , efe ....:26:
Canım, benim de apendisitim olduğu için geçen nete baktım, hamileyken en çok olunan ameliyat apendisit ameliyatıymış. bence korkulcak bişey yoktur, ama keşke şimdi patlamasaymış.Mr yapamıyolar dimi? sende nasıl baktılar? apendisit olcağını nasıl bildiler, merak ettim.:44:benim de başıma gelebilir. Sana çok çok geçmiş olsun canım.
günaydın canım
çok geçmiş olsun.. inşallah daha da ilerlemez.. başka ağrın falan da olmaz...
bak bebişin de iyiymiş, içini ferah tut dua et canım :)
Bebişimi sevdim sadece, ne zaman alabilcem onu dedim. Ağustos dediler.
İnşallah canım ben biraz paniğim zaten bide bunlar ekelnince düşün halimi ağlayığ duruyorum akşamdan beri.
Ben Oğuz koymayı çok istemiştim. ama eşimin ismiyle çok benziyo, sürekli karıştırırlar diye vazgeçtim. ama çok güzel bi isim. ben çok seviyorum.günaydın annişler.. nasılsınız..biz iyiyiz çok şükür..
cinsiyet öğrenenler siim konusunu ne yaptınız biz çıkamıcaz işin içinden gibi çok zormuş bu isim konusu..
şimdilik aklımıza gelenler
oğuz yada oğuzhan, yiğit, koray , efe ....:26:
Orda ben olcaktım kiiiii.basa dusdum canm:))bnm yemek guzel gecti yedik ictik herkes oynai esim tabi bna iin vermedi(zaten bnde istemiodum okadar adamin icinde o dar elbiseyle cikipta kendimi izlettiremezdim...bnde snra giremedim pek kaynanamgil geldi hala bizdeler ayin 5 i gibi gidicekler...ayyy artk izne ciksamda canm izmirime gelsemmm cok ozledim deniz kokusunu...annecigimiii ayyy dayanamammm bn guzel izmirime yaa.ay bi kismet ciksa da bian once tasinsak.
Domates salçası.
domates mi biber mi???
evyapımı mı hazır mı???
kızlar bu arada bugün yine yok akillibidik :26::26:
salça faslına öğlen giriyoruz biz aynen birde dün yatmadan siyah zeytin krizim geldi 20 tane yedim rahatP
canım arkadaşlar da cevap vermiş zaten,kemoterapi hastaya iğneyle verilen ağır bi ilaç ve sadece seni moral olarak etkilergünaydın güzel annişler ve tatlı bebişlerisize aklıma takınlan bir şeyi danışmak istiyrm bir yakınımız knser hastası kmoterapi alacak bana zararı olur mu kemoterpinin???her yere bakıyorum ama bulamıyorum
günaydın arkadaşlar bugün çok kötüyüm dün akşam öyle kötü bi geceydiki.. işten eve gittim sağ tarafımda bir ağrı mahvetti beni resmen süründüm. hemen acile gittik acildeki doktor apabdisit olabilir dedi. tabi ağrım yetmiyor bide korku sardı. kadın doğumcu ve radyoloji uzmanı çıkmamış daha önce kadın doğumcu bebişime baktı bişeyi yokmuş bebişimin. sonra radyoloji uzmanı baktı böbreğimde büyüme varmış hamilikten dolayı olabilirmiş şimdilik azmış büyüme o yüzden sorun yok ama takip edilmeliymiş. acildeki doktor tahlil yaptı . bi serum bağladılar gece boyu hastanade kaldım ağrım azaldı ağrı devam ederse tekrar acilen doktora gitmeliymişim apandisitte olabilirmiş ve şimdi çok korkuyorum. perşemde kendi doktoruma gidecem bakalım o ne diycek arkadaşlar dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
neyyyyyy
şubatta doğurup ağustos ta mı vericekler
sen söyle Ömer paşaya rahat dursun içerde.. doğrudüzgün vaktinde sağlıcakla gelsin
çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin
inşallah korktuğunuz gibi olmasın.
kızlar bugün üçüncü günüm ve sürekli başım ağrıyo benim,gerçi hamilelikten önce de ağrırdı ama bu kadar sık olmazdı
bu arada benimde canım yıllardır yemediğim bişeyi,ekmek üstü margarin çekiyo,ıyyyyyyyyyyyyyyy olması lazım aslında
ağlama canım nolur.. bebişin hisseder o da huzursuz olur o zaman...
sadece çok dikkatli davran.. dr una da anlat durumu.. sıkı takibe alsınlar seni.. ağrın falan da olursa hiç bekleme git dr a..
inşallah olmasın tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?