2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canm kemoterapi bildiim kadariyla hasta kisinin vucuduna agir buseklde ilac veriolar onun sana zaRARI olacagini dusunmuyorum ama radyoterapi olabilir yne de bi doktoruna sorarsin

hımm yok canım hiç bi zararı olmaz...
sadece manevi olarak biraz üzebilir seni ama onun dışında ne bebişe ne sana hiçbişeycik olmaz...
rahat ol canım

cevapplarınız için teşekkürler:)

yok kemoterpi sürecinde bizde kalacak

evet hasta seni uzebilir dogru dio cnku bnm dayim kemoterapi aldiginda yemek yiyemiodu hic vucuda giren ilaclarin etkisiyle ck aci cekiou dayanamiodum onun o haline neler yasadik allah kimseye gostermesin.radyoterapi de isin veriolar o zararli olabilir iste.

ah yavrum kıyamam ben ona :116::116::116:

sabah sabah canı salça mı çekiyo senin oğluşun
evet....ben çocukken de salça delisiydim. hep yiyomuşum. şimdi bebik de bana çekmiş anlaşılan.

ranacm snn kendine ait facein varmi seni ekliyim???haziran annlerinde goremedim??

yok canım,bizim eşimle face imiz ortak. eşimin eski arkadaşlarından elediklerimiz var. face adresimiz şimdiye it kopukla dolardı. hani işin içinde bende olunca çekiniyolar. o yüzden ortak kullanıyoruz.ve KK ya face den girmiyorum.sen nerelerdeydin? nasıl geçti yemek?

hmm anladım,size de geçmiş olsun...bakalım hastaneden sıra almaya çalışyorlar,sonrasında radyoterapi var mı bakarm..teşekkürler

günaydın annişler.. nasılsınız..biz iyiyiz çok şükür..
cinsiyet öğrenenler siim konusunu ne yaptınız biz çıkamıcaz işin içinden gibi çok zormuş bu isim konusu..
şimdilik aklımıza gelenler
oğuz yada oğuzhan, yiğit, koray , efe ....:26:

basa dusdum canm:))bnm yemek guzel gecti yedik ictik herkes oynai esim tabi bna iin vermedi(zaten bnde istemiodum okadar adamin icinde o dar elbiseyle cikipta kendimi izlettiremezdim...bnde snra giremedim pek kaynanamgil geldi hala bizdeler ayin 5 i gibi gidicekler...ayyy artk izne ciksamda canm izmirime gelsemmm cok ozledim deniz kokusunu...annecigimiii ayyy dayanamammm bn guzel izmirime yaa.ay bi kismet ciksa da bian once tasinsak.

Afferin.Örnek hamiş. Bak oğlum, kardeşlerin ne güzel şeyler yiyip içiyo. senin niye canın salça çekiyo yaaa?:18:

salça faslına öğlen giriyoruz biz aynen birde dün yatmadan siyah zeytin krizim geldi 20 tane yedim rahatP

evet canım çook zormuş,biz eşimle poyraz istioruz..diğer rüzgar çeşitlerini söyleyp ddalga geçen oluyo.ben erkeklrde iki ismi seviyorum,herkes 2 isminden biri ile çağırabilir sorun olabilir ama bana karizmatik geliyo..çok yakın arkadaşımız onunla da dalga geçip gülüyo bir değil iki değil..hani isim bulmak zor ,insanların yorumları daha sinirlendirici..yani herkes yorum yapabilir güzel kötü diye ama işte dalga geçince kızdım

canım çok teşekkür ederim tahlil yaptılar bide detaylı ultarason taraması yaptılar. Mr çekmediler canım inşalah Allahım bu ağrıyı ve endişeyi kimseye yaşatmasın.

günaydın canım
çok geçmiş olsun.. inşallah daha da ilerlemez.. başka ağrın falan da olmaz...
bak bebişin de iyiymiş, içini ferah tut dua et canım :)

İnşallah canım ben biraz paniğim zaten bide bunlar ekelnince düşün halimi ağlayığ duruyorum akşamdan beri.

İnşallah canım ben biraz paniğim zaten bide bunlar ekelnince düşün halimi ağlayığ duruyorum akşamdan beri.

ağlama canım nolur.. bebişin hisseder o da huzursuz olur o zaman...
sadece çok dikkatli davran.. dr una da anlat durumu.. sıkı takibe alsınlar seni.. ağrın falan da olursa hiç bekleme git dr a..
inşallah olmasın tabi...

Ben Oğuz koymayı çok istemiştim. ama eşimin ismiyle çok benziyo, sürekli karıştırırlar diye vazgeçtim. ama çok güzel bi isim. ben çok seviyorum.

Orda ben olcaktım kiiiii.daha dün hop zıp oynadım bizim müzikleri açıp. evde tabi.bende baküyü çooooooook özledim. Günden güne güzelleşiyo canım başkentim.

domates mi biber mi???
evyapımı mı hazır mı???

kızlar bu arada bugün yine yok akillibidik :26::26:
Domates salçası. ev yapımıydı heralde ya. hatırlamıyorum. evet ya, dün de yoktu bıdık

salça faslına öğlen giriyoruz biz aynen birde dün yatmadan siyah zeytin krizim geldi 20 tane yedim rahatP

canım arkadaşlar da cevap vermiş zaten,kemoterapi hastaya iğneyle verilen ağır bi ilaç ve sadece seni moral olarak etkiler
rabbim şifa versin tüm hastalara

çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin
inşallah korktuğunuz gibi olmasın.

kızlar bugün üçüncü günüm ve sürekli başım ağrıyo benim,gerçi hamilelikten önce de ağrırdı ama bu kadar sık olmazdı

bu arada benimde canım yıllardır yemediğim bişeyi,ekmek üstü margarin çekiyo,ıyyyyyyyyyyyyyyy olması lazım aslında

neyyyyyy
şubatta doğurup ağustos ta mı vericekler

sen söyle Ömer paşaya rahat dursun içerde.. doğrudüzgün vaktinde sağlıcakla gelsin

Öyle didiler. baka baka kaldım oğluma.inşallah zamanında doğsun bütün bebişler.yoldurmasınlar bize hemşireleri.

günaydın.2009 haz.annelerınden bı arkadaşım da 2.bebeğine hamıle.ilki erkek.2.si kız dedıler.neyse gecen gece sancılanıp doktora gotmış100% erkek ne kızı demiş acildekı doktor.ay bıze de böyle bişey derler mı acaba:26: benım de c.tesi kontrolum var.

iştah durumları nasıl kızlar?benım açık valla.sabah eşim yeter yeme artık dedı bana ne güzel yıyodum halbukı.akşam da eltimler gelıcez dıyearamışlar eşimi gunduzden.ben de börekler cheesecakeler falan.sonuç: gelmedıler.nasıl sınır oldum gerzek şeyler. enolcak turup bız yedık karı koca:)) sabah tartı çarptı valla acı gerçeği suratıma

İnşallah korktuğumuz gibi olmaz canım Allah kimseye yaşatmasın.

bebeşim dünden beri çok hareket etmeye başladı. onundamı canı yanıyo acaba. bebişlerimiz bizim ağrılarıımızı hisseedermi bilen varmı arkaşlar

Son düzenleme:
Günaydın annişşlerrrr... ya bebik ve anne için alışveriş listesi yapan varmıı aranızda. öle bi listeye ihtiacım var. nette var ama çok beğenmedim sanki eksikler var hala. öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…